Horoscopul zilei de joi, 12 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 12 decembrie 2019


Horoscop 12 decembrie 2019, Berbec:

Nativii/ele Berbec sunt nevoiţi/te să înveţe ce înseamnă responsabilitatea financiară. Poate fi o perioadă aglomerată, costisitoare, motiv pentru care trebuie să fiţi destul de chibzuiţi/te în privinţa cheltuielilor. Creaţi o listă de priorităţi, lucruri de care aveţi nevoie, pentru a avea siguranţa că, odată intraţi/te într-un magazin, nu veţi cheltui banii pe obiecte care nu vă sunt necesare cu adevărat.


Horoscop 12 decembrie 2019, Taur:

Taurii au şansa de a-şi întâlni sufletul pereche în viitorul foarte apropiat. Fiţi sinceri/e, deschişi/se, răspundeţi pozitiv oportunităţilor şi veţi observa că nu aţi avut nimic de pierdut în final. Se prea poate ca această persoană să corespundă tuturor dorinţelor şi aşteptărilor voastre, motiv pentru care o a doua întâlnire romantică nu este exclusă.


Horoscop 12 decembrie 2019, Gemeni:

Cei/le aflaţi/te sub acest semn zodiacal trec printr-o perioadă de schimbare, de recunoaştere şi de acceptare a sinelui. Aveţi încredere în forţele proprii, petreceţi mai mult timp singuri/e, aştrii consideră că este benefic pentru a vă recăpăta încrederea în sine. Faceţi ceea ce simţiţi, aveţi curaj, indiferent de piedicile anumitor persoane. Aveţi toate şansele de a obţine succesul în această perioadă.






Horoscop 12 decembrie 2019, Rac:

Nativii/ele Rac au parte de o zi grozavă din punct de vedere financiar. Aveţi oportunitatea de a vă deschide propria afacere pe baza unei pasiuni mai vechi. Aveţi tot sprijinul din partea celor apropiaţi/te, dragi vouă, care au încredere că veţi obţine succesul binemeritat. Spre seară aţi putea ieşi în oraş, mai ales că aveţi un motiv să sărbătoriţi.


Horoscop 12 decembrie 2019, Leu:

Astăzi veţi simţi o nevoie acută de atenţie. În ultima perioadă, cei/le din jurul vostru v-au cam ignorat, motiv pentru care v-aţi simţit singuri/e şi ai/le nimănui. Poate este doar în mintea voastră sau poate chiar este adevărat. Oricum ar fi, nu este cazul să disperaţi sau să vă întristaţi. Înainte de a suferi, puneţi-vă în locul persoanei iubite sau încercaţi să îi atrageţi atenţia. Fiţi spontani/e!


Horoscop 12 decembrie 2019, Fecioară:

V-aţi putea simţi melancolici/e, astăzi şi veţi fi mai mult visători/are decât ancoraţi/te la realitate. Nu este neapărat un lucru rău, în cazul în care aveţi timp la dispoziţie pentru astfel de atitudini. În caz contrar însă, trebuie să vă treziţi cât mai rapid şi să începeţi să rezolvaţi problemele pe care le-aţi cam ignorat. Sfârşitul de an este aproape şi nu vă doriţi nicio secundă să rămâneţi cu lucruri nerezolvate.






Horoscop 12 decembrie 2019, Balanţă:

Veţi fi introvertiţi/te, cel puţin astăzi şi foarte puţin motivaţi/te. Oamenii din jurul vostru vă vor trata ca atunci când eraţi în forma cea mai bună, motiv pentru care aţi putea rămâne în urmă sau chiar aţi putea intra în conflict cu anumiţi oameni. Totuşi, o anumită persoană v-ar putea motiva suficient de mult, stimulându-vă curiozitatea, încât să reveniţi la starea voastră normală.


Horoscop 12 decembrie 2019, Scorpion:

Astăzi va fi mai mult despre suflet şi emoţie. Chiar dacă nu vă stă în fie, veţi fi mult mai deschişi/se la problemele semenilor şi cel mai probabil veţi fi impresionaţi/te de suferinţa unui om pe care nici nu îl cunoaşteţi. Aţi putea arăta şi demonstra tuturor că s-au înşelat în privinţa voastră şi în realitate sunteţi foarte sufletişti/ste. Puteţi organiza o tombolă sau o colectă pentru a face sărbătorile mai frumoase pentru anumiţi oameni.


Horoscop 12 decembrie 2019, Săgetător:

Astăzi, nativii/ele din zodia Săgetător sunt puşi/se pe făcut bani. Ţi se pare că ai portofelul cam gol, aşa că decizi că e timpul să faci ceva ca să-ţi rotunjeşti veniturile. În plus, este foarte posibil ca unii/ele membri/e ai/le familiei sau prieteni/e să aibă nevoie de ajutorul tău financiar. Aşa că obţinerea unei noi surse de venituri pare să fie o idee excelentă. Ca să faci faţă cheltuielilor, aştrii îţi recomandă să fii mai cumpătat/ă cu achiziţiile şi să cumperi doar ce este necesar. Vestea bună este că vei obţine noi câştiguri în scurt timp!






Horoscop 12 decembrie 2019, Capricorn:

Joi, nativii/ele din zodia Capricorn vor da impresia că sunt cu nasul pe sus. Pentru cei/le care nu te cunosc, comportamentul tău ar putea da o proastă impresie. De aceea, e bine să fii cumpătat/ă şi să-ţi controlezi acţiunile. De asemenea, ascultă și părerile celor din jur și nu încerca să-ţi impui punctul de vedere atunci când nu e cazul. Seara, persoana iubită te va surprinde cu un cadou neaşteptat, ceva ce îţi doreai de foarte mult timp.


Horoscop 12 decembrie 2019, Vărsător:

Nativii/ele din zodia Vărsător simt nevoia să se remarce. La serviciu, reuşeşti să te detaşezi prin rezultatele muncii tale, iar asta va aduce beneficii. Fie vei fi promovat/ă, fie vei fi propus/ă pentru o mărire de salariu sau o primă. Asta va aduce cu sine o atmosferă plăcută și în viața de familie. Aştrii vă sfătuiesc să vă mai şi relaxaţi. Te vei simţi excelent dacă ieşi cu prietenii/ele sau faci o plimbare în aer liber. Cei/le singuri/e şi-ar putea întâlni, astăzi, jumătatea!


Horoscop 12 decembrie 2019, Peşti:

Peștii experimentează momente nu tocmai plăcute în plan sentimental. Te vei simţi ca un vulcan gata să erupă, stare influenţată de relația cu persoana iubită. Încearcă să fii echilibrat/ă şi să nu iei decizii pripite, pe care să le regreţi mai târziu. Sfatul aştrilor este să încerci să eviţi orice conflict cu partenerul/a de viaţă sau amână discuţiile pentru o altă zi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS