Horoscopul sănătății, 16-22 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 16-22 decembrie 2019


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Berbec:

În zilele de 17 şi 18 decembrie, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, moment numai bun ca încă din prima parte a săptămânii să te concentrezi pe întreținerea unui stil de alimentație și de viață care îți permite să ai suficientă energie pentru a-ți duce activitățile la bun sfârșit și care te ajută să alternezi într-un mod sănătos odihna cu sesiunile de lucru.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Taur:

În zilele de 19 şi 20 decembrie, Luna se mișcă în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că nu îți va lipsi echilibrul în a doua parte a acestei săptămâni. Te bucuri de un tonus fizic bun care se reflectă și în starea ta mentală, factori care te ajută să rămâi stăpân/ă pe tine însuți/ăți în chiar cele mai stresante situații de la serviciu sau din viața din afara lui.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Gemeni:

Venus poposește vinerea aceasta în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că persoanele dragi sau chiar partenerul/a (mai ales dacă ești implicat/ă într-o relație la distanță sau cu o persoană de altă religie ori naționalitate) îți insuflă unele schimbări destul de mari ale crezului personal. Impactul lor asupra perspectivei tale de viață te va ajuta să o înnoiești.






Horoscop 16-22 decembrie 2019, Rac:

Casa în care intră Venus vinerea aceasta este asociată, printre altele, cu schimbările ocazionate de evenimente cu impact emoțional puternic care implică persoane de care ești extrem de apropiat/ă. Acest lucru ar trebui să îți transmită faptul că există posibilitatea să apară astfel de conjuncturi, motiv pentru care trebuie să fii pregătit/ă să te adaptezi la orice ar putea apărea.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Leu:

Săptămâna aceasta se anunță a fi una lipsită de evenimente notabile care țin de acest sector. Cu excepția unor supărări între tine și partener/ă care ar putea apărea vineri și anumite probleme pe plan profesional pentru nativii/ele acestui semn care lucrează duminică, aștrii nu ne oferă niciun motiv să credem că sănătatea ți-ar putea da de furcă în zilele care urmează.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Fecioară:

Venus intră vinerea aceasta tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, moment numai bun să te îngrijești mai mult în următoarea perioadă. Acest sfat este cu atât mai important dacă locul tău de muncă implică să stai foarte mult în picioare sau la birou. Ai nevoie de masaj sau de exercițiu fizic care să te ajute să îți păstrezi o postură bună și picioarele sănătoase.






Horoscop 16-22 decembrie 2019, Balanţă:

În zilele de 17 şi 18 decembrie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea face destul de critic/ă cu tine însuți/ăți în acele zile. Acest lucru ar trebui să îți dea de gândit, având în vedere că nu există motive pentru care ar trebui să te judeci atât de aspru. Sigur este vorba de unele nesiguranțe de care ar fi indicat să te ocupi ceva mai îndeaproape.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Scorpion:

În zilele de 19 şi 20 decembrie, Luna traversează casa subconștientului din horoscopul tău general, iar judecând după semnul care se suprapune peste acest sector din astrograma ta, am putea spune că te așteaptă două zile în care apropiații ar putea constitui sursa unei supărări destul de mari. Încearcă să vezi dacă nu cumva ele țin și de faptul că interpretezi lucrurile greșit, într-o manieră incorectă.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Săgetător:

În zilele de 21 şi 22 decembrie, atunci când Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, este de așteptat să nu fii în cea mai bună formă mentală. Acest lucru pare să se datoreze faptului că pui răul în față ori te raportezi prea mult la trecut. Pe fondul acesta, ies la lumină frustrări și nemulțumiri pe care ai încercat să le păstrezi undeva adânc îngropate în subconștient.






Horoscop 16-22 decembrie 2019, Capricorn:

Soarele intră duminica aceasta în semnul nașterii tale, marcând nu numai debutul perioadei în care îți vei sărbători ziua de naștere, ci și faptul că ți se oferă ocazia de a-ți face unele rezoluții până la următoarea aniversare. Așadar, pe lângă dorințele și planurile de Anul Nou, este foarte important să te gândești la niște deziderate care au legătură numai cu tine și imaginea ta.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Vărsător:

Intrarea Soarelui de duminică din casa subconștientului din horoscopul tău general face să iasă la iveală anumite frustrări și nemulțumiri de care fie nu erai conștient/ă, fie încercai să le negi existența. În primă fază, această previziune nu sună prea bine, dar dacă ai grijă să procesezi aceste stări, ele pot ajunge să constituie o sursă de automotivație și dorință de a te depăși.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Peşti:

Intrarea lui Venus de vineri în casa subconștientului din horoscopul tău general poate activa răni mai vechi pricinuite de un/o fost/ă partener/ă sau te duce cu gândul pe aleea amintirilor, acolo unde s-ar putea să întâlnești, probabil chiar în carne și oase, pe acel/a cineva cu care socotelile nu s-au încheiat. Gândește-te dacă ar fi bine să reiei legăturile sau să închizi cu totul acest capitol bulversant.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS