Horoscopul lunii decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: decembrie 2019


Horoscop decembrie 2019, Berbec:

Horoscop Berbec decembrie 2019
Intrarea lui Jupiter în Capricorn marchează debutul unei perioade de ascensiune profesională. Din 9 încolo, caută să te perfecționezi continuu la locul de muncă pentru a susține acest pronostic. În cursul sau în preajma zilei de 11, faci progrese în relația cu șefii. În cursul sau în jurul lui 13, ești mai sensibil(ă) decât de obicei, dar nu îți pierzi totuși perspectiva practică asupra vieții.

În cursul sau în preajma zilei de 15, s-ar putea să înregistrezi primele succese în plan profesional care atrag atenția asupra aptitudinilor, potențialului și experienței tale în domeniu. Din 20 încolo, relațiile la distanță și nativii(ele) implicați(te) în cupluri cu persoane de altă religie și/sau naționalitate se bucură de susținere din partea aștrilor. În aceeași dată, dai dovadă de romantism.

În cursul sau în preajma zilei de 22, nu se recomandă să soliciți împrumuturi, să depui proiecte în vederea obținerii unei finanțări sau să faci investiții pentru că riști să ai parte de un eșec sau de o pagubă. Din 29 încolo, comunici mai eficient cu superiorii și în context profesional în general. În cursul sau preajma zilei de 30, se întrevede o zi cu randament crescut în plan profesional.






Horoscop decembrie 2019, Taur:

Horoscop Taur decembrie 2019
În data de 2, intrarea lui Jupiter în Capricorn dă startul unei perioade în care poți acumula multă experiență de viață, dar și profesională. Din 9 încolo, ești în discuții cu partenerii de afaceri, colaboratorii și clienții cu privire la oportunitatea unor investiții realizate din resursele comune. În cursul sau în data zilei de 11, relațiile la distanță suportă mai ușor depărtarea dintr-un motiv sau altul.

În cursul sau în preajma zilei de 13, este un moment bun să derulezi negocieri în vederea stabilirii unor parteneriate sau colaborări. În cursul sau în jurul datei de 15, te alegi poate cu o calificare de pe urma unui curs sau pleci într-o delegație importantă. Din data de 20 începând, se arată o perioadă în care te înțelegi mai bine decât de obicei cu superiorii și opiniile tale au greutate.

În cursul sau în preajma zilei de 22, există însă riscul ca relația ta cu șefii să se deterioreze într-o anumită măsură. Din 29 încolo, este un moment bun să pleci în concediu. În cursul sau în jurul lui 30, te afli poate în cea mai bună stare de spirit din această lună, semn că ești într-o dispoziție festivă și gata de petrecerea dintre ani. Acum este momentul să îți faci rezoluțiile pentru 2020.






Horoscop decembrie 2019, Gemeni:

Horoscop Gemeni decembrie 2019
Din 2 încolo, ingresul lui Jupiter în Capricorn deschide perioada unor noi parteneriate de afaceri, colaborări și contracte importante cu clienți valoroși. Din 9 încolo, comunici mai eficient cu cel drag. În cursul sau jurul lui 11, se creează un context bun pentru negocieri care vizează conturarea unor termeni contractuali avantajoși. Pregătește-te cât de bine poți pentru astfel de întrevederi.

În cursul sau în preajma lui 13, nivelul tău de randament este la înălțime, ceea ce s-ar putea să îți aducă unele beneficii financiare sub formă de o primă. În cursul sau în jurul zilei de 15, te simți pregătit(ă) să faci față oricărei provocări. Cândva din 20 încolo, s-ar putea ca unii(le) nativi(e) să cunoască pe cineva special din/în străinătate și să înceapă o relație la distanță, de exemplu.

În aceeași dată, stai din nou bine cu gradul de productivitate. Din 29 încolo, se arată și mai multe șanse de câștig pe marginea cărora tu și partenerul de viață și/sau afaceri, colaboratorii și clienții ar trebui să discutați. În cursul sau în preajma zilei de 30, te simți gata să dai piept cu Noul An și îți sufleci mânecile pentru toate oportunitățile și provocările pe care le pregătește pentru tine.






Horoscop decembrie 2019, Rac:

Horoscop Rac decembrie 2019
Din 2 încolo, când Jupiter ajunge în Capricorn, cultivarea relațiilor tale cu ceilalți ar trebui să devină un obiectiv pentru tine. Din 9 începând, concentrează-te cu precădere pe legăturile profesionale. În cursul sau în preajma zilei de 11, ai parte de întrevederi fructuoase cu partenerul de afaceri, colaboratorii și/sau clienții. În cursul sau jurul lui 13, ești în formă bună și sociabil(ă).

În cursul sau preajma zilei de 15, se creează un context astral bun pentru a încheia sau a demara unele relații profesionale în care îți pui speranțe mari. De asemenea, este un moment bun pentru a pune bazele unor planuri de viitor cu actualii parteneri de afaceri, clienți și/sau colaboratori ori cu persoana iubită. Din 20 încolo, apar și primele beneficii materiale și ești într-o stare de spirit foarte bună.

În cursul sau în preajma zilei de 22, s-ar putea ca tendințele tale de gelozie sau ale partenerului să meargă prea departe. Din data de 29 încolo, comunici mai eficient cu partenerul de viață și/sau afaceri, clienții și colaboratorii. În cursul sau în preajma zilei de 30, te vezi cu oamenii dragi, ca de exemplu cu gașca extinsă și puneți probabil la cale ultimele detalii pentru noaptea dintre ani.






Horoscop decembrie 2019, Leu:

Horoscop Leu decembrie 2019
După data de 2, Jupiter tranzitează Capricornul, semn că urmează o perioadă în care randamentul tău este mai ridicat decât de obicei. Ai grijă însă la tendințele de îngrășare. Din 9 încolo, vorbești mai ușor pe limba partenerului de viață și a copiilor. În cursul sau în preajma zilei de 11, se vede că lucrezi mai ușor cu colegii de muncă. În cursul sau jurul lui 13, lucrezi cu spor în echipă și îți merge bine în familie.

În cursul sau în preajma zilei de 15, se întrevăd succese notabile în plan profesional. Din 20 încolo, ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață și/sau afaceri, clienții și colaboratorii. Nativii(ele) acestui semn care sunt încă burlaci(ăcițe) ar putea cunoaște pe cineva special. În cursul sau jurul lui 22, pot apărea tensiuni cu cel drag pe teme casnice sau domestice.

Din 29 încolo, comunici mult mai eficient cu colegii de la locul de muncă. În cursul sau în preajma zilei de 30, s-ar putea să câștigi regește dacă lucrezi cu o zi înainte sau chiar și în prima parte a ultimei zile din an. Așa se face că întâmpini 2020 cu un buget stabil, care îți oferă siguranța necesară să privești cu optimism către încercările și oportunitățile Noului An.






Horoscop decembrie 2019, Fecioară:

Horoscop Fecioară decembrie 2019
Din 2 încolo, Jupiter se mișcă prin semnul Capricornului, ceea ce înseamnă că te așteaptă o perioadă bună în plan sentimental și în relație cu copiii. Din 9 încolo, comunici mai eficient cu familia. În cursul sau în jurul datei de 13, se creează un context astral bun pentru întâlniri de afaceri și negocieri, dar și pentru cultivarea relației cu partenerul sau cu acel cineva special.

În cursul sau în preajma zilei de 15, ești într-o dispoziție foarte bună, semn că succesele nu se vor lăsa prea mult așteptate. Din 20 încolo, relaționezi mai ușor cu colegii de muncă, până și cu cei cu care întâmpini probleme de comunicare. În cazul în care nu au dus niciunde negocierile întreprinse nu cu mult timp în urmă, s-ar putea să ai în această dată parte de mai mult noroc.

În cursul sau în preajma zilei de 22, s-ar putea să apară unele șicane între tine și unii tovarăși de serviciu, dar ține cont de faptul că ar putea fi vorba și de anumite probleme tehnice. Din 29 încolo, vorbești mai ușor pe limba partenerul de viață și al copiilor. În cursul sau în preajma zilei de 30, aștrii îți conferă o stare de spirit bună, cât să începi Noul An într-o notă pozitivă.






Horoscop decembrie 2019, Balanţă:

Horoscop Balanţă decembrie 2019
În data de 2, Jupiter poposește în Capricorn, ceea ce înseamnă că te așteaptă o perioadă în care te înțelegi mai bine cu familia, dar mai ales cea de origine. Din 9 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil în mai toate contextele sociale în care te afli. În cursul sau în preajma zilei de 11, se pune punct unor probleme de familie care existau de prea multă vreme.

În cursul sau jurul lui 13, se întrevede armonie în plan familiar, dar și unele oportunități financiare demne de luat în seamă. În cursul sau preajma zilei de 15, ești într-o dispoziție de zile mari, ceea ce se observă imediat din atitudinea ta. Din 20 încolo, se arată șanse de a revitaliza atmosfera în plan sentimental sau de a aborda pe acel cineva special. Nu lipsesc nici șansele de câștig.

În cursul sau preajma zilei de 22, ar fi indicat să nu dai curs tendințelor de gelozie și posesivitate. Din 29 încolo, este posibil să îți fie mai ușor să comunici cu familia, dar în special cu părinții sau rudele cu care nu împărtășești aceeași mentalitate. În cursul sau jurul lui 30, pari că te afli în compania celor dragi, pregătind poate ultimele detalii pentru masa sau petrecerea dintre ani.






Horoscop decembrie 2019, Scorpion:

Horoscop Scorpion decembrie 2019
Din 2 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare sunt mult potențate de aștri grație intrării lui Jupiter în Capricorn. Din 9 încolo, se vehiculează în jurul tău ponturi cu privire la oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a unor economii prin investiții. În cursul sau în preajma zilei de 11, poți bate palma pe un contract care se va dovedi extrem de lucrativ.

În cursul sau jurul lui 13, ești într-o formă foarte bună și acest lucru se vede și din felul în care comunici. În cursul sau preajma lui 15, se arată un moment bun pentru negocieri în vederea obținerii unor contracte. Din 20 încolo, vorbești mai ușor pe limba celor dragi și te menții într-o dispoziție bună. În cursul sau în jurul lui 22, s-ar putea să apară totuși neînțelegeri cu ei.

Din 29 încolo, primești un plus de șarm și carismă în felul în care comunici, prilej numai bun să te folosești de ele pentru a iniția încă de acum relații importante pe care le vei cultiva cândva pe parcursul anului viitor. În cursul sau în preajma zilei de 30, ești într-o dispoziție sociabilă, semn că nu te vei da în lături să comunici cu toată lumea la petrecerea organizată de Revelion.






Horoscop decembrie 2019, Săgetător:

Horoscop Săgetător decembrie 2019
Din 2 încolo, când are loc ingresul lui Jupiter în Capricorn, cresc șansele de câștig prin intermediul oportunităților de a-ți suplimenta veniturile și/sau de valorifica unele cheltuieli prin economii. Din 9 începând, primești un plus de încredere de sine. În cursul sau în preajma zilei de 11, s-ar putea să adaugi sume consistente la buget. În cursul sau jurul lui 13, stai bine cu banii.

Tot atunci, te afli într-o dispoziție foarte bună. În cursul sau în preajma zilei de 15, poți câștiga unele suplimente financiare din activități extraprofesionale sau comisioane. Din 20 încolo, poți vorbi foarte ușor pe limba fiecăruia, adaptându-te cu succes interlocutorilor tăi. Se menține, din câte se vede, starea de spirit bună. În cursul sau jurul lui 22, nu te implica în intrigi și nu da crezare bârfelor.

Din data de 29 încolo, afli ponturi despre cum să îți multiplici și mai mult șansele de câștig. În cursul sau în preajma zilei de 30, nativii(ele) acestui semn care lucrează s-ar putea califica pentru o primă, mai ales dacă alți colegi de serviciu au ales să își ia concediu. Sau poate că realizezi profituri pe alte căi, adică la nivel extraprofesional, pentru a nu-ți lipsi nimic de Revelion.






Horoscop decembrie 2019, Capricorn:

Horoscop Capricorn decembrie 2019
Din 2 încolo, Jupiter se mișcă prin semnul nașterii tale, semn că nu îți vor lipsi încrederea de sine și șarmul în perioada următoare. După data de 9, încearcă să nu te împotmolești de tipare de gândire limitative și învechite. În cursul sau în preajma zilei de 11, debordezi de carismă. În cursul sau în jurul lui 13, se arată un moment propice pentru negocieri și activități care vizează proiecte.

În cursul sau preajma lui 15, ești extrem de popular(ă) și nu vei duce deloc lipsă de admiratori. În cursul sau în jurul lui 20, nu pleca urechea la gura târgului. Din această dată încolo, apar mai multe oportunități de a-ți rotunji bugetul și/sau a investi o parte din economiile pe care le-ai realizat. În cursul sau preajma zilei de 22, nu pune însă sume mari la bătaie pentru proiecte care nu îți aparțin.

Din data de 29 încolo, ai și mai multă încredere de sine, iar carisma și șarmul nu îți lipsesc, semn că vei face impresie bună oriunde te-ai afla. În cursul sau în preajma zilei de 30, te afli într-o stare de spirit perfectă, ceea ce înseamnă că noaptea de Revelion te va găsi cu stima de sine la un nivel ridicat și pregătit(ă) să iei cu asalt 2020. Știi că dispui de multe oportunități în Noul An.






Horoscop decembrie 2019, Vărsător:

Horoscop Vărsător decembrie 2019
Din 2 încolo, Jupiter se mișcă prin Capricorn, ceea ce înseamnă că fie te întărești și mai mult în următoare perioadă și nu te mai sperie nimic, fie adopți niște tipare de gândire rigide care nu te lasă să îți scoți la iveală spontaneitatea și spiritul inovativ. Din 9 încolo, ești activ(ă) și popular(ă) în plan social. În cursul sau preajma zilei de 11, ar putea reveni un fost partener în peisajul tău actual.

În cursul sau preajma zilei de 13, apar unele șanse de a-ți suplimenta veniturile și de a investi o parte din economii. În cursul sau jurul lui 15, s-ar putea să fii mai interiorizat(ă) decât de obicei, dar familia te ajută să nu te izolezi prea tare. În cursul sau în preajma zilei de 20, încearcă să nu investești în planuri de viitor sau proiecte care îți par nesigure sau care nu au nicio garanție.

Din 20 încolo, șarmul și carisma se potențează la maximum. În cursul sau în jurul datei de 22, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine și unii superiori. Din 29 încolo, s-ar putea să faci prea mult apel la trecut. La fel de posibil este să spui lucruri pe care mai bine le-ai păstra pentru tine. În cursul sau jurul zilei de 30, unii(le) nativi(e) ale semnului s-ar putea chiar să câștige niște bani.






Horoscop decembrie 2019, Peşti:

Horoscop Peşti decembrie 2019
Din 2 încolo, Jupiter se mișcă prin Capricorn, semn că ești activ(ă) pe plan social, nu duci lipsă de popularitate și s-ar putea ca la un moment dat curând să te lături sau să dezvolți un proiect sau o afaceri. Din 9 încolo, ai parte de expunere și apreciere în mediul profesional. În cursul sau în preajma zilei de 11, primești sprijin bănesc sau de altă natură din partea unor persoane cu idealuri similare.

În cursul sau în jurul lui 13, ești într-o dispoziție bună și pus(ă) pe fapte mari într-un viitor foarte puțin îndepărtate. În cursul sau în preajma zilei de 15, se creează un context astral propice pentru dezbateri, întruniri și negocieri cu privire la începerea unui parteneriat sau a unei colaborări. În cursul sau jurul lui 20, te menții într-o stare bună, iar cândva din această dată încolo, începi o idilă secretă.

Din 29 încolo, reușești să vorbești pe limba tuturor, ceea ce te face extrem de căutat(ă) și apreciat(ă) în mai multe cercuri sociale. În cursul sau în preajma zilei de 30, o duci la fel de bine, dar pare că petrecerea de Revelion ar fi cea mai potrivită dacă ai avea lângă tine doar acele persoane care chiar contează pentru tine și cu care ți-ai dori să îți petreci acest moment special.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS