Recomandarea zilei de 11 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 11 decembrie 2019


Recomandarea zilei de 11 decembrie 2019, Berbec:

Veşti excelente la capitolul financiar pentru BERBECI. Au şanse uriaşe să semneze un contract, poate să obţină un nou serviciu care le va aduce câştiguri substanţiale.


Recomandarea zilei de 11 decembrie 2019, Taur:

TAURII intră în atmosfera de sărbătoare, iar asta vine la pachet şi cu... cheltuieli pe măsură. Iar ei fiind firi generoase, cadourile pentru cei/le dragi le vor scoate mulţi bani din buzunare.


Recomandarea zilei de 11 decembrie 2019, Gemeni:

GEMENII traversează o perioadă bună din toate punctele de vedere. Se bucură de aprecieri la serviciu şi nici în dragoste lucrurile nu stau mai prost. Norii negri din relaţia lor devin doar o amintire.


Recomandarea zilei de 11 decembrie 2019, Rac:

RACII au început să fie cam leneşi, cam delăsători cu sarcinile de la serviciu, iar asta nu va trece neobservat. Poţi primi mustrări din partea şefilor/elor.


Recomandarea zilei de 11 decembrie 2019, Leu:

Nativilor LEU li se pot aprinde călcâiele după cineva nepotrivit. Şi, cum tocmai ceea ce pare greu de obţinut e mai atractiv, noua pasiune le poate da de furcă.






Recomandarea zilei de 11 decembrie 2019, Fecioară:

Şi FECIOARELE se pot trezi în mijlocul unor situaţii palpitante în plan sentimental, însă nu le pare rău deloc, pentru că adrenalina în viaţa lor e mereu binevenită.


Recomandarea zilei de 11 decembrie 2019, Balanţă:

Dragi BALANŢE, sunt slabe şanse ca cineva să vă ridice o statuie la serviciu dacă munciţi până la extenuare. Mare atenţie la cum vă dozaţi eforturile, pentru că aţi putea avea probleme de sănătate!


Recomandarea zilei de 11 decembrie 2019, Scorpion:

Apariţia cuiva nou în viaţa SCORPIONILOR îi poate da peste cap în cel mai frumos mod cu putinţă. Se pot bucura de un început de relaţie ca în poveştile de dragoste.


Recomandarea zilei de 11 decembrie 2019, Săgetător:

Orice propunere, ofertă, orice implică o cheltuială trebuie analizat astăzi cu mare grijă de SĂGETĂTORI. Nu este o zi tocmai benefică tranzacţiilor financiare.


Recomandarea zilei de 11 decembrie 2019, Capricorn:

Pe CAPRICORNI îi aşteaptă schimbări importante pe toate planurile. Aveau şi nevoie de asta, dat fiind faptul că viaţa lor, în special în plan profesional, intrase în monotonie.






Recomandarea zilei de 11 decembrie 2019, Vărsător:

VĂRSĂTORII îşi exersează talentele de mici afacerişti. Unii/ele dintre ei/le se gândesc tot mai serios să îşi deschidă o afacere, să investească în ceva şi să îşi rotunjească veniturile.


Recomandarea zilei de 11 decembrie 2019, Peşti:

PEŞTII pot fi uşor irascibili, din cauza unor glume făcute pe seama lor. Aştrii îi/le sfătuiesc să nu pună la suflet răutăţile şi să fie mai relaxaţi/te.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS