Horoscopul banilor și a carierei, 4-10 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 4-10 noiembrie 2019


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Berbec:

În zilele de 4 și 5, ar fi recomandat să te ocupi de planuri de viitor și proiecte. Se poate să îți parvină idei despre cum anume ai putea să îți finanțezi unele idei de afaceri sau să le dai imboldul binemeritat celor aflate la început de drum. Ține cont însă că în cursul sau în jurul zilei de 5 ar putea apărea unele certuri între tine și superiori sau în raport cu asociații.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Taur:

În ciuda faptului că activitățile profesionale din prima parte a săptămânii sunt destul de complicate și te solicită fizic și/sau mental destul de mult, dai dovadă de un randament ridicat la serviciu și ai parte de recunoașterea pe care o meriți de pe urma eforturilor depuse și a performanțelor pe care ai reușit să le înregistrezi. Vei ajunge departe dacă o ții tot așa.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Gemeni:

Pare să îți meargă foarte bine în plan profesional. Acest lucru se datorează conjuncturilor astrale armonioase de la începutul și mijlocul săptămânii, care îți potențează nivelul de productivitate și te aduce în atenția superiorilor. Dispui de atuurile necesare pentru a ieși în evidență, iar sarcinile de muncă pe care le primești în aceste zile îți pun în evidență experiența și aptitudinile.






Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Rac:

În prima parte a săptămânii și la mijlocul său, se creează conjuncturi astrale propice pentru a te ocupa de unele chestiuni financiare presante împreună cu partenerul de viață și/sau afaceri, dar și pentru a rezolva unele probleme birocratice care trenează de destul de multă vreme. Încearcă să rămâi stăpân(ă) pe tine însuți(ăți) chiar și în eventualitatea în care lucrurile nu merg conform planului.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Leu:

Indiferent dacă lucrezi într-un domeniu sau o poziție care te pune mai mereu în contact cu oamenii, cert este că felul în care interacționezi cu ceilalți – asociați, clienți, colaboratori, colegi de serviciu – este foarte important când vine vorba de performanțele tale. Poți comite erori destul de mari la serviciu dacă nu comunici deschis și eficient cu cei cu care derulezi afaceri sau sarcini de lucru.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Fecioară:

Nivelul tău de randament este destul de ridicat în primele două zile ale săptămânii, ceea ce înseamnă că dacă poți să faci permutări în programul de lucru, ar fi de dorit să îți ocupi lunea și marțea cu activități profesionale mai complicate, care implică să investești mai mult timp și resurse fizice/mentale. Ești pe o curbă ascendentă și trebuie să profiți de acest moment.






Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Balanţă:

La mijlocul acestei săptămâni, s-ar putea să dai dovadă de un nivel de productivitate mai ridicat decât de obicei, iar acest lucru se datorează faptului că ești creativ(ă) și plin(ă) de tot felul de resurse atunci. Mai exact, găsești soluții dintre cele mai ingenioase la problemele cu care te confrunți, ceea ce îți permite să te ocupi mai repede și cu mai puțin stres de unele sarcini profesionale.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Scorpion:

Din punct de vedere profesional, nu te așteaptă o săptămână lucrătoare specială, cu evenimente ieșite din comun, dar dacă lucrezi în weekend, s-ar putea ca ritmul în care se desfășoară lucrurile la serviciu să fie mai alert decât nivelul la care poți ține pasul cu succes. Încearcă așadar să iei totul pe rând, în ordine, astfel încât să nu te pierzi cu firea și să renunți prea ușor.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Săgetător:

Orice ai întreprinde săptămâna aceasta pe plan financiar, dar mai ales luni sau marți, asigură-te că este ceva care este planificat temeinic în prealabil. Există posibilitatea ca lucrurile să evolueze altfel într-o direcție negativă, care te expune riscului de a încasa o pagubă destul de serioasă. Poate nu ar strica să ceri sfatul unui prieten sau al unei persoane care lucrează într-un domeniu asemănător.






Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Capricorn:

În primele două zile ale săptămânii se conturează unele oportunități financiare de neratat care te ajută să îți suplimentezi veniturile și/sau să valorifici o parte din economiile pe care le-ai realizat până acum. Dat fiind că se manifestă unele tensiuni între tine și superiori, s-ar putea ca aceste șanse de câștig să nu se datoreze unor prime sau stimulente financiare de la locul de muncă.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Vărsător:

La mijlocul săptămânii, Luna pătrunde în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că nu îți vor lipsi oportunitățile de a-ți rotunji bugetul dedicat acestor zile, fie prin faptul că îți depășești norma la serviciu, fie prin intermediul unor preocupări extraprofesionale. În orice caz, cert este că nu te mai sperie eventualitatea unor plăți neanticipate.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Peşti:

În prima parte a săptămânii, s-ar putea ca unele proiecte să ia o turnură nu prea fericită și este nevoie de viteză de reacție din partea ta pentru a le redresa pe făgașul normal. Asigură-te că le urmărești îndeaproape parcursul, astfel încât să nu te ia prin surprindere o astfel de schimbare de macaz. În weekend, se recomandă să ai mai multă grijă cât anume cheltuiești pe activitățile propuse.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS