Horoscopul dragostei, 12 iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 12 iulie 2019


Horoscop 12 iulie 2019, Berbec:

Se simte confuzie în viaţa amoroasă a Berbecilor. Curajul de a face ceva nou nu strică niciodată, aşa ar fi bine să iasă din starea de reticenţă!


Horoscop 12 iulie 2019, Taur:

Taurii au ceva certuri cu persoana iubită. Însă dacă relaţia este întemeiată pe sinceritate şi iubire, pot trece uşor peste orice problemă.


Horoscop 12 iulie 2019, Gemeni:

Iar Gemenii ar putea să se simtă foarte îndrăgostiţi. Aşa că toate alegerile pe care le vor face vor fi ghidate de inimă şi în niciun caz de motive raţionale.






Horoscop 12 iulie 2019, Rac:

În această zi de vineri, Racii vor avea tendinţa să refuze orice experimente în dragoste. Ideile venite din partea persoanei iubite, ar putea fi imediat respinse.


Horoscop 12 iulie 2019, Leu:

Leii se află într-o stare foarte romantică şi au mare nevoie de afecţiune. Aşa că... Jumătatea lor va fi răsfăţată cu multe declaraţii de dragoste.


Horoscop 12 iulie 2019, Fecioară:

Plictiseala va fi un cuvânt abstract pentru nativii Fecioară. Glumele şi distracţia îi vor caracteriza din plin.






Horoscop 12 iulie 2019, Balanţă:

Pluteşte multă emoţie în jurul Balanţelor. E bine de ştiut că dacă vor acţiona după instinct, vor lua cele mai bune decizii.


Horoscop 12 iulie 2019, Scorpion:

Atitudinea Scorpionilor va fi în ton cu apropierea weekendul. Sunt foarte veseli, zâmbitori... şi cu multă iniţiativă.


Horoscop 12 iulie 2019, Săgetător:

Săgetătorii nu au stare deloc. Au atât de multă energie încât o pot împărţi şi celor din jur.






Horoscop 12 iulie 2019, Capricorn:

Astăzi Capricornii pot pierde mult timp gândindu-se unde să iasă în oraş. Atât de mult timp, încât la final , le poate pieri orice chef de a pleca de acasă.


Horoscop 12 iulie 2019, Vărsător:

Vărsătorii sunt foarte perfecţionişti şi dacă nu le iese ceva din prima...posibil să aibă o criză de nervi. O ieşire cu prietenii, le-ar prinde foarte bine!


Horoscop 12 iulie 2019, Peşti:

Nativii Peşti sunt focusaţi pe viaţa de cuplu. Îşi doresc să aducă ceva nou în relaţie. Aşa că atunci când vine vorba de iubire...pot da frâu liber imaginaţiei.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS