Top 3 zodii care se sperie uşor

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii care se sperie uşor


Rac:

Puține șanse ca un nativ din zodia Rac să devină conducător de oștiri sau vreun exemplu de curaj. Sentimentali și mai mereu copleşiţi de emoții, Racii preferă oricând liniștea căminului, singurul loc în care se simt în siguranță. Necunoscutul li se pare de-a dreptul înfricoșător și nu își vor depăși limitele decât atunci când sunt puși în fața inevitabilului. Cu toate acestea, Racii sunt persoane de nădejde, în care poți avea încredere deplină atunci când intervin crizele majore. Dacă le este amenințată persoana iubită, familia sau cei câțiva prieteni apropiați, nativii din Rac nu vor ezita să sacrifice totul. Este linia dincolo de care uită de propria persoană și devin de-a dreptul imprevizibili, dispuși să meargă până în pânzele albe.






Capricorn:

Nici Capricornii nu sunt monumente de curaj. Dorința lor de siguranță și protecție primează în orice situație și puțini sunt cei care își vor asuma riscuri, puși în fața provocărilor. De altfel, Capricornii calculează fiecare pas pe care îl fac și, de obicei, nu fac niciunul decât dacă sunt convinși că nimic rău nu li se va întâmpla. Nu te baza pe un Capricorn, dacă ai chef de senzații tari, care implică riscuri. Tot ce vei obține e un unchi serios, dacă dă sfaturi dintre cele mai pesimiste. Situația se schimbă complet atunci când cei dragi sunt amenințați. Capricornii sunt primii care vor scoate armele și muniția pe masă, iar din acel moment este aproape imposibil să-i mai oprești.






Pești:

Nativii din zodia Pești sunt genul de persoane care se tem de fantome și la bătrânețe. În esență, Peștii sunt ca niște copii, indiferent de vârsta din buletin, iar naivitatea, spiritul jucăuș, dar și frica de bau-bau îi urmăresc toată viața. Adorabili și numai buni de iubit, Peștii trebuie luați așa cum sunt ei, pentru că prea mult nu se vor schimba. Și în niciun caz nu vor exagera cu îndrăzneala. Curajul, pentru Pești, înseamnă să te îndrăgostești lulea de o persoană sau să încerci o nouă rețetă de tocăniță, la o oră târzie.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS