Horoscopul lunii august 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: august 2019


Horoscop august 2019, Berbec:

Horoscop Berbec august 2019
În cursul sau în jurul lui 2, s-ar putea să te angajezi în mai multe cheltuieli decât ar fi cazul. În cursul sau preajma lui 8, sunt recomandate excursiile și vacanțele. Din 11 încolo, comunici mai bine cu copiii și persoana iubită, dar s-ar putea să cheltuiești mai mult, iar unele planuri de călătorie să nu funcționeze. În data de 14, acordă mai multă atenție vieții de cuplu și relației cu cei mici.

Cheltuieli neașteptate ar putea apărea și în cursul zilei de 16. După data de 18, ai mai mult spor în ceea ce faci la muncă, dar poți avea tendința să te obosești mai repede. În cursul sau jurul zilei de 21, aștrii formează iarăși un context astral care te îmbie la călătorie și explorare. Pentru unii nativi, din 21 încolo, se arată o idilă la locul de muncă. Încearcă să vezi dacă nu cumva riști prea mult.

În cursul sau jurul zilei de 24, te înțelegi bine cu colegii de muncă, iar împreună aveți rezultate extrem de bune. În cursul sau preajma lui 26, se prea poate să câștigi unele sume care nu figurează de regulă în veniturile tale obișnuite. Din data de 29 încolo, comunici mult mai bine cu tovarășii de muncă decât de obicei, ceea ce îți permite să stabilești o relație mai apropiată cu ei.






Horoscop august 2019, Taur:

Horoscop Taur august 2019
Luna august ar putea debuta cu unele tensiuni între tine și familie în cursul zilei de 2. În preajma datei de 8, acestea se mai domolesc însă. Din 11 încolo, comunici mai eficient însă cu rudele apropiate. Tot de atunci începând, s-ar putea să nu-ți gestionezi energia prea atent și să ai parte de lupte pentru putere în parteneriatul de viață și/sau afaceri. În 14, se reinstalează o acalmie acasă.

În data de 16 însă, s-ar putea să revină tensiune. Din 18 încolo, ești mai activ(ă) pe scena de dating și ai putea cunoaște o persoană specială. Dacă ai deja pe cineva, ai grijă la nivelul de tensiuni dintre tine și copii. În cursul sau în preajma zilei de 21, dedică mai mult timp odihnei. Din acea zi încolo, ai parte de mai mult romantism pe plan sentimental și înțelegere în raport cu copii.

În cursul sau preajma zilei de 24, nativii(ele) single ar putea cunoaște pe cineva special. În cursul sau jurul datei de 26, ești mai expansiv(ă), iar rezervele tale de creativitate se potențează. Din data de 29 încolo, comunici mai eficient cu persoana iubită și cu copiii, motiv pentru care se risipesc eventualele tensiuni experimentate în relație cu ei. Totul pare să meargă bine.






Horoscop august 2019, Gemeni:

Horoscop Gemeni august 2019
În cursul sau în jurul zilei de 2, nu da prea multă crezare bârfelor care ar putea să circule despre tine sau cineva drag. În cursul datei de 8, se formează un climat astral benefic negocierilor, discuțiilor sau întâlnirilor care vizează planuri de dezvoltare pe termen lung sau unele proiecte de grup. Din 11 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se pot potența destul de mult.

Tot de atunci încolo, ai grijă la tendința de a izbucni în cele mai nepotrivite momente. În plus, este posibil ca relația cu partenerul de viață și/sau afaceri să stagneze puțin. În cursul sau jurul lui 14, este recomandat să ții pitch-uri sau să duci negocieri. Din 18 încolo, pot interveni unele tensiuni în raport cu familia. În data de 21, sunt favorizate iar proiectele de grup și planurile de viitor.

Din această zi încolo, se întrevăd schimbări pe plan familial. În cursul sau jurul zilei de 26, caută să dai dovadă de mai multă deschidere în raport cu cei dragi. Din data de 29 încolo, s-ar putea să comunici mai eficient cu cei dragi. Străduiți-vă să urmați această curbă ascendentă și pe viitor și să eliminați eventualele surse de tensiune care s-au făcut remarcate între voi perioada aceasta.






Horoscop august 2019, Rac:

Horoscop Rac august 2019
În cursul sau preajma datei de 2, nu este un moment prea potrivit să faci investiții în proiecte de grup sau planuri de viitor. În cursul sau jurul lui 8, ai parte de un randament crescut la locul de muncă. Din 11 încolo, apar ponturi despre cum ți-ai putea rotunji veniturile și/sau valorifica unele economii. Tot de atunci, se recomandă să-ți triezi anturajul sau să faci mai multe exerciții de voință la muncă.

În cursul sau în jurul datei de 14, este posibil să te pomenești cu câștiguri importante. În cursul sau în preajma lui 16, evită iar să faci infuzii de capital în planuri de viitor nesigure sau proiecte nerentabile. Din 18 încolo, dai poate dovadă de mai multă asertivitate în comunicare. Șanse de câștig se arată și în cursul zilei de 21 sau în jurul ei. Din 21 încolo, șarmul tău constă în felul în care comunici.

În data de 24, poți înregistra un succes mare dacă îți programezi atunci o negociere, un pitch sau o întâlnire de afaceri importantă. În cursul sau jurul zilei de 26, ai parte de mai mult noroc la orice discuție pe care o întreprinzi cu sponsorii sau coechipierii din cadrul unui proiect de grup. Din data de 29 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil.






Horoscop august 2019, Leu:

Horoscop Leu august 2019
În cursul sau preajma zilei de 2, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine și superiori. În cursul sau jurul datei de 8, te bucuri de o mai bună înțelegere cu persoana iubită și/sau copiii. Din 11 încolo, ești mai comunicativ(ă), dar poate mai puțin doritor(oare) să te impui pe plan carieristic. În plus, s-ar putea să fii mai puțin spontan(ă) pe planul cuplului. În cursul sau jurul lui 14, totul îți merge bine.

În cursul sau jurul lui 16, ar putea apărea iar tensiunile între tine și superiori. Din 18 încolo, este posibil ca cheltuielile și câștigurile să se ivească mai repede decât de obicei. În cursul sau jurul zilei de 21, este un moment bun să mergi la o primă întâlnire romantică cu cineva special. Tot din acea zi încolo, se arată mai multe oportunități de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor.

În cursul sau în jurul lui 24, se pot ivi alte cheltuieli care riscă să sară calul. În cursul sau preajma lui 26, s-ar putea să te alegi cu o primă sau un bonus de la serviciu pe seama performanțelor recente pe care le-ai realizat pe acest plan. Din 29 încolo, primești și mai multe ponturi despre cum anume ai putea să-ți suplimentezi resursele și/sau să investești sumele pe care le-ai economisit.






Horoscop august 2019, Fecioară:

Horoscop Fecioară august 2019
S-ar putea să nu începi luna aceasta într-o formă prea bună, mai ales la nivel mental în cursul sau preajma zilei de 2. În cursul sau jurul datei de 8, unele evenimente mai puțin plăcute te reapropie de familie. Din 11 încolo, s-ar putea să mizezi mai mult pe fapt decât pe vorbe atunci când comunici. Tot de atunci începând, ia-ți măsuri de siguranță dacă conduci pe distanțe lungi și nu intra în conflicte cu familia.

În cursul sau jurul lui 14, ar putea reveni în viața ta un fost partener din trecut sau ți se arată la ce traume din relația cu el ar trebui să lucrezi. În cursul sau preajma lui 16, te-ar putea încerca iar o stare de spirit mai proastă. Din 18 încolo, ai o atitudine asertivă în raport cu ceilalți. În cursul sau jurul lui 21, se reinstalează senzația de armonie în familie. Din această dată încolo, șarmul tău se potențează.

Folosește-te din plin de ele în cursul sau preajma lui 24. În cursul sau în jurul datei de 26, te simți bine cu tine însuți(ăți) și ai parte de unele binemeritate revelații pe plan personal. Din data de 29 încolo, ești nu doar foarte carismatic(ă), ci și mai comunicativ(ă) decât de obicei. Acest lucru te ajută să ai parte de mici succese în raport cu cei din jurul tău, mai ales dacă se ajunge la subiecte sensibile.






Horoscop august 2019, Balanţă:

Horoscop Balanţă august 2019
În cursul zilei de 2, s-ar putea să nu poți lansa un proiect sau o strategie de dezvoltare din pricina lipsei de fonduri. În cursul sau jurul datei de 8, întâlnirile cu finanțatorii sau colegii de proiect ar putea găsi o rezolvare pentru această situație. Ai mai multe șanse să găsești sponsori după data de 11, dar ai grijă ce decizii iei pe plan financiar și cum te exprimi în raport cu aceștia.

În cursul sau preajma datei de 14, te bucuri de popularitate pe plan social. În cursul sau jurul zilei de 16, este posibil ca proiectele de grup sau strategiile de dezvoltate să te coste iar bani pe care nu îi ai momentan. Din 18 încolo,unele frustrări sau temeri riscă să iasă la suprafață. În cursul lui 21, se pot duce negocieri încununate de succes pentru lansare unui proiect de grup sau plan de dezvoltare.

Din aceeași dată încolo, poate reveni o persoană din trecutul tău amoros în peisajul tău actual. În cursul sau jurul zilei de 24, s-ar putea ca drumurile voastre să se intersecteze din nou. Din data de 29 încolo, s-ar putea să lași unele tipare de gândire să te limiteze.






Horoscop august 2019, Scorpion:

Horoscop Scorpion august 2019
Unele tendințe de autoritate în cuplu s-ar putea să se facă simțite în cursul sau jurul zilei de 2. În cursul sau preajma lui 8, s-ar putea să te alegi cu o primă sau un bonus pentru realizările de care ai avut parte pe plan profesional. Din 11 încolo, s-ar putea să te înțelegi mai bine cu superiorii, dar apar probleme de comunicare în raport cu partenerul de viață și/sau afaceri. Nu turna gaz pe foc.

Din aceeași dată încolo, ai mai multă grijă la obiceiurile tale de consum. În cursul sau în preajma zilei de 14, ți se oferă oportunități de afirmare pe plan profesional. În cursul sau jurul lui 16, pot reapărea dezechilibre de putere în cuplu. Din 18 încolo, s-ar putea să fii mai activ(ă) pe plan social. În cursul sau preajma lui 21, reapar oportunitățile de câștig. Din 18 încolo, ești mai popular(ă) în rândul prietenilor.

În cursul sau jurul zilei de 24, s-ar putea să-ți faci amici noi sau să intri într-un nou cerc de persoane. În cursul sau jurul zilei de 26, se prefigurează un moment bun să negociezi colaborări, parteneriate sau să găsești sponsori pentru un proiect. Din data de 29 încolo, comunici mai bine cu prietenii și vorbești ai ușor pe limba eventualilor investitori care te pot ajuta să-ți transformi visurile în realitate.






Horoscop august 2019, Săgetător:

Horoscop Săgetător august 2019
În cursul sau în jurul zilei de 2, este posibil să primești sarcini de serviciu cu termene-limită greu de respectat sau cu grad de complexitate foarte ridicat. În cursul sau preajma lui 8, este posibil să apară unele oportunități de a-ți perfecționa studiile sau de a călători. Din 11 încolo, primești unele sfaturi bune din partea unui mentor, dar îți scade randamentul la muncă și nu mai ești la fel de expansiv(ă).

În cursul sau preajma lui 14, ai parte de o stare de spirit de invidiat. În cursul sau jurul lui 16, repar provocările pe plan profesional. Din 18 încolo, dai dovadă de mai multă asertivitate pe plan profesional. În cursul sau în preajma zilei de 21, se creează climatul astral necesar să te apropii mai mult de adevăratul tău potențial. Din aceeași dată încolo, șarmul te ajută să faci progrese în planul muncii.

În cursul sau în preajma zilei de 24, ți se oferă oportunități de afirmare în plan social sau la nivel profesional. În cursul sau jurul lui 26, s-ar putea să te alegi cu o primă sau un bonus pentru ceea ce ai realizat de curând la serviciu. Din data de 29 încolo, comunici mai bine cu superiorii și factorii de decizie, ceea ce te ajută să faci unele progrese binevenite în ierarhia profesională.






Horoscop august 2019, Capricorn:

Horoscop Capricorn august 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, ar putea interveni unele tensiuni între tine și persoana iubită pe seama geloziei sau a posesivității. În cursul sau jurul lui 8, s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă a ta, dar ești motivat(ă) să depășești cu bine orice provocare. Din 11 încolo, apar șanse de câștig în raport cu partenerul de viață și/sau afaceri. În același timp, ești mai puțin spontan(ă) în relație, dar mai împăcat(ă) cu tine.

În cursul sau jurul lui 14, s-ar putea ca tu și partenerul de viață și/sau afaceri să înmulțiți unele resurse comune. În cursul sau preajma lui 16, revin însă dezechilibrele pe plan sentimental. Din 18 încolo, s-ar putea să pleci într-o călătorie, fie de agrement, fie în interes de serviciu. În cursul sau jurul lui 21, ești din nou pregătit(ă) să înfrunți orice provocare ce se poate ivi perioada aceasta.

Din aceeași dată încolo, poți începe o relație cu o persoană de altă religie/ naționalitate sau restabilești contactul cu unele rude de peste hotare. În cursul sau jurul lui 24, aceste relații pot juca un rol important în viața ta. În cursul sau jurul zilei de 26, se anunță o perioadă bună pentru concesii. Din data de 29 încolo, ești mai elocvent(ă), ceea ce are un efect bun în felul în care comunici.






Horoscop august 2019, Vărsător:

Horoscop Vărsător august 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, pot apărea unele tensiuni între tine și persoana iubită pe seama unor chestiuni de familie sau gospodărești. În cursul sau jurul datei de 8, poți avea parte de succes în discuțiile și negocierile care vizează o colaborare sau sponsorizare. Din 11 încolo, comunici mai bine cu persoana iubită, dar apar tensiuni între tine și familie. Cu prietenii, pari să întâmpini mai puține provocări.

În cursul sau jurul zilei de 14, pari să te înțelegi mai bine cu partenerul, dar în data de 16 sau în preajma ei, pot să reapară tensiunile referitoare la unele chestiuni de familie. Din 18 încolo, s-ar putea să se ivească unele cheltuieli neașteptate sau plăți nepreconizate. În cursul sau jurul zilei de 21, apar iar oportunități de colaborare sau de subvenționare a unor proiecte pe care le ai pre rol.

În cursul sau preajma datei de 24, s-ar putea ca tu și partenerul de viață și/sau afaceri să înmulțiți resursele deținute la comun sau să investiți o parte din economiile făcute împreună. În cursul sau jurul lui 26, realizați că dacă funcționați ca o echipă, sunteți mult mai puternici împreună. Din 26 încolo, apar și mai multe ponturi cu privire la modul în care puteți să vă suplimentați resursele avute în asociere.






Horoscop august 2019, Peşti:

Horoscop Peşti august 2019
În cursul sau în jurul zilei de 2, s-ar putea să comunici mai puțin eficient cu colegii de muncă. În cursul sau preajma lui 8, te bucuri de randament la serviciu. Din 11 încolo, vorbești mai ușor pe limba colegilor de muncă. În același timp, s-ar putea să fii mai precipitat(ă) în felul în care vorbești. Vestea bună este însă că ritmul tău de evoluție în carieră devine unul puțin mai rapid.

În cursul sau jurul zilei de 14, s-ar putea să ai parte de unele realizări notabile în plan profesional. În cursul sau în preajma lui 16, pot apărea unele discuții în contradictoriu cu colegii de muncă. Din 18 încolo, ești mai asertiv(ă) în relația de cuplu sau în parteneriatul profesional. În cursul sau în jurul datei de 21, te bucuri de spor în carieră. Din acea dată încolo, ai parte de armonie în cuplu.

În cursul sau în jurul datei de 24, s-ar putea să se instaleze o atmosferă benefică evoluției în doi pe plan sentimental sau în raport cu partenerul de afaceri. În cursul sau preajma lui 26, se arată un context astral bun pentru a lega colaborări sau a-ți îmbogăți portofoliul cu clienți noi. Din data de 29 încolo, comunici mai eficient cu partenerul de viață și/sau de afaceri. Mențineți-vă pe această curbă ascendentă.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS