Top 3 zodii de femei care nu cer niciodată ajutor

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii de femei care nu cer niciodată ajutor


Leu:

Femeile Leu sunt pricepute la orice şi se descurcă în situaţii limită. Sunt inventive, găsesc soluţii pentru problemele apărute în mod neaşteptat, iar când vine vorba de laudă, numele lor e pe buzele oricui. Într-o companie, şefii sunt extrem de mulţumiţi, motiv pentru care primesc des bonusuri salariale şi sunt respectate de fiecare coleg. Ba mai mult, dacă ai nevoie de ajutor, femeia Leu va fi acolo pentru tine şi îţi va oferi suportul necesar.


Fecioară:

Femeile Fecioară fac totul ca la carte şi dau dovadă de mult profesionalism. Pentru că sunt perfecţioniste, din orgoliu n-ar cere ajutor, nici dacă ar avea nevoie disperată de suport, fie el şi emoţional. Se vor ridica în picioare şi vor păşi mai apăsat spre succes, fiind mulţumite de ideea că au făcut totul bazându-se pe forţele proprii. Şi într-adevăr se pricep la orice, de la domenii artistice, pline de feminitate, senzualitate, până la schimbarea unei roţi pe autostradă, când maşina rămâne şi împotmolită în noroi.


Vărsător:

Femeile aflate în zodia Vărsător sunt adevărate forţe ale naturii. Nimic nu le strică buna dispoziţie, curajul să încerce şi devotamentul faţă de domeniile în care vor să îşi arate talentul. Găsesc o soluţie în orice circumstanţe şi se descurcă în fiecare clipă. Pot rămâne singure într-o ţară complet străină, fără acte şi bani, căci tot vor găsi o cale să ajungă acasă. Simt pericolul şi pot anticipa orice mişcare a adversarului, în aşa fel încât să iasă mereu în câştig.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS