Horoscop săptămânal, 8-14 iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii 8-14 iulie 2019


Horoscop 8-14 iulie 2019, Berbec:

Berbecii vor fi foarte proiectați în această săptămână să rezolve o situație sentimentală, relațională. Pot exista discuții în cuplu care vizează casa și familia, copiii, educația acestora. Pentru unii nativi va fi o perioadă de reevaluare sentimentală în care vor dori să-și dea răspuns propriilor sentimente confuze. Este important ca dialogul cu cei din jur să fie unul detașat și relaxat. Activitățile distractive pot căpăta un alt interes și nativii vor simți nevoia să-și acorde mai mult timp liber. Este o perioadă bună pentru concedii și vacanțe, însă se cere prudență în călătorii.


Horoscop 8-14 iulie 2019, Taur:

Taurii vor avea parte de o săptămână ușor conflictuală în care pot face reproșuri și pot primi reproșuri de la cei din jur, motiv pentru care li se cere să fie foarte atenți la dialog, să-și mențină calmul și echilibrul. Relația cu membrii familiei va trece printr-un proces de reevaluare și este posibil să se discute despre regimul unei locuințe. Pe de altă parte, va fi o perioadă bună pentru a face bani sau a primi bani. Posibil chiar să primească aprobarea unui credit de locuință.


Horoscop 8-14 iulie 2019, Gemeni:

Gemenii au parte de retrogradarea planetei Mercur, planeta lor guvernatoare, întocmai în sectorul comunicării. Acești nativi vor face o reevaluare serioasă a relațiilor cu cei din jur, în special a relației sentimentale și pot lua niște decizii înțelepte, dar sunt sfătuiți să le analizeze în profunzime și să nu fie superficiali. Atenție la dialogul cu cei din jur. Se pot spune adevăruri dureroase acum! Este o săptămână în care acești nativi pot face ordine în viața lor.


Horoscop 8-14 iulie 2019, Rac:

Racii trec printr-o perioadă de reevaluări financiare, timp în care nativii vor reuși să-și calculeze și să-și pună în ordine finanțele. De asemenea, este o perioadă în care vor încerca să-i domine pe cei din jur, să se impună în familie, dar punctăm că această săptămână va avea și un impact karmic, în sensul că nativii vor reuși să rezolve chestiuni pe care le-au amânat sau care au fost blocate în ultimii ani de zile.


Horoscop 8-14 iulie 2019, Leu:

Leii au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Acești nativi vor deveni foarte autoritari și impunători, dorindu-și să domine, să comande de sus și totul să se întâmple așa cum ei doresc. Conflictele cu cei din jur nu vor lipsi, mai ales cu partenerul de viață, însă acest context le va fi favorabil pentru a se trezi la realitate și a conștientiza în ce punct al vieții se află și ce este de făcut pe viitor.


Horoscop 8-14 iulie 2019, Fecioară:

Fecioarele au parte de retrogradarea lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, într-un sector al introspecției, al subconștientului și al trecutului. Vedem ca nativii să treacă printr-o criză de identitate, să se întrebe cine sunt și încotro se îndreaptă. Pot primi răspunsuri, însă vor trebui să fie foarte atenți la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Nu este exclus ca situații, persoane din trecut să se întoarcă acum în viața lor pentru a favoriza rezolvarea unui context mai vechi, ignorat.


Horoscop 8-14 iulie 2019, Balanţă:

Balanțele vor trece printr-o perioadă de reevaluări legate de prieteni, aspirații de viitor. Pot exista conflicte cu cei din anturaj, însă acestea vor fi constructive. De asemenea, zona financiar-profesională va fi un punct de interes. Nativii vor planifica veniturile și vor dori să găsească noi oportunități la locul de muncă care să le permită să-și mărească bugetul. Atenție la cheltuieli!


Horoscop 8-14 iulie 2019, Scorpion:

Scorpionii au parte de o perioadă de reanaliză a țelurilor, a direcției de viitor din punct de vedere profesional, și nu numai. Nativii vor reuși să-și mărească finanțele, să găsească soluții la problemele financiare și nu este exclus să plece din țară pentru a-și atinge unele scopuri. Atenție la dialogul cu cei din jur! Nativii care-și doresc să se evidențieze este posibil să nu o facă într-un mod corespunzător.


Horoscop 8-14 iulie 2019, Săgetător:

Săgetătorii au parte de o săptămână cu un impact mare din punct de vedere al principiilor și convingerilor de viață. Multe dintre acestea vor reintra în vizorul nativilor și vor fi reanalizate și schimbate. La locul de muncă pot exista tensiuni și se cere ca emoțiile să fie foarte bine stăpânite acum. Nu este momentul să intre în discuții contradictorii cu șefii. Zona de studiu cere, de asemenea, mai multă responsabilitate.


Horoscop 8-14 iulie 2019, Capricorn:

Capricornii au parte de o perioadă favorabilă la locul de muncă. Unii nativi își pot schimba jobul acum și deciziile luate din punct de vedere profesional le vor fi benefice. Mercur va retrograda într-un sector financiar și poate cere reevaluarea finanțelor, recalcularea și administrarea mai chibzuită a acestora, însă poate aduce și contracte de colaborare sau parteneriate profitabile. Pot exista discuții cu membrii familiei referitoare la avere, moșteniri, bunuri comune.


Horoscop 8-14 iulie 2019, Vărsător:

Vărsătorii trec printr-o etapă de reevaluare a relației cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri sau cu cei din jur cu care interacționează constant. Nativii simt nevoia să se impună, însă vor trebui să o facă cu diplomație și responsabilitate. Se întrevăd discuții financiare și cei care au de semnat contracte sunt sfătuiți să nu se avânte în această perioadă de retrogradare a lui Mercur sau, cel puțin, să o facă cu multă atenție și prudență.


Horoscop 8-14 iulie 2019, Peşti:

Peștii trec printr-o perioadă de reevaluare a situației profesionale, dar și a stării de sănătate. Posibil ca mulți nativi să dorească să-și schimbe locul de muncă acum, însă sunt sfătuiți să fie siguri încotro se îndreaptă și mai ales convinși din toate punctele de vedere că fac o alegere bună. Atenție la semnarea contractelor! Pot interveni erori și greșeli.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS