Horoscopul lunii iunie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: iunie 2019


Horoscop iunie 2019, Berbec:

Horoscop Berbec iunie 2019
În cursul sau în jurul lui 3, dispui de o doză crescută de randament ce se poate materializa în câștiguri. Din 4 încolo, comunici mai bine cu familia. Începând cu data de 9, șarmul și carisma ta cresc vizibil. Începând cu data de 14, se poate să fii mai implicat(ă) decât de obicei în chestiuni de familie sau gospodărești, dar este posibil ca aceasta să fie în detrimentul serviciului.

Este posibil ca și în cursul sau în preajma zilei de 16 să experimentezi același tipar de întâmplări. În cursul sau jurul lui 18, atenția ți se atrage irecuperabil pe plan familial, ceea ce ar putea duce la același tensiuni pe plan profesional. În cursul sau preajma lui 23, ar putea apărea unele motive de dispută între tine și cei din jur sau între tine și anumite persoane apropiate din familie.

În cursul zilei de 23, ar fi de dorit să nu acorzi prea multă atenție bârfelor, zvonurilor sau oricăror vorbe care se vehiculează despre tine sau o rudă apropiată ori despre care se crede că au fost lansate de persoane extrem de dragi ție. După data de 29, știi să te pui mai bine în valoare pe plan profesional, dar mai ales în raport cu persoanele care te interesează amoros. Ai succes în iubire.






Horoscop iunie 2019, Taur:

Horoscop Taur iunie 2019
În cursul sau jurul zilei de 3, pare că ești într-o dispoziție mentală bună. Din 4 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare sunt mult potențate. După data de 9, pot apărea oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau de a valorifica economiile pe care le-ai realizat până acum. În cursul sau jurul zilei de 14, poți discuta proiecte și planuri de viitor, dar nu trece la negocieri.

Un avertisment similar se aplică și în cursul sau în jurul datei de 16, cu mențiunea că dacă te tentează să iei sau să acorzi împrumuturi pentru a convinge pe cineva de ceva, poate nu ar fi cea mai bună idee să faci acest lucru. În cursul sau preajma lui 18, poți fi extrem de convingător/oare în ceea ce spui, deci programează-ți în jurul acestei date ședințele, pitch-urile sau audiențele.

În cursul sau jurul lui 19, pot interveni serioase discuții în contradictoriu între tine și persoane care fac parte din anturajul tău, dar ai grijă că riscă să nu ducă niciunde. În cursul sau jurul lui 23, ar trebui să ai grijă să nu cheltuiești mai mult decât ți-ai propus pe decada aceasta a lunii. În cursul sau preajma lui 24, nu face investiții în proiecte. Din 29 încolo, te înțelegi mai bine cu familia.






Horoscop iunie 2019, Gemeni:

Horoscop Gemeni iunie 2019
Începi luna cu un tonus bun și capacitatea de a face față tuturor provocărilor sau cel puțin acesta este pronosticul pe care îl dau astrele în cursul sau jurul zilei de 3. Din 4 încolo, afli ponturi și idei despre cum ți-ai înmulți oportunitățile de a-ți suplimenta veniturile și/sau de a-ți valorifica economiile. După data de 9, șarmul și carisma se potențează vizibil. Caută să te folosești de ele.

În data de 14, pot apărea unele oportunități de rotunjire a bugetului și/sau de valorificare a economiilor, dar ai mare grijă după aceea cât cheltuiești. Posibila pierdere a echilibrului între profituri și cheltuieli ar putea constitui un pericol și în cursul zilei de 16. În data de 18, s-ar putea să-ți găsești curajul de a implementa noi politici financiare în viața ta, dar eșecul pândește în 19.

În cursul sau jurul datei de 23, pot interveni unele tensiuni între tine și persoana iubită, asociat/ți sau un client. S-ar putea să iasă la iveală, cândva în cursul zilei de 24, că raportul inegal de forțe dintre voi ar fi putut constitui problema. Din data de 29, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil, dar este important să le folosești înțelept și să nu epatezi mult.






Horoscop iunie 2019, Rac:

Horoscop Rac iunie 2019
În cursul sau jurul datei de 3, astrele favorizează negocierile, ședințele și discuțiile cu membrii proiectului în care ești implicat/ă sau cu sponsori existenți sau potențiali în vederea configurării strategiei pe viitor. Din 4 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil. După data de 9, s-ar putea să reapară în viața ta o persoană din trecutul tău amoros. Vezi ce faci.

În cursul sau preajma lui 14, pare că te afli într-o dispoziție bună și tonusul tău este la înălțime, dar s-ar putea ca partenerul să-ți demonstreze totuși contrariul. În cursul sau jurul lui 16, cel drag sau mai bine spus, tensiunile cu el ar putea atenta din nou la bunăstarea ta mentală. În cursul sau jurul lui 18, pare că ești bine dispus/ă și plină de energie, dar în 19, reapar tensiuni cu cel drag.

În cursul sau în preajma lui 23, ai putea avea parte de multe încercări la serviciu sau poate nu stai prea bine cu sănătatea. În cursul sau jurul lui 24, s-ar putea ca nici tonusul tău mental să nu fie cel mai pozitiv. După data de 29, s-ar putea să-ți parvină unele ponturi despre unele oportunități de a-ți rotunji salariul și/sau de a-ți valorifica unele economii pe care ai reușit să le faci de curând.






Horoscop iunie 2019, Leu:

Horoscop Leu iunie 2019
În cursul sau jurul lui 3, nivelul tău de productivitate ar putea fi mult crescut față de cotele sale obișnuite. Din 4 încolo, poți fi tentat/ă să cultivi tipare de gândire care fac să exagerezi proporțiile unor evenimente mai puțin plăcute din viața ta. După 9 a lunii, s-ar putea ca nivelul tău de popularitate să se majoreze, să fii invitat/ă să ieși mai des sau să-ți faci unii prieteni noi.

În cursul sau jurul datei de 14, s-ar putea să ai parte de unele neplăceri medicale sau de provocări la serviciu, dar dispoziția ta de luptător te ajută să treci peste ele fără probleme. În 16, s-ar putea să pățești același lucru, dar de data acesta știi mai bine că trebuie să fii optimist/ă pentru a face față încercărilor. În cursul sau jurul lui 18, s-ar putea să faci o scenă, deci fii foarte rațional/ă.

În cursul sau jurul lui 19, ar putea reapărea tensiunile sau sarcinile complicate la muncă sau este posibil să te supere ceva pe partea de sănătate. În cursul sau preajma lui 23, s-ar putea să-ți fie greu să te împarți între viața socială și cea sentimentală. În cursul sau jurul lui 24, s-ar putea ca prietenii să-ți pricinuiască o supărare, de ordin financiar poate. Din 29 încolo, ești foarte comunicativ/ă.






Horoscop iunie 2019, Fecioară:

Horoscop Fecioară iunie 2019
La nivel profesional, ziua de 3 s-ar putea să fie una dintre cele mai productive. După data de 4, te bucuri de mai multă popularitate pe plan social. Din 9 încolo, atmosfera dintre tine și superiori se îndulcește simțitor și pot apărea oportunități să te remarci pe plan profesional. În cursul sau jurul zilei de 14, discută strategii de viitor cu partenerul de viață și/sau afaceri, dar nu uita de prezent.

Același avertisment de a te concentra și pe preocupările actuale și pe prezent se prefigurează și în cursul sau preajma zilei de 16. Tot atunci însă, s-ar putea să intervină unele discuții aprinse cu cel drag pe seama unor chestiuni familiale sau gospodărești. În cursul sau jurul lui 18, s-ar putea să stabilești o colaborare, să legi un parteneriat, iar burlacii/țele pot cunoaște pe cineva special.

În cursul sau jurul lui 19, ai putea fi nevoit/ă să alegi unde îți investești cele mai multe resurse, adică fie în chestiunile pe termen lung, fie în preocupările de moment. În cursul sau preajma lui 23, ai mare grijă cum te împarți între viața socială și cea sentimentală. În cursul sau jurul lui 24, nu lăsa cariera să intervină între tine și partener. Din 29 încolo, lucrează să rămâi pozitiv/ă.






Horoscop iunie 2019, Balanţă:

Horoscop Balanţă iunie 2019
Dacă treci prin evenimente mai puțin plăcute în cursul sau jurul zilei de 3, apelează la părinți pentru ajutor moral sau chiar financiar. Din 4 încolo, comunici mai eficient cu superiorii. După data de 9, nativii/ele implicați/te în relații la distanță pot avea parte de o perioadă bună. La fel de posibil este ca, în cazul burlacilor/țelor, să se lege ceva cu o persoană pe care o găsesc specială.

La serviciu, te bucuri de mult spor și de o productivitate crescută, dar caută să nu-ți neglijezi treburile de familie în cursul sau jurul zilei de 14. De aceeași tendință poți avea parte și în cursul sau jurul datei de 16, deci sarcinile de serviciu cu care te întâlnești s-ar putea să fie mai dificile. În cursul sau jurul zilei de 18, ai o atitudine voluntară și mult succes în treburile profesionale.

În cursul sau preajma lui 19, s-ar putea să te împarți iar cu dificultate între treburile de familie și cele profesionale. În cursul sau jurul lui 23, s-ar putea să te găsești într-o dispoziție înclinată spre polemică, dar nu-i da curs pentru că s-ar putea să nu ducă niciunde. În cursul sau preajma lui 24, așteaptă-te la o zi dificilă la muncă. Din 29 încolo, ești mai comunicativ/ă și-ți faci prieteni noi.






Horoscop iunie 2019, Scorpion:

Horoscop Scorpion iunie 2019
În cursul sau jurul zilei de 3, se arată un moment bun să negociezi sau chiar să legi colaborări sau parteneriate. Din data de 4 încolo, vorbești mau fluent limba superiorilor și vă-nțelegeți mai bine. După data de 9, se pot ivi oportunități ca tu și partenerul de viață și/sau de afaceri să amortizați unele investiții, să vă creșteți profiturile sau să valorificați unele economii realizate împreună.

În cursul sau în preajma zilei de 14, se recomandă ieșirile scurte din jungla cotidiană în compania persoanei iubite și/sau a copiilor, dar ține însă cont că se recomandă să verifici temeinic mijlocul de transport. În cursul sau jurul lui 16, ai putea fi iar pe drumuri, dar nu înainte să-ți verifici presiunea la roți și să faci o inspecție mai serioasă. E important să te asiguri.

În cursul sau jurul lui 18, s-ar părea că ești alert/ă din punct de vedere mental și ai un tonus bun. În cursul sau preajma lui 19, caută să nu intri în polemici cu cei din jurul tău pentru că s-ar putea să nu ajungeți prea curând la o concluzie. În cursul sau jurul lui 23, mare atenție la cât cheltui. În cursul sau jurul lui 24, nu da dovadă de gelozie și posesivitate. Din 29, comunici mai bine cu șefii.






Horoscop iunie 2019, Săgetător:

Horoscop Săgetător iunie 2019
În cursul sau jurul zilei de 3, eforturile susținute depuse pe plan profesional duc la câștiguri deloc de neglijat. După data de 4, apelează la intuiție dacă există unele tensiuni între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri. După data de 9, cresc șansele de a lega un parteneriat profesional, dar și sentimental, iar comunicarea potențată ajută cuplurile sau colaborările consacrate să iasă din stagnare.

În cursul sau jurul datei de 14, poți fi tentat/ă să cumperi tot felul de lucruri pentru casă sau familie, dar trebuie să vezi clar dacă-ți permiți să faci achizițiile dorite. S-ar putea să ai parte de aceeași tendință și în jurul lui 16, cu toate că mai apar șicane între tine și cei dragi. În cursul sau jurul lui 18, se anunță tensiuni pe seama banilor între tine și partenerul de viață și/sau afaceri.

În cursul sau jurul lui 19, există riscul să cheltuiești mai mult decât ar fi indicat. În cursul sau jurul lui 23, ar putea interveni unele tensiuni între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri. În preajma lui 23, s-ar putea ca cel drag să aibă ceva să-ți reproșeze în legătură cu implicarea ta în familie sau pe plan domestic. Din 29 încolo, ai un tonus mental bun și îți merge mintea brici.






Horoscop iunie 2019, Capricorn:

Horoscop Capricorn iunie 2019
În cursul sau jurul lui 3, s-ar părea că ai un tonus fizic și psihic bun, ceea ce îți poate aduce mai mult succes în rândul persoanelor pe care le găsești interesante. Din 4 încolo, comunici mai bine cu partenerul de viață și/sau de afaceri, clienții și colaboratorii. După data de 9, te înțelegi ceva mai bine cu colegii de muncă. În cursul sau jurul lui 14, ajungi la unele concluzii cu cel drag.

Tot atunci însă, dar în alte privințe, s-ar putea ca tu și partenerul sau asociatul/ții să nu cădeți de acord. Același lucru s-ar putea întâmpla și în cursul sau jurul lui 16, cu mențiunea că acest lucru se poate datora faptului că ascultați ce spun alții mai mult decât ce zice celălalt. În preajma lui 18, s-ar putea să apară evenimente importante în raport cu partenerul de viață și/sau de afaceri.

În cursul sau jurul lui 19, ar putea interveni iar tensiuni între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri. În cursul sau jurul lui 23, s-ar putea să ai parte de unele provocări pe plan profesional sau de neplăceri la nivel medical. Cele dintâi ar putea să revină în preajma lui 24. Din 29 încolo, pot apărea oportunități de câștig în raport cu partenerul de viață și/sau de afaceri cu care deții resurse.






Horoscop iunie 2019, Vărsător:

Horoscop Vărsător iunie 2019
În cursul sau jurul lui 3, ar putea apărea unele evenimente cu impact emoțional puternic în raport cu familia care te pun pe gânduri. După data de 4, s-ar putea să comunici mai eficient cu colegii de muncă. Din 9 încolo, ai mai multă trecere la bărbaţi sau femei și te înțelegi mai bine cu cei mici. În cursul sau jurul lui 14, apar oportunități de câștig, dar nu fără să depui destul de mult eforturi.

În preajma lui 16, apar din nou șanse de a câștiga bani în plus, dar eforturile în acest sens vor fi destul de mari. În cursul sau preajma lui 18, te bucuri de mult spor și productivitate pe planul muncii. În cursul sau jurul lui 19, așteaptă-te din nou la încercări la locul de muncă sau la nivel de stare de sănătate. În cursul sau jurul lui 23, îți poate fi greu să te împarți între viața amoroasă și cea socială.

În cursul sau preajma zilei de 24, nu este recomandat să te întinzi mai mult decât îți permite plapuma. Din 29 încolo, comunici mai bine cu partenerul de viață și/sau de afaceri. S-ar putea, de asemenea, să se pună în discuție unele posibilități de a lega noi parteneriate ori de a intra în alte colaborări. Este posibil, de asemenea, ca portofoliu-ți de clienți să crească mult pe acest fundal.






Horoscop iunie 2019, Peşti:

Horoscop Peşti iunie 2019
În cursul sau jurul lui 23, s-ar putea să reușești să pui pe picioare un proiect, să legi o colaborare sau să obții o sponsorizare. Din 4 încolo, comunici mai bine cu bărbaţi sau femeile și cu ce mici. După data de 4, atmosfera din familie se mai îndulcește nițel. În cursul sau jurul lui 14, este posibil să nu reușești să te împarți între viața sentimentală și cea socială, alegând-o pe cea dintâi în schimb.

În cursul sau preajma lui 16, s-ar putea din nou să te concentrezi mai mult pe persoana iubită și copii ori preocupările tale de moment decât de prieteni sau planurile tale pe termen lung. În cursul sau jurul lui 18, s-ar putea ca burlacii/țele să cunoască o persoană realmente specială. În cursul sau preajma lui 19, ar putea să fii iar nevoit(ă) să te împarți între viața socială și cea amoroasă.

În cursul sau jurul zilei de 23, se prea poate să fie cariera și viața de familie cele care îți atrag atenția de data aceasta, luptându-se pentru locurile fruntașe în lista ta de priorități. În cursul sau în jurul zilei de 24, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine și membrii familiei. După data de 29, comunici mai bine cu colegii de muncă, ceea ce te ajută să-ți faci treaba cu mai mult spor.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS