Horoscopul zilei de sâmbătă, 29 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 29 mai 2021


Horoscop 29 mai 2021, Berbec:

Fii echilibrat(ă), în mod special în privința vieții personale și private. Fie că ești singur(ă) sau ai un/o partener(ă), ți se reamintește ceea ce contează cu adevărat în viață. Orice nativ(ă) născut(ă) sub acest semn zodiacal preferă să comunice într-un mod direct, clar și rapid. Ar fi bine să îți revizuiești eventualele planuri legate de educație, abilități de comunicare și relațiile cu rudele.


Horoscop 29 mai 2021, Taur:

Lucrurile încep să se schimbe în casa finanțelor. Ar fi recomandat să-ți analizezi mai bine economiile, obiceiurile financiare, investițiile. Această perioadă te va forța să îți revitalizezi vechi deprinderi și talente, pe care le-ai dat uitării. La locul de muncă chiar dacă vei traversa o perioadă benefică, aceasta poate fi iritantă, mai ales pentru semnele fixe, care nu agrează schimbările. Analizează bine lucrurile pentru a avansa și ia decizii pe baza lucrurilor care ți se comunică. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 29 mai 2021, Gemeni:

Încearcă să nu cazi pradă neliniștei, chiar dacă aceasta va fi tendința. E o perioadă a introspecției și autoexplorării. Folosește acest timp pentru a-ți reaminti care sunt valorile tale personale și nevoile. Aștrii te direcționează către schimbări de carieră, spre o funcție mai înaltă și schimbări importante în viața ta. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.






Horoscop 29 mai 2021, Rac:

Lucrurile așa cum le știi tu urmează să se schimbe. Te vei reconecta cu toate lucrurile pe care ai încercat să le „îngropi” în subconștientul tău până acum. Acest lucru te va ajuta să faci față conversațiilor importante și revelațiilor legate de propriul model de autosabotare. Reconectează-te la visele tale și aspirațiile tale.


Horoscop 29 mai 2021, Leu:

Aștrii îți va induce o reevaluare a țelurilor tale pe termen lung și actualului tău grup de prieteni(e). Ia totul pas cu pas. Universul îți pune bețe în roate, iar lucrurile nu au rezultatele dorite. Leii sunt însă printre cele mai optimiste zodii. Folosește-ți puterea de persuasiune și identifică cum ai putea fi mai împăcat(ă) cu tine însuți(ăți). Ar fi bine să iei o pauză pentru restabilirea energiei.


Horoscop 29 mai 2021, Fecioară:

Pregătește-te pentru o revizualizare a traiectoriei tale profesionale. E o zi puternică, în care experimentezi ceea ce astrologii(agele) numesc un conglomerat de planete (stellium), în cea de-a X-a ta casă a carierei. În timpul unui asemenea tranzit se pot ivi oportunități de tot felul. Va trebui doar să alegi calea cea potrivită pentru tine.






Horoscop 29 mai 2021, Balanţă:

Se poate să simți că mintea ta nu face față realității. Dragostea după care tânjești este mult mai aproape decât credeai. Ai putea avea probleme în a comunica cu familia și cei(le) dragi, dar îți vei adapta cu ușurință mesajul pentru ca aceștia(stea) să te înțeleagă mai lesne. Ești extrem de emoțional(ă) atunci când vine vorba de munca ta. Se poate să te simți demotivat(ă). Astăzi, nu pune prea multă presiune pe tine.


Horoscop 29 mai 2021, Scorpion:

Nu traversezi cea mai ușoară perioadă, din punct de vedere mental. Explorezi chestiuni legate de intimitate și probleme relaționale. Partea bună este că această perioadă de introspecție îți va conferi mai multă putere și autenticitate. Aștrii te pot plasa în situații dificile la serviciu. Vei avea nevoie de răbdare pentru a depăși blocajele. Nu ceda în fața impulsivității și fii cât mai diplomat(ă).


Horoscop 29 mai 2021, Săgetător:

Această perioadă astrală va fi una dintre cele mai importante pe care le traversezi în cursul acestui an. Îți vei reevalua toate relațiile cu persoanele apropiate. Vei putea să vindeci prezentul doar dacă înveți din greșelile trecutului. Nu îți subestima niciodată valoarea. Ai încredere în tine și în ceea ce poți să faci. Ești mult mai puternic(ă) decât îți imaginezi. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Horoscop 29 mai 2021, Capricorn:

Universul te motivează să îți urmezi țelul. Abilitățile naturale de lider(ă) vor ieși în evidență din plin. Profită pe cât posibil de această conjunctură. Deși ești destul de norocos(asă), reușești să îți acorzi spațiu și distracției. Ai energia potrivită pentru a te liniști și a te bucura de viața ta.


Horoscop 29 mai 2021, Vărsător:

Tot trecutul îți defilează prin fața ochilor. În această perioadă poți învăța din toate greșelile trecutului. Acest lucru îți va prinde bine și te va ajuta în relațiile tale actuale, personale și profesionale. Există, de asemenea, posibilitatea să-ți aduci aminte vechi pasiuni sau să reiei proiecte demult uitate.


Horoscop 29 mai 2021, Peşti:

S-ar putea ca o fostă iubire să revină în viața ta. Acest lucru poate crea tensiuni sau îți poate da totul peste cap. Creativitatea ta este la nivel maxim. Profită de acest moment pentru a-ți stabili planuri de viitor. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS