Horoscopul dragostei, 31 mai - 6 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 31 mai - 6 iunie 2021


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Berbec:

Vă veţi înțelege foarte bine cu persoanele din jurul vostru în această săptămână, în special cu cel(a) pe care îl/o iubiţi. Veţi rezona cu el(a) și veți ajunge la un punct comun cu privire la o decizie pe care trebuie să o luați împreună. Veți ajunge la acorduri, astfel încât totul să fie avantajos pentru amândoi. Trebuie să îl/o preţuiţi mai mult și, mai ales, să preţuiţi ceea ce face pentru voi, deoarece lasă mult de la el(a).


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Taur:

Este momentul oportun pentru a rezolva problemele pe care ar trebui să le clarificaţi cu cel(a) drag(ă). Încercaţi să fiţi mai înțelegători(are), dacă vreţi ca lucrurile să meargă bine. În weekend, s-ar putea să petreceți câteva ore într-o locaţie selectă. Profitați la maximum de această ocazie.


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Gemeni:

Rămâneţi fixaţi(te) în realitate și, astfel, relația în care sunteţi implicaţi(te) nu va întâmpina probleme. Dacă sunteţi căsătoriţi(te), aştrii sunt de partea voastră și vin cu vești bune. Poate fi vorba despre apariția unui(ei) nou(ă) membru(ă) în familie sau despre o achiziție comună importantă. Dacă nu aveţi un/o partener(ă) de cuplu, încercaţi să socializaţi mai mult. Chiar dacă nu vă doriţi o relație serioasă în acest moment, puțină distracție nu vă va face rău.






Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Rac:

Situația voastră sentimentală nu strălucește, însă nici nu aveţi motive să vă supăraţi. Cumva, monotonia își spune cuvântul și cuplul din care faceţi parte este lipsit de provocări. Dacă simţiţi că acest lucru e copleşitor, luaţi atitudine și veniţi cu o schimbare. Dacă nu a apărut încă o persoană dragă în viaţa voastră, se poate să răniţi fără să vreţi sentimentele cuiva.


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Leu:

Leii stau bine la capitolul dragoste. Nimic nu poate sta în calea fericirii lor. Dacă aveţi în gând să cuceriţi pe cineva în această săptămână, rezultatele favorabile vor fi garantate. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relație de lungă durată, cel mai probabil se vor isca unele confruntări cu partenerul(a) de viață din pricina faptului că aveți priorități diferite.


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Fecioară:

Săptămâna aceasta ar putea fi specială în plan sentimental. Vă simţiţi în ton cu armonia din jurul vostru. Veţi simți că tot ceea ce începeţi în plan personal are succes și se dovedește a fi de bun augur, deoarece o faceţi cu plăcere. Fie că sunteţi singuri(e) sau nu, o informație care ajunge la voi într-una din aceste zile vă va trezi amintiri neplăcute din trecut.






Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Balanţă:

Balanţele o să descopere că timpul petrecut alături de cel(a) drag(ă) lor este cel mai important. Încercaţi să vă concentraţi doar pe lucrurile care contează şi să lăsaţi deoparte orice potenţial factor perturbator! Continuaţi să vă urmaţi instinctele!


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Scorpion:

Dacă încă aveţi impresia că sunteţi cocoșul în relaţie, e posibil ca după această săptămână să vă reconsideraţi poziţia. Sunt mari şanse să fiţi puşi(se) într-o postură dificilă, din care să scăpaţi doar datorită partenerului(ei) vostru(astre). Ar fi bine să îl/o apreciaţi mai mult.


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Săgetător:

Vă aflaţi într-un moment important în care trebuie să cântăriţi ceea ce simţiţi și să luaţi o decizie cu privire la relația în care sunteţi implicaţi(te). Dacă nu sunteţi mulţumiţi(te) de ceea ce trăiţi, puteți pune punct. Dacă sunteţi singuri(e), încercaţi pe cât posibil să nu vă aruncaţi într-o relație din pricina plictiselii.






Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Capricorn:

Nu ar trebui să vă concentraţi doar pe defectele partenerului(ei) de viață. Chiar dacă acum traversați un moment mai fragil, trebuie să fiţi conştienţi(te) că viața în doi vine cu bune și cu rele. Dacă sunteți cu adevărat puternici(e), veți trece și peste asta. Dacă sunteţi singuri(e), nimic nu vă poate opri să vă distraţi, chiar și cu riscul de a frânge inimi.


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Vărsător:

Situația voastră sentimentală nu este una prea domoală, însă vouă vă plac provocările. Luaţi viața așa cum vine și o trăiţi din plin. Fie că sunteţi singuri(e) sau nu, nu luaţi lucrurile deloc în serios, iubiţi fără bariere. Continuaţi să vă bucuraţi de ceea ce viața are să vă ofere!


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Peşti:

Viața voastră sentimentală traversează o perioadă prielnică. Nu sunteţi complet mulţumiţi(te) de ea, însă ştiţi că sunteţi apţi(te) să o îmbunătăţiţi. Nu sunteţi genul de persoane care să renunțe ușor la primul obstacol pe care îl întâlniţi în cuplu. Dacă sunteţi singuri(e), e posibil să cunoaşteţi o persoană care vă va atrage imediat.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS