Horoscopul dragostei, 10 august 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 10 august 2019


Horoscop 10 august 2019, Berbec:

Răbdarea este esenţială pentru Berbeci. Nimic nu va ieşi de pe o zi pe alta, mai ales dacă planurile sunt ambiţioase, iar timpul limitat. Amânaţi sarcinile dificile care necesită consum mare de energie şi nu uitaţi de cei dragi.


Horoscop 10 august 2019, Taur:

Taurii ar trebui să se pregătească sufleteşte, pentru că sunt pe punctul de a face o cucerire neaşteptată. O persoană vă va pune inima pe jar, iar sentimentele sunt reciproce. Fiţi curajoşi! S-ar putea ca această persoană să fie chiar sufletul pereche.


Horoscop 10 august 2019, Gemeni:

O petrecere întinsă mult prea mult în noapte pare a fi ideală pentru Gemeni. Însă aveţi grijă să nu petreceţi restul weekendului în pat, regretând cam fiecare decizie luată la cald. Puneţi-vă la punct următorii paşi atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională.


Horoscop 10 august 2019, Rac:

Iar Racii aşteaptă ceva ce nu se va întâmpla niciodată. Cel puţin nu fără a trece la acţiune. Nici acele vacanţe rupte din rai şi nici iubirile ca-n poveşti nu vor veni din senin. Speranţele sunt bune, însă doar dacă s-a făcut tot posibilul pentru a le transforma în realitate.


Horoscop 10 august 2019, Leu:

Iubirea pluteşte în aer pentru unii nativi, dar Leii ar trebui să-şi găsească, astăzi, un nou hobby. Veţi fi împinşi de la spate din cauza nevoilor financiare, aşadar, fie urmaţi o pasiune ascunsă, fie vă căutaţi un nou loc de muncă.


Horoscop 10 august 2019, Fecioară:

Nativii din zodia Fecioară vor afla, astăzi, un secret pe care trebuie să îl păstreze cu orice preţ. Există riscul să aduceţi mari prejudicii unei persoane, poate chiar unui prieten, dacă dezvăluiţi ce aţi aflat. Încercaţi să vă relaxaţi şi să uitaţi de probleme.


Horoscop 10 august 2019, Balanţă:

Balanţelor, aştrii le recomandă să fie foarte atente la oamenii din jur. Nu vă lăsaţi manipulaţi de familie, prieteni sau necunoscuţi şi nu vă încredeţi în cei care vor să vă ajute fără vreun interes. Aţi putea pica într-o capcană care vă va aduce numai probleme.


Horoscop 10 august 2019, Scorpion:

Scorpionii trebuie să fie pozitivi astăzi! Este exact ca atunci când aveţi o durere de cap şi vă gândiţi la alte lucruri, moment în care descoperiţi că durerea a trecut. La fel se întâmplă şi cu gândurile negative, aşa că relaxaţi-vă şi faceţi ceea ce vă place.


Horoscop 10 august 2019, Săgetător:

Cuvântul-cheie pentru Săgetători este reciprocitate. Dacă săriţi în ajutorul celor care au nevoie, veţi fi ajutaţi la rândul vostru. Recunoaşteţi şi apreciaţi efortul celor care încearcă să vă facă viaţa mai uşoară.


Horoscop 10 august 2019, Capricorn:

Unul dintre lucrurile care îi caracterizează pe Capricorni este determinarea. Vă place să faceţi lucrurile în felul vostru şi, uneori, uitaţi de puterea lucrului în echipă. Fiecare are expertize în diferite domenii, aşa că folosiţi asta în beneficiul vostru.


Horoscop 10 august 2019, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii sunt nostalgici. Lăsaţi trecutul în urmă şi învăţaţi să priviţi înainte. Mai ales că veţi avea noroc din punct de vedere financiar. Veţi primi o sumă importantă de bani sau noi idei legate de carieră se pot materializa.


Horoscop 10 august 2019, Peşti:

Peştii trebuie să se aştepte la o veste importantă. V-aţi confruntat cu tot felul de greutăţi, în ultima perioadă, iar asta e pe cale să se schimbe. La serviciu sunteţi din ce în ce mai apreciaţi, iar în viaţa de familie problemele dispar ca prin minune.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS