Top 3 zodii care își găsesc dragostea înainte de sfârșitul anului 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii care își găsesc dragostea înainte de sfârșitul anului 2019


Persoana potrivită nu apare când ne dorim noi, ci atunci când suntem pregătiți. Iar, pentru unele zodii, momentul este mai aproape ca niciodată. Sfârșitul anului 2019 ar putea aduce surprize uriașe, venite din senin, numai bune pentru a începe o nouă viață - de data aceasta în doi.


BERBEC:

Trebuie să vină și clipa de glorie a Berbecilor, ghinioniști prin definiție într-ale inimii. Cei care nu mai au speranțe că își vor găsi sufletul pereche să se pregătească sufletește, pentru că urmează zile și nopți de neuitat. De altfel, nativii din Berbec, pesimiști până în măduva oaselor, vor afla că persoana potrivită vine exact atunci când încetezi să o mai cauți și, implicit, renunți la a mai urmări iluzii. Va fi o experiență departe de idealul pe care Berbecii îl au în minte, dar totodată intensă și plină de semnificație. Doar să nu scape și această ocazie printre degete, după cum s-au tot învățat să procedeze. Câteodată, trebuie doar să privești cu atenție în jur pentru a găsi ceea ce-ți dorești. Perechea poate fi chiar sub ochii tăi, doar că refuzi să o vezi.






CAPRICORN:

Este destul de greu de înțeles motivul pentru care Capricornii sunt încă singuri. Pasionali prin definiție, cu un simț al umorului dezarmant și o inteligență de invidiat, nativii din această zodie se înconjoară singuri cu ziduri atât de groase, încât intimidează orice persoană care ar avea intenții sincere. De ce o fac, nici ei nu știu exact. Nu are nimeni timpul și energia necesară pentru a trece prin zeci de teste și provocări, mai ales atunci când Capricornii afișează acel chip rece, dezinteresat și lipsit de emoție. Nativii care vor renunța la bariere și vor alege să experimenteze lucruri noi, alături de persoane pe care le plac, vor descoperi că este mai simplu și mai interesant să discuți cu sinceritate, decât să te ascunzi în mijlocul castelului, așteptând un Făt Frumos care să salveze situația în ultimul moment. Mai sunt câteva luni din 2019, timp suficient pentru o poveste de dragoste care să dureze o viață.






SĂGETĂTOR:

Săgetătorii ar fi în stare să aștepte o viață întreagă o persoană care nici măcar nu există, dacă ar fi lăsați în pace. Însă norocul lor este că uneori destinul le forțează mână și îi pune în fața alegerilor decisive. Nativii din această zodie care vor refuza să mai fugă de responsabilitate, preferând liniștea iluziilor, ar putea descoperi cu uluire că dragostea este chiar sunt nasul lor, nu de puține ori, la câțiva metri distanță. Adevărul este că, pentru a găsi jumătatea, trebuie să depui puțin efort. De exemplu, trebuie să vorbești cu persoana potrivită și, necaz mare, să ieși cu ea în oraș și să o asculți - mai rău, cu atenție. Lucruri rezervate, în mintea Săgetătorilor, doar pentru perfecțiunea întruchipată. Cei curajoși să noteze anul 2019 în cartea cu amintiri. S-ar putea deschide un nou capitol, poate cel mai frumos.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS