Horoscopul zilei de vineri, 3 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 3 mai 2019


Horoscop 3 mai 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec încearcă să rezolve prea multe probleme deodată și există riscul să transforme ziua de vineri într-un haos total. E inutil să îți consumi energia în acest mod. Prioritatea ești tu și familia ta. Abia după ce termini de pus la punct lucrurile în viața personală te poți ocupa de amici, colegi sau cunoștințe. Atenție la persoanele care îți promit luna de pe cer, în schimbul unor beneficii! Dacă sună prea bine, probabil e o capcană.


Horoscop 3 mai 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur și-ar putea schimba complet părerea despre o persoană apropiată. Nu ar fi recomandat să intervii sau să ceri mai multe amănunte, cei din jur ar putea să te considere oportunist. Cea mai bună soluție este să treci rapid peste eveniment și, dacă e posibil, sa îl uiți. Atenție mare la cei dragi, sunt unii care ar putea avea nevoie de ajutor, dar păstrează tăcerea!


Horoscop 3 mai 2019, Gemeni:

Povestea de dragoste a Gemenilor riscă să se transforme într-un coșmar. E posibil ca persoana dragă să ascundă un secret tulburător, care, odată dezvăluit, să distrugă relația în doar câteva clipe. Oricare ar fi problema, încearcă să ajungi rapid la adevăr. Un cuplu nu are nicio șansă la un viitor frumos, dacă la bază stă o minciună. Tratează situația cu răbdare și calm, pe cât posibil.


Horoscop 3 mai 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Racului au o zi plină de surprize, la plan sentimental. Cei care credeau că nu-și vor mai găsi niciodată jumătatea ar putea avea parte de o întâlnire neașteptată. Nu căuta perfecțiunea, pentru că cel mai probabil te-ai plictisi de ea. Ești responsabil pentru propria fericire, nu trebuie să o obții de la altcineva. Abia când vei realiza acest lucru vei cunoaște adevărata dragoste. Până atunci, nu rata nicio șansă de a cunoaște persoane noi. Destinul se poate schimba într-o clipă.


Horoscop 3 mai 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu îşi vor găsi, astăzi, fericirea. După o perioadă îndelungată în care aţi făcut tot felul de teste unor potenţiali parteneri de viaţă, astăzi veţi găsi persoana potrivită. Deşi în general nu sunteţi pretenţioşi, când vine vorba despre emoţii şi deschiderea sufletului, sunteţi foarte precauţi. Totul se va termina, dar şi va începe, astăzi, odată cu intrarea în viaţa voastră a unei persoane cu care sunteţi compatibili în proporţie de 100%. Adio, burlăcie!


Horoscop 3 mai 2019, Fecioară:

Cei născuţi în zodia Fecioară trebuie să se concentreze, astăzi, pe acele probleme ce pot fi rezolvate rapid. Nu vă stresaţi cu acele situaţii care necesită analiză, ajutor din partea apropiaţilor şi foarte multă muncă pentru că nu veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit planul aşa cum vă doriţi. Aştrii vă recomandă să vă focalizaţi pe aspecte ale vieţii care vă aduc rezultate pozitive şi productive. S-ar putea să vă pierdeţi timpul, dacă vă aventuraţi în situaţii complicate.


Horoscop 3 mai 2019, Balanţă:

Cei născuţi în zodia Balanţei se vor afla, astăzi, în faţa unei decizii cruciale. Trebuie să vă hotărâţi, într-un timp destul de scurt, dacă sunteţi dispuşi să iertaţi şi să reluaţi de la zero o relaţie anterioară. Nu vă faceţi planuri pe termen lung, ci în schimb hotărâţi-vă cu privire la persoana din viaţa voastră care vă cere iertarea şi care vă promite că nu va mai comite aceeaşi greşeală de două ori. Răspunsul poate fi simplu, în funcţie de ceea ce vă doriţi. Un nou început sau reluarea unei vieţi care nu v-a adus nimic bun, din moment ce aţi ajuns în această situaţie.


Horoscop 3 mai 2019, Scorpion:

Cei născuţi în zodia Scorpionului se vor simţi, astăzi, un pic ameţiţi şi desprinşi de realitate. Trebuie să găsiţi acel lucru sau acea persoană din viaţa voastră care vă redă echilibrul fizic şi psihic. Cu toate că voi credeţi că vă puteţi descurca şi singuri, astăzi este ziua în care veţi descoperi că aveţi nevoie de ajutorul prietenilor şi familiei pentru a putea trece peste anumite situaţii nedorite. Iubiţi, fiţi pozitivi şi nu intraţi în conflicte!


Horoscop 3 mai 2019, Săgetător:

E ziua perfectă să te bucuri de fiecare minut. Fortuna, zeiţa norocului, e darnică astăzi cu tine şi vei simţi din plin asta. Ai grijă să păstrezi fructele norocului de astăzi, dar fără să te lauzi cu ele vreodată! Arată sprijin celor dragi şi nu uita că orice faptă bună şi introspecţia sunt binevenite.


Horoscop 3 mai 2019, Capricorn:

E posibil să apară o eroare majoră de comunicare cu o rudă. Foarte probabil această persoană nu se va gândi să îşi ceară scuze şi nici să fie de acord cu părerea ta, aşa că soluţia e să schimbi tema dialogului cât mai repede posibil. Poţi chiar să pleci într-un loc unde să cauţi surse de distracţie. Un loc cu muzica tare s-ar putea să fie ceea ce îţi va face bine.


Horoscop 3 mai 2019, Vărsător:

Ai grijă ca astăzi să nu se afle vreunul dintre secretele tale păzite atât de bine până acum. Persoane lipsite de cinste şi onoare ţi-ar putea face rău dacă le-ar cunoaşte. Altfel, nu ezita distracţia la maxim alături de cei mai apropiaţi prieteni. Dacă eşti singur, ai o şansă să întâlneşti pe cineva care ţi se va părea foarte interesant.


Horoscop 3 mai 2019, Peşti:

E probabil că vei fi nevoit să amâni sau chiar să anulezi unele dintre planurile pe care ţi le-ai făcut pentru astăzi. Evident, asta va aduce nemulţumiri. De aceea e important să încerci să tratezi astfel de situaţii cu mult calm. Cel mai bun scenariu pentru tine e să păstrezi rutina zilnică şi să renunţi la ambiţiile excesive. După-amiază e posibil să vină în vizită o persoană foarte importantă pentru tine. Încearcă să te comporţi cât mai natural.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS