Horoscopul lunii aprilie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: aprilie 2019


Horoscop aprilie 2019, Berbec:

Horoscop Berbec aprilie 2019
În jurul sau cursul datei de 2, s-ar putea să fii mai înclinat(ă) spre introspecție și meditație. În preajma sau cursul lui 10, debordezi de romantism, dar mare grijă la posibilele conflicte cu șefii. În plus, nu-ți programa călătorii la mare distanță de casp și examene, cel puțin pentru o perioadă. În cursul sau jurul lui 12 și 13, nu ești tu însuți(ăți) și reapar tensiunile între tine și superiorii.

În cursul sau jurul lui 14, ai mai multă energie și bună dispoziție. În următoarea zi, tonusul tău ar putea avea din nou de suferit. Din 17 încolo, te exprimi cu mai multă ușurință și ești mai asertiv/ă în comunicare. După data de 20, șarmul și carisma ta sunt la cote ridicate, prilej numai bun să-ți dai întâlniri dacă nu există nimeni în viața ta. În 22, se pot ivi cheltuieli pe care nu le-ai prevăzut.

În cursul sau în jurul zilei de 25, nu băga în seamă zvonurile și bârfele care ar putea circula în această perioadă despre tine sau cei dragi din jurul tău. Începând cu data de 29 aprilie, se prea poate ca parcursul tău profesional să fie mai lent, dar profită de această oportunitate pentru a-ți evalua ținta și direcția aleasă pentru a ajunge într-acolo. Poți ajunge la concluzii interesante.






Horoscop aprilie 2019, Taur:

Horoscop Taur aprilie 2019
În cursul sau în jurul datei de 2, acordă mai mult interes vieții tale sociale și proiectelor de viitor. În cursul sau în jurul lui 10, se poate lega ceva între tine și un prieten, cu toate că tonusul tău nu este la înălțime. În cursul sau preajma lui 12, evită să acorzi încredere nestrămutată prietenilor ori împrumuturi mari. Altfel, în cursul zilei următoare, poți avea parte de o mare dezamăgire.

În cursul sau jurul lui 14, observi că acest eveniment de-a întărit și mai mult, motiv pentru care începi să ai mai multă încredere în tine. În cursul sau preajma lui 15, ți se poate întinde o capcană similară. Din 17 încolo, s-ar putea să fii mai reactiv(ă) decât de obicei la ce se-ntâmplă în jurul tău. După data de 20, nu este exclus să reapară în viața ta o persoană din trecutul tău amoros.

În cursul sau în jurul zilei de 22, ești mai vocal(ă) decât de obicei, ceea ce-ți poate prinde bine în anumite situații și mai puțin bine în altele. În jurul sau în cursul datei de 27, nu face investiții prea mari în planuri de grup sau idei de afaceri insuficient puse la punct. Din 29 încolo, se vrea să încerci să te maturizezi, schimbând câte ceva la sistemul tău de valori, principii și credințe.






Horoscop aprilie 2019, Gemeni:

Horoscop Gemeni aprilie 2019
În cursul sau jurul datei de 2, accentul cade pe carieră, unde pot avea loc schimbări chiar mari. Acestea pot apărea și în cursul sau jurul lui 10, dar ține cont că tot atunci te pot încerca temeri legate de viitor, mai ales pentru că întâmpini provocări pe plan relațional. În cursul sau jurul lui 12, pot interveni tensiuni în parteneriatul de afaceri sau între tine și cel drag pe seama carierei.

În cursul sau în jurul zilei de 13, reapar iar fricile legate de ziua de mâine. În cursul sau în jurul datei de 14, se anunță un moment bun să ieși cu prietenii, să-ți dai întâlniri sau să negociezi unele colaborări pe plan profesional. În cursul sau jurul datei de 15, cariera ta sau a partenerului poate redeveni un subiect spinos pe ordinea de zi. Din 17 încolo, ești mai sociabil(ă) și-ți faci prieteni noi.

Din 20 încolo, ești la mare căutare pe plan social și nu-i exclus să se lege ceva între tine și un/o amic(ă). În cursul sau în jurul zilei de 27, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine și superiori sau o figură autoritară din viața ta. Din 29 încolo, pot intervenii discuții în contradictoriu pe tema încrederii sau a banilor în parteneriatul de viață și/sau de afaceri în care ești implicat(ă) acum.






Horoscop aprilie 2019, Rac:

Horoscop Rac aprilie 2019
În cursul sau în jurul datei de 2, ai mare încredere în destin, dar nu uita că uneori mai este nevoie să iei și tu frâiele propriei sorți. În cursul sau în jurul lui 10, se arată vești bune pentru nativii(ele) acestei zodii implicați(te) într-o relație la distanță. În plus, nu lăsa cariera și posibilele probleme de la muncă să treacă pragul casei. În cursul sau jurul lui 12, poți întâmpina încercări la serviciu.

În cursul sau în jurul datei de 13, pot interveni iar discuții în contradictoriu cu cel drag pe seama muncii. În cursul sau preajma lui 14, ai parte de randament la serviciu, dar îți asumi un risc mare dacă te concentrezi pe carieră și uiți de cei dragi. În cursul sau jurul datei de 15, s-ar putea să nu ai de ales decât să stai peste program la birou. Din 17 încolo, părerile tale este apreciate de șefi.

După data de 20, nu este exclus să se stârnească ceva între tine și o persoană cu un statut social și/sau profesional mai ridicat. În cursul sau jurul datei de 22, viața ta socială urmează o curbă ascendentă. În cursul sau preajma zilei de 27, poți avea o îndoială în ceea ce te privește, dar ai mai multă încredere în tine. Din 29 încolo, e nevoie să clarifici unele chestiuni importante cu cel drag.






Horoscop aprilie 2019, Leu:

Horoscop Leu aprilie 2019
În cursul sau jurul datei de 2, se recomandă să-ți ții trăirile și sentimentele sub lupă constant. În cursul sau preajma zilei de 10, s-ar putea să apară o revigore pe plan intim, dar ai parte de mari încercări pe plan profesional. Tot atunci, începe o perioadă în care te înțelegi mai anevoios cu copiii, iar pe plan sentimental, norocul se prinde mai greu de tine. Caută totuși să nu disperi.

În cursul sau în jurul zilei de 12, evită tendințele de gelozie față de persoana iubită. În cursul sau preajma lui 13, revin provocările la serviciu. În cursul sau jurul lui 14, stai bine cu moralul și poți primi vești bune din partea unei persoane dragi de peste hotare. În cursul sau preajma lui 15, pot reveni tendințele de sufocare a celor dragi. Din 17 încolo, axează-te pe perfecționarea profesională.

După data de 20, se poate lega ceva între tine și o persoană de o altă religie sau naționalitate. În cursul sau jurul datei de 22, concentrează-te mai mult pe carieră pentru că pot apărea surprize. În cursul sau preajma lui 27, caută să nu te apropii prea mult de persoanele cunoscute recent și fii pudent(ă). Din 29 încolo, ai mai puțin randament la serviciu și trebuie să ai grijă cu sănătatea.






Horoscop aprilie 2019, Fecioară:

Horoscop Fecioară aprilie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea să comuncii mai bine cu parteneruld e viață și/sau de afaceri. În cursul sau jurul lui 10, burlacii(ăcițele) din acest semn ar putea cunoaște pe cineva interesant. Tot atunci însă, s-ar putea să ai unele dubii în ceea ce privește buna credință a celui drag. Nici în familie nu stau lucrurile mai roz, dar nu te certa cu partenerul din cauza aceasta.

În cursul sau preajma lui 12, tensiunile ar putea continua între tine și persoana iubită. În cursul sau în jurul lui 13, acestea ar putea ajunge să degenereze într-o ceartă aprinsă. În cursul sau jurul lui 14, familia s-ar putea să contribuie la o armonizare a atmosferei dintre voi. În cursul sau în preajma lui 15, pot interveni din nou fricțiuni între voi doi, semn că trebuie să luați măsuri clare.

Din 17 încolo, ești pregătit(ă) să pui pe tapet discuții legate de bani pe care tu și partenerul, de viață sau de afaceri, le-ați tot ignorat. După data de 20, are loc o împrospătare pe plan intim. În cursul sau în jurul lui 22, caută să te concentrezi pe dezvoltare profesională și personală. În 27, nu lăsa cariera să intervină între tine și partener. Din 27 încolo, dă dovadă de maturitate în cuplu.






Horoscop aprilie 2019, Balanţă:

Horoscop Balanţă aprilie 2019
Sănătate ar trebui să fie o prioritate la fel de mare ca și cariera în cursul sau jurul zilei de 2. În cursul sau în preajma lui 10, atmosfera de la muncă este liniștită, dar pot interveni tensiuni acasă. În plus, s-ar putea să fii mai puțin expanisv(ă) în comunicare. În cursul sau preajma zilei de 12, pot apărea tensiuni la serviciu sau îți încearcă nervii aparatura de la birou. Încearcă să fii calm(ă).

În cursul sau în preajma zilei de 13, continuă tensiunile între tine și partener pe teme domestice, iar faptul că părinții se amestecă nu face decât să accentueze lucrurile. În cursul sau jurul zilei de 14, se mai liniștesc apele și puteți purta o discuție care să nu degenereze în ceartă. În cursul sau jurul lui 15, ți se pune la încercare iar răbdarea la locul de muncă, dar nu da curs supărărilor.

Din 17 încolo, vorbești din nou pe limba partenerului, fapt care schimbă atmosfera dintre voi din data de 20 începând. În cursul sau în preajma zilei de 22, pot apărea unele profituri în asociere cu partenerul de viață și/sau de afaceri. În cursul sau jurul datei de 27, te pot solicita unele chestiuni profesionale destul de mult. Din 29 încolo, atmosfera de acasă poate ajunge destul de tensionată.






Horoscop aprilie 2019, Scorpion:

Horoscop Scorpion aprilie 2019
În cursul sau în jurul datei de 2, prioritatea ta ar trebui să fie viața de cuplu și relația cu cei mici. În cursul sau preajma zilei de 10, te bucuri de clipe frumoase alături de partener și copii, numai că te așteaptă bătăi de cap la muncă și nici cu banii pari să nu stai prea strălucit. În cursul sau în jurul zilei de 12, indicat ar fi să nu te-ntizi mai mult decât ți-e plapuma. Pune câte ceva deoparte.

În cursul sau în preajma zilei de 13, s-ar putea să nu te slăbească la serviciu, dar caută să nu faci un caz din asta. În cursul sau jurul zilei de 14, s-ar putea să vină unele sume frumușele din unele comisioane sau activități extraprofesionale. În cursul sau preajma lui 15, evită totuși să te arunci la cheltuieli prea mari. După data de 17, comunici mai eficient cu colegii de muncă și se vede.

Începând cu data de 20, atmosfera de la serviciu se mai îndulcește și mergi la serviciu cu drag și sport. În cursul sau în jurul datei de 22, te așteaptă surprize, cel mai probabil plăcute, în raport cu partenerul de viață. În cursul sau preajma lui 27, evită să dai curs tendinței de gelozie și chiar posesivitate. Din 27 încolo, ești mai rezervat(ă) în comunicare, ceea ce-i o sabie cu două tăișuri.






Horoscop aprilie 2019, Săgetător:

Horoscop Săgetător aprilie 2019
În cursul sau în jurul datei de 2, aștrii îți atrag atenția asupra vieții de familie căreia ar trebui să i te dedici mai mult. În cursul sau jurul zilei de 10, se observă primele îmbunătățiri pe acest plan, dar mai apar provocări pe plan financiar dacă nu ești atent(ă). Nici pe partea de expansiune nu mai ești cel(a) de obicei, dar îți face bine să te maturizezi. Caută deci să vezi viața din alt unghi.

În cursul sau în preajma zilei de 12, pot apărea fricțiuni între tine și anumiți membri ai familiei. În cursul sau jurul zilei următoare, caută să te ții departe de magazinele preferate dacă urmărești să economisești câte ceva. În cursul sau jurul lui 14, ești pus pe fapte mari pe plan amoros, dar și în relație cu copiii. În cursul sau jurul zilei de 15, pot reapăre iar tensiuni în mediul familial.

Din 17 încolo, comunici însă mai bine cu persoana iubită și cu cei mici. După data de 22, nativii care nu sunt implicați într-o relație pot cunoaște o persoană interesantă. În cursul sau în jurul lui 27, nu lăsa familia să intervină în bucătăria internă a cuplului. După data de 29, caută să strângi robinetul cheltuielilor și să le păstrezi la un nivel minim. Altfel, nu se anunță vești bune pentru tine.






Horoscop aprilie 2019, Capricorn:

Horoscop Capricorn aprilie 2019
În cursul sau în preajma datei de 2, viața ta socială primește un impold din partea aștrilor. Acesta se continuă și în data de 10, cu mențiunea că apar tensiuni pe plan domestic și că ești mai puțin cerebral(ă) cu propriile-ți preconcepții și prejudecăți. În cursul sau în jurul datei de 12, nu da crezare bârfelor și zvonurilor. În cursul sau preajma lui 13, se pot ivi noi fricțiuni în familie.

În cursul sau în preajma datei de 14, familia este totuși cea care te ajută să vezi cât de puternic(ă) te-au făcut provocările din ultima vreme. În cursul sau în preajma datei de 15, apar vești mai puțin bune despre cineva apropiat sau se aud vorbe care-ți produc frământări. Din 17 încolo, s-ar părea că vorbești mai ușor pe limba apropiaților. După data de 20, atmosfera de acasă se calmează.

În cursul sau în preajma zilei de 22, apar vești bune pe plan amoros, dar și în relație cu copiii. În cursul sau în jurul lui 27, poți avea parte de unele discuții în contradictoriu cu colegii de la muncă sau nu te ascultă nicicum aparatura de la birou. Dacă nu vrei să se resfrângă asupra ta această tensiune, caută să te relaxezi. Din 29 încolo, s-ar putea să fii ceva mai introvertit(ă).






Horoscop aprilie 2019, Vărsător:

Horoscop Vărsător aprilie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea să descoperi noi ocazii de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor pe care le-ai realizat până acum. În cursul sau în jurul lui 10, ele se pot înmulți, dar ține cont că pot apărea vești nu prea plăcute din punct de vedere financiar sau din direcția proiectele de grup sau de viitor. În cursul sau jurul lui 12, nu face investiții în idei de afaceri.

În cursul sau jurul zilei de 13, bârfele iar îți dau târcoale, dar nu pleca urechea la ea. În cursul sau preajma zilei de 14, se anunță o zi bună să negociezi contracte și parteneriate. În cursul sau jurul lui 15, nu este cel mai bun moment să faci însă infuzii de capital în ele. Din 17 încolo, comunici eficient și nu lași loc de interpretări. Felul în care te exprimi atrage oamenii începând cu data de 22.

În cursul sau în preajma zilei de 27, stai departe de cheltuielile care nu reprezintă nevoi de bază. După data de 29, s-ar putea să fii mai puțin exapnsiv(ă) decât de obicei. Cauzele sunt clar unele de ordin emoțional, semn că poate a venit vremea să te uiți mai abitir în interiorul tău și să vezi ce se întâmplă cu tine. Doar așa te poți repune pe picioare cu o viziune nouă asupra vieții tale.






Horoscop aprilie 2019, Peşti:

Horoscop Peşti aprilie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar părea că ești în toane bune și-ntr-o formă de invidiat. Se menține acest trend ascendent și-n 10, dar ține cont că nu se recomandă să faci cheltuieli care nu aduc nimic de perspectivă, iar în domeniul carierei s-ar putea să stagnezi o vreme. În cursul sau în preajma zilei de 12, pot apărea tensiuni între tine și superiori, dar caută să nu le dai curs.

În cursul sau în jurul datei de 13, se recomandă iar să nu acorzi sau să iei împrumuturi și nici să nu investești în activități cu mare risc de pagubă. În cursul sau în jurul datei de 14, ai parte de spor la serviciu și de posibilitatea de a te alege cu o primă sau un bonus. În cursul sau preajma zilei de 15, se reiterează fricțiunile cu superiorii. Din 17 încolo, ai fler în privința finanțelor.

Acesta se sporește și mai mult din 20 începând, când apar mici oportunități să-ți suplimentezi veniturile și șanse de a-ți valorifica economiile. În cursul sau în preajma zilei de 27, pot apărea tensiuni în familie, dar caută să le înăbuși din fașă. După data de 29, s-ar putea să simți că viața ta socială nu mai este ce-a fost și chiar să se răcească relațiile cu unii membri ai anturajului tău.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS