Horoscop săptămânal, 8-14 aprilie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 8-14 aprilie 2019


Horoscop 8-14 aprilie 2019, Berbec:

Berbecii vor avea parte de vești bune din zona financiară. Nativii pot intra în posesia unei sume de bani, pot avea parte de avantaje materiale din partea rudelor, cadouri, chiar moșteniri. Cei care au de vândut un bun imobiliar, un bun de patrimoniu, vor fi avantajați acum. Retrogradarea planetei Jupiter le poate aduce diferite obstacole legate de acte, mai ales dacă trebuie obținute de la instituții ale statului, dar și obstacole legate de o călătorie, cu atât mai mult cu cât este vorba de străinătate. Unora dintre nativi li se cere să-și revizuiască o atitudine vizavi de niște studii, posibil pe care le-au abandonat sau cărora nu le-au dat importanța cuvenită. Nu este exclus să ia în calcul posibilitatea de a da un examen pe care l-au ignorat la un moment trecut.


Horoscop 8-14 aprilie 2019, Taur:

Taurii vor începe săptămâna cu multă energie și dorință de a se dedica planurilor amânate până acum, pentru care nu au avut timp sau dispoziție. În zona sentimentală se arată o dorință profundă a nativilor de a se îndepărta de tot ce le-a făcut rău până acum, de toate persoanele care le-au cauzat suferință și disconfort emoțional. Retrogradarea lui Jupiter le va favoriza o reanaliză a situației financiare și vedem ca nativii să fie mult mai interesați să-și îmbunătățească veniturile pe căi mai profitabile, să pună mai mult accent pe cât se implică vizavi de cât câștigă. Cu alte cuvinte, nu vor mai dori să-și ofere serviciile pentru sume infime și pe care le consideră necorespunzătoare. De asemenea, pot lua decizia să vândă niște bunuri care nu le mai sunt de folos. Atenție! În plan sentimental se întrevede dispoziția către flirt și aventură.


Horoscop 8-14 aprilie 2019, Gemeni:

Gemenii pot începe săptămâna cu frământări legate de zona financiară. Posibil ca o sumă de bani să întârzie în a le intra în conturi. Pe de altă parte, din punct de vedere al stării generale, energia de care se bucură acum nativii îi va îndemna să abordeze un stil de viață sănătos, să facă sport și să fie mai atenți la alimentație. Retrogradarea planetei Jupiter le va aduce revizuiri serioase legate de zona partenerială, indiferent că vorbim de parteneriate de afaceri sau parteneriate domestice. Astfel, nativii care s-au aflat în ultimele luni de zile în relații tensionate, toxice, care le-au limitat dorința de expansiune, vor spune fără regrete stop. În această săptămână, cei mai norocoși ar putea relua o relație cu o persoană din trecut.






Horoscop 8-14 aprilie 2019, Rac:

Racii încep săptămâna cu preocupări, chiar nemulțumiri, legate de cercul de prieteni. Nativii pot primi reproșuri că nu mai sunt la fel de activi și atenți cu cei dragi. Din punct de vedere sentimental, se conturează destul de multă tensiune în cuplu și unii cu greu vor reuși să-i facă față. Retrogradarea planetei Jupiter în casa muncii și a sănătății poate pune la încercare sectorul profesional. Nativii nemulțumiți de locul de muncă pot începe să facă planuri pentru a pregăti o schimbare majoră de direcție. În ceea ce privește sănătatea, va fi vorba, cel mai probabil, de o perioadă de reevaluare, mai ales acolo unde există deja niște probleme.


Horoscop 8-14 aprilie 2019, Leu:

Leii pot avea parte de un început de săptămână în care interesul va cădea asupra sectorului profesional, zonă în care o serie de nemulțumiri pot ieși la suprafață pentru a fi discutate. Din punct de vedere financiar se arată dorința nativilor de a câștiga mai mult și nu este exclus să caute noi surse de venit. În plan sentimental, retrogradarea planetei Jupiter le poate aduce reevaluări ale relației cu persoana iubită, dar și impunerea de noi reguli în ceea ce privește creșterea și educația celor mici. Cei care sunt singuri s-ar putea lăsa ademeniți de vorbe frumoase și ar putea intra într-o aventură.


Horoscop 8-14 aprilie 2019, Fecioară:

Fecioarele au parte de un început de săptămână promițător din punct de vedere profesional. Cei care au de susținut interviuri, conferințe, examene vor fi remarcați și vor înregistra succese. Pentru unii chiar poate fi un moment de afirmare. Retrogradarea planetei Jupiter le poate aduce reevaluări legate de relația pe care o au cu membrii familiei. S-r putea ca unii să plece de acasă, în timp ce alții să se întoarcă la părinți. Tot acum pot avea parte de unele obstacole în vânzarea, cumpărarea, închirierea sau renovarea unei locuințe. În plan sentimental, către sfârşitul săptămânii ar putea ieși la suprafață un secret, prin urmare se cere multă atenție.






Horoscop 8-14 aprilie 2019, Balanţă:

Balanțele încep săptămâna cu preocupări legate de îmbunătățirea veniturilor și este posibil să se gândească să vândă un bun material, un imobil. De asemenea, pot exista discuții pe tema unei moșteniri. În plan sentimental se arată o perioadă mai bună, mai calmă și mai liniștită și acest aspect se va răsfrânge și asupra stării de spirit. Cu toate astea, atenție la stresul de la locul de muncă care poate genera probleme de sănătate! Retrogradarea planetei Jupiter poate aduce probleme de comunicare, blocaje în finalizarea unor cursuri, tensiuni în relația cu rudele, dar și obstacole legate de deplasările pe distanțe scurte, prin urmare li se cere prudență și atenție la drum.


Horoscop 8-14 aprilie 2019, Scorpion:

Scorpionii încep săptămâna cu gânduri bune și emoții vizavi de persoana iubită și cei mici. Nativii sunt dispuși să acorde mai mult timp distracțiilor în cuplu, în familie și poate fi momentul să-și expună cu mai multă încredere talentele artistice. Pentru unii nativi s-ar putea să afle că vor deveni părinți. Retrogradarea planetei Jupiter va afecta puternic sectorul financiar. Nativii ar putea întâmpina blocaje în primirea unei sume de bani și este de preferat să se încerce o altă abordare a cheltuielilor. Economiile se poate să le devină singurul ajutor. În weekend crește interesul pentru casă și activitățile gospodărești.


Horoscop 8-14 aprilie 2019, Săgetător:

Săgetătorii vor primi vești bune legate de serviciu chiar de la începutul săptămânii. Poate fi vorba de noi sarcini care să le pună mai mult în evidență abilitățile profesionale, cu impact pozitiv pe viitor. În ceea ce privește sănătatea, nativii pot simți o îmbunătățire considerabilă a stării generale, ba chiar se pot vindeca de afecțiuni minore care le-au provocat disconfort în ultimul timp. Retrogradarea planetei Jupiter, guvernatoarea lor, întocmai în semnul lor le poate afecta personalitatea și modul de relaționare cu cei din jur, însă sunt sfătuiți să se înarmeze cu răbdare deoarece va urma o perioadă în care pot întâmpina blocaje în majoritatea sectoarelor de viață, aspect care va aduce cu sine revizuiri și reevaluări necesare.






Horoscop 8-14 aprilie 2019, Capricorn:

Capricornii se vor bucura de un început de săptămână armonios și benefic consolidării relației de cuplu. Sunt sfătuiți să profite de stările de exaltare de acum deoarece odată cu retrogradarea planetei Jupiter, nativii vor simți că întreg Universul li se clatină. Marele Benefic le va cere la modul propriu și direct redescoperirea sensului vieții. Va fi vorba de o perioadă de interiorizare, de conștientizare a greșelilor, dar și o perioadă în care pot fi frământați de gânduri de autodepășire, aspect pe care sunt sfătuiți să-l întoarcă în avantajul lor. Se prea poate ca persoane din trecut să li se întoarcă acum în viață și să le bulverseze lumea. La modul general, nativii trebuie să dea mai multă atenție sănătății și să evite suprasolicitările de ordin psihic, dar și fizic.


Horoscop 8-14 aprilie 2019, Vărsător:

Vărsătorii încep săptămâna cu preocupări legate de casă, renovări, reamenajări. De asemenea, familia și problemele celor dragi vor prima, nativii implicându-se cu multă responsabilitate dacă li se cere asta. Retrogradarea planetei Jupiter le va cere o reevaluare a relațiilor de prietenie și a planurilor de viitor. Este posibil ca în această perioadă să iasă la suprafață secrete în anturaj sau să vadă cu alți ochi anumite persoane, anumite proiecte pe care le aveau în comun cu prietenii. Sfârşitul săptămânii le poate accentua starea de oboseală și ar fi recomandat să acorde mai multă atenție sănătății, implicit alimentației, odihnei și activităților sportive și de relaxare.


Horoscop 8-14 aprilie 2019, Peşti:

Peștii încep săptămâna cu preocupări legate de viața personală, de reorganizarea acesteia în funcție de anumiți factori care țin de muncă, familie și casă. În plan financiar, vor fi dispuși să cheltuie mai mult decât de obicei. Pentru o serie de nativi, retrogradarea planetei Jupiter, guvernatorul secundar al zodiei, va cere reevaluări profesionale și va aduce unele blocaje în desfășurarea activităților la locul de muncă. Vedem ca nativii care nu mai sunt mulțumiți de job să ia decizia de a-l schimba. Totodată, nu este exclus să analizeze posibilitatea unei avansări în carieră. Către finele săptămânii, cheful de socializare va reveni în viața Peștilor, iar aceștia s-ar putea dedica activităților distractive. Atenție! Se conturează o tendință către exagerare, către vicii!







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS