Horoscopul lunii februarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: februarie 2019


Horoscop februarie 2019, Berbec:

Horoscop Berbec februarie 2019
În cursul sau în jurul zilei de 2, este posibil să apară tensiuni în raport cu figurile autoritare de la serviciu sau de acasă. Tot atunci, se arată o perioadă în care ești cu moralul la înălțime. Din 4 încolo, se mai îndreaptă lucrurile pe frontul muncitoresc. Din 10 încolo, s-ar putea să fii mai tăcut decât de obicei. Acum e un moment bun să te concentrezi pe meditație și introspecție.

În cursul sau în preajma zilei de 13, stai destul de bine cu energia, indiciu că te poți concentra pe activitățile solicitante atunci. După data de 14, ești mai activ în sectorul financiar, unde cauți să găsești oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau valorificare a economiilor făcute până acum. În cursul sau jurul lui 18, observi că relația cu superiorii se maturizează din ce în ce mai mult.

În cursul sau în preajma zilei de 19, ai grijă să nu îți fie înșelate așteptările sau să cazi pradă unor iluzii. În cursul zilei de 22 sau în preajma ei, s-ar putea să suferi de unele crize de personalitate sau convingeri. În cursul zilei de 23 sau în preajma acesteia, se poate să apară să se remarce unele diferențe de viziune între tine și șefi care să zgâlțâie destul de tare relația și așa sensibilă dintre voi.






Horoscop februarie 2019, Taur:

Horoscop Taur februarie 2019
În cursul sau în jurul zilei de 2, s-ar putea să experimentezi unele dubii cu privire la convingerile tale religioase sau la principiile tale. Uită-te în tine și analizează evenimentele recente pentru a-ți da seama ce se întâmplă. După data de 4, se anunță o perioadă bună pentru cei care au o relație la distanță sau care au rude și persoane dragi la mare distanță de casă. Din 13 încolo, nu fi agresiv.

Începând cu 14, bateriile tale se încarcă destul de mult. În cursul sau în preajma zilei de 18, s-ar putea ca excursiile de plăcere în străinătate sau la distanță mai mare de localitatea de baștină să fie întârziate sau să apară tot felul de blocaje. În cursul sau în preajma zilei de 19, s-ar putea ca unii amici să încerce să profite de bunătatea ta. Nu te lăsa păcălit de zâmbete false și minciuni.

În cursul sau în preajma zilei de 22, nu este un moment bun să iei bani cu împrumut de la prieteni și nici să fii tu în ipostaza aceea. S-ar putea ca lucrurile să se complice și să ajungeți să nu vă mai vedeți cu aceiași ochi. În cursul sau în preajma zilei de 23, se arată momente revelatoare în cazul celor cu relații la distanță sau care se aflau într-o situație tensionată cu rudele la distanță de casă.






Horoscop februarie 2019, Gemeni:

Horoscop Gemeni februarie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, nu este un moment tocmai bun pentru a face infuzii de capital în proiecte în care nu crezi cu adevărat sau pe care nu le-ai rafinat destul. În cursul sau în jurul aceleiași zile, se arată ocazii de a trece peste acest impas prin comunicare. Din 4 încolo, se arată un moment bun să investești în relațiile lucrative. După 10 a lunii, implică-te mai mult la muncă.

În cursul sau în preajma datei de 13, pot apărea momente surprinzătoare, care te scot din rutină, în viața socială. Începând din 14 a lunii, s-ar putea să fii mai agresiv, cu toate că nu-ți dai seama de acest lucru. Este destul însă de evident pentru cei de lângă tine. În cursul sau în jurul datei de 18, pot apărea primele provocări în parteneriatul de viață și/sau afaceri început cândva de curând.

În cursul sau în preajma zilei de 19, s-ar putea ca un superior să te inducă în eroare sau să aibă loc ceva care ajunge într-un fel sau altul să te discrediteze. În cursul sau în preajma zilei de 22, nu te certa cu partenerul de viață și/sau afaceri pe seama statutului social deoarece astfel de lucruri nu ar trebui să vă aducă tensiune. În cursul sau jurul lui 23, dă tot ce ai mai bun în parteneriate.






Horoscop februarie 2019, Rac:

Horoscop Rac februarie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, pot interveni unele discuții în contradictoriu cu partenerul de viață și/sau afaceri din cauza muncii sau a statutului social. Ideal ar fi să le înăbuși din fașă. Tot atunci însă îți merge bine relația cu superiorii, aflându-vă pe aceeași lungime de undă. După data de 4, s-ar putea să ai parte de mai mult noroc pe plan sentimental. După 10 a lunii, ești mai empatic.

Din 13 încolo, te afirmi la serviciu. După data de 14, se întrevede mai multă acțiune în sfera vieții sociale. În cursul sau în preajma zilei de 18, pot avea loc unele blocaje sau lipsuri pe plan sentimental sau în relație cu partenerul de afaceri. În cursul sau în preajma zilei de 19, se prea poate să cazi în extrema credulității și să acorzi prea mult credit unor persoane care nu merită.

În cursul sau în preajma zilei de 22, se prea poate să-ți vină greu să faci sarcini care nu sunt în fișa postului tău sau care vin la pachet cu termene limită greu de respectat. În cursul sau în jurul zilei de 23, pot apărea unele tensiuni între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri, dar se prea poate să fie bune într-un final și să elibereze tensiuni care s-au acumulat de prea mult timp.






Horoscop februarie 2019, Leu:

Horoscop Leu februarie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea să primești sarcini de serviciu care nu se află în fișa postului tău sau care au atașate termene limită greu de respectat. Tot atunci, se recomandă să iei totul cu optimism. Din 4 încolo, se arată o atmosferă mai caldă între tine și colegii de muncă, dar după 10, apare neîncredere în felul în care manageriați bani în parteneriatul de viață/afaceri.

În cursul sau în preajma zilei de 13, te simți bine în pielea ta, dar s-ar putea să existe tendința de a șoca într-un fel sau altul. După data de 14, conlucrezi mai ușor cu superiorii, dar vei avea de luptă destul de mult și cu încăpățânarea lor. În cursul sau în preajma zilei de 18, ai parte de mult randament la serviciu, deși se poate ca atmosfera dintre tine și colegii de muncă să lase de dorit.

În cursul sau în preajma zilei de 19, ești mai predispus decât de obicei la fraude sau tentative de a fi înșelat chiar de cei cu care muncești. În cursul sau în preajma zilei de 22, nu fi gelos în raport cu persoana iubită sau cei mici. În cursul sau în preajma zilei de 23, s-ar putea ca relația cu colegii tăi de muncă să-și mai revină, dar să ai impresia că șezi pe un butoi cu pubere gata să explodeze.






Horoscop februarie 2019, Fecioară:

Horoscop Fecioară februarie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, ideal ar fi să nu lași gelozia și posesivitate să preia controlul. Tot atunci însă, ai putea vorbi cu cineva apropiat despre aceste porniri care-ți dau târcoale. Din 4 încolo, s-ar putea să ai parte de mai mulți admiratori, iar după 10 a lunii, s-ar putea să comunici mai bine cu partenerul sau cei de care ești cu adevărat interesat. Caută să nu te pierzi cu firea.

În cursul sau jurul lui 13, se arată unele tensiuni între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri pe seama banilor sau a felului în care v-ați împărțit responsabilitățile. Din 14 încolo, se poate să ai parte de deplasări în interes de studiu sau profesionale ori chiar să mergi la unele cursuri. În cursul sau în jurul lui 18, pot apărea unele tensiuni pe plan sentimental sau în raport cu copiii.

În cursul sau în jurul zilei de 19, se arată momente de un romantism aparte între tine și cel drag, dar este important să rămâi stăpân pe tine însuți. În cursul sau în preajma zilei de 22, pot apărea discuții în contradictoriu între tine și persoana iubită sau între voi doi pe baza a ceva domestic. În cursul sau jurul lui 23, se pot ivi momente cu încărcătură emoțională puternică pe plan sentimental.






Horoscop februarie 2019, Balanţă:

Horoscop Balanţă februarie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, se întrevăd unele tensiuni între tine și persoana iubită și unii membrii ai familiei de origine sau poate unele chestiuni gospodărești vă aduc în prag de ceartă. Din 4 încolo, începi să comunici mai bine cu rudele apropiate. După data de 10, este posibil ca și cu colegii de muncă să te înțelegi mai lesne, dar s-ar putea să ajungeți repede la neînțelegeri.

În cursul sau în jurul zilei de 13, se prea poate să apară unele tensiuni între tine și cel drag, cel mai probabil fără ca vreunul dintre voi să se aștepte. După data de 14, se pot ivi oportunități de a valorifica sumele câștigate/deținute împreună cu partenerul de viață și/sau de afaceri. În cursul sau în preajma zilei de 18, s-ar putea să apară mici tensiuni între tine și unii membri ai familiei.

În cursul sau în preajma zilei de 19, s-ar putea să ai parte de unele neînțelegeri cu unii colegi de muncă sau de situații mai confuze la serviciu. În cursul sau în preajma zilei de 22, s-ar putea să fii indus în eroare de către unul din colegii de muncă, mai mult sau mai puțin deliberat. În cursul sau în preajma zilei de 23, pot apărea unele tensiuni între tine și anumiți membri ai familiei tale.






Horoscop februarie 2019, Scorpion:

Horoscop Scorpion februarie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea să apară unele discuții în contradictoriu sau poate neînțelegeri cu colegii de muncă. Tot atunci, s-ar putea totuși să apară oportunități de valorificare a economiilor și/sau de suplimentare a bugetului. După data de 10, s-ar putea să te înțelegi mai bine cu cel drag și în raport cu cei mici. În cursul sau în jurul lui 13, se arată tensiuni la serviciu.

Din 14 încolo, se prea poate să ai parte de o atmosferă antrenantă la locul de muncă sau în plan sentimental. În cursul sau în preajma zilei de 18, ești persuasiv, dar s-ar putea să te confrunți cu unele dificultăți de a empatiza cu ceilalți. În cursul sau în jurul lui 19, s-ar putea să apară clipe frumoase în raport cu persoana iubită, dar și cu copiii, dar riscă să apară și situații mai confuze.

În cursul sau în preajma zilei de 22, se prea poate să te tenteze să faci unele cheltuieli, dar s-ar putea să nu fie un moment tocmai bun pentru ele. În cursul sau în jurul lui 23, s-ar putea să apară unele tensiuni în comunicare și să izbucnești atunci când interlocutorul s-ar aștepta cel mai puțin. Cu puțin efort și cu mai mult tact și diplomație, s-ar putea să nu se ajungă la astfel de situații.






Horoscop februarie 2019, Săgetător:

Horoscop Săgetător februarie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, e posibil să faci unele cheltuieli mai mari decât ar fi de dorit. În cursul sau jurul aceleiași zile, te simți însă destul de bine în pielea ta. După data de 4, e posibil să apară oportunități de valorificare a economiilor și/sau suplimentare a bugetului. Începând cu data de 10, se poate să comunici ceva mai ușor cu membrii familiei. Dar nu te culca pe-o ureche.

În cursul sau în preajma zilei de 13, se arată momente spontane în cuplu sau în raport cu copiii. După data de 14, se întrevăd zile cu mult spor la serviciu. În cursul sau în jurul lui 18, poate nu ar strica să fii ceva mai strâns la buzunar, dar permite-ți să-ți faci și unele răsfățuri. În cursul sau în jurul lui 19, se poate să ai parte de armonie în raport cu rudele apropiate, dar se pot ivi și furtuni.

În cursul sau în jurul lui 22, pot interveni unele tensiuni în interiorul căminului, cel mai probabil pe seama unor diferențe de mentalitate dintre tine și membrii familiei. În cursul sau în jurul lui 23, se prea poate să apară unele oportunități de valorificare a economiilor realizate până acum ori de suplimentare a bugetului, dar nu fără eforturi destul de consistente din partea ta zilele acelea.






Horoscop februarie 2019, Capricorn:

Horoscop Capricorn februarie 2019
În cursul sau în jurul lui 2, se prea poate să apară unele tensiuni în interiorul familiei. Tot atunci, s-ar putea să apară unele evenimente destul de complexe, dar tot cei dragi ai casei te ajută să treci peste ele. După data de 4, șarmul și carisma ta se potențează destul de vizibil. Începând cu 10 a lunii, s-ar putea să te exprimi destul de confuz, motiv pentru care se pot ivi unele neînțelegeri.

În cursul sau în preajma lui 13, s-ar putea ca atmosfera de acasă să se anime simțitor, dar este posibil să apară și unele tensiuni între tine și rude. După data de 14, viața ta sentimentală se dinamizează destul de mult. În cursul sau în jurul lui 18, s-ar putea să întâmpini unele dificultăți în felul în care te prezinți în societate, ascunzând lucruri care te-ar putea face mai plăcut de alții.

În cursul sau în preajma zilei de 19, se poate să ajungi la unele disensiuni pentru că nu te exprimi mai clar. În cursul sau în preajma zilei de 22, nu da crezare bârfelor și zvonurilor care circulă despre tine și despre apropiați. În cursul sau în jurul zilei de 23, s-ar putea să exerciți o forță de atracție magnetică pe plan social, dar s-ar putea să aducă în jurul tău și oameni care nu te merită.






Horoscop februarie 2019, Vărsător:

Horoscop Vărsător februarie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, e indicat să nu crezi zvonurile și bârfele care se vehiculează despre tine perioada aceasta. Tot atunci, faci mai bine să te concentrezi pe întâlniri cu potențiali sponsori sau persoane cu care poți dezvolta un proiect lucrativ pe viitor. După data de 4, se prea poate să apară în viața ta cineva din trecutul tău. Din 10 încolo, axează-te pe câștiguri.

În cursul sau în preajma zilei de 13, se prea poate să fii ceva mai asertiv în comunicare, dar este ușor să devii agresiv. După data de 14, se dinamizează atmosfera în familie, dar există și riscul să degenereze la fel de ușor. În cursul sau în preajma zilei de 18, s-ar putea să afli că nu este tocmai indicat să reîncepi ceva cu un fost iubit, mai ales dacă lucrurile între voi nu s-au terminat bine.

În cursul sau în preajma zilei de 19, pot apărea oportunități de valorificare a economiilor și/sau de suplimentare a veniturilor, dar unele dintre ele ți-ar putea produce pagube. Vezi pe care te axezi. În cursul sau în jurul zilei de 22, lasă bârfele să treacă pe lângă tine și vezi-ți de drumul tău. În cursul sau jurul lui 23, nu te implica în relații cu oameni de care te-ai separat în trecut.






Horoscop februarie 2019, Peşti:

Horoscop Peşti februarie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, de dorit ar fi să nu investești prea mult în aranjamente sociale, proiecte de grup sau alte tipuri de activități care nu-ți oferă nicio garanție. Tot atunci, câștigi ceva mai bine decât de obicei, reușind să valorifici unele economii sau să-ți suplimentezi bugetul într-o anumită măsură. După data de 4, s-ar putea să se dezvolte ceva între tine și un prieten vechi.

În cursul sau în jurul lui 13, se prea poate să apară unele cheltuieli supriză, dar cu puține eforturi din partea ta, acestea nu vor depăși veniturile. După data de 14, ești mai precipitat în felul în care comunici, deci indicat ar fi să fii mai organizat în ideile pe care vrei să le transmiți. În cursul sau în preajma zilei de 18, s-ar putea să apară primele dificultăți de tranziție de la amiciție la relație.

În cursul sau în jurul zilei de 19, ești o persoană în compania căreia toți și-ar dori să se afle, dar poți ajunge să trimiți unele semnale greșite anumitor persoane. În cursul sau în preajma zilei de 22, pot interveni unele situații mai complicate între tine și unele figuri autoritare de la serviciu sau de acasă. În cursul sau jurul lui 23, ajungi să vezi că chiar vrei o relație cu acel cineva.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS