Zodiac chinezesc 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc 2018


Zodiac chinezesc 2018, Şobolan:

În Anul Câinelui de Pământ, s-ar putea să fiţi urmăriţi/te de un sentiment vag de nemulţumire, chiar dacă lucrurile vor decurge destul de bine pentru voi. Nu ascultaţi de acea voce interioară care vă spune să vedeţi totul numai în negru. Priviţi viaţa cu mai multă seninătate şi veţi vedea că, de fapt, nu aveţi absolut niciun motiv să vă plângeţi sau să vă faceţi griji. Apreciaţi tot ceea ce aveţi şi toate lucrurile bune care vi se întâmplă.


Zodiac chinezesc 2018, Bivol:

Pentru a amplifica influenţele celeste ale lui 2018 şi pentru a diminua impactul negativ, va fi în interesul vostru să vă faceţi un bilanţ al vieţii şi să începeţi să vă faceţi planuri noi. De fiecare dată când aveţi încredere în voi înşivă/sevă şi vă arătaţi întreprinzători/are şi inovatori/are, norocul vă va zâmbi. Dar, dimpotrivă, dacă nu încercaţi să schimbaţi ceea ce se întâmplă în viaţa voastră şi dacă vă complaceţi într-o rutină nesatisfăcătoare, atunci norocul vă va întoarce spatele.


Zodiac chinezesc 2018, Tigru:

Anul Câinelui de Pământ este deosebit de promiţător şi puteţi reuşi în tot ce v-aţi propus. Cel mai bun sfat de care ar trebui să ţineţi cont este să aveţi încredere în voi. Mergeţi înainte fără să vă puneţi prea multe întrebări. Dacă ezitaţi, există riscul să pierdeţi ocazii speciale care vă pot apărea în cale. Ştiţi că nu puteţi avea noroc la nesfârşit, iar dacă nu profitaţi pe deplin de climatul excelent al lui 2018, aţi putea ajunge într-o situaţie dificilă anul viitor.


Zodiac chinezesc 2018, Iepure:

În general, perspectivele sunt pozitive. Cu toate acestea, Anul Câinelui de Pământ va fi marcat de unele configuraţii tensionate. Pentru a vă păstra liniştea, ar fi în interesul vostru să adoptaţi un stil de viaţă echilibrat chiar de la începutul lui 2018. Fiţi atenţi/te la dieta voastră şi gândiţi-vă cum să faceţi pentru a sta cât mai mult în mijlocul naturii. Într-adevăr, veţi avea tendinţa de a trăi prea mult închişi/se în casă şi veţi uita să vă plimbaţi. Există o lume întreagă pe care să o exploraţi.


Zodiac chinezesc 2018, Dragon:

În Anul Câinelui de Pământ, veţi deveni mai siguri/e pe voi şi vă veţi susţine originalitatea, mai ales în carieră, unde calităţile voastre vor fi recunoscute de şefi/e şi colegii/ele voştri/astre. Dar veţi avea şi tendinţa de a adopta uneori poziţii prea radicale, aşa că încercaţi să fiţi moderaţi/te. Refuzând să faceţi concesii, îi/le veţi antagoniza chiar şi pe cei/le care vor doar să vă ajute. Aşteptaţi ca norocul să vă zâmbească.


Zodiac chinezesc 2018, Şarpe:

Evoluţia voastră personală va fi ieşi în evidenţă în Anul Câinelui de Pământ. Veţi descoperi lucruri noi care vă interesează şi veţi înţelege mai bine direcţia destinului vostru. Mulţi/te dintre voi veţi fi atraşi/se de tot ce este legat de spiritualitate. Generozitatea voastră naturală se va dovedi utilă în slujba altora. Gândiţi-vă la acest lucru dacă aveţi nevoie vreodată să faceţi o alegere importantă în carieră.


Zodiac chinezesc 2018, Cal:

Anul Câinelui de Pământ poate fi marcat de surprize semnificative. Acum, vă supăraţi pe tot ce este neprevăzut. Cu toate acestea, va fi în interesul vostru să acţionaţi rapid dacă schimbările vin şi vă tulbură programul în mediul profesional. Având în vedere configuraţiile astrale favorabile ale lui 2018, astfel de modificări vor fi în beneficiul vostru, cu condiţia să vă asumaţi riscuri şi să acceptaţi provocările. Nu vă puneţi la îndoială abilităţile, veţi găsi resursele necesare pentru a profita la maximum de orice schimbare.


Zodiac chinezesc 2018, Oaie:

Anul Câinelui de Pământ vă promite a fi unul plin de surprize plăcute, în special în carieră sau în viaţa voastră socială. Cu toate acestea, puteţi întâmpina unele obstacole în cale. Acum, pentru a face faţă provocărilor anului şi pentru a profita la maximum de ele, va trebuie să vă aflaţi într-o formă fizică excelentă. Prin urmare, este imperativ să acordaţi prioritate sănătăţii voastre. Un stil de viaţă stabil şi echilibrat, o dietă corectă şi o verificare medicală regulată se vor dovedi a fi cele mai bune metode de apărare ale organismului împotriva oricăror probleme de sănătate.


Zodiac chinezesc 2018, Maimuţă:

În Anul Câinelui de Pământ va trebui să depuneţi eforturi mari pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Schimbări importante pot avea loc acasă sau la serviciu, aşa că trebuie să fiţi pregătiţi/te. Ar fi ideal dacă aţi putea rămâne încrezători/are când simţiţi că aţi obosit. Dacă nu acţionaţi cu teama, veţi găsi soluţii strălucitoare şi veţi triumfa în faţa dificultăţilor. Fiţi convinşi/se că viaţa este făcută pentru reînnoiri şi că schimbările sunt utile pentru că vă permit să evoluaţi.


Zodiac chinezesc 2018, Cocoş:

În Anul Câinelui de Pământ, accentul va fi pus pe sectoarele legate de relaţiile cu ceilalţi/lelalte. Astfel, va fi în interesul vostru să vă gândiţi mai mult la alte persoane. Fie că este vorba de carieră, dragoste sau viaţa de familie, nu luaţi nicio decizie fără a anticipa consecinţele lor asupra celor din jurul vostru. Un câştig mare vă va bate la uşă dacă veţi pune pe primul plan familia şi prietenii/ele.


Zodiac chinezesc 2018, Câine:

Nu aveţi de ce să vă plângeţi în 2018, pentru că veţi avea parte de noroc în marea majoritate a sectoarelor vieţii voastre. Veţi avea nevoie de răbdare şi tenacitate la locul de muncă. Dacă sunteţi suficient de înţelepţi/te să vă adaptaţi la noile provocări care apar, vă veţi întări caracterul şi veţi dezvolta două calităţi esenţiale: arta negocierii şi abilitatea de a face alegeri delicate.


Zodiac chinezesc 2018, Mistreţ:

Climatul astral se va limpezi acum. După un an destul de confuz, veţi începe să vă simţiţi mai bine cu voi înşivă/sevă. Cu toate acestea, mai aveţi multe lecţii de învăţat. Mai întâi de toate, arătaţi-vă extrem de rezonabili/e în toate domeniile vieţii voastre. Apoi, propuneţi-vă să fiţi mai dezinteresaţi/te. În cele din urmă, cu cât sunteţi mai dispuşi/se să vă modificaţi planurile în ultimul moment, cu atât veţi avea parte de mai multă plăcere în toate aspectele vieţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS