Horoscopul anului 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 2018


Se prevede un an în care oamenii asumaţi, conştienţi de propriile calităţi și defecte deopotrivă, pot ajunge să îşi clădească acele cariere și reputații la care au aspirat, fără concesii și jertfe. În definitiv, începe o perioadă a progresului în pași mărunți, dar siguri, a deciziilor înţelepte și luate la timp, a calității și nu a cantității. Fără muncă intelectuală și fizică nu se face nimic.


Previziunile astrologice ale anului 2018




Horoscop 2018, Berbec

Horoscop Berbec 2018

Dragoste şi cuplu:
S-ar putea ca anul trecut să fi fost destul de bogat pe aceste planuri, dar nici anul acesta nu va fi în inferioritate din acest punct de vedere. Se arată așadar schimbări importante la acest nivel, dar dacă încercaţi să le gestionaţi cu înțelepciune, nimic nu vă va lua prin surprindere. În concluzie, depinde doar de voi să daţi dovadă de flexibilitate și prudenţă.

În a doua decadă a lunii ianuarie, dar și în februarie, viața voastră socială pare să urmeze o curbă ascendentă. Așa se face că perioada aceasta aţi putea cunoaște multe persoane noi care vă împărtășesc viziunile și idealurile. Iată un moment prielnic să vă folosiţi de abilitățile voastre de socializare și comunicare ieșind și stabilind relații cu oamenii din jurul vostru.

În iulie și prima jumătate a lui august, s-ar putea să aveţi parte de monotonie în cuplu. În cazul în care sunteţi singuri/e, este posibil să vi se pună pata pe cineva care nu prea pare decis/ă că ar vrea să înceapă o relație cu voi. Lucrurile pot fi amânate astfel mult, ceea ce nu vă poate crea decât nemulţumiri. Încercaţi să aflaţi ce vă doriţi cu adevărat.

În octombrie și noiembrie, se pot produce schimbări importante pe plan sentimental. Cel mai probabil, relația voastră de cuplu a ajuns în punctul în care trebuie să hotărâţi dacă o duceți la nivelul următor sau nu. Anul 2018 vă va ține destul de mult în priză. Dacă dați dovadă de maturitate și nu vă panicaţi în momentele de criză, totul va merge bine pentru voi.


Bani şi carieră:
În primul trimestru al anului 2018, ar fi indicat să vă focalizaţi pe ascensiunea profesională, proiectele de grup și planurile voastre de viitor. Dacă în ianuarie puteți face progrese importante în carieră, în februarie s-ar putea să puneţi pe picioare ori să dezvoltați o afacere cu cineva.

În aprilie, mai şi iunie, lucrurile se desfăşoară în grabă. Financiar, staţi bine în aprilie, dar feriţi-vă să luaţi decizii pripite de la jumătatea lunii mai încolo. În ceea ce privește sectorul profesional, se continuă tendințele din primele două luni ale anului.

În iulie, august şi septembrie, aţi putea da dovadă de o eficacitate de invidiat la locul de muncă. Însă, se poate ca veniturile voastre să fluctueze destul de mult după luna august. Există şi o veste bună: începând cu luna septembrie, înaintaţi cu paşi mărunţi în carieră.

În lunile octombrie, noiembrie şi decembrie, se complică lucrurile pentru persoanele care sunt implicate într-un parteneriat profesional. Lipsa de transparență care pare să marcheze relația cu asociații/tele în perioada aceasta s-ar putea să vă aducă în pragul unor conflicte. Încercaţi să daţi dovadă de mai multă deschidere unii față de ceilalți pentru a putea evita astfel de scenarii.

Acest an se întrevede a fi unul dinamic și ofertant atât din punct de vedere profesional, cât și financiar. Acest lucru nu înseamnă însă că nu veţi da de probleme: se vor arăta destule bariere, dar dacă nu le lăsaţi să vă dărâme, totul va fi bine. Aveţi grijă să nu cădeţi pradă deznădejdii și nu acceptaţi înfrângerea.


Casă şi familie:
Nici acest an nu se întrevede a fi unul prea plin pe plan familial. Având în vedere că pot avea loc multe evenimente deosebite la nivel sentimental, v-ar pica foarte bine să puteți apela oricând la familie pentru îndrumare și sfaturi. Astfel, este esenţial să cultivaţi o relație cordială cu aceștia/stea și să ocoliţi orice vă poate afecta relația.

În ianuarie 2018, reflectorul cosmic este fixat asupra relației cu tatăl sau figura autoritară din viața voastră. Aceasta s-ar putea derula destul de greoi, mai ales dacă îi negaţi uneori statutul, răzvrătindu-vă într-un fel care poate pune în pericol legătura dintre voi. Faceţi tot posibilul să nu vă stârniți într-un mod care v-ar putea aduce la neînţelegeri.

În lunile mai şi iunie, în atenția voastră revine familia, atât cea pe care v-aţi întemeiat-o singuri/e, cât mai ales cea de origine. Încercaţi ca în această perioadă să petreceţi mai mult timp alături de cei/le dragi/e, cu atât mai mult dacă programul nu v-a permis să păstraţi un contact stabil sau să îi/le vizitaţi atât cât v-aţi dorit.

În iulie, august şi septembrie, ar putea reveni în actualitate tensiunile între voi și tatăl vostru ori persoana autoritară din viața voastră. Amicii/ele voştri/astre ar putea constitui un subiect de dispută sau poate planurile voastre de viitor ori proiectele de grup în care vreţi să vă implicaţi nu corespund cu așteptările voastre.

Relația cu neamurile apropiate, respectiv legăturile cu persoanele dragi stabilite peste hotare sau la mare distanță de casă intră în vizorul aştrilor în ultimul trimestru a lui 2017, dar mai ales în noiembrie și decembrie. Dacă aceștia/stea vă creează vouă și partenerului/ei de cuplu greutăți de un fel sau altul, poate ar fi timpul să discutați deschis despre acest lucru.

În concluzie, aştrii nu vă supun la probe în acest an pe plan familial sau în relația cu rudele partenerului/ei. Este adevărat că ați putea trece prin momente mai grele, dar acestea nu vor reprezenta momente de turnură în viața voastră. Trebuie să dați dovadă de înțelegere și toleranță unii/ele față de ceilalți/lelalte.


Sănătate:
În primele trei luni ale anului nivelul vostru de energie este mai scăzut decât de obicei. Se poate așadar să fiţi mai sensibili/e decât de obicei, atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic. Meditația și introspecția vă pot ajuta în acest sens.

În aprilie, mai şi iunie puteți avea parte de o perioadă destul de schimbătoare pe acest plan. Așadar, până în a doua jumătate a lui aprilie, este posibil să oscilaţi între amorţeală și vioiciune, ceea ce se poate dovedi obositor în final. Norocul face însă ca, din ultima parte a lunii mai încolo, să vă întăriţi oarecum, gestionându-vă mai eficient energia.

În iulie, august şi septembrie ar fi indicat să vă preocupe mai mult decât de obicei acest aspect al vieții voastre. Astfel, veţi putea lucra la stilul vostru de viață și alimentație, aducându-le modificările care se impun. Nu v-ar prinde rău nici să faceţi o cură de detoxifiere cândva în acest interval.

Nivelul vostru de energie poate fluctua destul de mult în penultima lună a anului, iar din punct de vedere emoțional, puteți fi destul de încercaţi/te din a doua parte a acestei luni încolo. Anul 2018 nu vă pregătește mari provocări pe acest plan. S-ar putea să aveţi parte de suișuri și coborâșuri, dar pare să nu fie vorba de nimic de care nu veţi putea trece.




Horoscop 2018, Taur

Horoscop Taur 2018

Dragoste şi cuplu:
Anul 2018 pare a fi unul cel puțin la fel de încărcat pe aceste planuri ca a doua parte a anului trecut. Se arată însă și momente plăcute în relaţia cu persoana iubită, respectiv în compania amicilor/elor. Trebuie doar să vă bucuraţi de ele și să învăţaţi să nu purtați pică așa cum obişnuiţi uneori.

De interes în contextul sentimental, în primul trimestru al anului, este doar martie. Nu este exclus ca atmosfera dintre voi și partener/a de cuplu să se schimbe, iar evoluţia relației pe care o formați să stagneze oarecum. Pe plan social, se remarcă februarie, lună în care puteți cunoaște persoane interesante cu care chiar aveţi multe lucruri de discutat.

Nici în aprilie, mai şi iunie nu se întâmplă mare lucru pe plan sentimental. Ar fi bine totuși să realizaţi la timp care pot fi consecinţele situației în care nu discutați la timp cu partenerul/a ceea ce vi se întâmplă. În a doua jumătate a lunii iunie, aşteptaţi-vă să se creeze o situație asemănătoare și social. Este timpul să luaţi atitudine pe ambele fronturi.

În iulie, august şi septembrie, sunteţi parcă mai romantici/e decât de obicei, ceea ce vă poate ajuta să condimentaţi puţin lucrurile între voi și persoana dragă. S-ar putea să vă înţelegeţi ceva mai bine și cu cei mici, ceea ce vă face bine la moral și vă încurajează să rămâneţi tot așa.

Octombrie, noiembrie şi decembrie vă poate surprinde atât pe voi, cât și pe persoana iubită într-o perioadă extrem de epuizantă. Munciți mult, iar financiar acest lucru nu se prea observă. Pe lângă faptul că sunteți aglomerați/te tot timpul, este posibil să se mai producă şi certuri pe marginea banilor pe care îi aduceți fiecare în parte, în casă. În ultima lună din an, revine pacea.


Bani şi carieră:
Acest sector de viață, poate mai puțin ca în 2017, rămâne și în acest an unul dintre cele câteva arii de interes ale Taurilor. În 2018, aveţi şansa să consolidaţi ceea ce aţi realizat anul trecut, motiv pentru care nu vă puteți odihni prea mult în lunile care urmează. Încercaţi aşadar să vă adunaţi forțele și să dovediţi că într-adevăr sunteţi nişte angajaţi/te greu de înlocuit.

După a doua jumătate a lui ianuarie și în februarie, cariera ar trebui să se găsească pe lista voastră de priorități. Se ivesc ocazii de a avansa pe plan profesional, semn cum că aveţi șanse reale de a urca în ierarhia de la locul de muncă.

După data de 15 a lunii mai și în a doua jumătate a lui iunie, se întrevede o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar. Deși veniturile voastre sunt mai mari decât de obicei, nu este însă un moment potrivit să faceţi investiții, cu atât mai mult dacă acestea se duc în direcția planurilor de viitor și/sau a proiectelor de grup. Mai au nevoie de ajustări.

Lipsa studiilor vă pot afecta, cel puțin într-o anumită măsură, progresul la locul de muncă în lunile iulie și august. Înscrieţi-vă cât mai repede la cursuri de calificare și/sau dezvoltare pe tot parcursul vieții pentru a putea să continuaţi drumul în sens ascendent pe acest plan.

Din a doua jumătate a lunii noiembrie încolo, capacitatea voastră de a colabora cu asociații/tele, clienții/tele sau colaboratorii/arele poate avea de suferit de pe urma faptului că nu sunteți sinceri/e unii/ele cu ceilalţi/lelalte.


Casă şi familie:
Provocările serioase lipsesc în 2018, dar cu toate acestea nu sunteţi complet lipsiţi/te de încercări. Dacă aveţi totuși probleme în 2018, acestea apar mai degrabă în raport cu rudele partenerului/ei sau cei/le dragi ai/le voştri/astre stabiliţi/te peste hotare sau la mare distanță de casă decât cu membrii/ele familiei de origine.

În a doua jumătate a lui ianuarie și în februarie, în vizorul aştrilor intră relația cu tatăl sau cu figura autoritară din viața voastră. Probleme nu se întrevăd la orizont, dar v-ar prinde destul de bine să cultivaţi relația cu acesta/easta. Încercaţi să vă apropiaţi mai mult de persoanele dragi ale persoanei iubite în prima jumătate a lui ianuarie.

Începând cu a doua parte a lui aprilie, v-ar putea fi mai greu decât de obicei să menţineţi legătura cu cei/le dragi ai/le voştri/astre stabiliţi/te în afara ţării sau care nu locuiesc aproape de voi. Așa se face că poate interveni o răceală destul de greu de gestionat, cel puțin pentru voi. Cu apropiații aflați în imediata voastră vecinătate, totul pare să meargă perfect.

Cel puțin până la mijlocul lunii august, atmosfera dintre voi și membrii/ele familiei pe care v-aţi clădit-o, dar mai cu seamă ai/a celei de origine poate fi destul de grea. Nu există o tensiune clară între voi, dar cert este că se întâmplă ceva care ar putea prevedea o furtună. Căutaţi să faceţi cumva să nu se ajungă la acel scenariu.


Sănătate:
În 2018, spre deosebire de prima jumătate a anului 2017, acest sector nu se află în topul priorităților voastre și nu pentru că nu ar avea importanță, ci datorită faptului că aştrii nu vă pregătesc mari surprize pe acest plan. Insă, se arată momente în care puteți aduce ajustări pe acest plan.

În martie este posibil ca nivelul vostru de irascibilitate să fie mai crescut decât de obicei. Acest lucru v-ar putea afecta echilibrul emoțional, fapt pentru care ar fi indicat să apelaţi la tehnici de relaxare pentru a vă restabili pacea interioară.

În aprilie, bateriile voastre par să se găsească la cotele obișnuite, dar situația dă semne de schimbare din a doua jumătate a lunii mai încolo când păreţi puțin mai nervoşi/ase decât în mod normal. De obicei, sunteţi nişte persoane calme, dar se poate ca începând de atunci, să vă enervaţi într-un mod care vă surprinde atât pe voi înşivă/sevă, cât și pe ceilalți/lelalte.

Din luna august, s-ar putea să deveniţi din nou din agresivi/e, fapt uşor de remarcat pentru cei/le din jurul vostru, dar mai puțin evident pentru voi. Deoarece relațiile cu cei/le din jurul vostru ar putea suferi din această cauză, gândiţi-vă bine înainte să spuneţi ori să faceţi lucruri pe care le-aţi putea regreta.

Cândva în octombrie și/sau noiembrie, o afecţiune de sănătate, a voastră sau a persoanei iubite, se poate interpune între voi. Este de înțeles că o astfel de problemă este grea pentru amândoi, dar în momente de acest gen, este important să fiți mai uniți ca niciodată. Încercaţi să vă ajutați cum puteți mai bine.




Horoscop 2018, Gemeni

Horoscop Gemeni 2018

Dragoste şi cuplu:
Spre deosebire de anul trecut, în anul care va începe cât de curând, sectorul sentimental nu se numără printre cele aflate în colimatorul aştrilor. În contrast, planul social rămâne unul care vă ține mai mereu ocupaţi. Adevărul este că nu vă sunt puse la mare încercare inima, răbdarea și încrederea ca în prima parte a anului trecut.

Lucrurile par să se desfășoare cu o viteză uimitoare în cuplu în luna ianuarie, dar în acest mod, poate crește tensiunea între voi și persoana dragă, fapt care s-ar putea să ducă la certuri. Pe plan social, luna martie se arată plină de surprize, dar totuși nu v-ar prinde rău să rămâneţi precauţi. Unele probleme ar fi mai bine să rămână pentru voi momentan.

Prima jumătate a lunii aprilie poate veni cu unele îndoieli în privința bunei credințe a unor amici/e. Este posibil să aveţi dubii, cel puțin într-o anumită măsură, de intențiile lor și bine faceţi. Cert este că intuiția voastră nu dă greş. Unele rupturi pot avea loc până la sfârşitul primei părți a lunii mai, dar cu siguranţă vor lăsa loc pentru altceva mai bun.

În luna august, șarmul și carisma voastră cresc, fapt uşor de remarcat în reacția celorlalți/te față de voi. Este musai să administraţi atenția care vi se oferă într-un mod care nu ajunge, într-un fel sau altul, să fisureze încrederea dintre voi și cel/a drag/ă. Nu lăsaţi loc de interpretări acum.

După cum se poate observa în textul de mai sus, sectorul sentimental, dar și cel asociat relațiilor voastre de amiciţie figurează oarecum pe lista domeniilor voastre de interes în acest an. Chiar dacă transformările care pot pot ieşi la lumină nu vor schimba fața acestor sectoare, le veţi simți cu siguranţă impactul asupra liniştii de care vă bucuraţi.


Bani şi carieră:
Profesional, aveţi de tras în acest an cel puțin la fel de mult ca în a doua jumătate a lui 2017. Dacă v-aţi focalizat, cel puțin într-o anumită măsură, pe acest aspect în anul anterior, ar fi indicat ca în 2018 să daţi dovadă de la fel de mult profesionalism. Oportunităţi apar să vă demonstraţi abilitățile, trebuie doar să le observaţi.

În februarie și prima parte a lui martie, ar fi de dorit să vă concentraţi pe dezvoltarea acelor relații pe care le consideraţi de viitor din punct de vedere profesional. Începând cu a doua lună a anului, s-ar putea ca unele chestiuni care țin de munca pe care o desfăşuraţi să sufere amânări, întârzieri sau doar să se producă unele confuzii care vă afectează ritmul.

În iulie și/sau august, pot apărea unele încurcături birocratice care vă pun în situația de a aștepta să vi se vireze în cont banii care vă revin dintr-un proiect derulat cu terțe persoane. Probabil că aţi semnat un contract fără să citiţi în prealabil clauzele aşa cum trebuia. Poate această chestiune vă va face să fiţi mai atenţi pe viitor.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, se mai spulberă din senzația că nu reuşiţi în niciun chip să realizaţi tot ceea ce v-aţi propus la locul de muncă. Această schimbare de atmosferă poate fi și datorită faptului că treceţi prin mai puține dificultăţi pe acest plan. Mai aveţi încă destul de multe de dovedit.


Casă şi familie:
În a doua jumătate a lui februarie, dar și în primele zile de martie, horoscop-urania.org vă recomandă să petreceţi mai mult timp în compania familiei de origine, dar mai ales al tatălui vostru. Nu este nevoie să discutaţi prea mult, ci doar să vă bucurați de momentele de calitate petrecute alături de ei și să redescoperiți acele activități care vă aduceau împreună.

În a doua jumătate a lunii mai, dar și în iunie, este momentul să lucraţi la întărirea sau legarea unor relații cu rudele apropiate ale persoanei iubite. Această acţiune este cu atât mai importantă cu cât multe dintre persoanele născute în acest semn zodiacal s-ar putea afla la început de relație. Încercaţi, în plus, să restabiliţi un contact stabil cu persoanele dragi din afara ţării.

Iulie este despre voi și membrii/ele familiei voastre, mai ales ai/le celei de origine. Dacă doriţi să vă luaţi concediul în această lună, ar fi bine să treceţi o zi, două și pe la ei. Rudele voastre, mai exact relația cu ele, face obiectul unei zone de-ale voastre de interes în august.

Până în a doua jumătate a lunii noiembrie, nu este exclus ca atenția să vă fie atrasă din nou în direcția relației cu persoanele dragi stabilite în altă localitate sau peste hotare. Nu vă este dificil să menţineţi o atmosferă prietenoasă între voi, dar cert este că lipsește ceva.


Sănătate:
În ianuarie sunteţi destul de solicitaţi/te din punct de vedere fizic, fapt care se resimte cel mai puternic în martie. Pesemne că, programul extenuant de la locul de muncă constituie motivul pentru care abia vă mai rămâne timp să vă odihniţi, darămite să aveţi grijă de voi. Încercaţi să vă puneţi şi pe voi pe primul loc uneori.

Păreţi să vă simţiţi confortabil în pielea voastră în al doilea trimestru al anului, dar începând cu a doua jumătate a lunii mai, se poate totuși să oscilaţi între tipare de gândire învechite şi gesturi care surprind în mod neplăcut. Spre bine vostru, vă recomand să vă redresaţi cât mai repede posibil. În caz contrar, pot apărea dificultăţi.

Din luna iulie 2018, sunteţi ceva mai puțin încercaţi/te la locul de muncă, iar avantajele unui program mai lejer se resimt în nivelul vostru de energie care crește neobişnuit de repede. Așa se face că poate aveţi mai mult zel în direcția (re)stabilirii unui stil de viață și alimentație sănătoase.

În prima jumătate a lunii noiembrie, aţi putea observa că v-aţi cam rotunjit, poate pentru că aţi cam exagerat cu mâncărurile grele sau nu aţi prea făcut sport. Străduiţi-vă să faceţi ceva în acest sens. Altfel, se prea poate ca de sărbători să nu vă cadă tocmai bine mâncarea.




Horoscop 2018, Rac

Horoscop Rac 2018

Dragoste şi cuplu:
În ianuarie, februarie şi martie, accentul cade pe viața voastră sentimentală. Iată astfel momentul oportun să vă focalizaţi pe acest sector al vieții voastre și să cultivaţi conexiunea pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu. S-ar putea să apară şi încercări menite să vă apropie.

Începând cu a doua jumătate a lunii aprilie, lucrurile ar putea evolua mai lent pe plan sentimental. Poate că v-aţi dori să duceţi relația cu persoana iubită la nivelul următor, dar apar piedici care vă țin în loc. Pe plan social, se animă atmosfera și cunoaşteţi oameni minunaţi.

După luna septembrie 2018, sectorul sentimental ar putea prinde un elan binemeritat. Mai puțin decât până în toamnă, simţiţi apăsarea unor îndoieli în ceea ce-l/o privește pe partener/a de cuplu, indiciu că ușor-ușor situația se schimbă în mod favorabil.

Cândva din octombrie până la mijlocul lui noiembrie, se poate ca sarcinile casnice sau părinții voştri să ajungă să se interpună între voi și cel/a drag/ă. Dacă vă doriţi pace și armonie în relaţia de cuplu, poate ar fi indicat să nu amestecați pe nimeni altcineva în treburile voastre. Persoanele singure sunt favorizate în acest trimestru.


Bani şi carieră:
În februarie și prima jumătate a lui martie, vă bucuraţi de o productivitate crescută, indiciu că niciun volum de muncă ce vi se deleagă nu este prea mare. Tot în primele trei luni ale anului v-aţi putea focaliza pe relațiile profesionale pe care le aveţi cu colaboratorii/arele şi clienţii/tele.

În al doilea trimestru al anului, aţi putea să călătoriţi în interes de afaceri, să participaţi la cursuri de calificare ori să aveţi de-a face cu tot felul de chestiuni birocratice care vă răpesc o bună bucată din timp și energie. Luaţi aminte că întârzierile și amânările pot apărea în prima jumătate a lunii aprilie.

În iulie și/sau august, puteți trece printr-o perioadă grea în raport cu partenerii/ele de afaceri, clienții și/sau colaboratorii. Cel mai probabil, nu vă înțelegeți la bani sau raportul de forțe din relația voastră profesională este unul dezechilibrat. Oricare ar fi situația, cert este că ar trebui să daţi dovadă de mai multă transparență și deschidere.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, se deschide o perioadă destul de solicitantă pentru voi din punct de vedere profesional. Chiar dacă vine la sfârşitul anului, când nivelul vostru de energie nu se află la cotele cele mai ridicate, acest lucru nu ar trebui să vă oprească să afişaţi același profesionalism fără cusur.

După cum se poate vedea din textul de mai sus, se arată un an prolific pentru voi pe plan profesional. Cu toate că ocaziile de câștig și afirmare nu se mai găsesc la tot pasul ca și până acum, acest lucru nu înseamnă că sunteţi privaţi/te de ele cu totul.


Casă şi familie:
De la jumătatea lui februarie până la începutul lui martie, se arată o perioadă favorabilă pentru a face progrese în raport cu rudele apropiate ale partenerului/ei sau cei/le dragi ai/le voastre stabiliți/te în afara ţării sau la mare distanță de casă. Nu este nevoie decât să îi/le căutaţi mai des și ei/le vor vedea cât de mult contează pentru voi.

Lunile aprilie, mai şi iunie, nu vin cu noutăți pe acest plan al vieții voastre. Cu această ocazie, vi se dă mână liberă să procedaţi așa cum credeţi. Dacă există certuri nerezolvate în familie, nu vă rămâne decât să începeţi să le rezolvaţi în această perioadă. Acest lucru poate presupune, cel puțin într-o anumită măsură, să fiţi înțelegători/are.

În iulie, august şi septembrie, accentul cade pe relația voastră cu rudele apropiate, dar și pe cea cu membrii/ele familiei. Aştrii aduc căldură și bună înțelegere între voi și persoanele dragi, indiciu că ei nu vă pregătesc prea multe provocări pe acest plan. Chiar și așa, luaţi aminte că mai aveți încă multe lucruri de pus la punct.

Lunile octombrie, noiembrie şi decembrie, vă aduc și mai aproape de cei/le dragi. Dacă în octombrie și noiembrie atitudinea voastră ca părinţi înregistrează unele schimbări, cândva din a doua jumătate a penultimei luni a anului până în primele zile ale lui decembrie, depuneţi mai multă muncă decât de obicei pentru a empatiza cu cei mici.


Sănătate:
În februarie și o bună bucată din martie, aţi putea fi destul de solicitaţi/te din punct de vedere profesional, semn cum că nivelul vostru de energie ar putea fi destul de greu încercat. Încercaţi așadar să mai luaţi câte o pauză din când în când și acordaţi-vă câte o vacanţă mai scurtă când vedeţi că randamentul vostru nu mai este același.

În luna mai și în prima jumătate a lunii iunie, s-ar putea ca echilibrul vostru emoțional să se destabilizeze într-o oarecare măsură. Cel mai probabil, veţi avea tendința de a vă construi scenarii ireale, ceea ce vă face să nu vedeţi lucrurile așa cum stau ele cu adevărat. Căutaţi să vă reveniţi cât mai repede.

Emoțional, probe s-ar putea da și în iulie, și în august. Unele conflicte care pot apărea în parteneriatul de viață și/sau afaceri v-ar putea zdruncina destul de puternic pe acest plan, semn cum că ar fi mai bine pentru voi să luaţi lucrurile mai puțin personal. Altfel, frământările voastre interioare și-ar putea pune prea mult amprenta pe voi.

Din noiembrie începând, ar fi indicat să faceţi din nou o prioritate din menținerea unei sănătăți fizice la înălțime. Puteți avea tendința la finele lui 2018 să exageraţi puţin cu satisfacerea poftelor culinare și cu relaxarea, fapt care v-ar putea modifica formele destul de mult. Faceţi cât mai multe exerciţii fizice şi optaţi mai des pentru odihna activă.




Horoscop 2018, Leu

Horoscop Leu 2018

Dragoste şi cuplu:
Acest an începe în forță pe acest plan. S-ar părea că nu duceţi lipsă de noutate în viața de cuplu, previziune care este cu atât mai valabilă dacă vă aflaţi încă în căutarea bărbatului sau femeii care să se potrivească standardelor voastre. Oricare ar fi statutul vostru marital, sigur nu vă veţi plictisi în primele trei luni ale acestui an. Aveţi parte de multe surprize.

Din luna mai încolo, lucrurile încep să se miște și în sectorul vieții voastre sociale. Nu vă aşteptaţi însă la întâlniri predestinate cu persoane care au exact aceleași viziuni ca voi. În schimb, puteți consolida prietenii deja formate ori probabil reuşiţi să vă apropiaţi mai mult de unii/ele amici/e.

În iulie și august, munca sau starea de sănătate a voastră sau a persoanei iubite pot ajunge să vă pună beţe în roate într-un fel sau altul. Unul dintre voi pare că exagerează sau este chiar indiferent/ă într-unul dintre aceste două sectoare, ceea ce poate duce la certuri. Indicat ar fi să vorbiţi deschis.

Cândva de la mijlocul lunii noiembrie până la sfârșitul primelor zece zile ale lui decembrie, pot apărea stări de nervozitate între voi și cel/a drag/ă, alimentate cel mai probabil de rudele care tind să vă ia vouă sau partenerului/ei apărarea. Bine ar fi să nu îi/le implicați pe apropiaţii/tele casei în discuțiile voastre.


Bani şi carieră:
Primele trei luni ale anului 2018 vă fac o incursiune lejeră pe plan profesional, semn cum că cele dintâi luni ale acestui an nu vor fi prea grele pentru voi. Dacă în ianuarie vă reacomodaţi cu programul de la locul de muncă, în februarie ar fi bine să vă focalizaţi pe relațiile cu partenerii/ele de afaceri.

Începând cu a doua jumătate a lunii aprilie, lucrurile se pot precipita pe planul muncii. S-ar putea să se înmulțească sarcinile de la locul de muncă ori să devină mai dificile, ceea ce vă poate decala puţin prioritățile la acest nivel. Nu vă miraţi așadar dacă intervin amânări și întârzieri, cel puțin într-o anumită măsură. Încercaţi să acceleraţi ritmul câtuși de puțin.

În iulie și august, pot apărea unele dificultăţi cu partenerii/ele de afaceri sau în relația cu clienții/tele și colaboratorii/arele. Parcă nu vă mai sincronizaţi pe acest plan sau nu puteți să treceți peste unele diferențe.

După luna octombrie 2018, lucrurile stau mai bine pentru voi pe plan profesional. S-ar putea să treceţi printr-o perioadă mai bună, nu mai înregistraţi la fel de multe amânări și întârzieri ca până acum, fapt pentru care se poate ca în ultimele trei luni ale anului să faceţi mai multe progrese decât v-aţi așteptat în acest an.


Casă şi familie:
În ianuarie, februarie şi martie ale lui 2018, se arată o perioadă încărcată de dinamism în raport cu copiii, previziune care este cu atât mai precisă dacă ei trec acum prin adolescență. Căutaţi să vă daţi măcar silința să îi înţelegeţi, cu toate că nu vă iese de fiecare dată. Ei vor observa că încercaţi, chiar dacă mai există lucruri care vă depășesc ca generație.

În a doua jumătate a lui aprilie, în colimatorul aştrilor intră relația cu rudele apropiate ale persoanei iubite sau cu cei dragi ai voştri stabiliți în afara ţării sau la mare distanță de casă. Aceasta ar putea întâmpina unele greutăţi în acel interval de zile, dar dacă nu mai faceţi o problemă din distanța care vă separă, veți reuși să faceți față piedicilor.

În iulie, august şi septembrie nu se întrevăd conjuncturi astrale semnificative. Chiar și așa, motive reale să vă relaxaţi nu aveţi deoarece mai există lucruri pe care trebuie să le puneţi la punct în raport cu persoanele dragi. Altfel, vă pot urmări pentru tot restul anului.

Cea mai notabilă perioadă pe acest plan par a fi ultimele trei luni ale anului când atenția voastră este atrasă în direcția relației cu rudele apropiate, cu părinții, dar și cu cei mici. Sunteţi solicitaţi/te în toate aceste direcții, semn cum că ar trebui să vă calculaţi energia cu cea mai mare înțelepciune. În caz contrar, puteți fi acuzaţi/te că nu aţi fost aproape la nevoie.


Sănătate:
În primele trei luni ale anului 2018, demnă de menționat în acest context este luna ianuarie. Se arată o perioadă favorabilă pentru a vă informa de la specialiști despre cum anume v-aţi putea perfecționa în acest sens. Dacă începutul de an vine cu multe sarcini la locul de muncă, nu uitaţi să acordaţi importanța necesară relaxării. În caz contrar, vă puteți suprasolicita.

În lunile mai și iunie, veștile referitoare la acest capitol de viață nu sunt tocmai favorabile. În caz că suferiţi de dureri de coloană de foarte mulţi ani, ele se pot agrava dacă nu luaţi atitudine cât mai repede cu putință. Gimnastica medicală vă poate ajuta acum.

Încercaţi să luaţi atitudine în al doilea trimestru al anului, altfel iulie și august se dovedesc greu de suportat pentru voi. Puteți avea parte de certuri cu persoana iubită pe seama faptului că nu aveţi grijă de voi sau că lipsa voastră de interes în această direcție vă împiedică să beneficiaţi de unele activități specifice de cuplu.

Începând cu octombrie 2018, lucrurile încep să se îndrepte uşor-uşor. Poate că v-aţi hotărât în sfârșit să faceţi ceva în acest sens sau se îmbunătățesc de la sine. Oricare ar fi situația, adevărul este că nu ar trebui să vă culcaţi pe-o ureche, crezând că toate problemele voastre s-au rezolvat. Faceţi în așa fel încât să aveţi mai multă grijă de voi.




Horoscop 2018, Fecioară

Horoscop Fecioară 2018

Dragoste şi cuplu:
În ianuarie, februarie şi martie ale acestui an, pe acest plan se remarcă luna ianuarie care condimentează atmosfera vieţii de cuplu, indiciu că începeţi anul în forță pe plan sentimental. Se întrevede o perioadă prielnică să vă daţi întâlniri pentru că șansele sunt mari să întâlniţi o persoană specială. Dacă există deja cineva în viața voastră, încercaţi să menţineţi flacăra vie.

Din aprilie începând, lucrurile se pot complica puţin. Dacă aţi întâlnit acel om care v-a sucit mințile, s-ar putea ca relația voastră să evolueze mai greu decât aţi crezut inițial, iar în cazul în care aţi cunoscut deja persoana potrivită pentru voi, nu este exclus să intervină plictiseala și monotonia între voi.

Începând cu luna octombrie, lucrurile își reiau ritmul lor obișnuit, semn că nu se mai bate pasul pe loc de acum înainte. Nu vă aşteptaţi totuși să urmeze o curbă ascendentă fără ca voi să interveniţi într-o formă sau alta. Căutaţi să luaţi atitudine, preluând inițiativa și punând lucrurile în mișcare. Dacă persoana de lângă voi nu face nimic, luaţi voi taurul de coarne.

Ultimele trei luni ale anului propun o atmosferă liniștită și echilibrată, atât pe plan sentimental, cât și social. Lucrurile decurg normal, iar eventualele derapaje, ale voastre sau ale persoanei iubite, sunt ușor de înțeles și chiar mai simplu de depășit într-un fel care să nu vă afecteze parcursul relațional.


Bani şi carieră:
În prima jumătate a lui ianuarie și în februarie, se arată o perioadă în care daţi dovadă de mult spor. Adevărul este că nici nu aveţi parte de o perioadă prea grea pe acest plan, dar indiferent care este situația, cert este că lucrurile merg bine pentru Fecioare din acest punct de vedere. Încercaţi să daţi tot ceea ce aveţi mai bun în continuare.

În aprilie și în prima parte din luna mai, în colimatorul aştrilor intră relațiile profesionale pe care le aveţi cu asociații. Situația dintre voi s-ar putea încorda destul de mult pe fondul lipsei de încredere sau al unor probleme financiare, dar dacă discutați deschis, cu certitudine veți reuși să treceți peste aceste încercări.

În iulie și august, Fecioarele implicate în afaceri pornite din pasiune ar putea experimenta unele dificultăţi. Bine nu le merge nici nativilor/elor care nu se pot abține și amestecă utilul cu plăcutul. În vara acestui an, de dorit ar fi să nu amestecaţi cele două tabere. Altfel, s-ar putea produce anumite complicații serioase.

În octombrie și prima jumătate a lui noiembrie, bine ar fi să nu negociaţi şi/sau semnaţi contracte. Dacă totuși nu aveţi de ales, angajaţi-vă un apărător bun și faceţi în așa fel încât să vă sfătuiţi cu el când vine vorba de clauzele cu care ar trebui să fiţi de acord, scrie horoscop-urania.org.


Casă şi familie:
Lunile ianuarie, februarie şi martie ale acestui an, se arată a fi unele dinamice pe acest plan. Acest lucru poate implica și o doză de imprevizibil care s-ar putea sau nu să complice lucrurile între voi și persoanele apropiate vouă. În funcție de felul în care știți să administraţi situațiile dificile, puteți să le depăşiţi cu bine, învățând lucruri noi unii despre ceilalţi.

În prima jumătate a lui aprilie, există riscul să treceţi printr-o perioadă mai tumultoasă în raport cu rudele apropiate ale persoanei iubite sau cei/le dragi ai/le voştri/astre stabiliți/te în afara ţării sau la mare distanță de casă. Cel mai probabil, dorul vă va aduce în această stare, dar dacă vă străduiţi, veți reuși să vă apropiați emoțional.

În lunile iulie, august şi septembrie ale lui 2018, nu pare să se întâmple mare lucru pe plan familial. Iată astfel o perioadă bună pentru clarificarea unor confuzii care au trenat în ultimele luni sau chiar de câțiva ani încoace. Se arată așadar un timp al împăcării, semn cum că sunt lucruri care merită să fie discutate de dragul liniștii în cadrul familiei.

După luna noiembrie 2018, atmosfera din familie se schimbă în bine. Se anunţă momente în care râsetele, voioșia și buna dispoziție vor face apanajul vostru și al oamenilor dragi vouă. Este adevărat că această atmosferă poate deveni obositoare pentru voi, dar până la urmă, nu este chiar atât de rău.

Sănătate:
În a doua jumătate a lui ianuarie și în februarie, păreţi mai interesaţi/te ca să aflaţi noi procedee pentru a vă menţineţi într-o formă fizică bună. Acest lucru se poate realiza prin faptul că vă documentaţi mai mult decât în mod normal despre cele mai noi tendințe pe acest plan.

Prima jumătate a lui aprilie v-ar putea găsi destul de afectaţi/te emoțional, cel mai probabil din cauza unor lucruri care se întâmplă în parteneriatul vostru de viață sau afaceri. Cu cât vă lăsaţi mai mult influenţaţi/te de aceste probleme, cu atât reuşiţi mai greu să puneţi în ordine ceea ce s-a deteriorat.

În iulie și în august ar trebui să fiţi foarte atenţi la sănătatea voastră. S-ar putea să aveţi tendința să vă delectaţi cu prea multe mâncăruri gustoase care îngrașă ori să vă privaţi de la prea multe lucruri, slăbind foarte mult. Luaţi aminte că este important să daţi dovadă de echilibru, nu să cădeţi dintr-o extremă în alta.

Ultimele trei luni ale anului par să nu aducă noutăți prea mari pe acest plan. Ideal ar fi totuși ca această perioadă a anului să vă surprindă făcând cât mai mult sport. Rezultatele ar putea apărea mai devreme decât v-aţi așteptat inițial, fapt pentru care sezonul sărbătorilor v-ar putea prinde într-o formă fizică bună.




Horoscop 2018, Balanţă

Horoscop Balanţă 2018

Dragoste şi cuplu:
În cea mai mare parte a lunii februarie, staţi foarte bine cu dragostea. Dacă aţi cunoscut deja pe cineva, se pare că nu aveţi probleme cu monotonia, iar flacăra din cuplu pare să ardă destul de puternic. În cazul în care vă aflaţi încă în căutarea sufletului vostru pereche, ocaziile de flirt se arată a fi destul de multe.

În prima jumătate a lui aprilie, se poate ca lucrurile dintre voi și partener/a de cuplu/viaţă să lase de dorit. Nici din a doua jumătate a lunii mai încolo situația nu este mai roz. Încercaţi să interveniţi dacă apar probleme și să nu lăsaţi să se ajungă la conflicte.

În primele douăzeci de zile ale lunii august, se arată o perioadă destul de ciudată pe plan social. Aţi putea ajunge să vă depărtaţi de unii/le amici/e pentru că idealurile și viziunile voastre nu mai coincid. În relaţia de cuplu, situația nu stă mai bine, poate din cauza faptului că nu mai evoluați în aceeași direcție.

Ultimele trei luni ale anului se întrevăd a fi unele mai mult decât liniștite pe plan social și sentimental, indiciu că lucrurile revin la normalitate atât în relația cu persoana dragă, cât și în raport cu prietenii/ele. Căutaţi să reparaţi relaţiile care au avut de suferit în trecut.


Bani şi carieră:
În intervalul ianuarie-martie 2018, s-ar părea că sunteţi mai asertivi/e decât de obicei pe plan comunicativ, ceea ce ar putea să vă facă bine dacă aveţi de dus negocieri sau vreţi să luaţi cuvântul în cadrul unor ședințe. De la jumătatea lui februarie și până în primele zile ale lui martie, pare că lucrurile merg chiar bine pe planul profesional. Vă bucuraţi de randament.

Pe la mijlocul lui aprilie, aţi putea trece prin încercări în raport cu asociaţii/tele, clienții/tele sau colaboratorii/arele. S-ar putea ivi tot felul de neînțelegeri, dar încercaţi să nu luaţi decizii de unii/ele singuri/e, mai ales de la jumătatea lunii mai încolo. Se poate să vă afecteze câștigurile și raportul de forțe.

În primele douăzeci de zile ale lui august, s-ar părea că proiectele voastre de grup și planurile de viitor ar putea progresa mai lent decât până acum. Nu vă ambiţionaţi să ţineţi cu dinții de unele lucruri dacă s-a demonstrat că vă țin în loc. Se prea poate, de asemenea, ca unii/ele parteneri/e să vă părăsească și să fiţi nevoiţi/te să primiţi noi coechipieri/e.

În noiembrie şi decembrie 2018, probabil că veţi rezista mai greu decât de obicei tentației de a face pe plac tuturor. Acest lucru v-ar putea afecta puterea de a negocia unele contracte rentabile, motiv pentru care ar fi indicat să puneţi binele vostru pe primul loc și apoi să vă gândiţi la cel comun. Altfel, veţi câștiga mai puțin decât meritați.


Casă şi familie:
Treceți prin tot felul de evenimente plăcute la începutul acestui an. Relația cu cei mici vă solicită și ea în martie, dar pare că nici ei nu vă rezervă provocări prea mari. Se arată o perioadă bună.

După luna aprilie 2018, poate apărea o îndepărtare în raport cu membrii/ele familiei de origine, mai ales părinții. Gândiţi-vă care ar putea fi cauza acestei atmosfere care s-a instalat între voi și eliminaţi-o înainte ca orice apropiere să nu se mai poată efectua. Cu rudele apropiate ale persoanei iubite în schimb, vă înţelegeţi foarte bine.

În iulie, lucraţi la rafinarea strategiilor voastre de creştere a copiilor, căci altfel puteți avea impresia că nu vă mai înţelegeţi cu ei. După luna septembrie a acestui an, se calmează lucrurile între voi și părinți, semn cum că poate v-aţi găsit forţa de a vă afișa mai des afecțiunea pe care le-o purtați, fapt care i-a determinat și pe ei să se deschidă mai mult.

Din octombrie încolo, dispare uşor-uşor orice urmă de tensiune dintre voi și persoanele dragi vouă. S-ar părea că atmosfera din ce în ce mai clară de sărbătoare pe care o aminteşte Crăciunul vă face mai empatici/e și capabili/e să vă transpuneţi în pielea oamenilor dragi vouă pentru a îi înțelege mai bine.


Sănătate:
De la jumătatea lui februarie, dar și în martie, s-ar părea că nu veţi avea probleme majore de sănătate. Cu toate acestea, se poate ca uneori să fiţi mult prea indulgenţi/te cu voi înşivă/sevă, răsfăţându-vă foarte mult. Nu este nimic rău în a vă deda plăcerilor culinare, dar este important să vă impuneţi limite și să vă ţineţi de ele. În caz contrar, aveţi de suferit.

Unele evenimente cu impact emoțional destul de puternic v-ar putea doborî, stârnind o multitudine de trăiri și emoții care vă pot deruta. Poate că dacă nu aţi lăsa chiar totul să vă afecteze atât de mult, aţi izbuti să vă păstraţi liniștea.

După luna august 2018, este posibil să vă recuperaţi încetul cu încetul echilibrul emoțional, dar doar dacă vă dedicaţi meditației și introspecției pentru a afla cauza unor sentimente cel puțin contradictorii care vă încearcă de ceva vreme încoace. Dacă nu vă analizaţi puţin în interior, puteți să aveţi de suferit și pe plan fizic.

În octombrie și noiembrie, vă puteți confrunta cu o criză a valorilor care vă răpește din dorinţa de viață și energie. Până nu vă reevaluați sistemul de referință nu veţi putea să vă puneţi pe picioare. Gândiţi-vă care sunt lucrurile pe care le apreciaţi cu adevărat și îndrumaţi-vă după ele. Altfel, marşaţi pe o direcție nesigură.




Horoscop 2018, Scorpion

Horoscop Scorpion 2018

Dragoste şi cuplu:
Din ultimele zile ale lui februarie până în primele zile ale lui martie, totul pare să meargă foarte bine pe acest plan. Treceţi printr-o perioadă favorabilă și păreţi să vă bucuraţi de câştigurile unei relații echilibrate cu persoana iubită. Dacă nu aveţi partener/ă de cuplu, profitaţi de contextul astral al acestui trimestru pentru a vă da întâlniri.

Din a doua jumătatea a lunii aprilie, se poate ca viața de cuplu să fie mai puțin previzibilă decât până acum. Aceasta poate fi o veste bună în măsura în care reuşiţi să controlaţi lucrurile. Altfel, s-ar putea ca situația să scape de sub control și să se lase cu surprize neplăcute în raport cu cel/a drag/ă.

Viața voastră socială pare să urmeze o traiectorie ascendentă în lunile iulie și septembrie, dar nu se poate spune același lucru despre viața de cuplu. Este adevărat, motive reale de îngrijorare nu există, dar se prea poate ca în acest trimestru al anului să existe momente în care vă va fi mai greu să administraţi eventualele descărcări de tensiune dintre voi și cel/a iubit/ă.

Lucrurile revin încet la normalitate în ultimele trei luni ale lui 2018, indiciu că se pun în ordine anumite probleme între voi și cel/a pe care îl/o iubiţi. Relația voastră pare să se dezvolte în direcția potrivită, chiar dacă progresele înregistrate nu sunt atât de mari pe cât v-aţi fi dorit. Oricare ar fi situația, adevărul este că unele conflicte rămân de domeniul trecutului.


Bani şi carieră:
Dacă sunteţi conectaţi/te la ceea ce se întâmplă în jurul vostru, în primul trimestru al anului 2018 puteți ajunge să câştigaţi sume importante de bani din mici comisioane sau alte activități în afara locului de muncă. Tot în această perioadă aştrii favorizează negocierile de contracte, indiciu că atunci ar fi momentul să aduceţi în discuție eventualitatea reînnoirii unei colaborări.

În prima jumătate a lui aprilie, există riscul să înregistraţi unele amânări sau întârzieri pe plan profesional, fapt care s-ar putea să vă schimbe unele planuri. Din a doua jumătate a lunii aprilie până în iunie, puteți realiza progrese în raport cu asociații/tele și/sau colaboratorii/arele, dar doar dacă vă focalizaţi pe consolidarea relației cu ei.

În prima jumătate a lui august, accederea voastră pe scara ierarhică de la serviciu poate avea loc destul de greoi. Puteți avea impresia că superiorii vă păcălesc și că astfel stagnaţi când aţi putea să faceţi ceva în acest sens. Poate că dacă aţi avea mai multă răbdare și nu v-aţi pierde curajul atât de ușor, lucrurile ar sta cu totul altfel pentru voi.

Financiar, se poate să vă meargă suficient de bine, mai ales după luna noiembrie. Într-un fel sau altul, izbutiţi să câştigaţi mai mulţi bani pe cont propriu, fără a avea nevoie de colaborarea cu terțe persoane. Înainte să vă vină idei de antreprenoriat, aşteptaţi și analizaţi bine; poate ar fi mai indicat să munciţi în cadrul unui parteneriat o perioadă de timp.


Casă şi familie:
În primul trimestru al lui 2018, se arată o perioadă prielnică în raport cu rudele apropiate și familia. Atmosfera dintre voi pare una plină de armonie, indiciu că aştrii nu vă rezervă surprize neplăcute în aceste luni. Până și între voi și cei mici lucrurile merg bine, semn cum că ați reușit să vă agreaţi unii pe ceilalți cu succes.

Din a doua jumătate a lui aprilie încolo, se poate să întâmpinaţi probleme de relaționare în raport cu rudele de origine. Începând cu a doua parte a lui iunie, pot apărea probleme și în relația cu copiii. Dacă v-aţi putea pune în pielea lor, poate i-aţi înțelege mult mai bine.

În iulie, august şi septembrie, aştrii nu se arată prea interesaţi de acest sector al vieții voastre. Merită menţionat însă faptul că, în lunile iulie și august, pot apărea unele divergenţe între voi și membrii/ele familiei. Dacă aveţi rude foarte apropiate vouă, nu le împărtăşiţi problemele prin care treceți.

Începând cu luna octombrie 2018, răsare soarele pe plan familial. Mai dispare așadar din încordarea care s-a așternut în prima jumătate a anului, prevăzându-se la orizont o apropiere de persoanele dragi ai casei. Din noiembrie încolo, intraţi mai ușor în grațiile celor mici, indiciu că nu vă mai încăpăţânaţi să vedeţi lucrurile numai din perspectiva voastră.


Sănătate:
Primele trei luni ale anului se arată a fi unele liniștite în acest context. Reţineţi însă că, începând cu luna februarie, nivelul vostru de energie ar putea scădea. Nu este exclus să vă confruntați cu o stare de ușoară indiferenţă care, administrată într-un mod corect, nu va evolua într-o direcție care să vă dezavantajeze. Încercaţi să vedeţi mereu partea plină a paharului.

În primele cincisprezece zile ale lui aprilie, este posibil să nu o duceţi tocmai bine cu sănătatea. Dacă vă supără ceva, durerile de cap pot fi cele care vă vor face greutăţi. Probabil că dacă aţi încerca să vă gestionaţi nivelul de stres, lucrurile ar sta cu totul altfel. Trataţi situațiile mai puţin plăcute în mod asumat.

Începând cu luna iulie 2018, parcă sunteţi mai plini/e de energie decât în lunile anterioare. Cu toate acestea, încercaţi să vă menajaţi, cel puțin într-o anumită proporție, mai ales dacă aveţi obiceiul să munciţi foarte mult. Altfel, există riscul să vă epuizaţi, motiv pentru care s-ar putea să ajungeţi într-o stare de oboseală cronică. Ar fi bine pentru voi să vă îngrijiţi mai mult.

Ultimele trei luni ale lui 2018 ar putea fi cele mai solicitante pentru voi pe acest plan. Din punct de vedere moral, se poate să nu vă aflaţi în cea mai bună stare, fapt care poate avea un efect rău asupra bunăstării voastre fizice.




Horoscop 2018, Săgetător

Horoscop Săgetător 2018

Dragoste şi cuplu:
Lunile ianuarie, februarie şi martie par să nu aducă noutăți pe acest plan, indiciu că vi se dă liber arbitru să acţionaţi cum credeţi voi de cuviință. Poate ar fi bine totuși dacă aţi depune eforturi în direcția întăririi relației de cuplu și a poziției voastre în grupul de amici/e pe care îl frecventaţi.

În prima parte a lunii aprilie, s-ar putea ca lucrurile între voi și cel/a iubit/ă să se împotmolească. Poate că s-a instalat o stare de plictiseală și monotonie între voi. Dacă consideraţi că mai poate fi salvat ceva, acţionaţi înainte să fie prea târziu. Preluaţi voi inițiativa și vedeţi dacă partenerul/a de cuplu vă urmează în acest demers.

Progrese în această direcție aţi putea avea în iulie, august şi septembrie, dar depinde de nivelul de implicare de care daţi dovadă. Începând cu luna iulie 2018, vă simţiţi confortabil în pielea voastră, iar cei/le din jurul vostru, inclusiv persoana dragă, vor fi atrase inevitabil de acest lucru. În caz că reuşiţi să păstraţi această stare de bine, veţi avea multe de câștigat pe viitor.

În octombrie și/sau noiembrie aţi putea fi puşi/se în postura de a vă selecta serios prietenii/ele. Poate că unele persoane pe care le-aţi crezut de încredere v-au tăinuit lucruri care v-au afectat într-un mod sau altul. Este în avantajul vostru să vă distanţaţi de unii oameni care par să nu mai gândească la unison cu voi.


Bani şi carieră:
În primele două luni ale acestui an, s-ar părea că sunteţi bine conectaţi/te la tot ce se întâmplă în jurul vostru, indiciu că nu trec pe lângă voi ocaziile de a câștiga sume mari de bani din tot felul de ponturi și comisioane. Este posibil, de asemenea, să apară și şansa de a semna unele contracte destul de profitabile.

Din a doua jumătate a lui aprilie încolo, se anunță o perioadă cam aglomerată și solicitantă la serviciu, dar rezistaţi ispitei de a face prea multe lucruri deodată. Este bine că încercaţi metode noi de lucru, dar dacă acestea scad calitatea felului în care abordaţi sarcinile de la locul de muncă, poate ar fi bine să vă ţineţi de cele cunoscute deja.

Începând cu luna august 2018, nu este exclus ca graba să vă strice treaba la locul de muncă. Nu luaţi decizii în grabă, verificaţi-vă proiectele înainte de a le prezenta și daţi dovadă de profesionalism în tot ceea ce faceţi. În viitorul apropiat, greşelile sau uşurinţa cu care aţi adoptat unele sarcini de serviciu vor fi constatate și vă vor afecta parcursul profesional.

Din a doua parte a lui octombrie și până la sfârşitul primei jumătăți a lui noiembrie, ar fi indicat să nu faceţi investiții mari în proiecte sau planuri de viitor. Nu va dura mult până când aţi putea realiza că ar trebui să munciţi mai mult înainte de a primi o infuzie de capital. În caz contrar, v-aţi putea alege cu unele daune din care vă veţi reveni foarte greu.


Casă şi familie:
Din a doua parte a lui februarie până la începutul lui martie, reflectorul astrologic cade pe relația cu familia, dar în special cu părinții voştri. Excepție nu face nici cea cu alte rude apropiate, care par să joace un rol destul de însemnat în viața voastră în acest interval. Oferiţi-le cât puteți din atenția și timpul vostru.

După 15 aprilie încolo, s-ar putea să vă înţelegeţi mai greu cu cei mici. Încercaţi să fiţi deschişi la perspective noi deoarece o mentalitate învechită vă poate afecta destul de mult pe acest plan. Din 15 iunie încolo, nu este exclus să intervină unele probleme de relaționare în raport cu părinții. Și cu cei mici treceţi prin ceva asemănător.

În ceea ce privește relația cu rudele apropiate ale persoanei iubite, adevărul este că ați putea trece prin unele încercări în cea mai mare parte a lunii august. În loc să meargă în direcția potrivită, ea poate stagna destul de mult. De dragul celui/ei drag/i, faceţi ceva în acest sens.

Atmosfera în raport cu rudele de origine, pare să fie mai mult decât liniștită în ultimele trei luni ale anului. Se poate să fie doar o acalmie sau chiar o rezolvare permanentă a unor probleme care nu v-au dat pace mulţi ani. Se prea poate ca unii Săgetători să afle că așteaptă un copil.


Sănătate:
Începutul lui 2018 va fi unul cât se poate de liniștit pe acest plan. Nivelul vostru de energie se află la cote ridicate încât să vă puteți ține de planurile făcute în acest trimestru, dar încercaţi să nu vă epuizaţi. Sunteţi încă în perioada de revenire după prima jumătate a lui 2017 când aţi trecut printr-o stare continuă de extenuare fizică.

După 15 aprilie încolo, păreţi să fiţi asaltaţi/te din toate părțile, fapt care și-ar putea pune amprenta pe puterea voastră de a vă reîncărca bateriile în timp util. Nu uitaţi așadar să vă odihniţi, mai ales când simţiţi că nu mai sunteţi productivi. Gândiţi-vă și la voi, cel puțin din când în când.

Până spre sfârşitul lunii august, moralul vostru se poate să nu se regăsească la cotele sale obișnuite. S-ar putea să fiţi puţin prăpăstioşi/oase, dar dacă simţiţi că stările de indiferenţă durează prea mult, înconjuraţi-vă de persoane care gândesc pozitiv. Ele vă vor ajuta să vedeţi lumea din jurul vostru dintr-o perspectivă optimistă.

În octombrie, se prea poate ca echilibrul vostru interior să aibă de îndurat. Probabil revin în prezent unele frustrări sau traume care își au originea în anii trecuţi. Norocul face că începând cu luna noiembrie redeveniţi omul plin de energie care îi molipsește pe cei/le din jur cu buna sa dispoziție.




Horoscop 2018, Capricorn

Horoscop Capricorn 2018

Dragoste şi cuplu:
După 19 martie încolo, probabil că atmosfera pe plan social se va schimba. Poate ieşiţi mai puțin cu unii/ele amici/e, vă sunați mai rar sau chiar se pierde contactul subit. În cel mai fericit caz, nu este vorba decât de o îndepărtare și nimic mai mult, dar există riscul totuși ca unii oameni să rupă legătura cu voi într-un mod ciudat.

În prima jumătate a celui de-al doilea trimestru al anului, se poate ca climatul pe acest plan să fie unul liniștit și armonios, dar nu este exclus ca după 15 aprilie încolo, să aibă loc tot felul de lucruri la care nu v-aţi gândit. Poate apărea o persoană nouă în viața voastră sau vă despărţiţi temporar de cel/a drag/ă inimii voastre.

În iulie și august, aţi putea ajunge la concluzia că nu mai este la fel conexiunea dintre voi și partenerul de cuplu. Este limpede că vibrați pe frecvențe diferite, dar motivul pentru care acest lucru se întâmplă vă este necunoscut. Dacă v-aţi temut că a intervenit monotonia și plictiseala, vă veţi da seama că nu este deloc așa. Căutaţi să fiţi mai deschişi/se cu cel/a iubit/ă.

După 10 octombrie încolo, s-ar putea să aveţi parte de tot felul de schimbări pe plan social. Serviciul sau diferența de statut dintre voi și unii/ele amici/e ar putea duce în acest trimestru al anului la o ruptură treptată, dar sigură. Dacă reușiți să dialogaţi sincer și realizați importanța relației voastre, o puteți salva ușor.


Bani şi carieră:
De la sfârşitul primelor zece zile ale lui ianuarie până la sfârșitul lui februarie, s-ar putea să apară ocazii de a vă rotunji economiile realizate până acum. Deoarece nu vor fi puține, bine ar fi să profitați doar de acelea care sunt de lungă durată. În caz contrar, nu este vorba decât de ceva trecător.

În luna mai și prima parte a lui iunie, nu duceţi lipsă de randament la locul de muncă. Primiţi atribuţii de serviciu care nu par să vă întreacă în ceea ce privește experiența, dar nici care să vă extenueze prea mult. Abilitățile de comunicare și socializare crescute vă ajută să cultivaţi acele relații care vă pot ajuta să vă concretizaţi unele idei de afaceri.

În iulie și august, imaginea voastră contează foarte mult în carieră, iar dacă nu vă prezentați ca nişte adevăraţi/te profesionişti/ste, se poate să aveţi de pierdut pe plan financiar. Tot în luna august, încercaţi să daţi dovadă de transparență în raport cu partenerii/ele în privința banilor. Reţineţi, de asemenea, să vă focalizaţi și pe dezvoltare continuă.

De la începutul lunii octombrie până la sfârșitul primelor zece zile ale lui noiembrie, se prea poate să renunţaţi la unele proiecte de grup sau planuri de viitor, din cauza unor oameni de la care vă aşteptaţi să vă susţină cu conexiuni.


Casă şi familie:
De la jumătatea lui februarie până la începutul lui martie, se arată o perioadă favorabilă în raport cu membrii/ele familiei voastre. Nu vă este dificil să menţineţi contactul stabil cu ei, iar dacă ştiţi că aveţi nevoie de ajutor, puteți apela oricând la ei. Încercaţi să faceţi ca această apropiere să se păstreze mult timp de acum încolo.

În prima jumătate a lui aprilie, se întrevăd câteva săptămâni mai încordate pe plan familial. Impulsivitatea alor voştri combinată cu detașarea de care daţi dovadă câteodată s-ar putea să ducă la certuri la un moment dat. Atmosfera se mai domoleşte de la mijlocul lunii mai încolo când se mai răresc episoadele în care ajungeți să vă insultaţi din toate fleacurile.

În iulie, august şi septembrie 2018, lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine în relație cu rudele apropiate ale celui/ei iubit/e, respectiv persoane apropiate vouă stabilite în afara ţării sau la mare distanță de casă. Străduiţi-vă să păstraţi un anumit echilibru.

Începând cu luna noiembrie, orice fărâmă de tensiune dintre voi și cei/le dragi, dar mai ales părinți, se împrăştie uşor-uşor. Nu vor dispărea însă conflictele izbucnite din senin, deci încercaţi ca, pentru o perioadă măcar, să ocoliţi acele subiecte care vă aduc în astfel de situații. Treptat, le veți aborda și pe acelea, dar nu în acest moment.


Sănătate:
În primele trei luni ale lui 2018, aţi putea fluctua între momente în care vă simţiţi confortabil în pielea voastră, siguri/e pe voi și faze în care sunteţi destul de supăraţi/te și prizonieri/e în propriile voastre preconcepții. Poate că dacă aţi fi mai toleranţi/te cu voi înşivă/sevă, aţi remarca că lucrurile nu stau chiar atât de rău. Încercaţi să priviţi lucrurile așa cum sunt.

În luna mai și prima jumătate a lui iunie, staţi bine cu dexteritatea și forța de muncă, fapt pentru care bine ar fi să vă planificaţi în acest trimestru al anului activitățile care necesită muncă epuizantă. Dacă luaţi pauze lungi şi dese, cu siguranță nivelul vostru de energie nu va avea atât de mult de suferit.

În lunile iulie și august parcă nu mai ştiţi care sunt lucrurile care chiar merită cu adevărat pentru voi. Această lipsă de semne clare vă poate veni de hac la un moment dat, deci încercaţi să vă puneţi acele întrebări de care v-aţi ferit de o bună perioadă de timp încoace.

De la jumătatea lui noiembrie până la începutul lui decembrie, v-aţi putea confrunta cu unele frici recurente legate de viitor. Nu vi se mai pare nimic sigur. Încercaţi să vă recâştigaţi optimismul căci altfel vă pierdeţi pofta de viață.




Horoscop 2018, Vărsător

Horoscop Vărsător 2018

Dragoste şi cuplu:
În primele trei luni ale lui 2018, prioritatea voastră principală în acest caz ar trebui să fie viața voastră socială. Așa se face că în ianuarie, februarie şi martie puteți cunoaște mulţi oameni care vă împărtășesc concepţiile. Cu toate că simţiţi că rezonați pe mai multe planuri, luaţi aminte de faptul că doar anumite persoane merită să vă fie prieteni/e.

În luna mai și în prima parte a lui iunie, reflectorul cosmic este fixat în direcția vieții voastre de cuplu. Vărsătorii implicați deja într-o relație își pot reîmprospăta cu succes relația dacă îi acordă mai mult timp. În cazul în care vă aflaţi încă în căutare sufletului vostru pereche, se prea poate să aveţi posibilităţi de reuşită.

În prima jumătate a lui august, ar putea apărea unele dificultăţi în relația cu persoana iubită, mai ales dacă sunteţi de mult timp împreună. Aţi putea simți că bateţi pasul pe loc, fapt pentru care trebuie să luaţi atitudine și să puneţi lucrurile în ordine. În caz contrar, se poate să dați peste o adevărată încercare care vă va afecta relația.

Începând cu luna noiembrie, viața voastră socială urmează o curbă ascendentă. Este posibil ca, în lunile noiembrie şi decembrie ale acestui an, să cunoaşteţi mai multe persoane decât în cele anterioare, semn cum că nivelul vostru de popularitate ar putea crește destul de mult.


Bani şi carieră:
În primul trimestru al anului, ideile voastre de viitor și proiectele de grup în care sunteţi implicaţi/te ar putea realiza mari progrese dacă le acordaţi mai mult din timpul și energia voastră. În februarie, se prevăd mici noroace de câștig, semn cum că veţi da peste unele ocazii care merită într-adevăr atenția voastră. Trebuie să aveţi ochii larg deschiși.

În prima jumătate a lui aprilie, bine ar fi să nu participaţi la interviuri de afaceri şi să vă feriţi de negocieri. Se poate că ele să nu meargă așa cum aţi fi vrut, fapt pentru care aţi putea pierde unele ocazii de care aţi fi putut profita dacă aţi fi avut puțină răbdare. În aprilie și iunie, staţi bine cu productivitatea la locul de muncă.

În primele douăzeci de zile ale lui august, există riscul să nu daţi dovadă de același randament la serviciu. Tocmai din acest motiv, bine ar fi să nu vă plănuiţi lucruri mari la mijlocul celui de-al treilea trimestru al anului.

În ultimele trei luni ale anului, aţi putea fi informaţi/te că funcția la care râvniţi presupune studii mai aprofundate decât cele pe care le aveţi voi. Înscrieţi-vă din timp la cursuri căci aţi putea să vă calificaţi cât de curând. Nu vă faceţi griji în privința viitorului vostru profesional.


Casă şi familie:
În ianuarie, februarie şi martie, aştrii nu vă pregătesc nimic notabil pe acest plan. Prin urmare, în lipsa unor evenimente produse de voi care să agite atmosfera în raport cu persoanele dragi, totul pare să decurgă într-un deplin echilibru în primul trimestru al anului. Așadar, încercaţi să vă bucuraţi de liniștea ce tronează în familie.

În a doua parte a lui aprilie, se prevăd momente tensionate în raport cu rudele de origine. Problema principală ar putea-o constitui faptul că nu comunicați suficient de mult, deci faceţi ceva în acest sens. Începând cu a doua jumătate a lunii mai, aşteptaţi-vă ca și atmosfera din familie să devină ceva mai tensionată.

În iulie, august şi septembrie, vi se oferă din nou o pauză pe acest plan. S-ar părea că vă înţelegeţi bine cu persoanele din jurul vostru, inclusiv cu rudele apropiate ale persoanei iubite. Iată așadar o perioadă prielnică să petreceţi mai mult timp decât de obicei cu cei/le pe care îi/le îndrăgiţi. Nu doar că vor aprecia dedicarea voastră, dar mai mult ca sigur vă vor și demonstra prin fapte acest lucru.

În ultimul trimestru al anului, s-ar putea isca unele conflicte între voi și cei apropiaţi vouă. Este posibil să aveţi parte de unele certuri și în raport cu rudele apropiate ale celui/ei drag/i care pozează în figuri autoritare. Atitudinea lor poate ajunge să vă enerveze peste măsură.


Sănătate:
În primele trei luni ale anului, merită menționate în acest context doar ianuarie și februarie. În prima lună a lui 2018, s-ar putea să nu vă meargă prea bine, cel mai probabil pentru că persistaţi în tipare de gândire învechite. Lucrurile încep să se schimbe uşor-uşor în luna februarie când reveniţi la sentimente mai bune.

De la jumătatea lunii mai până la sfârşitul lui iunie, păreţi să fiţi destul de stabili/e din punct de vedere emoțional, fapt care vă susţine să fiţi la înălțime și pe plan fizic. Cu toate că se poate să fiţi excesiv de sensibili/e uneori, cert este că izbutiţi până la urmă să vă gestionaţi emoțiile. Ele vă pot influența mult bunăstarea fizică, deci încercaţi să le stăpâniţi oarecum.

Iulie și august pot veni la pachet cu provocări în ceea ce privește starea voastră de spirit. Pot reveni în mintea voastră momente neplăcute din trecut, frici sau nemulțumiri care s-ar putea să vă doboare psihic. A sosit timpul să faceţi pace cu trecutul și să mergeţi mai departe.

Începând cu luna octombrie, cel puțin la nivel emoțional, nu aveţi parte de încercări. Este adevărat că tot mai aveți tendința de a vedea mai ales latura nefavorabilă a lucrurilor, dar parcă nu mai sunteţi la fel de prăpăstioşi/ase. Cu toate acestea, trebuie să rămâneţi siguri/e pe voi înşivă/sevă și să vă reaşezaţi pe făgașul normal dacă simţiţi că vă abateţi de la direcția corectă.




Horoscop 2018, Peşti

Horoscop Peşti 2018

Dragoste şi cuplu:
În primele trei luni ale lui 2018, se pare că aştrii nu vă rezervă surprize neplăcute pe acest plan. În raport cu amicii/ele, prima lună a anului se arată a fi una în care abilitățile voastre de comunicare și socializare sunt la înălțime. Așa se face că aţi putea cunoaște figuri noi care vă împărtășesc concepţiile.

Începând cu luna aprilie, aţi putea ajunge să vă îndepărtaţi de unii/ele prieteni/e, dar depinde de voi dacă renunţaţi la ei/le definitiv. De la jumătatea lunii mai până în iunie, viața voastră sentimentală pare să fie una vibrantă. În felul acesta, se spulberă monotonia din cuplu și revine un pic de dezinvoltură care vă ajută să reaprindeţi focul pasiunii în relația cu persoana pe care o iubiţi.

În iulie, august şi septembrie, păreţi a fi mai apropiaţi/te decât oricând de partenerul/a de cuplu. S-ar părea că lucrurile merg foarte bine între voi în această perioadă, semn cum că în aceste luni ar fi bine să petreceţi mai mult timp cu persoana iubită. Dacă încă nu v-aţi cunoscut jumătatea, este posibil să vă apară în cale cât de curând.

Din punct de vedere social, pare că vă mai stabilizaţi în ultimele trei luni ale anului. Cu toate că se păstrează formalitatea în anumite relații de amiciţie, vă puteți consola cu faptul că v-aţi dat seama în cine merită cu adevărat să investiţi și în cine nu. Aşadar, nu vă pierdeţi timpul cu oameni care nu merită acest privilegiu.


Bani şi carieră:
În primul trimestru al anului, s-ar părea că prioritatea voastră este cariera. Intraţi în anul Câinelui de pământ puşi/se pe treabă și pregătiţi/te să arătaţi că sunteţi nişte profesionişti/ste adevăraţi/te. S-ar putea totuși să evoluaţi și în ceea ce privește proiectele de grup, fapt care vă poate aduce sume importante de bani în luna martie.

În prima jumătate a lui aprilie, nu este exclus să pierdeţi bani foarte uşor. Cu toate că nu staţi tocmai rău în ceea ce privește câștigurile, adevărul este că se poate să nu le simţiţi deloc. După data de 15 mai încolo, recomandat ar fi să vă gândiţi foarte bine înainte de a spune lucruri pe care le puteți regreta.

Dacă aveţi în gând să vă implicaţi într-un proiect de grup sau deja sunteţi parteneri/e cu alte persoane într-o afacere, asiguraţi-vă că există transparență între voi. Altfel, se prea poate ca iulie și/sau august să vină la pachet cu o decepţie care vă poate costa viitorul afacerii sau mulți bani.

În ultimele trei luni ale anului, asiguraţi-vă că vouă și partenerului/ei de afaceri nu vă lipsește nicio aprobare. În caz contrar, ați putea avea probleme cu legea. Dacă negociaţi intrarea voastră într-o afacere, nu semnaţi acte fără să le citiţi foarte bine înainte ori s-ar putea să fiţi înşelaţi/te mai devreme sau mai târziu. Nu uitaţi să aveţi grijă, de asemenea, de formarea voastră continuă.


Casă şi familie:
În primele trei luni ale anului, iese în prim-plan pe acest plan relația voastră cu o figură autoritară din familie. S-ar putea ca relația voastră să fie marcată de dinamism, dar depinde doar de voi dacă se limitează doar la competitivitate sau se ajunge chiar şi la certuri. Căutaţi să trataţi situația cu înțelepciune.

În aprilie, dar și în prima parte a lunii mai, reflectorul cosmic este fixat asupra vieții de familie. În afara unor neînțelegeri cu persoanele dragi, dar mai ales cu rudele de origine, nu se prevăd certuri prea mari la acest nivel. Vă bucuraţi, cu mici excepții, de o atmosferă liniştită în familie.

În iulie, august şi septembrie, nu se arata schimbări de climat pe plan familial, indiciu că vă înţelegeţi mai bine atât cu membrii/ele familiei de origine, cât și cu persoanele dragi din cea pe care v-aţi clădit-o voi. Încercaţi să cultivaţi cumva această armonie dintre voi și căutaţi să rezolvaţi imediat orice problemă care ar putea apărea.

În cazul în care unii/ele membrii/e ai/le familiei voastre s-au stabilit în afara ţării sau la mare distanță de casă, lunile noiembrie şi decembrie vă pot arăta că până la urmă distanta și-a pus amprenta asupra relației voastre.


Sănătate:
De la mijlocul lui februarie până la sfârşitul primei jumătăți a lui martie, s-ar putea să vă simţiţi singuri/e ori neînţeleşi/se. Cu cât vă simţiţi mai confortabili/e cu voi înşivă/sevă, cu atât va fi mai bine pentru voi. Din a doua jumătate a lui martie, păreţi să vă simţiţi mult mai bine în pielea voastră.

Începând cu data de 20 iunie, se poate ca nivelul vostru de energie să scadă. Cât de mult resimţiţi această schimbare depinde foarte mult și de capacitatea voastră de a vă administra forțele într-un mod eficace. De asemenea, se prea poate să simţiţi că aveţi nevoie de o perioadă mai mare de repaus pentru a vă pune pe picioare.

În iulie și august, vă poate cuprinde o nelinişte mai mult sau mai puțin justificată de viitor. Încercaţi să vă găsiţi unele indicaţii stabile care vă pot alunga teama chiar și atunci când ieşiţi din zona de confort. Doar așa vă rupeţi de trecut și înaintaţi spre viitor.

Începând cu luna noiembrie, se pare că reveniţi la starea voastră firească. Nu vă mai interesează parcă la fel de mult să le semănaţi celorlalți, indiciu că aţi început să stimaţi propria voastră unicitate. Veţi mai trăi clipe în care veţi simți că ceilalți nu rezonează nicicum cu voi, dar parcă nu vă mai afectează la fel de mult. În adâncul vostru, ştiţi că nu trebuie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS