Horoscopul lunii mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: mai 2019


Horoscop mai 2019, Berbec:

Horoscop Berbec mai 2019
În 1 și 2, pot apărea tensiuni între tine și superiori, cu mențiunea însă că în 2 s-ar putea să-ți dai seama de ce anume aceasta este o situație recurentă. În cursul sau în jurul datei de 5, ai grijă să nu dai curs din nou atitudinii combative în comunicare. Din 6 încolo, se ivesc oportunități de suplimentare a veniturilor. Cu toate acestea, rămâne senzația de tensiune în raport cu șefii.

În cursul sau în jurul zilei de 8, se poate ivi un pont care te poate ajuta să-ți rotunjești profiturile. În cursul sau în preajma lui 9, nivelul tău de energie crește, dar ai grijă să nu faci ceva care riscă să-ți pericliteze imaginea. Din 15 încolo, apar și mai multe șanse de câștig. În cursul sau în jurul lui 16, pot reapărea tensiuni în raportul cu superiorii, iar atmosfera din cadrul căminului se dinamizează.

În cursul sau în jurul datei de 18, dispui de mult randament și s-ar putea să primești o primă sau un bonus. Din 21 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează. Nu pleca urechea la bârfe în cursul sau jurul lui 29. Tendința de a intra în dezbateri inutile poate reapărea în data de 30. În cursul sau preajma lui 31, te bucuri iar de mult spor la locul de muncă.






Horoscop mai 2019, Taur:

Horoscop Taur mai 2019
În cursul zilelor de 1 și 2, s-ar putea să ai de-a face cu unele frământări sau frustrări, pe care le vei depăși însă cu succes. În cursul sau în jurul lui 5, ai mare grijă la cât cheltuiești. Din 6 încolo, ești mai comunicativ(ă) decât de obicei. În cursul sau în preajma lui 7, te-ai putea confrunta iar cu unele nemulțumiri sau temeri, dar tonusul tău își revine miraculos cândva în jurul datei de 8.

În cursul sau jurul datei de 9, apelează din nou la tăria ta de caracter pentru a depășit eventualele momente de slăbiciune. După data de 15, șarmul și carisma ta se potențează vizibil. În cursul sau în preajma zilei de 16, ai un tonus mental bun și ești mult mai asertiv(ă) în comunicare. În cursul sau jurul zilei de 18, toate par să meargă conform planului și înregistrezi succese după succese.

Din 21 încolo, apar ponturi despre cum anume ți-ai putea suplimenta bugetul și/sau valorifica o parte din economii. În cursul sau jurul lui 29, evită să faci investiții în proiecte de grup sau planuri de viitor. În cursul sau preajma lui 30, ar fi indicat să fii mai chibzuit(ă) cu banii. În cursul sau în jurul datei de 31, s-ar putea să termini luna într-o notă pozitivă, plin(ă) de energie și speranțe.






Horoscop mai 2019, Gemeni:

Horoscop Gemeni mai 2019
Premisele unui proiect de grup sau plan de viitor sunt extrem de bune în cursul zilei de 2, dar nu te baza prea mult pe promisiuni în jurul zilelor de 1 și 2. Pot interveni tensiuni între tine și cel drag sau asociați în cursul zilei de 5. Din 6 încolo, s-ar putea să ai tendința de a persista în tipare de gândire coercitive și înguste. În cursul sau jurul zilei de 7, evită să dai sau să iei împrumuturi.

În cursul sau preajma lui 8, pot apărea unele vești la care nu te-ai fi așteptat. În cursul sau jurul lui 9, se recomandă să duci discuții, să porți negocieri, să legi chiar parteneriate, dar nu face investiții. O persoană din trecutul tău amoros poate reveni în peisaj în cursul sau jurul lui 15. S-ar putea să resimți oboseala acumulată în cursul lui 16, dar de atunci încolo, apar șanse de câștig.

În cursul sau preajma lui 18, se poate relega ceva între tine și acea persoană din trecutul tău amoros. Din 21 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil. În cursul sau jurul lui 29, încearcă să nu dai curs disensiunilor cu șefii, iar în preajma lui 30, celor cu partenerul de viață și/sau afaceri. În cursul lui 31, rămâi cu senzația că ai navigat bine această lună.






Horoscop mai 2019, Rac:

Horoscop Rac mai 2019
În cursul sau jurul datelor de 1 sau 2, cariera ta sau a partenerului ar putea interveni între voi, dar în același timp, dispui de mult randament de dat la serviciu. În cursul sau preajma lui 5, caută să te odihnești mai mult. După data de 6, ai putea cunoaște oameni noi ce-ți vor deveni repede amici. În cursul sau jurul lui 7, riscă să reapară tensiuni între tine și cel drag din pricina serviciului.

În cursul sau preajma lui 8, se anunță evenimente surprinzătoare în viața ta socială. În cursul sau în jurul lui 9, dispui iar de mult spor la serviciu și de tensiuni la fel de mari în raport cu persoana iubită. Din 15 încolo, s-ar putea lega ceva între unii nativi ai acestui semn și un prieten de-al lor. În cursul sau jurul lui 16, capeți mai multă energie și ești pregătit/ă discuți planuri de viitor cu cel drag.

În cursul sau jurul lui 18, s-ar putea să apară primele progrese în acea direcție. Pe plan social, ești mai popular(ă) decât de obicei. Din 21 încolo, evită să-ți irosești energia pe scenarii care mai de care mai îndepărtate de realitate. În cursul sau jurul lui 29 și 30, nu prea ești nici cu moralul, nici cu sănătatea acolo unde ar trebui să fii. În cursul sau preajma lui 30, viitorul sună bine în cuplu.






Horoscop mai 2019, Leu:

Horoscop Leu mai 2019
În cursul sau jurul zilelor de 1 și 2, par tot felul de provocări pe plan profesional, dar ai grijă cum le abordezi. Pe plan sentimental și în raport cu copiii, atmosfera este armonioasă. În cursul lui 5, vezi cum te împarți între viața socială și cea amoroasă. Din 6 încolo, s-ar putea să apară noi șanse de afirmare pe plan profesional. În cursul sau jurul zilei de 7, se ivesc din nou provocări la muncă.

În cursul sau în jurul zilei de 8, apar iar oportunități de a lega o relație mai apropiată cu șefii. În cursul sau în preajma zilei de 9, te înțelegi bine cu copiii și persoana iubită, dar se prognozează obstacole la serviciu care îți pun mintea la contribuție. Din 15 încolo, s-ar putea lega ceva între unii nativi ai acestui semn și unul din șefii lor. Din 16 încolo, ești ceva mai sensibil(ă) decât de obicei.

În cursul sau în jurul lui 16, pare că te bucuri de mult randament la serviciu. În cursul sau jurul zilei de 18, ai șansa să ieși în evidență la serviciu și să-ți faci intrarea în cercuri înalte. După data de 21, ești mai activ(ă) pe plan social. Nu acorda încredere prea ușor prietenilor în 29 și nu îi alege în detrimentul timpului cu partenerul. În cursul lui 31, te bucuri iar de un randament sporit.






Horoscop mai 2019, Fecioară:

Horoscop Fecioară mai 2019
Nu-i permite geloziei și posesivității să se manifeste pe data de 1 și 2. Dacă treci prin provocări pe plan sentimental atunci, cere sfatul familiei. În cursul sau jurul zilei de 5, s-ar putea să-ți fie destul de dificil să te împarți între carieră și familie. Din 6 încolo, pot apărea oportunități de a pleac în străinătate, în delegații sau la cursuri. În cursul sau jurul lui 7, evită să-l bănuiești pe cel drag pe nedrept.

În cursul sau în jurul zilei de 8, se prea poate să primești unele sfaturi de viață prețioase de la o persoană pe care o stimezi. În cursul sau în preajma lui 9, ar putea reapărea ia tensiuni între tine și partener pe seama lipsei tale de încredere, dar dacă te deschizi în fața sa, veți depăși impasul cu bine. Din 15 încolo, poți găsi dragostea în cineva dintr-o altă naționalitate sau religie.

Din 16 încolo, viața ta socială se dinamizează. Se recomandă evadările din cotidian în preajma acelei date. În cursul sau jurul lui 18, se dorește iar să faci o excursie, să cunoști alte mentalități. După data de 21, apar oportunități la serviciu. Dacă neglijezi partenerul sau familia din pricina lor, așteaptă-te la tensiuni în 29 și 30. În 31, caută să finalizezi luna departe de nebunia orașului.






Horoscop mai 2019, Balanţă:

Horoscop Balanţă mai 2019
În cursul sau jurul lui 1 și 2, pot apărea tensiuni între tine și partener pe o temă domestică, dar norocul face să comunici bine cu partenerul atunci. În cursul sau jurul datei de 5, nu te deda iar dezbaterilor fără sens. Din 6 încolo, poți câștiga mai mult prin asocierile cu ceilalți. Revin certuri pe teme gospodărești în 7. În cursul sau preajma lui 8, fii mai deschis(ă) în raport cu partenerul.

În cursul sau în preajma lui 9, comunici bine cu partenerul, dar vă vine greu să cădeți de comun acord în privința unei chestiuni de ordin familial. Din 15 încolo, viața ta intimă primește un suflu proaspăt. În cursul sau jurul lui 16, se mai liniștesc apele pe plan familial. După acea dată, ai mai mult spor la serviciu. În cursul sau jurul lui 18, toate merg bine acasă și s-ar putea să ai parte de câștiguri.

Din 21 încolo, pot apărea oportunități de a participa la unele cursuri sau schimburi de experiență în străinătate. În cursul sau în preajma zilelor de 29 și 30, pot interveni disensiuni între tine și colegii de muncă, iar ele se pot răsfrânge asupra calității muncii tale. În cursul sau jurul lui 31, se simte că s-a instalat armonia acasă, ceea ce-ți permite să te concentrezi pe alte aspecte ale vieții tale.






Horoscop mai 2019, Scorpion:

Horoscop Scorpion mai 2019
În cursul sau în jurul datelor de 1 și 2, pot apărea tot felul de provocări pe plan profesional, dar s-ar putea să se finalizeze bine, poate chiar cu unele câștiguri. În cursul sau preajma lui 5, indicat ar fi să ai grijă cât cheltuiești După data de 6, comunici mai bine cu partenerul de viață și/sau de afaceri. În cursul datei de 8, s-ar putea chiar să ajungeți la un numitor comun în privința unui subiect sensibil.

În cursul sau jurul lui 9, s-ar putea ca puține lucruri să meargă conform programului la muncă, dar se vede luminița de la capătul tunelului, care constă poate într-o mărire de salariu. După data de 15, se anunță vești bune pentru burlacii(ăcițele) acestui semn. După data de 16, apar șanse de a studia sau a munci în străinătate. Tot atunci, dar și în 18, comunici bine cu partenerul și se vede.

Din 21 încolo, poți depista noi metoda ca tuși partenerul de viață și/sau de afaceri să vă înmulțiți resursele comune. În cursul zilelor de 29 și 30, pot apărea unele tensiuni la locul de muncă și nu este exclus să-ți afecteze randamentul la un moment dat. În cursul sau în preajma zilei de 31, se prea poate să vorbești mai bine decât de obicei limba partenerului și să gândiți cu adevărat la unison.






Horoscop mai 2019, Săgetător:

Horoscop Săgetător mai 2019
Ai mare grijă cât cheltuiești în datele de 1 și 2. Te simți pe val atunci și s-ar putea să exagerezi cu răsfățurile. În cursul sau jurul lui 5, evită să dai curs certurilor cu partenerul de viață și/sau de afaceri. Din 6 încolo, fii atent(ă) cu siluetă și concentrează-te mai mult pe ceea ce ai de făcut pe plan profesional. În cursul sau jurul datei de 7, evită din nou să dai banii pe lucruri de care n-ai nevoie.

În cursul sau jurul datei de 8, îți poate veni o idee genială pe plan profesional. Ai parte de tonus mental bun în jurul datei de 9, dar acesta s-ar putea să te îmbie la cheltuieli pe care ar fi mai bine să le eviți. Din 15 încolo, dispui de mult randament la serviciu și de o armonie perfectă la birou. După data de 16, s-ar putea să fii mai sensibil(ă) decât de obicei, dar te bucuri de spor într-ale muncii.

Și în jurul sau cursul datei de 18, ai parte de același tonus bun pe plan profesional. Din 21 încolo, comunici mai bine cu partenerul, dar în cursul sau în preajma zilelor de 19 și 30, pot interveni unele tensiuni între tine și persoana iubită pe seama unor chestiuni domestice. În data de 31, se poate spune că finalizezi bine luna, într-o notă optimistă cât ține de treburile de ordin profesional.






Horoscop mai 2019, Capricorn:

Horoscop Capricorn mai 2019
În cursul sau jurul zilelor de 1 și 2, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine și cei dragi, dar le veți depăși fără prea mari probleme. În cursul sau jurul datei de 5, caută să te odihnești mai mult și fii mai atent(ă) la serviciu. După data de 6, comunici mai bine cu persoana iubită și/sau copiii. În cursul sau jurul zilei de 7, este posibil să reapară unele tensiuni între tine și membrii familiei.

În cursul sau jurul lui 8, s-ar putea ca burlacii(ăcițele) acestui semn să cunoască pe cineva special. În curul sau în jurul zilei de 9, risc să apară iar certuri între tine și cei dragi, dar relația voastră este prea puternică pentru a suferi din pricina unei mici disensiuni. După data de 15, este posibil să apară o persoană nouă în viața celor caută un partener. Din 16 încolo, se dinamizează viața de cuplu.

În cursul sau preajma aceleiași date, toate par să meargă bine între tine și persoana iubită, dar și copii. În cursul sau jurul zilei de 18, revine senzația de noutate și spontan în cuplu, ceea ce îți oferă un suflu nou. Din 21 încolo, ai mai mult spor la serviciu. În cursul sau jurul lui 29 și 30, pot apărea unele provocări la serviciu sau pe partea de sănătate. În 31, ai parte de armonie în cuplu.






Horoscop mai 2019, Vărsător:

Horoscop Vărsător mai 2019
Indicat ar fi să nu pleci urechea la bârfe în cursul sau preajma zilelor de 1 și 2, ci să te focalizezi pe închegarea unor relații cu potențial pe viitor. În cursul sau jurul zilei de 5, ar putea fi nevoie să te împarți într-un fel sau altul între viața socială ți cea sentimentală. Din 6 încolo, comunici mai bine cu membrii familiei. În cursul sau jurul zilei de 7, lasă din nou gura târgului să vorbească singură.

În cursul sau jurul zilei de 8, se poate să ajungi la o concluzie favorabilă cu familia într-o privință de ordin domestic. În cursul sau preajma lui 9, zvonurile și bârfele pot deveni și mai virulente, dar în același timp, se anunță și un moment prielnic pentru a lega colaborări sau a discuta unele proiecte. Din 15 încolo, se așterne armonia peste familia. În 16, familia te poate ajuta să treci peste momentele grele.

Din acea dată încolo, s-ar putea să fii mai sensibil(ă) decât de obicei, la nivel fizic sau emoțional. În cursul sau jurul lui 18, pot interveni unele provocări la locul de muncă, dar îți poți regăsi forța acasă. Din 21 încolo, comunici mai bine cu partenerul și copiii. În cursul sau jurul lui 29 și 30, te împarți greu între prieteni și partener, iar tentațiile scumpe sunt greu de depășit. În 31, te bucuri de armonie acasă.






Horoscop mai 2019, Peşti:

Horoscop Peşti mai 2019
În cursul sau în jurul zilelor de 1 și 2, indicat ar fi să nu investești sume prea mari în proiecte de grup sau planuri de viitor, cu toate că resurse există, În cursul sau jurul datei de 5, s-ar putea să-ți vină greu să te împarți între familie și carieră. Din 6 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se îmbunătățesc vizibil. În cursul sau jurul zilei de 7, caută să legi unele parteneriate.

În cursul sau jurul zilei de 8, poți avea unele idei geniale, pe care n-ar fi rău să le dezbați cu alte persoane. În cursul sau jurul zilei de 9, s-ar putea să primești o primă sau un bonus, dar nu o da cu împrumut și nu investi în ceva cu speranța că ți se înmulțește câștigul. Din 15 încolo, ești mai asertiv(ă) în comunicare. În cursul sau preajma lui 16, s-ar putea să cooptezi oameni noi într-un proiect.

Din aceeași dată încolo, viața ta de cuplu se dinamizează. În cursul sau jurul lui 18, focalizează-te pe planurile de viitor și proiectele de grup. Din 21 începând, comunici mai bine cu familia. În cursul sau jurul datelor de 29 și 30, te împarți mai greu între familie și muncă, iar cei dragi te-ar putea asalta cu reproșuri. În 31, s-ar putea să ai parte de unele câștiguri suplimentare sau de-o primă.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS