Horoscopul dragostei, 4-10 iunie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 4-10 iunie 2018. Unicul horoscop veridic din România.


Horoscopul dragostei, 4-10 iunie 2018 – Berbec:

Vă frustrează mult faptul că apropiaţii/tele aleg să nu vă țină partea în conflictul cu superiorii ori că se bagă acolo unde nu le fierbe oala, riscând să vă strice iremediabil socotelile. În opinia lor, capul plecat sabia nu îl taie, dar voi credeţi că este sub demnitatea voastră să procedaţi în acest mod. Aştrii vă recomandă să nu vă sufocaţi partenerul/a în weekend cu prea multă dragoste, scrie horoscop-urania.org.


Horoscopul dragostei, 4-10 iunie 2018 – Taur:

Se reiterează din 7 până în 9 conflictul mocnit dintre două sectoare importante ale vieții voastre: cel familial și cel sentimental. Poate că familia de origine nu încetează cu criticile la adresa partenerului/ei vostru/astre ori voi sunteţi cei/le nemulţumiţi/te că cel/a drag/ă nu se implică suficient pe plan domestic. În orice caz, nu ajută să persistaţi în această situație confuză!


Horoscopul dragostei, 4-10 iunie 2018 – Gemeni:

La mijlocul acestei săptămâni, rezistaţi tentației de a făgădui mai mult decât puteți duce la îndeplinire ori de a vă lansa în declarații grandioase care, de fapt, nu spun nimic. Nu va dura mult până când va fi evident pentru toți/ate faptul că v-a cam luat gura pe dinainte. Aveţi grijă, de asemenea și ce semnale trimiteți celor din jur pentru că vă puteți trezi cu surprize neplăcute, avertizează horoscopul săptămânal!






Horoscopul dragostei, 4-10 iunie 2018 – Rac:

Senzația că nu vibraţi pe aceeași undă cu oamenii de la care vă aşteptaţi să gândească la unison cu voi pare să fie alimentată și de modul în care decurg lucrurile între voi și persoana iubită. Căutaţi să aflaţi dacă nu cumva catalogaţi încercarea sa de a propulsa relația voastră la un stadiu superior de evoluție drept un afront personal sau o tentativă agresivă de a vă scoate din zona de confort.


Horoscopul dragostei, 4-10 iunie 2018 – Leu:

Familia pare să nu vă slăbească deloc în a doua parte a săptămânii, iar toate comentariile lor par să conveargă în aceeași direcție și anume că ar fi timpul să vă maturizaţi. Poate că, în anumite privințe, v-aţi cam luat-o în cap și nu ar fi rău să vă aduceţi aminte că s-ar putea să daţi cu capul odată și odată de pragul de sus, dar aştrii vă recomandă să nu vă pierdeţi din personalitate.


Horoscopul dragostei, 4-10 iunie 2018 – Fecioară:

Cereţi mult de la partener/ă și/sau de la cei mici, iar în relație cu amicii/ele, daţi dovadă de mai multă toleranță sau îi/le trataţi cu o căldură pe care nu o afişaţi pe plan personal ori familial. În viziunea voastră, este normal să ridicaţi ștacheta în cazul celor dragi și să fiţi mai indulgenţi/te cu prietenii/ele voştri/astre. În schimb, familia pare să nu fie de aceeași părere, motiv pentru care aştrii vă recomandă să fiţi mai puțin critici/e.


S-ar putea să vă placă şi: Horoscopul sănătăţii, 4-10 iunie 2018


Horoscopul dragostei, 4-10 iunie 2018 – Balanţă:

Orice s-ar întâmpla în cuplu sau în familia de origine, recomandat ar fi ca, de fiecare dată, rufele murdare să se spele acasă, dar mai cu seamă în prima jumătate a săptămânii. Indiferent dacă copiii și-au luat-o în cap, sunteți de-a dreptul apăsaţi de muncile casnice sau chiar de redecorări ori aveţi de reglat conturile cu o rudă apropiată sau cu partenerul/a, păstraţi discreția mereu.


Horoscopul dragostei, 4-10 iunie 2018 – Scorpion:

Aţi ajuns un fel de busolă pentru cei mici și/sau pentru persoana dragă în perioada aceasta. Noroc că în ultima zi a săptămânii vă deschid ochii prietenii/ele și vă daţi seama cât de dependenți de voi au deveni cei/le dragi. Oricâtă plăcere v-ar face faptul că se bazează pe părerile voastre, nu este normal să luaţi decizii în locul lor. În același timp, se poate să rămâneţi cu mai puțin timp pentru hobby-urile voastre!


Horoscopul dragostei, 4-10 iunie 2018 – Săgetător:

Ceva nu este tocmai în ordine între voi și fraţii ori surorile persoanei iubite. Probabil că au intervenit secrete, confuzii sau dubii care v-au dăunat mai mult sau mai puțin vizibil. Se prea poate ca la urechile voastre să ajungă vești cu privire la cel/a drag/ă și să nu vă fie tocmai ușor să realizaţi dacă sunt adevărate sau false. Deschideţi bine ochii și citiţi printre rânduri!






Horoscopul dragostei, 4-10 iunie 2018 – Capricorn:

Cu siguranță, nu se poate spune că daţi bir cu fugiții când vine vorba de responsabilități, dar pare-se că persoana dragă simte imperios nevoia de a vă cocoloși cu vârf și îndesat în prima parte a săptămânii, fapt care vă înfurie. Aveţi impresia că nu vă ia în serios și sunteţi în stare să întoarceţi toată familia pe dos pentru a îl/o readuce pe calea cea bună. Aştrii vă atenționează să nu exageraţi.


Horoscopul dragostei, 4-10 iunie 2018 – Vărsător:

Se pot isca scântei între voi și cel/a pe care îl/o iubiţi; pe plan profesional, unul este mai bine cotat decât celălalt, are mai multă trecere în societate sau s-a autoproclamat șeful/a în casă. Se anunță, așadar, o perioadă tensionată în cuplu în intervalul 7-9 iunie. Puteți evita izbucnirea acestei furtuni dacă reuşiţi să vă lăsaţi orgoliul deoparte și să nu căutaţi într-una să vă afirmaţi autoritatea în familie.


Horoscopul dragostei, 4-10 iunie 2018 – Peşti:

Nu prea ştiţi ce vă doriţi în raport cu amicii/ele, cei mici sau persoana cu care vă vedeţi momentan, dar vă supăraţi dacă nu se poartă așa cum vă convine, cel puțin în prima jumătate a săptămânii. În consecință, creaţi în jurul vostru o atmosferă destul de confuză și puteți ajunge să îi/le aduceţi pe toți/ate pe culmile disperării. Aştrii vă recomandă să vă lămuriţi ce vreţi cu adevărat.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS