Horoscopul lunii iunie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: iunie 2018


Horoscop iunie 2018, Berbec:

Horoscop Berbec iunie 2018
În cursul zilei de 1 Iunie sau în jurul ei, se arată un context astral prielnic socializării, dar și contactului cu persoanele dragi. S-ar părea că și în următoarea zi starea voastră emoțională este una bună. În cursul zilei de 5 sau în preajma ei, vă poate fi greu să vă împărţiţi cu bine între familie și carieră. În cursul sau în jurul datei de 6, nu aplecaţi urechea la bârfe. Din 12 încolo, comunicaţi mai bine cu familia.

După 13 iunie, se anunță o perioadă de câteva săptămâni extrem de favorabilă vieții sentimentale. Din punct de vedere financiar, s-ar putea ivi greutăți în jurul sau în cursul lui 14. Nu este exclus să apară unele discuții în contradictoriu în cursul sau în preajma lui 15. Momente de tandrețe cu membrii/ele familiei apar în cursul sau în jurul lui 19. În 21 a lunii, vă împărţiţi greu între amici/e și persoana iubită.

În cursul zilei de 23 sau în preajma ei, din nou încasaţi reproșuri că nu vă implicaţi suficient acasă. În cursul sau în jurul datei de 25, nu lăsaţi gelozia să pună stăpânire pe voi. După 26 a lunii, nu vă încredeţi prea mult în promisiunile prietenilor/elor. Din 29 încolo, sunteţi mai expresivi/e în relația cu persoana dragă și în raport cu cei mici. În cursul sau în jurul lui 30, încercaţi să nu faceţi cheltuieli ce nu le puteți susține, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop iunie 2018, Taur:

Horoscop Taur iunie 2018
Din punct de vedere financiar, staţi bine în cursul zilei de 1 sau în preajma ei. Tot atunci, abilitățile voastre de comunicare și socializare sunt la superlativ. Interacţionaţi bine cu persoanele din jurul vostru și în cursul sau în data de 2. Pot apărea unele certuri în cursul sau în jurul lui 5. Recomandat ar fi să nu faceţi investiții prea mari în cursul sau în preajma lui 6. Din 12 încolo, sunteţi mult mai comunicativi/e.

Din 13 încolo, atmosfera din familie, mai ales cea de origine, se îndulcește considerabil, dar pot apărea unele neînţelegeri în cursul sau în preajma zilelor de 14 şi 15. Socializaţi din nou eficient în cursul sau în jurul lui 19. În preajma sau în cursul lui 21, nu este exclus să nu vă puteţi împărţi echitabil între familie și carieră.

În cursul sau în jurul lui 23, se pot ivi unele tensiuni în comunicarea cu persoanele din jur. În preajma sau în jurul lui 25, nu îi/le implicaţi pe cei/le ai/le casei între voi și cel/a drag/ă. După 26 a lunii, pot apărea unele fricțiuni între voi și şefi/e. Din 29 încolo, se animă atmosfera în casă. În cursul ori în preajma zilei de 30, s-ar putea să reapară unele tensiuni între voi și unii/ele membri/e ai/le familiei, arată horoscopul săptămânii.


Horoscop iunie 2018, Gemeni:

Horoscop Gemeni iunie 2018
În cursul zilei de 1 sau în jurul ei, staţi bine cu moralul, iar pe lângă aceasta, s-ar putea să apară și unele câștiguri. Financiar, nu vă descurcaţi deloc rău nici în preajma sau în cursul datei de 2. Pot apărea totuși unele cheltuieli neprevăzute în cursul sau în jurul lui 5. În cursul zilei de 6 sau în preajma ei, nu vă certaţi cu superiorii. Din 12 încolo, pot apărea oportunități bănești.

Începând cu 13 iunie, abilitățile voastre de comunicare sunt la superlativ. Aflaţi în cursul sau în jurul lui 14 că cineva a păstrat un secret față de voi. În preajma sau în cursul lui 15, financiar, ar trebui să fiţi mai cumpătaţi/te. Există posibilitatea însă să vă reveniţi în cursul sau în jurul lui 19. În cursul sau în jurul lui 21, nu vă implicaţi în scandaluri. În cursul sau jurul lui 23, încercaţi să mai economisiţi ceva pe ici, pe colo.

În cursul sau preajma lui 25, apar probleme medicale sau la serviciu. După 26 a lunii, se pot amâna unele delegații, chestiuni birocratice sau cursuri la care v-aţi înscris. Din 29 încolo, se prefigurează că abilităţile voastre de comunicare și socializare vor excela. În jurul sau în preajma zilei de 30, nu vă implicaţi în intrigi și nu plecaţi urechea la bârfe. S-ar putea să vi se ascundă lucruri.






Horoscop iunie 2018, Rac:

Horoscop Rac iunie 2018
Dispuneţi de o mare tărie de caracter în cursul zilei de 1 sau în jurul ei. Tot atunci, este posibil să aveţi parte de momente frumoase cu persoana iubită și cu cei mici. În cursul sau în preajma zilei de 2, stăţi bine cu moralul. În cursul sau în jurul lui 5, pot apărea unele tensiuni între voi și cel/a drag/ă și partenerul/a de afaceri. În cursul sau în preajma lui 6, apar motive de îngrijorare. Din 12 încolo, sunteţi mai expresivi/e.

După 13 a lunii, apar unele şanse pentru a vă rotunji veniturile și/sau valorifica economiile. Nu daţi bani cu împrumut și evitaţi investițiile prea mari în cursul zilei de 14 sau în jurul ei. Există riscul să apară unele probleme între voi și partener/ă în cursul sau în preajma lui 15. Rezervele voastre de bună dispoziție sunt mari în cursul sau jurul lui 19. În cursul sau preajma lui 21, apar cheltuieli.

Pot apărea unele tensiuni în jurul zilei de 23. În preajma sau în cursul lui 25, încercaţi să faceţi ceva mai multe economii. Din 26 a lunii, pot apărea unele divergenţe cu privire la unele finanțe deținute în asociere cu partenerul/a de viață și/sau de afaceri. Din 29 încolo, apar unele șanse de câștig. După 30 iunie, nu investiţi sume prea mari în afaceri fără garanții.


Horoscop iunie 2018, Leu:

Horoscop Leu iunie 2018
În ziua de 1 Iunie, tăria voastră de caracter are întâietate și aveţi abilitățile sociale pentru a vă descurca în orice situație. În cursul sau în preajma lui 2, rămâneţi stăpâni/e pe voi înşivă/sevă. În cursul sau jurul lui 5, pot apărea unele probleme de sănătate și/sau profesionale. În cursul sau preajma lui 6, nu faceţi investiții cu bani care nu vă aparțin sau nu îi aveţi. Din 12 încolo, nu persistaţi în gânduri negative.

După 13 a lunii, șarmul și carisma voastră cresc vizibil. În cursul sau jurul lui 14, nu vă certaţi cu superiorii. În preajma sau cursul lui 15, pot apărea unele probleme de sănătate. În jurul sau cursul lui 19, aveţi tăria de caracter să treceţi peste orice. În preajma sau cursul lui 21, pot apărea tensiuni în cuplu. În jurul sau cursul lui 23, se produc fricțiuni la locul de muncă. În preajma lui 25, apar scântei în familie.

Din 26 încolo, nu este exclus să aveţi senzația că nu vă mai înţelegeţi nicicum cu persoana iubită și/sau partenerul/a de afaceri. Începând cu data de 29 iunie, sunteţi mai expresivi/e și expansivi/e decât de obicei. În cursul sau preajma lui 30, pot apărea unele certuri cu persoanele autoritare din viața voastră. Încercaţi să le aplanaţi cât mai repede pentru ca lucrurile să evolueze bine.


Horoscop iunie 2018, Fecioară:

Horoscop Fecioară iunie 2018
În cursul zilei de 1 sau în jurul ei, aveţi sprijinul familiei pentru orice încercaţi să efectuaţi. În jurul sau în cursul lui 2, dispuneţi de tăria de caracter pentru a rezista oricăror presiuni. În jurul zilei de 5 sau în cursul ei, vă împărţiţi cu greu între viața personală și cea socială. În preajma sau în cursul lui 6, cariera poate ajunge să se interpună între voi și cel/a pe care îl/o iubiţi și/sau partenerul/a de afaceri.

Din 12 încolo, sunteţi mai sociabili/e, ceea ce vă ajută să legaţi prietenii noi de mare perspectivă. Începând cu 13 a lunii, încercaţi să nu persistaţi în tipare de gândire negative. În jurul sau în cursul lui 14, se poate să nu staţi cu moralul tocmai bine. În cursul sau în preajma lui 15, viața voastră socială și cea personală cer destul de mult din timpul vostru. În cursul sau în jurul lui 19, comunicaţi eficient.

În cursul sau preajma lui 21, pot apărea provocări la serviciu sau în sănătate. În cursul sau jurul lui 23, viața socială și cea personală vă pun la încercare capacitatea de a vă împărți între ele. O persoană apropiată păstrează secrete față de voi în cursul sau jurul lui 25 și asta vă afectează. Începând cu 26 iunie, apar provocări la muncă. Din 29 încolo, fiţi pozitivi/e. În cursul sau jurul lui 30, nu sunteţi cu moralul sus.






Horoscop iunie 2018, Balanţă:

Horoscop Balanţă iunie 2018
În jurul sau în cursul lui 1, aveţi parte de randament la locul de muncă. În cursul sau în preajma zilei imediat următoare, abilitățile de comunicare sunt la înălțime. În cursul zilei de 5 sau în jurul ei, vă împărţiţi cu dificultate între familie și carieră. În cursul sau în preajma lui 6, aveţi parte de provocări la locul de muncă. După 12 iunie, comunicaţi eficient cu superiorii. Sunteţi mai populari/e din 13 încolo. În cursul sau jurul lui 14, nu împrumutaţi bani.

Vă împărţiţi cu greu între muncă și casă în cursul sau în jurul lui 15. În cursul sau în preajma lui 19, vă bucuraţi de mult randament la locul de muncă. În cursul sau în jurul lui 21, împăcaţi mai greu viața cu amicii/ele și pe cea cu persoana iubită. În cursul sau în preajma lui 23, pot apărea tensiuni în raport cu ceilalți/lelalte în comunicare. Nu faceţi investiții în planuri de viitor, în cursul zilei de 25 sau în jurul ei.

Începând cu 26 a lunii, se poate ca atmosfera din cuplu să ia foc la un moment dat, dar nu într-un mod pozitiv. Din 29 încolo, comunicaţi mai eficient cu superiorii. În cursul sau în jurul lui 30, nu împrumutaţi prietenii/ele cu bani și evitaţi să faceţi influxuri de capital în chestiuni care nu au niciun fel de garanție. Altfel, s-ar putea să vă treziţi cu pagube la care nu vă gândeaţi.


Horoscop iunie 2018, Scorpion:

Horoscop Scorpion iunie 2018
În cursul zilei de 1 sau în preajma ei, aveţi sprijinul familiei dacă întâmpinaţi dificultăţi. Tot atunci, bine ar fi să îi faceţi o surpriză partenerului/ei de cuplu și/sau celor mici. Veţi fi recompensaţi/te pentru gestul vostru în jurul sau în cursul lui 2. Se ivesc discuții în contradictoriu în cursul zilei de 5 sau în preajma ei. Nu lăsaţi gelozia să vă acapareze în cursul sau jurul lui 6. După 12 a lunii, se arată delegații și aveţi spor în chestiuni birocratice.

Începând cu 13 a lunii, atmosfera de la locul de muncă devine mai animată, dar în sensul bun. În cursul sau în preajma lui 14, cariera voastră sau a partenerului/ei se poate interpune între voi. În cursul sau în jurul lui 15, pot apărea tensiuni în conversațiile voastre cu persoanele din jur. În cursul sau jurul lui 19, petreceţi mai mult timp cu cel/a pe care îl/o iubiţi și/sau cei mici. În cursul sau preajma lui 21, familia și cariera vă solicită.

În cursul sau preajma lui 23, apar divergenţe între voi și cei/le din jur. În jurul sau în cursul lui 25, nu intraţi în polemici cu superiorii. Din 26 încolo, pot apărea unele tensiuni în familie. Din 29 încolo, comunicaţi mai eficient cu oamenii din ierarhia superioară de la locul de muncă. În jurul sau în cursul lui 30, statutul vostru sau al(a) partenerului/ei la muncă nu ar trebui să fie un motiv de ceartă.


Horoscop iunie 2018, Săgetător:

Horoscop Săgetător iunie 2018
În cursul zilei de 1 sau în preajma acestei date, vă aflaţi, din punct de vedere mental, într-un loc bun, iar acest lucru se vede din felul în care interacţionaţi cu cei/le dimprejur. În cursul sau în jurul lui 2, vă menţineţi cu moralul bine. În cursul datei de 5 sau jurul ei, pot apărea unele probleme financiare. În jurul sau cursul lui 6, s-ar putea să apară neînţelegeri cu partenerul/a pe chestiuni domestice. Din 12 încolo, apar șanse de câștig.

Începând cu 13 a lunii, se anunță o perioadă prielnică pentru persoanele aflate într-o relație. În cursul sau jurul lui 14, se pot ivi provocări la locul de muncă. În cursul sau preajma lui 15, se arată unele greutăţi de ordin bănesc. În cursul sau jurul lui 19, treceţi prin probleme cu familia, dar ieşiţi până la urmă victorioși. În cursul sau preajma lui 21, apar divergenţe cu cei/le din jur.

În cursul sau jurul lui 23, recomandat ar fi să puneţi bani deoparte. În cursul sau preajma lui 25, se pot ivi unele provocări care vă pot destabiliza mental. Începând cu 26 a lunii, s-ar putea să fiţi mai agresivi/e în comunicare. Din 29 încolo, puteți da cu succes examene și pleca în delegații importante. În cursul sau preajma lui 30, apar iar tot felul de provocări la serviciu, dar le veţi face față cu brio.






Horoscop iunie 2018, Capricorn:

Horoscop Capricorn iunie 2018
În cursul datei de 1 sau în jurul ei, vă merge bine atât pe plan profesional, cât și în raport cu cei mici și/sau persoana dragă. În cursul zilei de 2 sau preajma ei, comunicaţi eficient cu cei/le din jurul vostru. În cursul sau jurul zilei de 5, pot apărea provocări la locul de muncă și/sau de ordin medical. În cursul sau preajma lui 6, există riscul să vă certaţi cu colegii/ele de muncă. După 12 iunie, comunicaţi mai bine cu partenerul/a.

Din 13 încolo, puteți fructifica finanțele deținute în asociere cu terțe persoane. În cursul zilei de 14 sau în jurul ei, nu lăsaţi posesivitatea să vă domine. În cursul sau în preajma lui 15, apar tensiuni la locul de muncă. În cursul sau jurul lui 19, se arată oportunități bune în asociere cu alții/tele. În cursul sau jurul lui 21, reduceţi din cheltuieli.

În cursul sau în preajma lui 23, pot apărea unele tensiuni între voi și partenerul/a de viață și/sau de afaceri. Nu împrumutaţi bani și nu daţi nici voi bani cu împrumut în cursul sau în jurul lui 25. Din 26 încolo, s-ar putea să cheltuiţi mai mult decât vă daţi seama. Începând cu 29 a lunii, aveţi mai multe idei despre cum să vă valorificaţi banii deținuți cu alții/tele. În cursul sau în jurul lui 30, apar unele gelozii.


Horoscop iunie 2018, Vărsător:

Horoscop Vărsător iunie 2018
În cursul zilei de 1 sau în jurul ei, staţi desul de bine cu banii, iar din punctul de vedere al comunicării, vorbiţi pe limba tuturor. În cursul datei de 2 sau în preajma ei, vă înţelegeţi în continuare perfect cu toată lumea. În cursul sau în jurul lui 5, se pot ivi unele provocări la serviciu. În cursul sau în preajma lui 6, s-ar putea să se ivească cheltuieli mari. După 12 a lunii, comunicaţi bine la muncă.

În cursul sau în preajma lui 13, interacțiunile cu partenerul/a de viață și/sau afaceri sunt cât de cât mai echilibrate. În cursul sau jurul lui 14, nu lăsaţi familia să intervină în problemele voastre de cuplu. În cursul sau preajma lui 15, apar provocări la locul de muncă sau pe partea de sănătate. În cursul sau jurul lui 19, staţi mai bine cu banii. În cursul sau preajma lui 21, apar tensiuni în relația cu cel/a pe care îl/o iubiţi.

În cursul sau jurul lui 23, s-ar putea să recidiveze unele stări de disconfort sau poate iar aveţi parte de greutăţi la serviciu. În cursul sau preajma lui 25, se poate să vă ciondăniţi cu partenerul/a de viață și/sau de afaceri. Din 26 încolo, nu este exclus să aveţi o atitudine mai explozivă. Începând cu 29 a lunii, comunicaţi mai bine cu cel/a drag/ă. În cursul sau jurul lui 30, apar tensiuni pe teme domestice.


Horoscop iunie 2018, Peşti:

Horoscop Peşti iunie 2018
În cursul zilei de 1 sau în jurul ei, comunicaţi bine cu persoanele de lângă voi, iar cu partenerul/a de viaţă și/sau cei mici vă aveţi foarte bine. În cursul sau în preajma lui 2, se menține climatul prielnic în comunicare. În cursul datei de 5 sau în jurul ei, aveţi grijă cum vă împărţiţi între viața socială și cea sentimentală. În preajma sau în cursul lui 6, feriţi-vă să vă destăinuiţi familiei. După 12 iunie, vă merge bine cu cel/a drag/ă.

Din 13 încolo, pot apărea provocări la serviciu sau pe partea de sănătate. În cursul datei de 14 sau în jurul ei, riscă iar să apară greutăţi la locul de muncă. În cursul sau în preajma lui 15, se arată iar desincronizări de timp alocat persoanei iubite și vieții sociale. În cursul sau în jurul lui 19, treceţi bine peste probleme cu familia. În cursul sau preajma lui 21, aveţi grijă la muncă și cu sănătatea!

În cursul sau în jurul lui 23, viața socială și cea sentimentală solicită mult din atenția voastră. În cursul sau în jurul lui 25, pot apărea iar termene-limită presante la serviciu. Din 26 încolo, nu este exclus ca tiparele voastre de acțiune să fie ghidate de unele frici sau frustrări. Începând cu 29 a lunii, se întrevăd progrese la locul de muncă. În cursul sau în preajma lui 30, pot apărea provocări la serviciu, arată horoscopul săptămânal.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS