Horoscopul sănătăţii, 4-10 iunie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 4-10 iunie 2018


Horoscopul sănătăţii, 4-10 iunie 2018 – Berbec:

Dacă vă cuprinde febra curățeniei în zilele de 9 şi 10 ale lunii, aveţi mare grijă ce produse folosiţi! Nu degeaba anumite soluții necesită folosirea mănușilor destinate menajului sau chiar măști de protecție împotriva mirosurilor dăunătoare. Este de apreciat inițiativa voastră, dar ar trebui să vă luaţi măsurile de precauție necesare, scrie horoscop-urania.org.


Horoscopul sănătăţii, 4-10 iunie 2018 – Taur:

Vă bucuraţi de o rezistență bună și reuşiţi să vă ţineţi departe de boli. Dacă vă luptați de mult timp cu o afecţiune cronică, daţi dovadă de stoicism și moderație. În felul acesta, nu va trebui să vă restructuraţi programul săptămânal din cauză că vă lipsește energia să duceţi lucrurile la bun sfârșit. Aştrii vă recomandă să faceţi sport și să aveţi un regim alimentar echilibrat, căci altfel veţi avea și mai multă energie, arată horoscopul săptămânii.


Horoscopul sănătăţii, 4-10 iunie 2018 – Gemeni:

Nu e de glumit cu acest sector săptămâna aceasta. În perioada 5-7 iunie, aştrii nu favorizează acest sector al vieții voastre, ceea ce înseamnă că s-ar putea să clacaţi cândva în intervalul acestor zile dacă nu vă schimbaţi radical stilul de viață. Nici că s-a ivit vreun moment mai prielnic să vă antrenaţi gândirea pozitivă şi să vă odihniţi fizic şi mental!






Horoscopul sănătăţii, 4-10 iunie 2018 – Rac:

Se anunță un început de săptămână în forță pentru Raci. Aştrii vă încurajează însă să faceţi lucrurile cu măsură pentru a nu duce lipsă de energie mai târziu. Simţiţi că vă scăldaţi în ape limpezi și că sunteţi în echilibru cu voi înşivă/sevă, dar există riscul să vă confruntați și cu neajunsurile accentuării laturii voastre emoționale cândva în jurul zilei de 5. Amintiţi-vă însă că totul ține de perspectivă!


Horoscopul sănătăţii, 4-10 iunie 2018 – Leu:

În prima parte a săptămânii, în prim plan ajunge axa emoțională de unde, de cele mai multe ori, pleacă orice disconfort sau dezechilibru resimțit la nivel fizic. Chestiuni precum siguranța afectivă, imposibilitatea exprimării trăirilor personale, dar și indiferența de care vă loviţi în contactul cu ceilalți/lelalte pot fi la ordinea zilelor de 4 şi 5. Nu mai căutaţi aprobări în exterior!


Horoscopul sănătăţii, 4-10 iunie 2018 – Fecioară:

În intervalul 7-9 iunie, se aduce în atenția voastră faptul că trebuie să faceţi eforturi pentru a ieși în față. Poate că sunteţi tentaţi/te să percepeţi această recomandare drept o invitație de a vă face de râs, dar adevărul este că sentimentul de eliberare resimțit după o banală sesiune de karaoke, de exemplu, vă va fi mai mult decât benefic. Daţi dovadă de curaj și intraţi în lumina reflectoarelor, recomandâ horoscopul săptămânal.


Horoscopul sănătăţii, 4-10 iunie 2018 – Balanţă:

Dacă intenţionaţi să onoraţi vreo vizită în zilele de 9 şi 10 iunie, iar gazdele nu se lasă nicicum și rămâneţi la masă, informaţi-vă ce anume conțin preparatele din meniu, mai ales dacă aveţi anumite alergii alimentare. Poate aţi crede că un anumit fel de prăjitură nu conţine alune, de exemplu, dar nu aveţi de unde să ştiţi cum o pregătește gazda. Aştrii recomandă să fiţi precauţi/te!


Horoscopul sănătăţii, 4-10 iunie 2018 – Scorpion:

În afara cazului în care vâ confruntați cu o urgență, încercaţi să nu vă programaţi călătorii pe distanțe lungi sau un șir interminabil de comisioane locale la începutul săptămânii. În plus, evitaţi să vă preocupaţi mintea cu multe informații atunci când sunteţi la volan. Dacă v-a rămas gândul la o veste neașteptată sau o vorbă spusă în grabă, nu faceţi din ele obiectul principal al intereselor voastre.


Horoscopul sănătăţii, 4-10 iunie 2018 – Săgetător:

Va fi nevoie de exercițiu weekendul acesta pentru a vă păstra zâmbetul pe buze și starea de spirit la înălțime din cauză că, într-un fel sau altul, aţi ajuns să cultivaţi tipare de gândire negative. Nu vă lăsaţi copleşiţi/te de griji nici chiar dacă sunteţi foarte departe de casă sau în cazul în care parțialele au început să bată la ușă. Sunteţi mai pregătiţi/te să faceţi față provocărilor decât credeţi.






Horoscopul sănătăţii, 4-10 iunie 2018 – Capricorn:

Sunteţi puşi/se pe fapte mari încă din prima zi a săptămânii și deci, chiar de luni dimineață, v-aţi propus să începeţi în forță, cu motoarele turate la maximum. Este chiar recomandat să tăiaţi răul de la rădăcină, dar poate că unele planuri sau proiecte necesită un timp mai îndelungat pentru a putea fi dezvoltate. Astfel, ar fi bine să nu vă grăbiţi prea mult pentru că riscaţi să vă tăiaţi singuri/e craca de sub picioare!


Horoscopul sănătăţii, 4-10 iunie 2018 – Vărsător:

Se pare că nu mai e la fel de ușor să vă faceţi ordine în gânduri și s-o păstraţi în stare intactă odată cu debutul acestei săptămâni. Lucrurile tind să urmeze uneori un parcurs pe care voi nu-l puteţi influența nicicum, fapt care vă poate frustra destul de mult. Se poate să vă piară cu totul pofta de mâncare sau chiar să mâncaţi mai mult decât ar trebui. Aştrii vă recomandă să fiţi mai indulgenţi/te cu voi.


Horoscopul sănătăţii, 4-10 iunie 2018 – Peşti:

Presiunile sunt mari pentru aceia/lea dintre voi care trăiesc în afara ţării și nu este exclus ca, în a doua parte a săptămânii, acestea să-și pună amprenta pe sănătatea voastră. Aceeași situație este valabilă și dacă munciți într-un domeniu care presupune multe responsabilități sau care vă limitează într-un fel sau altul. Încercați s-o luați încetul cu încetul și să nu vă suprasolicitați!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS