Horoscopul zilei de vineri, 6 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 4 aprilie 2018


Horoscop 6 aprilie 2018, Berbec:

Fii atent pentru că mănânci prea mult şi vei câştiga în greutate. Ţi-ar fi necesare o dietă potrivită şi mult sport. Dispui de resursele necesare să finalizezi proiectele pe care le-ai început.


Horoscop 6 aprilie 2018, Taur:

Dacă refuzi să faci un compromis vei avea parte de momente dificile datorită partenerului tău. O ieşire în oraş cu prietenii îţi va scoate în drum şi o posibilă legătură sentimentală de durată.


Horoscop 6 aprilie 2018, Gemeni:

Ar fi bine să te duci tu la prieteni în loc să-i inviţi pe ei să te viziteze. Simţi nevoia să întreprinzi ceva care să-ţi aducă distracţie şi amuzament.


Horoscop 6 aprilie 2018, Rac:

Vei fi îngrijorat din cauza problemelor financiare. Nu cheltui mai mult decât îţi poţi permite şi nici nu împrumuta bani altora. Va trebui să achiţi note de plată neaşteptate.


Horoscop 6 aprilie 2018, Leu:

Eşti supărat din cauza faptului că nu găseşti o rezolvare a situaţiei create între tine şi persoana iubită. Încearcă să fii rezonabil. Deprimarea va pune stăpânire pe tine dacă nu faci concesii.


Horoscop 6 aprilie 2018, Fecioară:

Din punct de vedere financiar stai bine astăzi. Urmează-ţi scopurile şi fă schimbările profesionale care îţi vor aduce mai mulţi bani. Nu te implica afectiv. Situaţiile poate că nu sunt ceea ce par.


Horoscop 6 aprilie 2018, Balanţă:

Există nenumărate oportunităţi de avansare în carieră aşa că profită. Te vei descurca foarte bine în cadrul unor competiţii sportive, arată horoscopul zilei de azi.


Horoscop 6 aprilie 2018, Scorpion:

Sănătatea ta va avea de suferit dacă vei mănca şi bea peste măsură. Nu reacţiona exagerat la schimbările intervenite la locul de muncă. Aversiunea faţă de aceste schimbări nu vor fi văzute cu ochi buni.


Horoscop 6 aprilie 2018, Săgetător:

Încearcă să te integrezi mai bine în societate. Fii acolo unde se desfăşoară evenimentele. Te gândeşti să pleci undeva departe. Dacă reacţionezi rapid poţi face investiţii profitabile.


Horoscop 6 aprilie 2018, Capricorn:

O mare parte din timpul tău se va consuma datorită problemelor pe care le ai cu rudele mai în vârstă. Încearcă să te distrezi într-un mod mai puţin obişnuit. Simţi nevoia să iei parte la jocuri care să-ţi stimuleze spiritul de competiţie.


Horoscop 6 aprilie 2018, Vărsător:

Plănuieşte o ieşire în oraş cu prietenii tăi. Plimbările şi evenimentele sociale te vor conduce către o întâlnire romantică. Prin şarmul tău îi vei cuceri pe toţi.


Horoscop 6 aprilie 2018, Peşti:

Nu ezita să accepţi o slujbă care poate să-ţi aducă satisfacţii numai pentru că este plătită cu mai puţini bani în raport cu pregătirea pe care o ai. Vei fi surprins cât de repede vei avansa.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS