Horoscopul sănătăţii, 9-15 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătăţii, 9-15 aprilie 2018


Horoscopul sănătăţii 9-15 aprilie 2018, Berbec:

Este posibil ca zilele de 9 şi 10 să vă găsească într-o formă mai puțin bună. Din câte se pare, nu se prefigurează faptul că aştrii atentează la sănătatea voastră, ci probabil vă determină să o luaţi mai moale și să nu cereţi prea multe de la voi înşivă/sevă. Așadar, bine ar fi să vă programaţi în aceste zile activitățile de pe agendă care nu presupun efort fizic și psihic susținut. Aveţi răbdare!


Horoscopul sănătăţii 9-15 aprilie 2018, Taur:

Aţi putea avea tendința în zilele de 9, 11 și 12 să vă atribuiţi mai multe sarcini decât puteți duce. Nu este de mirare dacă programul astfel stabilit nu vă mai permite să luaţi pauze și să vă trageţi sufletul. Acest lucru nu poate decât să agraveze eventuala surmenare cu care vă luptați de ceva vreme încoace. Indicat ar fi să nu vă supraapreciaţi capacitățile și să faceţi doar cât vă este confortabil.


Horoscopul sănătăţii 9-15 aprilie 2018, Gemeni:

Dintr-un motiv sau altul, ceva mai mult perioada aceasta decât oricând altcândva, evitați orice context social care ar presupune să ieşiţi la rampă. Trebuie să vă depăşiţi teama de a vă poziționa sub lumina reflectoarelor. În loc să vă ascundeţi și mai mult, încercaţi să profitați de ele. Bucuraţi-vă de atenţie!


Horoscopul sănătăţii 9-15 aprilie 2018, Rac:

Nu de multe ori vi se întâmplă să vă enervaţi dintr-o dată, dar când se arată un astfel de moment, vă vine greu să nu izbucniţi. S-ar putea să vă întâlniţi cu asemenea circumstanțe în 10 sau 11, dar de dorit ar fi să vă canalizaţi această energie către scopuri lucrative. Fie că alergaţi, mergeţi la sală sau vă dedicaţi unei activități profesionale de perspectivă, consumaţi furia productiv.


Horoscopul sănătăţii 9-15 aprilie 2018, Leu:

Temperaturile de afară și responsabilitățile de la locul de muncă din zilele de 10 şi 11 vă pot aduce la punctul de fierbere. Sunteţi sub presiune, gata-gata să izbucniţi la cel mai mic semn conform căruia lucrurile nu ar funcționa conform planului. Nu vă agitaţi prea mult și asumaţi-vă faptul că uneori trebuie să lăsaţi natura să îşi urmeze cursul. În caz contrar, riscaţi să deveniţi un pachet de nervi.


Horoscopul sănătăţii 9-15 aprilie 2018, Fecioară:

Deși sunteţi nişte firi care se adaptează cu ușurință, s-ar putea ca cel puțin în 12 și 13 să fiţi destul de refractari/e la schimbare. Ar fi bună o reevaluare a stilul de viață din ultima vreme, dar și a alimentației. Se știe că rezistaţi cu greu plăcerilor culinare care nu întotdeauna sunt și cele mai sănătoase. Mizaţi pe calitate și nu pe cantitate și nu veţi fi nevoiţi/te să renunţaţi la ele cu totul.


Horoscopul sănătăţii 9-15 aprilie 2018, Balanţă:

Dacă vă aflaţi în situația de a vi se prescrie un tratament săptămâna aceasta, nu faceţi rabat de la nimic și apelaţi, în caz de nevoie, la economii pentru a vi le permite. De asemenea, nu renunţaţi prea ușor dacă progresele se înregistrează mai greu decât vă aşteptaţi. Poate că organismul vostru are nevoie de mai mult timp pentru a răspunde medicației administrate. Aveţi mai multă răbdare!


Horoscopul sănătăţii 9-15 aprilie 2018, Scorpion:

În intervalul 10-12 aprilie, nivelul vostru de energie poate fi mai scăzut decât de obicei. Dacă simţiţi nevoia de a trage un pui de somn după programul de la muncă ori de a vă acorda câteva minute de liniște, departe de agitația de la muncă sau de acasă, nu i vă opuneţi și faceţi-vă acest hatâr. Totuși, nu vă lăsaţi prea mult pradă reveriilor și amintirilor, în special dacă aveţi unele aranjamente sociale de neratat.


Horoscopul sănătăţii 9-15 aprilie 2018, Săgetător:

În intervalul de zile 10-12 ale lunii, indicat ar fi să nu vă programaţi deplasări în afara ţării sau la distanțe mari de casă. Sistemul vostru imunitar este destul de slăbit perioada aceasta, ceea ce înseamnă că dacă schimbaţi aerul, s-ar putea să vă pricopsiţi cu o răceală sau chiar o gripă. În plus, este posibil să necesite un consum de energie ceva mai ridicat decât aţi fi voi dispuşi/se să puneţi la bătaie.


Horoscopul sănătăţii 9-15 aprilie 2018, Capricorn:

În intervalul de zile 10-12 este contraindicată începerea dietelor, programelor de întreținere corporală sau luarea angajamentului de a renunța la un viciu. Șansele sunt mari să nu vă puteți ține de aceste promisiuni făcute vouă înşivă/sevă pentru că nivelul vostru de motivație nu este tocmai ridicat. În schimb, este recomandat să vă adunaţi forțele, focalizându-vă atenția pe îndatoririle profesionale.


Horoscopul sănătăţii 9-15 aprilie 2018, Vărsător:

Discuțiile rămase în coadă de pește, remarcile evazive și declarațiile care vă bagă și mai adânc în ceață în loc să vă clarifice nedumeririle vă pot produce frustrări și nemulțumiri care, cândva din data de 10 până în data de 12, vă pot afecta sănătatea fizică și/sau bunăstarea mentală. Recomandat ar fi să nu vă mai puneţi întrebări care nu pot primi răspuns și să nu vă construiţi scenarii îndepărtate de realitate.


Horoscopul sănătăţii 9-15 aprilie 2018, Peşti:

Din cauza presiunilor care se exercită asupra voastră la începutul săptămânii, al alimentației haotice sau inadecvate efortului depus în ultimele săptămâni ori zestrei genetice, există riscul ca tensiunea voastră arterială să fluctueze mai mult decât ar fi normal. Exercițiile de respirație și schimbările în alimentație ori stil de viață vă pot ajuta să o ţineţi sub control cu succes.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS