Horoscopul lunii aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: aprilie 2018


Horoscop aprilie 2018, Berbec:

Horoscop Berbec aprilie 2018
În cursul zilelor de 4 și 5 sau în jurul lor, ar fi bine să nu intraţi în discuţii aprinse cu superiorii. În preajma sau în cursul zilelor de 7 și 11, nu este exclus să primiţi un bonus sau o primă pentru rezultatele avute la locul de muncă în ultima perioadă. După 15 aprilie, vă exprimaţi parcă mai ușor personalitatea și se vede că nu mai aveţi accese de furie ca până acum. Acest lucru face bine interacțiunii cu ceilalți/lelalte.

Financiar, se poate să nu vă mai descurcaţi la fel de bine în cursul sau în jurul zilei de 17, dar dacă faceţi eforturi și încercaţi să reduceţi din cheltuieli într-o anumită măsură, lucrurile vor sta ceva mai bine. Tot atunci, este posibil să vă intre unele sume importante în buzunar, dar ar fi bine ca acest lucru să nu vă afecteze planurile de economisire. Strângeţi bani pentru zile negre.

Din 24 încolo, s-ar putea să deveniţi mai sociabili/e și comunicativi/e, fapt pentru care vă este mai ușor să vă înţelegeţi cu ceilalți/lelalte. Nu același lucru se poate spune însă despre ziua de 25 când s-ar putea să intraţi în unele certuri cu superiorii sau cu o figură autoritară din familia voastră. Ziua de 26 poate veni cu un deznodământ al tensiunilor sau cu o exacerbare a lor. Încercaţi să le aplanaţi.


Horoscop aprilie 2018, Taur:

Horoscop Taur aprilie 2018
În cursul zilelor de 4 și 5 sau în preajma lor, ar putea pluti în aer o teamă constantă că lucrurile nu sunt tocmai în ordine și că ceva rău s-ar putea întâmpla. Nu vă lăsaţi frustrările, neputințele și obsesiile să pună stăpânire pe voi și încercaţi să vă puneţi pe picioare. În cursul zilelor de 7 și 11 sau în jurul lor, se poate să staţi ceva mai bine cu moralul. Străduiţi-vă să cultivaţi această stare bună cât puteți de mult.

După 15 aprilie, v-aţi putea afla într-o dispoziție meditativă pe care ar fi bine să o folosiţi cumva în folosul vostru. Nu vă lăsaţi mintea să construiască scenarii ireale care vă răpesc liniștea, timpul și energia de care aveţi atâta nevoie. Între voi și partenerul/a de viață și/sau de afaceri, clienți/tele și colaboratori/arele, se pot stârni unele certuri în cursul sau în jurul lui 7.

Tot atunci însă, staţi destul de bine cu nervii încât să puteți restabili pacea în raport cu persoanele dragi. După 24 a lunii, se pot ivi mai multe ocazii de a vă rotunji veniturile și/sau de a vă valorifica economiile. Profitaţi de acelea care într-adevăr merită. În cursul lui 25 sau în preajma lui, nu staţi prea bine cu moralul, indiciu că în jurul sau în cursul lui 26 ar trebui să luaţi atitudine cumva.




Horoscop aprilie 2018, Gemeni:

Horoscop Gemeni aprilie 2018
În cursul zilelor de 4 și 5 sau în jurul lor, s-ar putea să aveţi parte de unele probleme financiare generate de amici/e sau de unele proiecte de grup. Din această cauză, nu este un moment favorabil să investiţi în planuri de viitor insuficient gândite. În cursul zilelor de 7 și 11 sau în preajma lor, este posibil să aveţi parte de tot felul de încercări, dar staţi bine cu moralul și le veţi face față cu succes.

După 15 aprilie, cu unii/ele prieteni/e păreţi că vă înţelegeţi mai bine. În cursul zilei de 17 sau în jurul ei, se prea poate să aveţi parte de unele neplăceri pe plan medical sau pare că nu vorbiţi pe limba colegilor/elor de muncă. Tot atunci însă, staţi bine cu moralul și depăşiţi orice fel de provocare cu bine. Daţi dovadă de stăpânire de sine.

Începând cu 24 a lunii, șarmul și carisma voastră cresc vizibil. În cursul zilei de 25 sau în jurul ei, ar fi bine să nu faceţi investiții prea mari în proiecte de grup, planuri de viitor și/sau prietenii care nu vă oferă nicio garanție. În caz contrar, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă deloc bine și să aveţi multe de pătimit de pe urma încrederii acordate unor lucruri sau oameni care nu meritau acest lucru.


Horoscop aprilie 2018, Rac:

Horoscop Rac aprilie 2018
În cursul zilelor de 4 și 5 sau în jurul lor, s-ar putea ca ori cariera voastră sau cea a partenerului/ei să se interpună între voi. Nu lăsați acest aspect să genereze conflicte între voi. În cursul zilelor de 7 și 11 sau în preajma lor, aţi putea avea sorți de izbândă dacă discutați cu persoana iubită despre planuri de viitor sau vă întâlniţi cu amicii/ele să puneți bazele unui proiect de grup. Veți ajunge departe astfel.

În cursul zilei de 17 sau în jurul ei, este posibil să vă împărţiţi mai greu între viața de cuplu și cea socială, dar dacă vă organizaţi timpul așa cum trebuie, veţi avea parte și de momente să vă bucuraţi de cel/a drag/ă, dar și de prieteni/e. În cursul sau în jurul aceleiași zile, se anunță din nou ocazii de a pune țara la cale cu partenerul/a de cuplu ori cu aceia/lea cu care credeţi că puteți desfășura un proiect.

Începând cu 24 aprilie, se poate să reapară în viața voastră un/o fost/ă partener/ă sau să începeţi o relație departe de ochii lumii. Bine ar fi să nu permiteți trecutului sau secretelor să intre în viața voastră. În cursul zilei de 25 sau în preajma ei, nu vă certaţi cu partenerul/a de viață pe seama locului de muncă sau a altor chestiuni profesionale. În cursul lui 26 a lunii, se anunță risc de certuri în cuplu.




Horoscop aprilie 2018, Leu:

Horoscop Leu aprilie 2018
În cursul zilelor de 4 și 5 sau în jurul lor, s-ar putea să primiţi unele sarcini de serviciu care vin la pachet cu așteptări nerealiste, termene-limită mult prea scurte sau care depășesc mult prea mult fișa postului vostru. În cursul zilelor de 7 și 11 sau în preajma lor, se poate să vă bucuraţi de mult spor la locul de muncă.

Începând cu 15 aprilie, este posibil să călătoriţi mai mult la distanțe mari de casă, să aveţi mai mult de a face cu instituțiile statului, iar relațiile cu apropiații/tele din afara ţării sau rudele partenerului/ei să se îmbunătățească vizibil. În cursul zilei de 17 sau în jurul ei, se poate să vă împărţiţi cu greu între persoana iubită și viața de carieră.

Dacă vă focalizaţi mai mult pe carieră în perioada aceea, nu este exclus să aveţi parte de primele beneficii mai repede decât v-aţi fi așteptat. Începând cu 24 a lunii, viața voastră socială se animă considerabil, întâlnind persoane noi. În cursul zilei de 25 sau în preajma ei, reapar provocările profesionale care, dacă nu reușiţi să le depășiţi, s-ar putea ca lucrurile să nu o ia în direcția bună la serviciu.


Horoscop aprilie 2018, Fecioară:

Horoscop Fecioară aprilie 2018
În cursul zilelor de 4 și 5 sau în preajma lor, s-ar putea să cedaţi tendințelor de gelozie și posesivitate, deci încercaţi să vă regăsiţi încrederea în persoana dragă. În cursul zilelor de 7 și 11 sau în jurul lor, lucrurile par să revină la normal pe plan sentimental, mai ales dacă vă aflați într-o relație la distanță. Începând cu 15 aprilie, se răresc conflictele dintre voi și partener/ă, mai ales cele pe seama banilor.

Financiar, se poate să nu o duceţi tocmai bine în cursul sau în preajma zilei de 17. Tot atunci însă, lucrurile merg excelent între voi și cel/a drag/ă, semn cum că situația financiară nu tocmai bună în care vă aflați perioada aceasta nu îşi pune prea mult amprenta asupra relației voastre. Începând cu 24 a lunii, se îndulcește atmosfera dintre voi și şefi/e. Se prea poate să vă cadă cu tronc vreunul/a dintre ei/le.

În cursul zilei de 25 sau în preajma ei, este posibil să revină sentimentul de neîncredere la adresa partenerului/ei și să fiţi din nou pasibili/e de accese de gelozie și posesivitate. În cursul zilei de 26 sau în preajma ei, acestea s-ar putea să ajungă să corodeze la buna înțelegere dintre voi și cel/a pe care îl/o iubiţi, dar dacă nu lăsați această problemă să treneze, lucrurile se vor redresa în favoarea voastră rapid.




Horoscop aprilie 2018, Balanţă:

Horoscop Balanţă aprilie 2018
Viața domestică poate duce la unele certuri între voi și persoana iubită în cursul zilelor de 4 și 5 sau în jurul lor. În cursul zilelor de 7 și 11 sau în preajma lor, tot frumusețea acestui domeniu al vieții voastre vă va apropia și vă va ajuta să vă sudați și mai puternic. Începând cu 15 aprilie, comunicaţi parcă mai eficient cu partenerul/a de viață și/sau afaceri, clienții/tele și/sau colaboratorii/arele.

Se arată unele probleme de ordin financiar în cursul zilei de 17 sau în preajma ei, dar tot atunci, rudele de origine pot veni în ajutorul vostru dacă nu reuşiţi să vă repuneţi pe picioare singuri/e. Începând cu 24 a lunii, s-ar putea să călătoriţi mai mult la distanțe mari de casă, să interacţionaţi mai mult cu instituțiile statului sau să vă înţelegeţi mai bine cu rudele celui/ei drag/i sau ai/le voştri/astre de peste graniţe.

În cursul datei de 25 sau în preajma ei, se poate ca părinții să se bage mai mult decât ar trebui între voi și cel/a pe care îl/o iubiţi ori ca cel/a drag/ă să se implice prea mult între voi și familia voastră de origine. În cursul zilei de 26 sau în preajma ei, nu este exclus ca atmosfera dintre voi și partener/a de cuplu să nu fie una tocmai armonioasă și liniștită, dar nu va fi nevoie de prea multă muncă să o refaceți.


Horoscop aprilie 2018, Scorpion:

Horoscop Scorpion aprilie 2018
Din cauza unor defecțiuni la aparatura de la locul de muncă sau din alte motive, s-ar putea ca relația voastră cu colegii/ele de muncă să aibă de suferit în cursul zilelor de 4 și 5 sau în preajma lor. În cursul zilelor de 7 și 11 sau în jurul lor, comunicaţi parcă mai eficient cu partenerul/a de afaceri și/sau de viață, fapt pentru care puteți ataca subiecte de discuție sensibile. Încercaţi să vă puneţi și în papucii lor uneori.

Începând cu 15 aprilie, vorbiţi parcă mai ușor cu colegii/ele de muncă și vă înțelegeți ceva mai bine. De asemenea, se prea pare că o duceţi mai bine cu sănătatea, iar la locul de muncă daţi dovadă de mai mult randament. În cursul zilei de 17 sau în preajma ei, s-ar putea să treceţi prin momente tensionate în raport cu partenerul/a de viață și/sau de afaceri, clienții/tele sau colaboratorii/arele, dar va fi bine totul dacă comunicați mai mult.

Începând cu 24 a lunii, relația voastră cu partenerul/a de viață și/sau afaceri poate deveni mai apropiată decât până acum, ceea ce vă face să funcționați ca o echipă mai închegată decât oricând. Dacă intervin iar conflicte între voi și colegii/ele de muncă, încercaţi să aplanaţi repede problemele și să nu aruncaţi și mai mult gaz pe foc. În cursul zilei de 26 sau în preajma ei, aceste neînţelegeri riscă să atingă apogeul.




Horoscop aprilie 2018, Săgetător:

Horoscop Săgetător aprilie 2018
În cursul zilelor de 4 și 5 sau în preajma lor, indicat ar fi să nu cheltuiţi mai mult decât vă duce punga și să nu investiţi în lucruri de care nu aveţi cu adevărat nevoie. În cursul zilelor de 7 și 11 sau în jurul lor, se poate să staţi ceva mai bine cu banii, dar încercaţi să nu faceţi excese. Începând cu 15 aprilie, vă merge ceva mai bine pe plan sentimental și în relație cu cei mici. Nu mai apar așa multe certuri.

Profesional, se prea poate să aveţi destul de furcă în cursul zilei de 17 ori poate nu staţi tocmai bine cu sănătatea atunci. În cursul sau în preajma aceleiași zile, o duceţi însă destul de bine pe plan financiar. Începând cu 24 a lunii, vă înţelegeţi parcă mai bine cu partenerul/a de viață și/sau afaceri, clienții/tele și/sau colaboratorii/arele. Dacă sunteţi singuri/e, puteți întâlni o persoană foarte specială.

Din nou, în cursul zilei de 25 sau în preajma ei, ar fi bine să aduceţi unele schimbări în felul în care vă cheltuiţi bani. Rezumaţi-vă la lucrurile de care aveţi cu adevărat nevoie. În caz contrar, în cursul zilei de 26 sau în jurul ei, nu este exclus să vă confruntați cu unele probleme financiare destul de mari. Încercaţi să vă puneţi pe picioare din acest punct de vedere înainte de a vă permite luxul unor răsfățuri scumpe.


Horoscop aprilie 2018, Capricorn:

Horoscop Capricorn aprilie 2018
Se poate să aveţi ceva de împărțit cu unii/ele membri/e ai/le familiei în cursul zilelor de 4 și 5 sau în preajma lor, dar depinde numai de voi ca relația voastră să reintre pe făgașul normal. În cursul zilelor de 7 și 11 sau în jurul lor, șarmul și carisma voastră cresc vizibil, semn cum că staţi destul de bine pe plan sentimental în acea perioadă. Este în puterea voastră să vă recuceriţi partenerul/a în acele zile.

Începând cu 15 aprilie, vă înţelegeţi mai bine parcă cu membrii/ele familiei, mai ales ai/le celei de origine, dacă au avut loc unele certuri între voi în perioada care tocmai a trecut. În cursul zilei de 17 sau în preajma ei, s-ar putea să vă împărţiţi cu greu între viața socială și cea de cuplu, dar dacă vă organizaţi puţin, veţi reuși să împăcaţi și capra, și varza.

Începând cu 24 a lunii, se anunță o perioadă prielnică pe plan profesional în care vă înţelegeţi bine cu colegii/ele de muncă și aveţi parte de mult randament la serviciu. În cursul zilei de 25 sau în jurul ei, se poate să revină unele tensiuni în peisaj între voi și unii/ele apropiați/te. În cursul zilei de 26 sau în preajma ei, nu este exclus să apară unele nelinişti în interiorul vostru care sunt destul de evidente pentru cei/le din jur.




Horoscop aprilie 2018, Vărsător:

Horoscop Vărsător aprilie 2018
În cursul zilelor de 4 și 5 sau în jurul lor, ar fi recomandat să nu plecaţi urechea la bârfe deoarece în spatele unor zâmbete s-ar putea ascunde unele intenții răutăcioase. În cursul zilelor de 7 și 11 sau în preajma lor, dacă treceţi prin unele tensiuni, de orice natură ar fi ele, bazaţi-vă pe apropiații/tele din familie pentru suport. Începând cu 15 aprilie, vă înţelegeţi ceva mai bine cu rudele apropiate și sunteţi mai elocvenţi/te.

În cursul zilei de 17 sau în preajma ei, se poate să vă împărţiţi cu greu între viața de familie și cea de carieră, dar dacă aveţi parte de dificultăți din acest punct de vedere, adresaţi-vă părinților și vă vor ajuta cum vor putea ei mai bine. Începând cu 24 a lunii, șarmul și carisma voastră s-ar putea să vă atragă mai mulți/te admiratori/are, iar relația cu cei mici pare să se desfășoare mai bine decât oricând.

În cursul zilei de 25 sau în preajma ei, bine ar fi să nu ascultați de gura târgului și să nu vă implicaţi în intrigi, indiferent de domeniul vieții voastre în care se nasc ele. În cursul zilei de 26 sau în jurul ei, se poate ca obsesiile, frustrările, angoasele și neputințele voastre să se multiplice destul de mult sau să prindă puteri mari. Încercaţi să fiţi optimişti.


Horoscop aprilie 2018, Peşti:

Horoscop Peşti aprilie 2018
În cursul zilelor de 4 și 5 sau în jurul lor, recomandat ar fi să nu investiţi prea mult în idei de afaceri, planuri de viitor, proiecte de grup sau prietenii care nu au șanse reale de evoluție. În cursul zilelor de 7 și 11 sau în preajma lor, reuşiţi totuși să vă înţelegeţi bine cu colegii/ele de proiect ori cu prietenii/ele, indiciu că lucrurile merg înspre mai bine. Încercaţi doar să nu atacaţi unele subiecte mai delicate.

Începând cu 15 aprilie, apar ceva mai multe ocazii de a vă rotunji veniturile și/sau de a face unele economii deloc neînsemnate. În cursul zilei de 17 sau în preajma ei, este posibil să aveţi o înclinație ceva mai mare către ceartă, semn cum că s-ar putea să ajungeţi în tensiuni cu cei/le din jurul vostru. În cursul sau în jurul aceleiași zile, comunicaţi mai bine cu prietenii/ele și colegii/ele de proiect.

Începând cu 24 a lunii, comunicaţi mai eficient cu membrii/ele familiei, iar atmosfera de acasă se îndulcește pe zi ce trece. În cursul zilei de 25 aprilie sau în preajma ei, bine ar fi să nu faceţi investiții prea mari în proiecte care nu dau șanse că evoluează în direcția dorită. Indicat ar fi ca, în cursul zilei de 26 sau în jurul ei, să luaţi o decizie în privința lor sau riscă să vă dea o gaură destul de mare în buget.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS