Horoscopul dragostei, 9-15 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 9-15 aprilie 2018


Horoscopul dragostei 9-15 aprilie 2018, Berbec:

Se arată o săptămână deosebit de fructoasă cât privește viața voastră socială. Ştiţi cum să îi/le atrageţi pe ceilalți/lelalte de partea voastră, să vă faceţi plăcuţi/te și admiraţi/te. S-ar putea totuși să fiţi tentaţi/te a vă implica în intrigi ori răspândirea unor zvonuri, dar dacă vreţi să nu vă atrageţi antipatii, încărcaţi să staţi departe de ele. În caz contrar, capitalul vostru de simpatie se poate reduce simțitor. Păstraţi o limită și totul va fi bine!


Horoscopul dragostei 9-15 aprilie 2018, Taur:

Unde dragostea e mare și gelozia-i e direct proporțională. Acesta pare să fie mesajul aştrilor pentru voi săptămâna aceasta. Fie că o manifestaţi față de partener/ă ori vizavi de cei mici, cert este că s-ar dori să o mai domoliţi puţin. Este important să le respectați libertatea personală și să le-o acordaţi negreșit. Până la urmă, acest lucru reflectă faptul că aveţi încredere în ei și alegerile lor.


Horoscopul dragostei 9-15 aprilie 2018, Gemeni:

Între voi și rudele voastre apropiate ori vecini/e ar putea interveni animozități, cel mai probabil pe fondul unor zvonuri și bârfe sau a unor bănuieli care nu au fost clarificate la momentul potrivit prin discuții edificatoare. Dar cum niciodată nu este prea târziu, bine ar fi să luaţi taurul de coarne și să spuneţi cum vedeţi voi această situație problematică născută din neant. Poate este doar în mintea voastră!


Horoscopul dragostei 9-15 aprilie 2018, Rac:

Este posibil ca, dintr-un motiv sau altul, să ajungeţi să vă distanţaţi de anumiți/te prieteni/e sau anturaje în care vă învârtiți perioada aceasta. Încrederea sau banii s-ar putea să constituie cauzele răcirii atmosferei dintre voi, situația fiind și mai complicată decât atât dacă dețineți afaceri în comun. Discutați la rece chestiunile fierbinți și încercaţi să nu daţi cu piciorul prea ușor amiciției voastre.


Horoscopul dragostei 9-15 aprilie 2018, Leu:

Dacă interacțiunile cu figurile autoritare din viața voastră se arată destul de deficitare săptămâna aceasta, nu același lucru se poate spune despre cele avute cu partenerul/a. Cel puțin în zilele de 12 şi 13, sunteţi racordaţi/te pe frecvența celui/ei drag/i, chiar dacă mai apar defazări sporadice. Rezervaţi-vă începutul de weekend petrecerii momentelor de calitate în doi și redescoperiți-vă unul pe celălalt!


Horoscopul dragostei 9-15 aprilie 2018, Fecioară:

De-a lungul celei mai mari părți din săptămână s-ar putea ca domeniul profesional să intervină între voi și partener/ă. Indiferent dacă este vorba de cariera voastră sau a partenerului/ei, este cert că unul/a dintre voi găsește imposibil să lase problemele de la serviciu la pragul biroului. Propuneți-vă să dezbateți mai puțin acest domeniu atunci când sunteți împreună. Profitați altfel de timpul în doi!


Horoscopul dragostei 9-15 aprilie 2018, Balanţă:

O chestiune de ordin intim, gestionarea finanțelor deținute la comun sau neconcordanța dintre planurile, respectiv ambițiile voastre de viitor și cele ale partenerului/ei ar putea tensiona atmosfera de altfel armonioasă din cuplu. Renunţaţi la orgoliu și vorbiţi despre ceea ce vă nemulțumește. Cele mai bune soluții pentru provocările vieții în doi se găsesc întotdeauna împreună. Faceţi primul pas!


Horoscopul dragostei 9-15 aprilie 2018, Scorpion:

S-ar putea ca planurile voastre de weekend să se schimbe destul de abrupt. Nu este exclus ca noile aranjamente să presupună alte costuri, ceva mai ridicate poate decât anterioarele. Faceţi-vă calculele atent și dacă vi le permiteți, alăturaţi-vă prietenilor/elor voştri/astre. Pe lângă faptul că aveţi șansa să vă distraţi pe cinste, puteți cunoaște persoane noi, interesante, care au interese și viziuni comune cu ale voastre, arată horoscopul săptămânal.


Horoscopul dragostei 9-15 aprilie 2018, Săgetător:

Responsabilitățile casnice și/sau familiale, respectiv cele profesionale ar putea constitui cândva în intervalul 10-12 un subiect de dispută între voi și partener/ă. În zilele care urmează, adică din 12 până în 14, posesivitatea și gelozia se instalează în relația de cuplu, putând fie să aprindă spiritele, fie să anime atmosfera din cuplu. Depinde de voi însă care vor fi urmările acestora!


Horoscopul dragostei 9-15 aprilie 2018, Capricorn:

Situația de acasă se arată destul de confuză în zilele de 10, 11 şi 12 - ambiguitate care se răsfrânge și asupra relației voastre cu partenerul/a. În intervalul de zile 12-14 aprilie, s-ar putea să simţiţi că acea conexiune intimă avută odată cu cel/a drag/ă și-a pierdut din intensitate ori că copiii au început să se poarte într-un fel care nu vă permite să mai aveţi aceeași încredere în ei. Asiguraţi-vă că nu vă înşelaţi!


Horoscopul dragostei 9-15 aprilie 2018, Vărsător:

Pe plan domestic, zilele de 10, 11 și 12 pot fi destul de agitate, deși este posibil să vă fie greu să determinaţi ce anume îi lipsește atmosferei de acasă. Pe de altă parte, la nivel sentimental și în relație cu cei mici, lucrurile par să se deruleze de minune. Din câte se pare, zilele de 14 şi 15 vă vor fi presărate de vizite din partea rudelor dar și prietenilor/elor de-o viață.


Horoscopul dragostei 9-15 aprilie 2018, Peşti:

Ziua de 9 se poate dovedi a fi problematică și în cuplu, poate pentru că partenerul/a necesită validări din partea voastră, nevoie pe care nu sunteţi dispuşi/se să i-o satisfaceţi sau pe care nu o intuiţi defel. Intervalul de zile 12-14 încălzește climatul sentimental, poate printr-o veste care vă bucură pe amândoi sau pentru că abordați subiecte de discuție care vă interesează în aceeași măsură, arată horoscopul săptămânii.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS