Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 26 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 26 august 2017


Horoscop 26 august 2017, Berbec:

Din păcate, azi ajungi să te cerți cu iubitul sau cu tipul de care îți place, iar gura ți-o ia pe dinainte. Spui ceva ce ajungi să regreți imediat ce l-ai pronunțat, dar ești prea mândră ca să îți iei cuvintele înapoi. Vă veți certa atât de rău încât astrele sunt de părere chiar că poate fi sfârșitul.


Horoscop 26 august 2017, Taur:

Dacă lucrezi cu documente sau cu un aparat important, azi e posibil ca acestea să se piardă sau să se strice. Faci tot ce îți stă în putință ca să remediezi situația, dar astrele sunt de părere că nu e de ajuns. Cere și ajutorul celor din jur, pentru că au o viziune diferită de a ta.


Horoscop 26 august 2017, Gemeni:

Ai mare grijă cu ceea ce îi spui iubitului tău, deoarece comunicarea dintre voi poate fi îngreunată azi. Vreți foarte mult să vă vedeți, vă e foarte dor unuia de celălalt, dar din păcate, orice ați stabili se va pierde pe drum. E necesar să fiți foarte atenți sau chiar să ajungeți să vorbiți în persoană.


Horoscop 26 august 2017, Rac:

Mergi la o întâlnire extrem de importantă, dar constați pe ultima sută de metri că ai uitat ceva deosebit de important acasă. Nu e deloc recomandat să te întorci după el, fiindcă vei pierde timp inutil, mai bine ai încerca să îți dai seama cum să te descurci fără.


Horoscop 26 august 2017, Leu:

Azi vei petrece foarte multe timp închisă undeva, poate în casă sau în maşina personală, îndreptându-te spre o locație. Deși ajungi să fii frustrată destul de repede, avem și o veste bună: spre seară vei avea parte de momente intense alături de iubitul tău, așa că va merita.


Horoscop 26 august 2017, Fecioară:

Ai comis o greșeală acum ceva vreme și abia azi afli despre existența ei sau ți se oferă ocazia de a o corecta. Vei fi extrem de nerăbdătoare să îți cureți reputația, ceea ce va altera însă relația cu iubitul tău, care abia aștepta să mai petreacă un pic de timp cu tine. Răsplătește-l cât de curând.


Horoscop 26 august 2017, Balanţă:

Ai grijă cu cine te pui azi, pentru că se va dovedi mai puternic decât tine. Ai un vizitator extrem de nemulțumit, probabil o femeie, care îți face foarte multe reproșuri, majoritatea dintre ele îndreptățite, din păcate. Deși încerci să îți explici atitudinea, nu vei avea în fața cui să te scuzi, atât de nervoasă e.


Horoscop 26 august 2017, Scorpion:

Aștepți un telefon, un mail sau un răspuns de la cineva? Șansele de a ajunge azi sunt minime, dar astrele nu consideră nici că ar trebui să rămâi liniștită în așteptarea sa. Dimpotrivă, e de preferat să te interesezi de ce întârzie și să faci tot posibilul pentru a-i precipita venirea.


Horoscop 26 august 2017, Săgetător:

Azi vei ajunge să îți faci o mie de griji, din motive mai mult sau mai puțin importante. E adevărat că multe dintre cele care se întâmplă în jurul tău au motive pentru a deveni surse de îngrijorare, nu te va ajuta prea tare această atitudine, ba dimpotrivă.


Horoscop 26 august 2017, Capricorn:

Azi ai foarte mult de muncă, fie de la birou, fie acasă. Ceea ce te frustrează mai mult decât orice este că cei din jur nu înțeleg acest lucru și îți propun tot felul de idei de distracție. Până la urmă izbucnești și îi pui pe toți la punct, ceea ce vei ajunge să regreți însă, după.


Horoscop 26 august 2017, Vărsător:

Vrei să afli ceva azi, ce te interesează profund, dar șansele sunt minime. Oricât de mult timp vei acorda cercetări, vei ajunge la cu totul alte rezultate. Nu vrem să spunem că îți pierzi vremea, fiindcă e posibil să înveți ceva nou, doar că nu vei ajunge la nicio reușită palpabilă.


Horoscop 26 august 2017, Peşti:

Acordă o foarte mare atenție visurilor și lucrurilor pe care încearcă să ți le transmită subconștientul tău, este sfatul pe care ți-l oferă astrele azi. Este posibil ca acestea să dețină cheia rezolvării unei situații care te chinuia de foarte multă vreme. Azi găsești numai răspunsuri.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS