Horoscop Urania zilnic: vineri, 25 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 25 august 2017


Horoscop 25 august 2017, Berbec:

Intreaga atentie iti este indreptata asupra vietii personale, unde incerci sa rezolvi o problema din trecut avuta cu o persoana la care tii foarte mult. Este posibil sa fii destul de sensibila, insa trebuie sa depasesti acest moment pentru ca lucrurile sa fie din nou ca la inceput pentru voi.


Horoscop 25 august 2017, Taur:

Discutiile pe care le porti astazi te ajuta sa rezolvi probleme importante pe plan profesional; de asemenea, este posibil sa faci o propunere de colaborare unor oameni mari din domeniul tau si sa fie acceptata pe loc. Seara este dedicata vietii sentimentale.


Horoscop 25 august 2017, Gemeni:

Astazi te confrunti cu cateva sarcini destul de dificile, care au si un termen limita cam scurt. Faci tot posibilul sa iti planifici cat mai bine timpul astfel incat sa reusesti sa rezolvi tot ce iti propui. Un coleg de echipa iti poate da un sfat foarte bun.


Horoscop 25 august 2017, Rac:

Astazi trebuie sa fii foarte atenta la interactiunea cu oamenii din jurul tau deoarece ai posibilitatea de a primi un proiect interesant cu multe beneficii pentru tine. Totusi, inainte de a lua o decizie finala in ceea ce priveste acest pas important, asigura-te ca discuti cu partenerul de cuplu.


Horoscop 25 august 2017, Leu:

Ziua de vineri pare sa fie una foarte frumoasa si relaxanta pentru tine; sarcinile profesionale sunt rezolvate fara probleme in prima parte a zilei, urmand ca imediat dupa orele pranzului sa iti concentrezi atentia asupra relatiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 25 august 2017, Fecioară:

Astrele iti ofera astazi posibilitatea de a incepe un proiect foarte frumos pe plan profesional; eforturile sunt destul de mici, insa beneficiile vor fi foarte frumoase. Dupa orele pranzului porti o discutie cu o persoana draga, care iti da un sfat important in ceea ce priveste viata sentimentala.


Horoscop 25 august 2017, Balanţă:

Inca de la primele ore ale diminetii ai o stare linistita si incerci sa fii cat mai relaxata; este posibil sa amani discutiile importante sau intalnirile de afaceri. Spre seara, partenerul de cuplu iti poate face o surpriza frumoasa; este un cadou la care tu visezi de mult timp.


Horoscop 25 august 2017, Scorpion:

Primele ore ale diminetii te gaseste concentrata asupra vietii profesionale; astrele sunt de partea ta si iti scot in fata oportunitati noi de colaborare. Partenerul de cuplu este alaturi de tine si iti ofera tot sprijinul moral de care ai nevoie in aceasta perioada.


Horoscop 25 august 2017, Săgetător:

In aceasta saptamana ai ramas cu numeroase sarcini in urma, motiv pentru care incerci sa iti planifici altfel timpul astazi astfel incat sa rezolvi tot ce iti propui. Nu vrei ca weekendul sa fie ocupat cu probleme profesionale. Seara este pentru relaxare.


Horoscop 25 august 2017, Capricorn:

Astazi este posibil sa fii nevoita sa mergi la cumparaturi pentru o persoana foarte draga; vrei sa ii cumperi un cadou pentru a ii multumi pentru sprijinul oferit in aceasta perioada. Cel mai probabil, iti achizitionezi si tu cateva haine cu care sa iti reinoiesti garderoba de toamna.


Horoscop 25 august 2017, Vărsător:

Prima parte a zilei este una foarte frumoasa pentru tine; primesti un telefon din partea unei persoane care a insemnat foarte mult pentru tine, insa de care viata te-a despartit la un moment dat. Deciziile pe care le iei in aceasta perioada vor fi din inima.


Horoscop 25 august 2017, Peşti:

Inca de la primele ore ale diminetii esti foarte agitata si faci tot posibilul sa iti consumi energia intr-un mod cat mai productiv; sarcinile si intalnirile de afaceri par sa fie pe lista de prioritati. Spre seara, iesi in oras in compania prietenilor sau a partenerului de cuplu.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS