Horoscop Urania zilnic: duminică, 27 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 27 august 2017


Horoscop 28 august 2017, Berbec:

Pentru ca lucrurile să se desfăşoare aşa cum vă doriţi pe plan personal, trebuie să învăţaţi să interacţionaţi mai mult cu oamenii din jurul vostru şi să le explicaţi de ce aveţi nevoie; nu au cum să ghicească planurile voastre dacă nu sunteţi deschişi/se faţă de ei. Spre seară, astrele vă scot în cale o provocare destul de interesantă.


Horoscop 28 august 2017, Taur:

Ziua de duminică este cea mai relaxantă zi a săptămânii pentru voi; sunteţi toţi/ate numai un zâmbet şi reuşiţi să vă bucuraţi de momente speciale alături de oameni frumoşi din viaţa voastră. Seara va fi una interesantă deoarece vă veţi îndrepta atenţia asupra unor activităţi noi pentru voi.


Horoscop 28 august 2017, Gemeni:

Este timpul să vă concentraţi pe ceea ce contează cel mai mult. Staţi departe de lucrurile nesemnificative şi nu vă abateţi de la activităţile casnice. Atenţie la cum vă gestionaţi astăzi banii, dar şi la deciziile pe care le luaţi. Cereţi sfatul cuiva în care aveţi încredere pentru a vă asigura că alegerea este una bună.


Horoscop 28 august 2017, Rac:

Relaţia dintre voi şi partenerul/a de cuplu devine tot mai serioasă; după o discuţie avută astăzi îndrăzniţi să faceţi un pas măreţ, care vă va aduce multe schimbări frumoase şi interesante. Seara va fi una specială deoarece o veţi petrece alături de membrii/ele familiei sau prieteni/ele foarte dragi.


Horoscop 28 august 2017, Leu:

Faceţi tot posibilul să vă amânaţi toate sarcinile şi planurile cu privire la viaţa profesională astfel încât ziua de astăzi să fie dedicată în întregime relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu. După o discuţie destul de serioasă, puteţi lua o decizie frumoasă pentru voi.


Horoscop 28 august 2017, Fecioară:

Astăzi astrele vă oferă oportunitatea de a întâlni o persoană nouă şi interesantă, care va juca un rol destul de important în viitorul vostru. Este prea devreme pentru a spune dacă este vorba despre o relaţie strict profesională sau despre mult mai mult.


Horoscop 28 august 2017, Balanţă:

Astăzi aveţi şansa să întâlniţi foarte multe persoane, care vă vor convinge să faceţi câteva schimbări importante în viaţa profesională. Este posibil să daţi peste un/o posibil/ă partener/ă de afaceri, alături de care veţi începe un proiect cu şanse mari de reuşită.


Horoscop 28 august 2017, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii personale, unde încercaţi să vă bucuraţi de clipe relaxante în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Partenerul/a de cuplu apreciază foarte mult eforturile pe care le faceţi pentru el/a.


Horoscop 28 august 2017, Săgetător:

Astăzi o persoană la care ţineţi foarte mult vă poate face o propunere de colaborare destul de importantă; este vorba despre un proiect măreţ, care vă va deschide multe uşi în viitorul apropiat. Nu mai staţi pe gânduri şi profitaţi de această oportunitate apărută.


Horoscop 28 august 2017, Capricorn:

Astăzi încercaţi să vă relaxaţi alături de oamenii dragi din viaţa voastră; din păcate, lucrurile nu par să se desfăşoare conform planurilor voastre. Este posibil ca o discuţie mai serioasă cu un/o membru/ă al/a familiei să se transforme într-o ceartă aprinsă dacă nu acceptaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 28 august 2017, Vărsător:

Ziua de astăzi vă găseşte cu zâmbetul pe buze; sunteţi foarte activi/e şi vă bucuraţi de momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu şi prieteni/e dragi. Spre seară participaţi la o discuţie care vă convinge să faceţi o schimbare importantă pe plan profesional.


Horoscop 28 august 2017, Peşti:

Relaţia cu partenerul/a de viaţă şi cea cu prietenii/ele sunt excelente. După-amiaza petreceţi momente plăcute în compania celor dragi. Cine vă are astăzi alături simte din partea voastră o energie aparte, de parcă sunteţi trimişi/se de undeva de sus în viaţa lor exact când au mai mare nevoie de voi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS