Horoscop Urania lunar: septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania septembrie 2017


Horoscop septembrie 2017, Berbec:

Horoscop Urania Berbec septembrie 2017
În a doua zi a lunii septembrie, se pare că vă aflaţi într-o dispoziție bună. Ziua de 3 este una favorabilă să ieşiţi și să vă daţi întâlniri. După data de 5 a lunii, comunicaţi mai bine cu partenerul/a și/sau cei mici. Tot din 5 încolo, daţi mai mult randament la locul de muncă, dar riscaţi să vă epuizaţi. Din data de 10 încolo, vă merge mintea brici, fapt pentru care vă terminaţi mai repede și mai ușor sarcinile de serviciu.

În jurul zilei de 12, se creează contextul astral favorabil pentru a face o escapadă cu cei mici și/sau persoana iubită. Aveţi în gând să vă ocupaţi de îndatoririle de serviciu cele mai grele în preajma datei de 16. În ziua de 18 sau în preajma ei, păreţi să vă simţiţi extraordinar în pielea voastră. Puteți întâmpina probleme pe partea de sănătate sau pe planul muncii prin data de 20. De atunci încolo însă, vă înţelegeţi bine cu colegii/ele.

Profesional, aşteptaţi-vă la un randament crescut în jurul zilei de 22. În data 24 sau în preajma ei, în schimb, pot apărea unele greutăţi la locul de muncă. S-ar putea ca prin 25 a lunii să primiţi îndatoriri de serviciu care nu figurează pe fișa postului sau care vă depășesc ca experiență. Probele pe acest plan durează până în ziua de 29. Din 30 încolo, comunicaţi mai facil cu partenerul/a de viață și/sau afaceri.


Horoscop septembrie 2017, Taur:

Horoscop Urania Taur septembrie 2017
Dacă treceţi prin dificultăţi în data de 2 sau în jurul ei, apelaţi la ajutorul familiei. Lucrurile se animă pe plan familial în preajma datei de 3, dar aveţi grijă să nu se ajungă la neînţelegeri. După data de 5 septembrie, vorbiţi mai ușor pe limba apropiaţilor/telor. Tot din 5 încolo, sunteţi mai activi/e din punct de vedere sentimental. După data de 10 a lunii, comunicaţi parcă mai eficient cu cei mici, dar și cu partenerul/a de cuplu.

Puteți trece prin momente grele în jurul datei de 12, dar familia se poate dovedi de un real ajutor. Persoanele singure născute în acest semn pot cunoaște pe cineva special în preajma zilei de 16. Se prefigurează evenimente neplăcute în jurul datei de 18, dar rudele vă sunt alături. În preajma datei de 20, vă împărţiţi cu greu între amici/e și persoana iubită. Din data de 20 încolo, dragostea plutește în aer.

Dacă vreţi să evadaţi din cotidian câteva zile cu cei mici și/sau partenerul/a de cuplu, ar fi cel mai bine în jurul zilei de 22. În data de 24 sau în preajma ei, poate fi complicat să vă împărţiţi echitabil între amici/e și cel/a drag/ă. Nu daţi dovadă de gelozie și posesivitate în jurul zilei de 25. În preajma datei de 29, trebuie să alegeţi între prieteni/e și iubit/ă. După data de 30, aveţi mai mult randament și vă interesaţi de sănătatea voastră.


Horoscop septembrie 2017, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni septembrie 2017
Dacă aveţi în gând să puneţi bazele unei afaceri, întâlniţi-vă cu potențiali/e finanţatori/are în jurul zilei de 2. În preajma datei de 3, aţi putea negocia unele contracte. După data de 5 septembrie, abilitățile voastre de comunicare revin la normal. Tot din 5 încolo, se animă lucrurile pe planul vieții de familie. După data de 10 a lunii, vorbiţi parcă mai ușor pe limba rudelor de origine.

Ziua de 12 este una favorabilă discuțiilor importante cu partenerul/a de viață și/sau afaceri. Se anunță certuri în familie în jurul datei de 16, deci aveţi grijă să nu degenereze. Dacă sunteţi în căutare de oameni cu care să dezvoltați un proiect, îi puteți găsi în preajma zilei de 18. Încercaţi să vă împărţiţi aşa cum trebuie între familie și carieră în jurul datei de 20.

Dacă treceţi prin momente grele în preajma zilei de 22, apelaţi la ajutorul familiei. În preajma datei de 24, faceţi-vă timp și pentru carieră, și pentru familie. Sarcinile casnice și/sau familia voastră se pot interpune între voi și cel/a drag/ă în jurul zilei de 25. În data de 29, organizaţi-vă timpul pentru că sunteţi solicitaţi/te atât acasă, cât și la serviciu. După ultima zi a lunii, comunicaţi bine cu partenerul/a și/sau cei mici.


Horoscop septembrie 2017, Rac:

Horoscop Urania Rac septembrie 2017
Financiar, apar ocazii în jurul datei de 2, dar și în preajma zilei de 3. După data de 5 septembrie, se arată chiar mai multe şanse de câștig. Tot după data de 5, sunteţi mai asertivi/e în discurs. Din data de 10 încolo, abilitățile voastre de comunicare și socializare cresc. În jurul datei de 12, pot apărea posibilităţi de valorificare a economiilor realizate până acum, dar și de suplimentare a veniturilor.

Dacă doriţi să impresionaţi în cadrul unui interviu de angajare sau al unor negocieri, programaţi-le în preajma zilei de 16. Apar venituri din proiecte de grup în jurul datei de 18. Ar fi recomandat să nu intraţi în dispute în preajma zilei de 20. După data de 20 a lunii, carisma și șarmul vostru transpar din felul în care vă exprimaţi. În jurul datei de 22, comunicaţi mai bine cu persoana iubită și/sau partenerul/a de afaceri.

În jurul zilei de 25, divergenţele cu colegii/ele de muncă vă pot afecta randamentul. În preajma datei de 29, s-ar putea să aveţi parte din nou de dezbateri aprinse cu cei/le cu care intraţi în dialog. După data de 30, comunicaţi mai eficient cu membrii/ele familiei, atât ai celei de origine, cât și ai cele întemeiate de voi.


Horoscop septembrie 2017, Leu:

Horoscop Urania Leu septembrie 2017
În jurul zilei de 2, păreţi să vă simțiți foarte bine în pielea voastră. După data de 5 a lunii, reușiți să vă exprimaţi mai ușor. Tot după 5 încolo, apar ocazii de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor. Din data de 10, se pot înmulți și mai mult. În jurul zilei de 12, vă bucuraţi de o perioadă extrem de favorabilă pentru voi.

În preajma datei de 16, se arată și cheltuieli, dar și câștiguri importante. În jurul zilei de 18, sunteți cu moralul la înălțime. Financiar, nu vă dedaţi la excese în preajma datei de 20. Din data de 20 încolo, apar mici câștiguri financiare. Dacă întreprindeți activități extraprofesionale, acestea vă pot rotunji veniturile în preajma datei de 22. Rețineți însă că, în jurul zilei de 24, se pot ivi cheltuieli mari.

În preajma datei de 25, feriți-vă să cheltuiți banii pe lucruri inutile. Staţi deci departe de magazinele voastre preferate și cumpăraţi doar articolele de care aveţi cu adevărat nevoie. Risc de cheltuieli mari se arată și în jurul zilei de 29. Din data de 30 septembrie, abilitățile voastre de comunicare și socializare cresc. Profitaţi din plin de ele luând cuvântul peste tot.


Horoscop septembrie 2017, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară septembrie 2017
Dacă treceţi prin evenimente nefericite în jurul zilei de 2, rudele de origine vă sunt alături. Duceţi lipsa atenției sau vi se oferă prea multă în preajma datei de 3. După data de 5 a lunii, vă daţi seama mai ușor ce vă doriţi cu adevărat. Începând cu 10 septembrie, puteți fi mai convingători/are. Puteți trece prin unele probe în jurul zilei de 12 care vă fac să vă testaţi limitele.

În preajma datei de 16, s-ar putea să vă bucuraţi de cea mai favorabilă perioadă pentru voi. În jurul zilei de 18, trageţi povețe înțelepte de pe urma unor întâmplări recente. Ziua de 20 vă poate găsi în contradicţie cu persoana iubită și/sau partenerul/a de afaceri. După data de 20 a lunii, șarmul și carisma voastră sunt la înălţime. Așa se face că, în preajma datei de 22, vă bucuraţi de mare trecere la bărbaţi/femei, dar și la cei mici.

În jurul zilei de 24, este posibil să revină în peisaj certurile dintre voi și cel/a drag/ă sau asociat/ă. În preajma datei de 25, apelaţi la părinți dacă nu reuşiţi să vă descurcaţi într-o situație sau alta. Aveţi grijă ca, în jurul zilei de 29, să nu ajungeţi din nou la conflicte cu partenerul/a de viață ori afaceri. Din data de 30 încolo, aflaţi de ocazii de suplimentare a veniturilor și/sau valorificare a economiilor.


Horoscop septembrie 2017, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă septembrie 2017
Dacă vă doriţi să atrageţi persoane în cadrul unui proiect, luaţi atitudine în acest sens în jurul zilei de 2. Viața voastră socială urmează o curbă ascendentă în preajma datei de 3. Din data de 5 încolo, vă înţelegeţi mai bine cu amicii. Tot din acea dată, sunteţi cam prea exigenţi/te cu voi înşivă/sevă și ceilalți. Din 10 încolo, tindeţi să cultivaţi tipare de gândire coercitive care vă fac să vă simţiţi rău în pielea voastră.

În jurul zilei de 16, nu este exclus ca unele secrete să iasă la iveală sau ca cineva să îşi arate adevărata faţă. În cazul în care aţi început de curând o relație, în preajma datei de 18 ar fi indicat să îl/o prezentați pe cel/a drag/ă prietenilor. În jurul zilei de 20, sunteţi solicitaţi/te pe parte de sănătate și profesional.

Din data de 20 încolo, puteți începe o relație departe de ochii lumii sau reapare în viaţa voastră un/o fost/ă partener/ă. Dacă treceţi prin momente mai puţin plăcute în preajma datei de 22, apelaţi la părinți. Aveţi grijă la sănătate și la ce faceţi la serviciu în jurul zilei de 24. Nu vă luaţi după bârfe în preajma zilei de 25 şi nu vă epuizaţi în jurul zilei de 29. Din data de 30 încolo, sunteţi mai elocvenţi/te decât oricând.


Horoscop septembrie 2017, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion septembrie 2017
A doua zi a lunii septembrie pare să vă surprindă în plin elan la locul de muncă. Profesional, pot apărea şanse de a urca în ierarhie în jurul zilei de 3. Din data de 5 încolo, ideile voastre cântăresc mai mult în ochii superiorilor. Începând tot cu 5 a lunii, sunteţi mai activi/e pe plan social. După data de 10, comunicaţi mai bine cu amicii. Apar ocazii de a vă rotunji veniturile și valorifica economiile în jurul zilei de 12.

Pe plan social, cea mai prielnică perioadă este cea în preajma datei de 18. Încercaţi să vă împărţiţi echitabil între amici, partener/ă şi copii în jurul zilei de 20. Din 20 încolo, se poate să vă îndrăgostiţi până peste cap de cineva din anturajul vostru. Dacă sunteţi în căutare de finanţatori/are sau persoane cu care să începeţi un proiect, este posibil să daţi peste ei în preajma datei de 22.

Faceţi-vă timp atât pentru prieteni, cât și pentru partenerul/a de cuplu în jurul zilei de 24. În preajma datei de 25, apar mici câștiguri de pe urma unor proiecte în care sunteţi implicaţi/te. În jurul zilei de 29, ar fi bine să vă împărţiţi echitabil între viața socială și cea sentimentală. După data de 30 a lunii, nu este exclus să începeţi o relație departe de ochii lumii sau reapare un/o fost/ă partener/ă în peisajul actual.


Horoscop septembrie 2017, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător septembrie 2017
A doua zi a lunii vă poate găsi împliniţi/te pe plan social și sentimental. Dacă aveţi în gând să plecaţi în delegații, să vă înscrieţi la unele cursuri sau să vă ocupaţi de unele chestiuni birocratice, începeţi aceste activități în jurul zilei de 3. După data de 5, comunicaţi mai lesne cu cei/le dragi stabiliți/te peste graniţe, departe de casă ori cu persoanele de altă religie și/sau naționalitate. Tot după acea dată, vă mişcaţi rapid în carieră.

Din data de 10 septembrie, comunicaţi mai ușor cu superiorii. Cea mai favorabilă zi pe plan profesional pare a fi cea de 16. Dacă doriţi ca amiciţia cu cineva din anturajul vostru să evolueze în altceva, invitaţi-l/o la o întâlnire în jurul datei de 18. Aveţi grijă cum vă faceţi timp pentru carieră și familie în preajma zilei de 20. După data de 20, se îndulcește atmosfera în raport cu superiorii.

Financiar, păreţi să staţi destul de bine în jurul zilei de 22. În preajma datei de 24, vă împărţiţi cu greu între familie și carieră. Se pot naște disensiuni între voi și superiori în jurul zilei de 25. În preajma datei de 29, petreceţi suficient timp cu familia, dar și la locul de muncă. Din 30 încolo, viața voastră socială urmează o curbă ascendentă, indiciu că întâlniţi oameni care au idealuri și viziuni asemănătoare.


Horoscop septembrie 2017, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn septembrie 2017
Dacă treceţi prin momente grele în jurul zilei de 2, apelaţi la rudele de origine. În preajma datei de 3, se anunță o perioadă neaşteptată pentru viața de cuplu/parteneriatul vostru profesional. După data de 5 a lunii, comunicaţi parcă mai bine cu cel/a drag/ă și/sau asociatul/a. Tot după acea dată, se arată o perioadă favorabilă să călătoriţi în interes de afaceri. Din 10 a lunii, ar fi recomandat să vă înscrieţi la cursuri.

Se anunță o perioadă neplăcută pentru voi în jurul zilei de 12, dar cu siguranță vă va face mai puternici/e. Dacă v-aţi propus să negociaţi o colaborare cu o companie străină, faceţi-o în preajma zilei de 18. Se anunță rost de dispute cu interlocutorii în jurul datei de 20. După data de 20, poate începe o relație cu o persoană de altă religie și/sau naționalitate.

În preajma zilei de 22, vă găsiţi într-o dispoziție de zile mari. Dacă treceţi prin momente dificile în preajma zilei de 25, nu le lăsaţi să îşi pună amprenta asupra voastră. Nu intraţi în discuţii aprinse cu cei/le cu care intraţi în dialog în jurul datei de 29. Din 30 încolo, ascensiunea voastră profesională primește un impuls.


Horoscop septembrie 2017, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător septembrie 2017
În jurul zilei de 2, se arată o zi ideală pentru a discuta chestiuni importante cu iubitul/a și/sau partenerul/a de afaceri. În viața de cuplu, revine spontaneitatea în preajma datei de 3. După data de 5 a lunii, comunicaţi parcă mai bine cu cel/a drag/ă. Tot după acea dată, acest lucru poate duce uneori la neînţelegeri. Din 10 septembrie, dați dovadă de mai multă transparență în ceea ce privește banii.

Dacă v-aţi propus să cooptaţi oameni în cadrul unui proiect, aceștia vă pot ieși în cale în jurul zilei de 12. Comunicarea dintre voi și persoana iubită și/sau partenerul/a de afaceri este la înălțime în jurul zilei de 18. Financiar, ar fi indicat să nu cheltuiţi prea mulţi bani în preajma datei de 20. Din 20 încolo, câştigaţi mai mult în asociere cu alții/tele.

Dacă treceţi prin momente grele în jurul zilei de 22, aflaţi că le veţi depăși cu bine. Fiţi cumpătaţi/te în preajma datei de 24. Nu vă împrumutaţi pentru a învesti în proiecte în preajma datei de 25. În jurul zilei de 29, limitaţi-vă la articolele de pe lista de cumpărături. După data de 30, sunt recomandate călătoriile, înscrierea la cursuri, rezolvarea de probleme birocratice și susținerea de examene.


Horoscop septembrie 2017, Peşti:

Horoscop Urania Peşti septembrie 2017
În preajma datei de 3, vă bucuraţi de mult randament pe plan profesional. După data de 5 septembrie, aveţi mai mult elan la locul de muncă și o duceţi mai bine cu sănătatea. Tot după acea dată, se animă lucrurile în parteneriatul de viață și/sau afaceri. Din 10 a lunii, comunicaţi mai bine cu persoana iubită și/sau asociatul/a și nu vă mai certați.

O zi bună să planificaţi viitorul alături de cel/a drag/ă sau partenerul/a de afaceri este cea de 12. În jurul datei de 16, treceţi printr-o perioadă favorabilă în cuplu. Dacă vreţi să negociaţi un contract, faceţi-o în preajma datei de 18. Se prefigurează potențiale momente grele în cuplu în jurul zilei de 20. Din 20 încolo, se îndulcește atmosfera între voi și persoana iubită. Persoanele singure pot cunoaște pe cineva.

Dacă v-aţi propus să puneţi bazele unei afaceri cu iubitul/a, cea mai bună zi ar fi cea de 22. Aveți grijă să nu ajungeți la certuri în preajma datei de 24. Raportul de forțe dintre voi și cel/a drag/ă și/sau partenerul/a de afaceri se destabilizează în jurul zilei de 25, ceea ce v-ar putea duce la conflicte în preajma datei de 29. După data de 30 a lunii, puteți câștiga mai mulți bani în asociere cu alte persoane decât singuri/e.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS