Horoscop Urania săptămânal: 28 august - 3 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 28 august - 3 septembrie 2017


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Berbec:

În zilele de 28, 29 şi 30 august, Luna se mișcă prin casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, indiciu cum că aţi putea fi interesaţi/te de reevaluarea sistemului de valori, principii și credințe. Gândiţi-vă care sunt lecțiile pe care vi le-a dat viața în trecut și încercaţi să le integraţi cumva în crezul vostru personal.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Taur:

În intervalul 28-30 august, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că ar putea avea loc cândva în aceste zile, evenimente cu impact emoțional destul de puternic încât să vă dărâme psihic. Cu cât înţelegeţi mai repede că acestea sunt menite să vă arate că sunteţi mai puternici/e decât credeţi, cu atât mai bine pentru voi.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Gemeni:

În zilele de 31 august şi 1 septembrie, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul vostru general, indiciu cum că ceva din relația cu partenerul/a sau cea cu voi înşivă/sevă vă displace și contribuie la dezechilibrarea universului vostru interior. Meditația și introspecția se pot dovedi de folos, mai ales în acele momente în care simţiţi că aţi putea spune sau face lucruri pe care mai târziu le puteți regreta.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Rac:

În primele trei zile ale săptămânii, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semnalându-vă că puteți avea la începutul acestei săptămâni o predispoziție către suferinţe la ficat sau accidentări la nivelul picioarelor. Poate că dacă aţi fi mai atenţi/te atunci când faceţi sport sau nu aţi exagera cu alimentele grele, nu aţi mai avea griji.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Leu:

După ultima zi a lunii august, Mercur tranzitează zodia nașterii voastre, fapt pentru care aţi putea fi mai sociabili/e decât de obicei în următoarea perioadă. Acesta nu poate fi decât un semn bun, mai ales dacă cel/a drag/ă apreciază când discutați tot felul de lucruri ori încă vă aflaţi în căutarea sufletului pereche. Folosiţi-vă de aceste atuuri în weekend.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Fecioară:

În weekend, Luna se mișcă prin casa sănătății din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi indicat să faceţi în așa fel încât să vă focusaţi pe acest sector al vieții voastre. Aşadar, horoscop-urania.org vă recomandă să nu vă propuneţi ca weekend-ul acesta să vă epuizaţi fizic. Căutaţi să vă menajaţi și să nu vă supuneţi unor eforturi prea mari.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Balanţă:

În zilele de 31 august şi 1 septembrie, Luna se mișcă prin casa familiei din horoscopul vostru general, semn cum că atunci ar fi bine să vă concentraţi pe relația cu membrii/ele familiei, dar în special cu părinții. După data de 31 august, Mercur se mișcă prin casa prietenilor, fapt pentru care viața voastră socială ar putea urma o curbă ascendentă în viitorul apropiat. Așa se face că vă faceţi prieteni/e noi sau intraţi în alte anturaje.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Scorpion:

În zilele de 31 august şi 1 septembrie, Luna se mișcă prin casa rudelor apropiate din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că se poate să aveţi parte de evenimente importante în raport cu aceștia/stea către sfârşitul acestei săptămâni. Același lucru se poate spune și despre părinți care par să devină un centru de interes pentru voi în weekend.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Săgetător:

În zilele de 28, 29 şi 30 august, Luna se plimbă prin zodia nașterii voastre căreia îi corespunde casa vitalității din horoscopul vostru general, indiciu cum că nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult săptămâna aceasta. Aşadar, horoscop-urania.org vă recomandă să vă conservaţi forțele și să nu le risipiţi pe lucruri care nu au o finalitate practică în viitor. Nu vă extenuaţi fără a avea un plan bine stabilit.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Capricorn:

Din data de 30 august încolo, Mercur se plimbă prin casa banilor și a bunurilor obținute și/sau deținute în asociere cu terțe persoane. Pe perioada cât planeta comunicării tranzitează acest sector de viață din horoscopul vostru general, se poate să purtați tot felul de negocieri în vederea încheierii unor parteneriate, cooptării unor finanţatori/are sau obținerii unor contracte importante.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Vărsător:

În zilele de 31 august şi 1 septembrie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că se anunță o perioadă de două zile în care este posibil ca moralul vostru să nu se afle tocmai la înălțime. Poate dacă nu aţi stărui în pasa negativă și aţi încerca să vă vedeţi cu oameni pozitivi, lucrurile ar sta mult mai bine pentru voi.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Peşti:

În weekend, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care se poate să vă simţiţi, cel puțin într-o măsură, alienaţi/te de persoanele din jurul vostru. S-ar putea să exageraţi şi să fiţi voi cei/le care resping orice tentativă de apropiere. Încercaţi să vă arătați ceva mai abordabili/e cu ei/le.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS