Horoscop Urania lunar: august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania august 2017


Horoscop august 2017, Berbec:

Horoscop Urania Berbec august 2017
În data de 12 august sau în cursul ei, vă aflaţi cel mai probabil într-o dispoziție discretă și nu căutaţi compania persoanelor zgomotoase. După data de 13 a lunii, vă bucuraţi de mai mult randament la locul de muncă, iar starea de sănătate vă permite să daţi tot ceea ce aveţi mai bun la serviciu. În data de 15 sau în cursul ei, v-ar putea fi destul de greu să vă împărţiţi cu succes între carieră și familie.

În data de 17 sau în preajma ei, ar fi bine să nu îi implicaţi pe părinți între voi și cuplul pe care care îl formaţi cu partenerul/a. Dacă aveţi timp liber, faceţi în așa fel încât ziua de 22 să vă surprindă într-o excursie cu persoana iubită sau cei mici. Din data de 26, atmosfera de care vă bucuraţi în relația cu copiii sau cu cel/a drag/ă se îndulcește mult. Dacă sunteţi singuri/e, puteți cunoaște pe cineva.

În data de 26 sau în jurul ei, șarmul și carisma voastră sunt accentuate la maximum, semn cum că sunteţi la mare trecere pe plan social. S-ar putea așadar să aveţi parte de multe ocazii de flirt, iar dacă vă aflaţi deja într-o relație, este posibil să aveţi parte de multă afecțiune pe acest plan. După data de 31, comunicaţi parcă mai eficient cu partenerul/a și copiii, fapt că nu mai ajungeți să vă certaţi din nimicuri.


Horoscop august 2017, Taur:

Horoscop Urania Taur august 2017
Dacă urmăriţi să încheiați parteneriate, să reînnoiţi contracte, să căutaţi finanţatori sau să cooptaţi persoane în cadrul unui proiect, indicat ar fi să acţionaţi în cursul sau în preajma zilei de 12. Din data de 13 încolo, atmosfera pe planul sentimental se dinamizează, indiciu că revine spontaneitatea între voi și partener/ă sau cunoaşteţi pe cineva cu care aveţi multe de discutat. Pot apărea însă neînțelegeri.

Din punct de vedere profesional, ziua de 15 sau cele din jurul său ar putea fi destul de aglomerate și solicitante, dar dacă încercaţi să vă păstraţi cumpătul, totul va fi bine. În data de 17 sau în preajma ei, s-ar putea să vă certaţi cu colegii/ele de muncă sau să se strice ceva la aparatura de la birou. Dacă treceţi prin încercări în cursul zilei de 22, apelaţi cu încredere la sprijinul părinților.

După data de 26 a lunii, atmosfera din familie se armonizează, semn cum că vă înţelegeţi mai bine decât de obicei cu rudele de origine. În aceeași zi sau în preajma ei, soarele răsare și pe strada vieții voastre sentimentale, indiciu că lucruri încep să intre pe făgașul normal și pe acest plan. Începând cu data de 13, nu este exclus să revină neînţelegerile între voi și anumiți/te membri/e ai/le familiei.


Horoscop august 2017, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni august 2017
În data de 12 sau în preajma ei, este posibil să primiţi un bonus, o primă sau chiar o mărire de salariu, dacă aţi făcut eforturi destul de mari în această direcție în ultima vreme. Începând cu data de 13, ar fi indicat să nu intraţi în polemici cu părinții. În ziua de 15 sau în jurul ei, s-ar putea să nu reuşiţi să vă împărţiţi echitabil între amici și partener/a de cuplu.

Dacă doriţi să îi impresionaţi pe copii, un/o potențial/ă partener/ă sau pe cel/a drag/ă cu care vă aflaţi într-o relație, nu cheltuiţi banii pe cadouri scumpe în data de 17 sau în preajma ei. Nu este cazul să apelaţi la așa ceva. În cazul în care urmăriţi să încheiaţi parteneriate sau colaborări, încercaţi să cădeţi de acord pe data de 22 sau cândva pe aproape. Astrele sunt de partea voastră, iar premisele vor fi bune.

După data de 26 a lunii, abilitățile voastre de comunicare și socializare cresc vizibil, semn cum că acum ar fi momentul să vă bazaţi pe ele. Cu toate acestea, dacă le-aţi ascuns ceva părinților sau nu aţi vrut să îi îngrijoraţi cu niște lucruri, acestea se pot afla pe data de 26 sau în jurul ei. Aveţi grijă să nu se extindă această atmosferă tensionată și în relația cu rudele, vecinii sau prietenii. Fiţi calmi/e!


Horoscop august 2017, Rac:

Horoscop Urania Rac august 2017
S-ar părea că, cel puțin în cursul zilei de 12 sau cândva în jurul acestei date, vă simţiţi bine cu voi înşivă/sevă și pregătiţi să faceţi față oricărei provocări ivite. După data de 13 august, nu vă dedaţi la născociri, dar nici nu vă bazaţi prea mult pe abilitățile voastre de comunicare. Nu este exclus să vă tragă în jos. Începând cu 15 a lunii, pot apărea unele probleme de cuplu, deci încercaţi să vă purtați frumos cu cel/a dragă.

În cursul zilei de 17 sau cândva pe aproape, este posibil să aveţi ceva de împărțit și cu părinții. Cel mai bine ar fi să daţi dovadă de deschidere în raport cu ei și să nu cultivaţi starea de conflict. În data de 22 sau în preajma ei, vă merge destul de bine la serviciu și s-ar putea ca acest lucru să se vadă şi în portofel.

Problemele de comunicare se pot intensifica în data de 26 sau în jurul acestei zile, semn cum că ar fi bine să vă gestionaţi stresul cu și mai multă atenție decât până acum. După data de 31, pot apărea unele probleme financiare, dar dacă daţi dovadă de echilibru și păstraţi un bilanț clar pe acest plan, cu siguranță nu vor interveni pierderi prea mari. În fond, depinde numai de voi.


Horoscop august 2017, Leu:

Horoscop Urania Leu august 2017
Din câte se pare, în data de 12 sau în jurul acesteia, vă găsiţi într-o dispoziție destul de bună, deși sunteţi conştienţi/te că aţi putea-o duce mai bine decât atât. După data de 13 a lunii, pot apărea unele probleme financiare, semn cum că nu ar fi rău să daţi dovadă de moderație. La locul de muncă, ziua de 15 sau în preajma ei poate fi una grea, fapt pentru care se recomandă profesionalism. Nu lăsaţi la urmă detaliile.

Ar fi bine ca, cel puțin în data de 17 sau în jurul ei, să nu plecaţi urechea la bârfele care apar. Este posibil să vă alarmaţi degeaba și să faceţi lucruri pe care aţi putea ajunge să le regretați. Din data de 26 încolo, șarmul și carisma voastră cresc vizibil, iar atenția din partea celorlalți nu vă lipsește deloc. Încercaţi însă să nu stârniţi gelozia partenerului/ei dacă răspundeţi flirturilor.

Pe plan financiar, pot ieși în evidență unele pierderi în data de 26 sau cândva pe aproape. S-ar putea să nu vă fi administrat bugetul cu cea mai mare atenție, fapt care se vede în bilanțul bancar. Începând cu data de 31, vă exprimaţi personalitatea ceva mai greu, semn cum că unor oameni le puteți părea într-un fel, iar altora le lăsaţi o cu totul altă impresie.


Horoscop august 2017, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară august 2017
Dacă aveţi în gând să stabiliţi un parteneriat, să întocmiţi o echipă pentru a activa în cadrul unui proiect sau să găsiţi sponsori pentru o idee de afacere, este posibil ca destinul să vă surâdă în data de 12 sau cândva în apropierea acelei zile. După data de 13 august, vă aflaţi într-o perioadă introspectivă, indiciu că nu sunteţi doritori/are de prea mulți oameni în preajma voastră. Meditația vă poate ajuta foarte mult.

În data de 15 sau în preajma ei, v-ar putea fi greu să vă împărţiţi cu succes între viața de cuplu și relația cu amicii, dar dacă vă gestionați timpul responsabil, veţi reuși să îi mulţumiţi pe toți. În ziua de 17 sau în jurul ei, ar fi bine pentru voi să nu faceţi investiții prea mari în planuri de viitor. Este posibil să mai fie nevoie de muncă de finisare înainte de un astfel de pas. Axaţi-vă pe acest lucru.

În jurul zilei de 22 sau chiar atunci, este posibil să treceţi prin provocări, dar dacă aveţi familia aproape, totul va fi bine pentru voi. Începând cu data de 26, nu este exclus să reapară un/o fost/ă iubit/ă în viața voastră sau să începeţi o relație departe de ochii lumii. În aceeași zi sau în preajma ei, puteți ajunge să vă afişaţi unele slăbiciuni. La sfârşitul lunii sau pe aproape, cultivaţi unele gânduri negative.


Horoscop august 2017, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă august 2017
Profesional, treceţi printr-o perioadă favorabilă în data de 12 sau în preajma acestei zile. Profitaţi de acest context astral și faceţi progrese în carieră. După data de 13 a lunii, cultivaţi niște tipare de gândire coercitive care vă împiedică să vedeţi realitatea așa cum este. Încercaţi să vă conduceţi energia în altă parte. În jurul datei de 15 sau în preajma ei, este posibil să vă împărţiţi mai dificil între casă și carieră.

În preajma datei de 17 sau chiar în acea zi, s-ar putea să aveţi parte de unele dezacorduri cu superiorii. În cazul în care vreţi să vă dezvoltați în compania în care lucraţi acum, ar fi de dorit să nu daţi curs conflictelor. Momentul ideal pentru a lega colaborări, a căuta finanţatori sau a vă alătura unor echipe pe plan profesional este în data de 22 sau cândva pe aproape.

După data de 26 august, viața voastră socială se animă considerabil, semn cum că în perioada următoare sunteţi mai populari/e decât de obicei. Se poate totuși ca pe data de 26 sau în jurul acestei zile să iasă la suprafaţă unele frustrări și nemulțumiri. După data de 31, pot interveni unele certuri cu amicii, dar recomandat ar fi să nu le daţi curs. Relația voastră ar putea avea de suferit.


Horoscop august 2017, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion august 2017
Bine ar fi ca ziua de 12 sau cele din jurul ei să vă surprindă în compania partenerului/ei de cuplu sau celor mici, poate într-o excursie sau măcar într-o ieșire în afara localității. După data de 13 a lunii, pot interveni unele certuri între voi și prieteni/e care riscă să producă unele fisuri în amiciția voastră. Nu este o idee prea bună să întreprindeţi călătorii ori să susţineţi examene în data de 15 sau cândva pe aproape.

Este posibil ca data de 17 sau o zi din preajma ei să nu vă surprindă într-o stare prea bună. Vă recomand totuși să daţi dovadă de optimism și să nu vă lăsaţi atât de ușor doboraţi/te. Financiar, pare că staţi destul de bine, cel puțin pe data de 22 sau în preajma ei, indiciu că nu aveţi motiv să vă faceţi griji prea mari cât privește acest sector de viață. Cu toate acestea, nu ar fi rău să puneţi câte ceva deoparte.

Ziua de 26 sau o alta pe aproape poate veni la pachet cu o ruptură între voi și un/o amic/ă, cauzată cel mai probabil de lipsa de comunicare sau de neînțelegeri. Încercaţi să mai reparaţi ce a mai rămas de reparat. După data de 31 august, pot interveni probleme de relaționare cu şefii/ele. Nu vă expuneţi punctul de vedere decât dacă ştiţi că nu poate fi atacat în niciun fel. În caz contrar, puteți fi discreditaţi/te.


Horoscop august 2017, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător august 2017
Profesional, lucrurile vă merg foarte bine pe data de 12 sau în apropierea acestei zile. După data de 13 a lunii, s-ar putea totuși ca progresele voastre înregistrate pe acest plan să nu mai fie atât de multe. Avertismentul se menține și în 15, respectiv zilele de dinainte și după când există riscul să îşi pună amprenta la nivel fizic aceste provocări. Dacă le-aţi pune mai puțin la suflet, ar fi altfel.

În data de 17 sau în jurul ei, bine ar fi să nu investiţi în proiecte de afaceri și cu atât mai puțin să vă împrumutați pentru a le pune pe roate. De asemenea, s-ar putea ca un/o amic/a să vă trădeze. Cu toate acestea, pe data de 22 sau în preajma ei, pare că vă simţiţi destul de bine, ceea ce se vede. Începând cu 26, se arată o perioadă prielnică studiilor și călătoriilor. Puteți acumula multe lucruri noi.

Pe planul carierei, este posibil ca pe data de 26 sau în jurul ei să aveţi parte de unele obstacole care riscă să vă pună progresul în pericol. Păstraţi-vă stăpânirea de sine și totul va fi bine. După data de 31, nu se recomandă să susţineţi examene, să întreprindeţi călătorii în afara ţării sau la mare distanță de casă ori să vă înscrieţi la examene. Există riscul ca astfel de demersuri să nu fie tocmai de bun augur.


Horoscop august 2017, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn august 2017
Dacă aveţi în gând să demaraţi un parteneriat sau să legaţi o colaborare, indicat ar fi să acţionaţi în aceste direcții în data de 12 sau în jurul ei. După data de 13 a lunii, nu se arată o perioadă favorabilă pentru a susține examene sau a întreprinde călătorii la mare distanță de casă ori peste graniţe. În cuplu, s-ar putea să aveţi parte de tensiune pe data de 15 sau în preajma ei.

Dacă sunteţi implicaţi/te într-un parteneriat profesional, se poate ca raportul de forțe dintre voi și asociat/ă să aibă de suferit în data de 17 sau în jurul acesteia. Dacă treceţi prin încercări în 22 sau în preajma acestei zile, de orice natură ar fi acestea, gândiţi-vă că nu sunt altceva decât un fel de mijloace pentru a vă demonstra cât sunteţi de puternici/e.

După data de 26 august, atmosfera din cuplu se îndulcește puţin, dar este nevoie de multă transparență dacă vreţi ca totul să meargă bine. Astrele vă avertizează că ziua de 26 nu este prielnică deplasărilor în interes de afaceri. Încercaţi să le amânaţi pe altă dată. După data de 31, pot interveni discuții aprinse cu partenerul/a de viață și/sau afaceri pe seama banilor, a lipsei de încredere sau a unor reproșuri.


Horoscop august 2017, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător august 2017
Financiar, nu aveţi motiv să vă plângeţi, cel puțin în data de 12 sau în jurul ei. După data de 13 a lunii, pot apărea neînțelegeri între voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri pe seama banilor sau a încrederii. Lăsaţi faptele să vorbească pentru voi o vreme. Din punct de vedere profesional, se întrevăd anumite provocări în jurul zilei de 15 sau chiar în acea dată, dar nu le lăsaţi să vă afecteze bunăstarea fizică.

În preajma datei de 17 sau chiar în acea zi, s-ar putea să primiţi sarcini de serviciu care nu se află pe fișa postului vostru sau care vă depășesc ca experiență. Nu luaţi acest lucru drept impediment și daţi tot ceea ce aveţi mai bun. Dacă doriţi să legaţi un parteneriat sau să reînnoiţi o colaborare, faceţi acest lucru pe data de 22 sau în preajma ei, iar condițiile în care vor debuta vor fi avantajoase.

După data de 26, se îndulcește atmosfera dintre voi și cel/a drag/ă, iar dacă sunteţi în căutarea unui om care să se potrivească standardelor voastre, se poate să apară cineva potrivit în perioada care urmează. Pot ieși însă la iveală unele pierderi financiare în 26 sau în jurul acestei date. Începând cu data de 31, este posibil să apară unele certuri între partenerul/a de viață și/sau afaceri.


Horoscop august 2017, Peşti:

Horoscop Urania Peşti august 2017
După data de 13 august, ar putea apărea unele neînţelegeri între voi și partenerul/a de afaceri și/sau de viață. În data de 15 sau în preajma ei, este posibil să vă împărţiţi cu dificultate între viața socială și cea sentimentală. Încercaţi să vă organizaţi timpul cu atenție și îi veţi mulțumi pe toți.

Pe data de 17 sau în jurul ei, se prea poate să lăsaţi gelozia și posesivitatea să intervină între voi și cei/le dragi. Poate ar trebui să îi acordaţi mai multă încredere, mai ales dacă nu aveţi un motiv întemeiat să vă îndoiţi de el/a. Profesional, ziua de 22 și cele din jurul ei se remarcă într-un mod pozitiv, indiciu că nu vă confruntați cu prea multe provocări pe acest plan. Ține de voi să nu lăsaţi nimic să vă doboare.

În data de 26 sau cândva pe aproape, ar putea ieşi la iveală un secret sau să se creeze o confuzie într-atât de mare între voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri încât să ajungeți să vă certați, fapt care îşi poate pune amprenta pe relația voastră. După data de 31 a lunii, aveţi mai multă grijă de sănătatea voastră și evitaţi neînțelegerile care se pot ivi între voi și colegii/ele de muncă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS