Horoscop Urania zilnic: miercuri, 2 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 2 august 2017


Horoscop 2 august 2017, Berbec:

A doua zi a lunii august pare să fie una destul de frumoasă şi de liniştită pentru Berbeci; pe plan profesional nu vă confruntaţi cu nicio problemă şi reuşiţi să vă ocupaţi foarte uşor de sarcinile primite din partea şefilor/elor. Seara este dedicată partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 2 august 2017, Taur:

Ziua de miercuri este una foarte aglomerată, însă lipsită de probleme. Reuşiţi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale astfel încât să ajungeţi cu sarcinile la zi. Spre seară, mergeţi la un eveniment frumos organizat de o persoană dragă.


Horoscop 2 august 2017, Gemeni:

Ziua de azi poate fi una mai grea pentru voi, însă indiferent de situaţia cu care vă confruntaţi reuşiţi să rezolvaţi totul cu zâmbetul pe buze. În discuţiile pe care le purtaţi cu şefii/ele şi partenerii/ele de afaceri daţi dovadă de mult profesionalism.


Horoscop 2 august 2017, Rac:

Ştiţi că aveţi de luat câteva decizii importante pe plan profesional, însă aveţi nevoie de timp pentru a vă asigura că acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi. Analizaţi cu mare atenţie fiecare situaţie şi alegeţi ce este cel mai bine pentru voi. Discuţiile cu oamenii de încredere din jurul vostru vă pot fi de folos în aceste momente.


Horoscop 2 august 2017, Leu:

Pe plan profesional vă gândiţi să faceţi câteva schimbări importante; aveţi planuri frumoase pe care vreţi să le puneţi în aplicare şi proiecte pe care vreţi să le începeţi cât mai repede cu putinţă. O discuţie cu şefii/ele vă va ajuta să aveţi şi mai multă încredere în voi.


Horoscop 2 august 2017, Fecioară:

În prima parte a zilei de miercuri vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde aveţi de rezolvat câteva sarcini destul de importante. Sunteţi atenţi/te la detalii şi reuşiţi să terminaţi totul până în orele prânzului. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face o mică surpriză.


Horoscop 2 august 2017, Balanţă:

Încercaţi să profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă ocupa de toate sarcinile profesionale cu care aţi rămas în urmă în această perioadă. Aveţi mult de muncă, motiv pentru care s-ar putea să fiţi nevoiţi/te să ajungeţi mai devreme la birou şi să mai rămâneţi şi peste program.


Horoscop 2 august 2017, Scorpion:

Ziua de azi este o perioadă foarte bună pentru a finaliza proiecte mai importante, care să vă aducă beneficii frumoase pe plan financiar. Nu uitaţi, totuşi, că din când în când aveţi nevoie şi de puţină relaxare; faceţi tot posibilul ca măcar weekendul să rămână pentru a vă odihni.


Horoscop 2 august 2017, Săgetător:

Astrele vă scot în cale o persoană străină, de care vă apropiaţi foarte mult imediat şi care vă va câştiga încrederea rapid. Această perioadă va juca un rol destul de important în viitorul vostru; este încă prea devreme să spunem dacă este vorba despre o relaţie personală sau una strict profesională.


Horoscop 2 august 2017, Capricorn:

Ziua de miercuri vine cu o surpriză frumoasă pentru Capricorni; s-ar putea să primiţi o sumă de bani. Poate fi vorba despre un bonus câştigat de pe urma unui proiect încheiat recent sau despre un împrumut de care aţi uitat. Mare atenţie, însă, cum folosiţi aceşti bani!


Horoscop 2 august 2017, Vărsător:

Astăzi reuşiţi să vă conectaţi imediat cu persoane cu care interacţionaţi şi să purtaţi discuţii frumoase şi interesante cu aceştia/stea. Este posibil ca unii/ele dintre ei/le să vă ofere câteva sfaturi eficiente cu privire la situaţia în care vă aflaţi pe plan profesional, iar voi decideţi să le puneţi în aplicare.


Horoscop 2 august 2017, Peşti:

În această perioadă trebuie să ştiţi că acţiunile voastre depind foarte mult de starea de spirit pe care o aveţi şi de oamenii cu care interacţionaţi. De aceea astrele vă sfătuiesc să vă retrageţi puţin în carapacea voastră şi să încercaţi să luaţi decizii bazate pe intuiţie, nu pe sfaturile pe care le primiţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS