Horoscop Urania săptămânal: 31 iulie - 6 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 31 iulie - 6 august 2017


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Berbec:

Ziua de 31 iulie s-ar putea să nu fie tocmai o zi plăcută pentru persoanele născute în acest semn zodiacal. Luna se află încă în casa transformărilor din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că este posibil să aveţi parte de evenimente cu impact emoțional destul de puternic la începutul acestei săptămâni. Ceea ce puteți face voi însă în această situație este să administraţi lucrurile într-un mod foarte înțelept.


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Taur:

Începând cu data de 3 august, Uranus retrogradează în casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că nivelul vostru de surescitare mentală ar putea crește destul de mult. S-ar putea așadar să spuneţi sau să faceţi lucruri pe care aţi putea ajunge să le regretați mai devreme sau mai târziu. Încercaţi să nu vă ieşiţi din fire.


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Gemeni:

În data de 31 iulie, Venus își face intrarea în casa banilor și a bunurilor din horoscopul vostru general, semn cum că începând de săptămâna aceasta, pot apărea mai multe ocazii de a vă rotunji veniturile și/sau valorifica economiile realizate până acum. Totuşi, nu vă aruncaţi cu capul înainte!


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Rac:

Lunea aceasta, Venus intră în casa vitalității din horoscopul vostru general, conferindu-vă un suflu proaspăt prin îmbunătățirea imaginii pe care o aveţi despre voi înşivă/sevă. Așa se face că intervalul 1-3 august, când Luna se perindă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, v-ar putea surprinde într-o stare mai bună decât ar fi de așteptat. Aveţi grijă doar să nu vă extenuaţi!


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Leu:

În zilele de 4 şi 5 august, Luna tranzitează casa sănătății din horoscopul vostru general, semn cum că acest aspect al vieții voastre ar trebui să vă intereseze mai mult decât de obicei în acele zile. Gândiţi-vă cum anume aţi putea să vă îmbunătăţiţi stilul de viață și alimentație. Cu siguranță puteți aduce unele ajustări de care v-aţi putea ține o perioadă destul de îndelungată.


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Fecioară:

Cu excepția zilei de 6 august, nu se anunță vești proaste pentru voi cât privește sănătatea. Nu este exclus însă ca în ultima zi a săptămânii să nu vă aflaţi în apele voastre. Indicat ar fi ca atunci să vă înconjuraţi de prieteni și să nu stăruiţi prea mult în medii încărcate de energie negativă. Apoi, unele lucruri mai depind și de voi.


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Balanţă:

Din data de 3 august, Uranus se mișcă în sens aparent invers prin casa cuplului din horoscopul vostru general, fapt ce indică că lucrurile s-ar putea precipita între voi și cel/a drag/ă. Bine ar fi acum să evitați orice v-ar putea aduce într-o stare conflictuală din care să nu mai puteți ieși. Căutaţi să vă asigurați armonia în cuplul pe care îl formați.


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Scorpion:

Luni, Luna se perindă prin casa vitalității din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult. Găsiţi un reper stabil în voi înşivă/sevă dacă lucrurile nu dau semn că se îndreaptă de la sine. După data de 3 august, se întrevede o perioadă în care v-aţi putea confrunta cu o stare de tensiune destul de puternică. Îi puteți face față cu succes dacă vă doriţi asta.


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Săgetător:

În intervalul 1-3 august, Luna se mișcă prin zodia nașterii voastre căreia îi corespunde casa vitalității din horoscopul vostru general, indiciu cum că se prefigurează un mijloc de săptămână în care nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult. Ideal ar fi să faceţi în așa fel încât să vă setaţi unele priorități ferme și apoi să vă adaptaţi în ceea ce privește restul angajamentelor.


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Capricorn:

În intervalul 1-3 august, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că v-aţi putea afla la mijlocul acestei săptămâni la mâna propriilor prejudecăți și preconcepții. Recomandat ar fi să faceţi în așa fel încât să nu le lăsaţi să vă marcheze luarea de decizii. Altfel, s-ar putea să ajungeţi să le regretați mai devreme sau mai târziu.


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Vărsător:

În zilele de 4 şi 5 august, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt ce indică că în acest weekend aţi putea fi destul de refractari/e la noutate, ceea ce nu vă prea stă în caracter. Înconjuraţi-vă de persoane care au o energie bună și evitaţi mediile care v-ar putea accentua starea de indisponibilitate pentru lucruri care în mod normal vă fac plăcere.


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Peşti:

În ultima zi a săptămânii, Luna ajunge în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că există riscul să nu vă simţiţi prea bine atunci. Dacă credeţi că totul și toți/ate vă sunt împotrivă, poate ar fi timpul să vă schimbaţi tiparul de gândire. În caz contrar, aţi putea începe săptămâna viitoare destul de demoralizaţi/te. Aveţi parte de toate avantajele pentru a reuși acest lucru.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS