Horoscop Urania săptămânal: 24-30 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 24-30 iulie 2017


Horoscop 24-30 iulie 2017, Berbec:

În zilele de 25 şi 26 ale lunii, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că ar trebui să faceţi din acest aspect al vieții voastre o prioritate. Încercaţi așadar să aduceţi unele schimbări stilului vostru de viață și alimentație, mai ales dacă aţi fost destul de dezordonaţi/te la acest capitol în ultima vreme. Important este să vă puteți ține de modificările pe care le aduceţi.


Horoscop 24-30 iulie 2017, Taur:

În intervalul 27-29 iulie, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că în ultima parte a acestei săptămâni ar fi indicat să vă concentraţi pe stabilirea și/sau menținerea unui echilibru interior stabil. Altfel, s-ar putea ca ceea ce vă afectează emoțional să ajungă să îşi pună amprenta și pe starea în care se află organismul vostru acum.


Horoscop 24-30 iulie 2017, Gemeni:

În ziua de 24, dar mai ales în 27, abilitățile voastre de comunicare și socializare pot fi potențate de astre, ceea ce v-ar putea ajuta ca în prima zi a săptămânii să depăşiţi eventualele tensiuni care pot apărea între voi și partenerul/a de afaceri, clienți/tele sau colaboratori/are. Nu vă bazaţi însă pe faptul că vă veţi bucura de acest privilegiu și în următoarele zile.




Horoscop 24-30 iulie 2017, Rac:

Cu excepția zilei de 30 iulie, planul personal al vieții voastre nu este vizat de astre. Așa se face că doar în ultima zi a săptămânii astrele vă fac recomandări cu privire la acest domeniu. Ceea ce își doresc ele pentru voi este să staţi mai mult în compania partenerului/ei și/sau a celor mici. Aparent, este nevoie de voi în preajma lor pentru ca lucrurile să nu evolueze într-o direcție nepotrivită.


Horoscop 24-30 iulie 2017, Leu:

În data de 24 iulie, Luna se mișcă prin casa vitalității din horoscopul vostru general, semn cum că nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult. Dacă vă concentraţi totuși pe menținerea bateriilor voastre la o cotă normală, este posibil să nu oscilaţi atât de puternic între stări de letargie și altele de prea multă activitate. În definitiv, ține doar de voi să vă păstraţi la un nivel echilibrat cât de cât.


Horoscop 24-30 iulie 2017, Fecioară:

În ziua de 24 iulie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să vă displacă și când vi se oferă mai multă atenție și când nu vi se dă suficientă. Acest lucru poate duce la confuzii atât în ceea ce vă privește pe voi înşivă/sevă, cât și în raport cu ceilalți. Poate ar fi bine să meditaţi asupra acestui aspect și să faceţi puțină cercetare pe interior.


Horoscop 24-30 iulie 2017, Balanţă:

În zilele de 25 şi 26 iulie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce ar putea face ca standardele voastre de perfecțiune să urce mai sus decât de obicei. În felul acesta, aţi putea fi destul de nemulţumiţi/te cu voi înşivă/sevă și cu ceilalți, ceea ce v-ar putea afecta într-o oarecare măsură nivelul de popularitate. Gândiţi-vă cum anume puteți rezolva acest inconvenient.


Horoscop 24-30 iulie 2017, Scorpion:

În intervalul 27-29 iulie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu vă găsiţi într-o dispoziție prea echilibrată, din cauza faptului că treceţi prin unele provocări din punct de vedere relațional. Poate ar fi mai bine pentru voi dacă v-aţi concentra acum pe redobândirea păcii interioare decât pe altceva.


Horoscop 24-30 iulie 2017, Săgetător:

În ultima zi a săptămânii, Luna ajunge în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că ziua de 30 a lunii v-ar putea surprinde într-o dispoziție nu tocmai bună. Într-un fel sau altul, unele temeri, frustrări sau nemulțumiri ar ajunge la suprafață, indiciu că riscaţi să vă găsiţi într-o stare destul de proastă. Înconjuraţi-vă de oameni pozitivi cu o energie pe măsură.




Horoscop 24-30 iulie 2017, Capricorn:

Ziua de 24 vă solicită atenția în direcția parteneriatelor de afaceri, a colaborărilor sau a relației cu unii/ele clienți/te importanți/te. Iată așadar o situația în care trebuie să daţi dovadă de transparență, mai ales dacă realizaţi câștiguri semnificative de pe urma acestor legături profesionale. S-ar putea ca un scenariu asemănător, dar cu mult mai multă greutate, să aibă loc cândva în cursul zilei de 27 a lunii.


Horoscop 24-30 iulie 2017, Vărsător:

În ziua de 24, dar mai ales în 27, ar fi bine să vă concentraţi pe relația cu asociații/tele, colaboratorii/arele și clienții/tele. Cea mai mare parte din atenția voastră ar trebui să se întrepte către acest domeniu întrucât se prea pare că în această direcție faceţi și cele mai mari progrese de săptămâna aceasta. În zilele de 27 şi 28 iulie, ar fi recomandat să discutați pe un alt ton anumite subiecte de ordin financiar.


Horoscop 24-30 iulie 2017, Peşti:

În ziua de 24, dar mai ales în 27, astrele influențează climatul astral în sectorul sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn că în aceste zile ar fi indicat să aveţi mai multă grijă de organismul vostru. Persoanele născute în acest semn zodiacal care suferă de boli cardiovasculare ar trebui să se ferească de căldură sau orice le-ar putea agrava boala. Prevenția este cheia unei stări de bine.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS