Horoscop Urania săptămânal: 3-9 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 3-9 iulie 2017


Horoscop 3-9 iulie 2017, Berbec:

Luna Plină din data de 9 a lunii se perfectează în casa opusă pe cercul zodiacal celei a familiei, universul vostru interior, dar efectele acesteia se fac simțite și în acel sector, semn cum că echilibrul vostru emoțional ar putea avea de suferit la sfârşitul acestei săptămâni. Se întrevăd așa câteva zile în care se recomandă să investiţi mai multă energie în menținerea calmului și a stăpânirii de sine.


Horoscop 3-9 iulie 2017, Taur:

Luna Plină din ziua de 9 se manifestă plenar în casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că săptămâna aceasta se creează contextul astral necesar pentru a aduce unele modificări binevenite sistemului vostru de valori, principii și credințe. O astfel de inițiativă este cu atât mai necesară dacă aţi trecut printr-o perioadă cu multe evenimente importante pentru voi.


Horoscop 3-9 iulie 2017, Gemeni:

Luna Plină din 9 a lunii se perfectează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că zilele acestea ar putea avea loc evenimente cu impact emoțional destul de puternic. Poate că dacă aţi înțelege la timp că acestea sunt menite să vă dovedească faptul că sunteţi mai puternici/e decât credeaţi, nu aţi avea probleme în a le gestiona cu succes. Încercaţi să nu vă pierdeţi cu firea.




Horoscop 3-9 iulie 2017, Rac:

Luna Plină din data de 9 se perfectează în casa opusă pe cercul zodiacal celei a vitalității, dar influența acesteia se face simțită și în nivelul de energie de care vă bucuraţi săptămâna aceasta. Acesta s-ar putea să fluctueze destul de mult zilele acestea, fapt pentru care se recomandă să o administraţi cu multă prudență. Altfel, s-ar putea să vă suprasolicitați și să vă epuizaţi.


Horoscop 3-9 iulie 2017, Leu:

Luna Plină din ziua de 9 se manifestă plenar în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu cum că ar trebui să acordaţi mai multă atenție acestui aspect, în special dacă nu v-a preocupat prea mult în ultima vreme sau nu aţi trecut printr-o perioadă prea bună din acest punct de vedere. Străduiţi-vă să fiţi ceva mai stricţi/te cu voi și vor apărea și rezultatele cât de curând.


Horoscop 3-9 iulie 2017, Fecioară:

În zilele de 5 şi 6 iulie, Luna tranzitează casa familiei, universul vostru interior, semn cum că la mijlocul acestei săptămâni membrii/ele familiei sau părinții v-ar putea cauza unele frământări sufletești. Poate spun ceva fără să îşi aleagă bine cuvintele sau se poartă fără prea multe menajamente, fapt care vă supără destul de mult. Poate că dacă nu le-aţi lua atât de în serios, ar fi altfel.


Horoscop 3-9 iulie 2017, Balanţă:

Luna Plină din 9 a lunii se manifestă plenar în casa familiei, universul vostru interior, semn cum că s-ar putea ca răceala aparentă de care dau dovadă unii/ele membri/e ai/a familiei să vă supere destul de mult. Dacă lăsaţi acest lucru să vă influențeze, există riscul ca echilibrul vostru emoțional să aibă mult de suferit. Încercaţi să evitați situațiile în care daţi prea multă importanță.


Horoscop 3-9 iulie 2017, Scorpion:

Luna Plină din data de 9 interconectează casele călătoriilor, comunicării și studiilor din horoscopul vostru general, animând aceste aspecte ale vieții voastre. Încercaţi totuși să nu vă supraaglomeraţi, căci altfel există riscul să nu promovaţi examene, interviuri de angajare pe care v-aţi bazat sau ca prezentările voastre din cadrul ședințelor să se transforme într-un eșec.


Horoscop 3-9 iulie 2017, Săgetător:

În zilele de 3 şi 4 iulie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care s-ar putea să fiţi destul de tulburaţi/te pe plan emoțional săptămâna aceasta. Cel mai probabil, revin în actualitate frici, nemulțumiri și frustrări care v-au dat târcoale acum câțiva ani și pe care aţi reușit să le ţineţi la depărtare într-o formă sau alta. Nu fiţi prăpăstioşi/ase fără niciun motiv.




Horoscop 3-9 iulie 2017, Capricorn:

Luna Plină din ziua de 9 se manifestă plenar în zodia nașterii voastre căreia îi corespunde și casa vitalității din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că nivelul vostru de energie ar putea fi destul de ridicat zilele acestea. Cu toate acestea, poate ar fi mai bine pentru voi dacă aţi acționa cu prudență. Altfel, s-ar putea să vă risipiţi energiile fără a realiza nimic notabil.


Horoscop 3-9 iulie 2017, Vărsător:

Luna Plină din 9 a lunii se manifestă plenar în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că săptămâna aceasta se poate observa în comportamentul vostru o oarecare rigiditate care nu vă este tocmai familiară. Poate că dacă aţi încerca să fiţi mai flexibili/e și să vă depărtaţi oarecum de tiparele de gândire și acțiune coercitive, lucrurile ar sta într-adevăr mai bine pentru voi.


Horoscop 3-9 iulie 2017, Peşti:

Luna Plină din data de 9 se perfectează în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, semn cum că săptămâna aceasta puteți găsi oameni care să vă sprijine moral, financiar sau cu alte tipuri de resurse pentru a vă implementa o idee de afaceri în care credeţi cu toată tăria. Nici măcar să nu vă treacă prin cap să vă folosiţi de aceste ajutoare în interes pur personal. Puteți avea de pierdut.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS