Horoscop Urania săptămânal: 1-7 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 1-7 mai 2017


Horoscop 1-7 mai 2017, Berbec:

În zilele de 4 şi 5 mai, Luna se perindă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că atunci ar fi de dorit să acordaţi o atenție sporită organismului vostru. Respectaţi un orar al meselor strict și dormiţi devreme. Ar fi bine să fiţi ceva mai riguroşi/ase cu voi înşivă/sevă. Chiar și așa, nu vă impuneţi un stil de viață și alimentație aspru.


Horoscop 1-7 mai 2017, Taur:

În zilele de 6 şi 7 mai, Luna se va afla în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că sfârșitul acestei săptămâni v-ar putea surprinde fără energie. Din acest motiv, aveţi grijă ca în weekend să nu vă extenuaţi și mai mult! Dedicaţi-vă așadar timpul doar angajamentelor sociale importante și în rest încercaţi să faceţi ceva relaxant.


Horoscop 1-7 mai 2017, Gemeni:

Zilele de 2 şi 3 sunt favorabile întâlnirilor cu prietenii/ele din copilărie, vecinii/ele sau rudele de origine, deci dacă aveţi puţin timp liber, invitaţi-i la o cafea sau cel puţin daţi-le un telefon. În zilele de 4 şi 5, ar fi bine să vă faceţi puțin timp pentru părinți, mai ales dacă nu ați menținut un contact stabil de curând. Zilele de 6 şi 7 ar fi indicat să le rezervaţi persoanei iubite.


Horoscop 1-7 mai 2017, Rac:

În data de 3 mai, Mercur va reia mersul direct prin casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum că atmosfera dintre voi și şefi/e s-ar putea schimba în bine, veste cu atât mai bună cu cât unii/ele persoane născute în acest semn au avut parte de fricțiuni cu aceștia/stea în ultima vreme. Parcă vă este mai ușor de atunci încolo să vedeți ceva bun în argumentele interlocutorului.


Horoscop 1-7 mai 2017, Leu:

În prima zi a acestei săptămâni, Luna se mai află încă în casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce ar putea semnala faptul că sunteţi destul de sensibili/e și tindeţi să luaţi lucrurile personal. Lucrurile se schimbă în zilele de 2 şi 3 când aceasta se mută în zodia nașterii voastre, tranzit care aduce o contribuţie binevenită la nivelul vostru de energie. Așa se face că vă simţiţi mai bine în pielea voastră atunci.


Horoscop 1-7 mai 2017, Fecioară:

În zilele de 2 şi 3 mai, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că aţi putea fi mai inclinaţi/te decât de obicei către irascibilitate. Încercaţi să nu vă lezaţi prea tare atunci când nu vi se oferă admirația și atenția pe care le meritați; sigur există motive întemeiate pentru care cei/le din jurul vostru sunt mai preocupați/te de alte lucruri decât acestea.


Horoscop 1-7 mai 2017, Balanţă:

În zilele de 4 şi 5 mai, Luna se perindă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, predispunându-vă la o doză cam mare de perfecționism. În consecinţă, s-ar putea ca la mijlocul săptămânii să fiţi destul de cicălitori/are, aşteptând lucrurile aproape imposibile de la voi înşivă/sevă și cei/le din jurul vostru. Dacă așa stau lucrurile, încercaţi să fiţi realişti.


Horoscop 1-7 mai 2017, Scorpion:

În zilele de 4 şi 5 mai, Luna tranzitează casa prietenilor/elor, semn cum că sfârşitul săptămânii se recomandă a fi petrecut, atât cât se poate, în compania lor. Se prea poate ca aceștia/stea să aducă în peisajul vostru social alţi oameni cu care pare să aveţi destul de multe lucruri în comun; discuțiile cu aceștia/stea vă vor deschide noi orizonturi, aducând un suflu proaspăt în viața voastră.


Horoscop 1-7 mai 2017, Săgetător:

În zilele de 4 şi 5 mai, Luna se va afla în casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum că ar fi indicat să acordaţi o atenție sporită muncii voastre atunci. Dacă vă îndepliniţi sarcinile cu profesionalism, şefii/ele ar putea să vă aprecieze, ceea ce v-ar putea uşura ascensiunea profesională în perioada următoare. Faceţi tot posibilul să daţi tot ceea ce aveţi mai bun din voi.


Horoscop 1-7 mai 2017, Capricorn:

În intervalul 1-3 mai, se anunță rost de negocieri care se pot termina în avantajul vostru dacă daţi dovadă de intuiție, dar reuşiţi totuși să fiţi asertivi/e fără a coafa agresivitatea. Încercaţi așadar să vă menţineţi la înălțime și să demonstraţi celorlalți faptul că contribuţia voastră este una cu adevărat valoroasă. Volumul de muncă este mai mare decât de obicei, dar veţi avea numai de câștigat pe viitor.


Horoscop 1-7 mai 2017, Vărsător:

În intervalul 2-5 mai, Luna se mișcă prin casele relațiilor profesionale din horoscopul vostru general, ceea ce vă semnalează faptul că interacțiunile cu asociații/tele, colaboratorii/arele și clienții/tele vor avea o importanță deosebită pentru contextul profesional săptămâna aceasta. Acordaţi acestor interacțiuni importanța meritată și aceste parteneriate se vor dovedi mai lucrative decât v-aţi așteptat.


Horoscop 1-7 mai 2017, Peşti:

În zilele de 2 şi 3 mai, Luna se perindă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce vă poate face să reacţionaţi neaşteptat și să aveţi ieșiri necontrolate care se pot răsfrânge în mod neplăcut asupra voastră. Persoanele născute în acest semn care suferă de afecțiuni cardiovasculare ar trebui să fie mai atente în aceste zile și să nu se suprasolicite.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS