Horoscop Urania lunar: aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania aprilie 2017


Horoscop aprilie 2017, Berbec:

Horoscop Urania Berbec aprilie 2017
Începând cu 3 aprilie, ar fi indicat să vă dedicaţi mai mult meditației și introspecției. Din 5 încolo, pot apărea obstacole în calea studiilor sau a deplasărilor la mare distanță de casă. Tot după data de 5 încolo, se pot ivi ocazii de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor. În cursul zilei de 8, aşteptaţi-vă să intervină o criză de spiritualitate! Alungaţi din minte gândurile negative!

Din 10 încolo, se pot rări ocaziile de a vă suplimenta veniturile sau de a învesti în idei care vă pot aduce bani mulţi. După data de 15, vă recăpătaţi liniştea sufletească, ceea ce contribuie destul de mult la starea voastră de bine. Din 20 încolo, puteți întâmpina dificultăţi când vine vorba să le arătați celorlalți anumite părți din personalitatea voastră.

În jurul datei de 21, puteți fi tentaţi/te să vă puneţi aceleași întrebări existențiale ale căror răspunsuri nu pot fi aflate. Din 21 încolo, s-ar putea să fiţi ceva mai agresivi/e în comunicare. În preajma zilei de 24, este posibil să alegeţi să vă închideţi în voi pentru a vă reevalua sistemul de valori. În data de 28, tindeţi să vă exprimaţi anapoda.


Horoscop aprilie 2017, Taur:

Horoscop Urania Taur aprilie 2017
Din data de 3, reevaluaţi anumite proiecte de grup, planuri de viitor sau amici. Din 5 încolo, relația cu partenerul/a de viață și/sau afaceri poate întâmpina dificultăţi, cel mai probabil din cauza banilor sau a geloziei. În cursul zilei de 8, reechilibraţi raportul de forțe dintre voi și cel/a drag/ă şi/sau asociat/ă.

După 10 aprilie, parcă nu vă mai este la fel de uşor să vă exprimaţi personalitatea în raport cu persoanele din jur. Din 15 încolo, se clarifică situația pe plan social și/sau în privința planurilor de viitor sau a proiectelor de grup. Din data de 20, nivelul vostru de irascibilitate poate crește destul de mult, fapt pentru care s-ar putea să vă enervaţi din orice motiv.

În preajma zilei de 21, puteți pune din nou la îndoială perspectivele parteneriatului de viață sau de afaceri. După data de 21, pot apărea şanse de a vă suplimenta veniturile și/sau a vă valorifica economiile destul de rapid. În data de 24, se încheagă relația dintre voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri, dar în jurul datei de 28, s-ar putea să vă ieşiţi din fire dintr-un motiv sau altul.


Horoscop aprilie 2017, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni aprilie 2017
Profesional, puteți simți că nu evoluaţi din 3 încolo. După data de 5, este posibil să apară probleme de relaționare în raport cu partenerul/a de viață și/sau afaceri. În cursul zilei de 5, ar fi indicat să nu vă implicaţi în comploturi și să nu ascultaţi ce spune lumea. În preajma datei de 8, se poate dezechilibra raportul de forțe dintre voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri.

Din 10 încolo, puteți avea tendința de a persista în tipare de gândire care nu vă fac bine. Din data de 15 a lunii, lucrurile încep să se mai dezmorțească la serviciu. Vă recomand însă ca, după data de 20, să vă reevaluaţi relațiile de amiciţie și/sau proiectele de grup ori planurile de viitor. În cursul zilei de 21, cariera voastră sau a persoanei iubite intervine între voi.

Din data de 21, atitudinea voastră pare a fi una mai asertivă decât de obicei. Dacă aţi început de curând un proiect cu unii amici sau vă gândiţi serios la această posibilitate, ar fi bine ca în preajma zilei de 24 să cântăriţi bine avantajele și dezavantajele unei astfel de inițiative. Altfel, în jurul datei de 28, pot interveni schimbări care vă pot lua prin surprindere pe aceste planuri.


Horoscop aprilie 2017, Rac:

Horoscop Urania Rac aprilie 2017
Din 3 încolo, reevaluaţi-vă sistemul de valori, principii și credințe! Aduceţi-i modificările necesare după ultimele evenimente importante din viața voastră! Din data de 5 a lunii, bine ar fi să investiţi mai mult timp și efort în starea voastră de bine. În cursul zilei de 5, pot apărea ocazii de colaborare sau de sponsorizare a unei idei de-ale voastre de afaceri. Daţi tot ce aveţi mai bun!

În preajma zilei de 8 aprilie, pot părea anumite probleme de sănătate sau vi se deleagă sarcini de muncă care s-ar putea să vă depășească nivelul de experiență. Din 10 încolo, ar fi recomandat să vă gândiţi serios dacă cercul de prieteni frecventat este bun pentru voi. După data de 20, puteți stagna profesional. În cursul zilei de 21, vi se pot testa din nou capacitățile la locul de muncă sau sunteţi încercaţi/te pe plan medical.

Din data de 21 a lunii, sunteţi tentaţi/te să vă construiţi scenarii ireale. Faptul că luaţi lucrurile metodic perioada aceasta vă poate veni într-ajutor în jurul zilei de 24. Profesional, poate apărea o surpriză plăcută ori mai puțin plăcută, în preajma datei de 28.


Horoscop aprilie 2017, Leu:

Horoscop Urania Leu aprilie 2017
Din 3 încolo, ar fi bine să evaluaţi dacă parteneriatul de viață și/sau afaceri se situează pe baze solide. Din data de 5 a lunii, puteți întâmpina greutăţi în relaționarea cu persoana iubită și/sau cei mici. În cursul zilei de 5, puteți înregistra progrese semnificative pe plan profesional. În preajma datei de 8, nu lăsaţi gelozia și posesivitatea să se infiltreze în relația de cuplu! Aveţi încredere în persoana dragă!

Din 10 încolo, puteți simți însă că nu evoluaţi din punct de vedere profesional. După data de 15, se animă atmosfera dintre voi și persoana iubită. Din data de 20 aprilie, încercaţi să vă reevaluaţi sistemul de referință, mai ales dacă aţi trecut prin evenimente însemnate în ultima vreme! Axaţi-vă, cel puțin începând cu data de 21, pe cultivarea unei mai mari încrederi în raport cu cel/a drag/ă.

Din data de 21, viața voastră socială se înseninează, cel mai probabil pentru că apar mai multe fețe noi în cercul de prieteni pe care îl frecventaţi. În cursul zilei de 24, programaţi-vă o ieșire din cotidian cu partenerul/a de cuplu și/sau cei mici! În jurul datei de 28, se arată o plecare neașteptată peste hotare sau la distanță ceva mai mare de casă.


Horoscop aprilie 2017, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară aprilie 2017
Din 3 încolo, bine ar fi să vă evaluaţi relația de cuplu și să vedeți dacă sunteţi pe aceeaşi direcţie cu partenerul/a. După data de 5 a lunii, atmosfera dintre voi și rudele de origine ar putea deveni ceva mai tensionată decât de obicei. În jurul datei de 5, organizaţi o ieșire din cotidian cu persoana iubită și/sau cei mici.

Din data de 10 aprilie, încercaţi să vă reevaluaţi sistemul de valori, principii și credințe! Din 15 încolo, atmosfera dintre voi și partener/ă parcă se mai animă. Însă, mai sunt încă lucruri de pus la punct pentru a vă recăpăta conexiunea de la început. Tratați-le după data de 20! Nu le permiteți rudelor de origine să se amestece în relaţia voastră de cuplu, cândva în jurul zilei de 21!

Din 21 încolo, se înseninează atmosfera pe plan profesional, cel mai probabil pentru că apar ocazii noi de a vă prezenta veleitățile la serviciu. Nu este nimic rău în a îi pune la curent pe apropiaţi cu ce se întâmplă între voi și partener/ă, dar evitaţi să îi amestecaţi și mai mult în jurul datei de 24! În cursul zilei de 28, pot apărea certuri între voi și cel/a drag/ă, poate pe seama banilor sau geloziei.


Horoscop aprilie 2017, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă aprilie 2017
Din 3 încolo, ar fi de dorit să schimbaţi ceva la stilul vostru de viață și/sau alimentație. După data de 5 a lunii, nu vă încredeţi prea mult pe abilitățile voastre de comunicare și socializare! Există riscul să vă lase la greu. Dacă treceţi prin momente dificile în jurul datei de 5, vorbiţi cu rudele apropiate despre ceea ce vi se întâmplă. În cursul zilei de 8, s-ar putea să nu mai funcţioneze aparatura de la birou ori vă certați cu colegii/ele.

Pot apărea conflicte între voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri din data de 10 încolo, din cauză că nu sunt suficienți banii sau vă îndoiți de fidelitatea acestuia/eia. După data de 15, se schimbă în bine starea voastră de sănătate, iar lucrurile merg din ce în ce mai bine pe plan profesional. Din data de 20 aprilie, riscă să apară tensiuni între voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri.

În preajma zilei de 21, este vă pună iar probleme aparatura de la birou sau poate ajungeţi să aveţi ceva de împărțit cu colegii/ele de muncă. Din data de 21, s-ar putea înmulți deplasările în afara ţării ori poate sunteţi nevoiţi/te să acumulaţi experienţă într-un domeniu rapid. Apar surprize în parteneriatul de viață în cursul zilei de 28.


Horoscop aprilie 2017, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion aprilie 2017
Din data de 3 aprilie, atmosfera dintre voi și partener/ă și/sau cei mici s-ar putea tensiona puţin. Pe plan financiar, lucrurile nu progresează începând cu data de 5. Puteţi rezolva multe dintre neînţelegerile în relaţia de cuplu dacă comunicați, mai ales în cursul zilei de 5. Financiar, limitaţi-vă la articolele strict necesare în jurul datei de 8! În caz contrar, vi se poate subţia serios portofelul.

Din 10 încolo, pot interveni probleme de comunicare între voi și partener/ă. Vestea bună este că după data de 15 se mai animă atmosfera între voi și persoana iubită și/sau cei mici. Profesional, aţi putea involua începând cu data de 20 sau poate doar nu veţi fi în cea mai bună formă. Nu cheltuiţi prea mult în cursul zilei de 21! Altfel, vi se scurg banii printre degete.

Din 21 încolo, relația voastră cu partenerul/a de viață și/sau afaceri se poate înrăutăţi, poate din pricina banilor sau a geloziei. Financiar, pot apărea şanse de a vă rotunji veniturile și/sau valorifica economiile, în cursul zilei de 24. În preajma datei de 28, poate avea loc o schimbare care vă poate lua prin surprindere din punct de vedere profesional sau de ordin medical.


Horoscop aprilie 2017, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător aprilie 2017
Din 3 încolo, atmosfera dintre voi și cei/le dragi s-ar putea să se tensioneze puţin. După data de 5, se prea poate ca nivelul vostru de energie să scadă destul de mult. În jurul datei de 5, șarmul și carisma voastră se accentuează vizibil. Nu este exclus să apară fricțiuni suplimentare între voi și cei/le dragi în cursul zilei de 8. Aveţi mai multă grijă de sănătatea voastră și nu intraţi în altercaţii cu colegii/ele de muncă începând cu data de 10!

După data de 15 a lunii, revin pacea și armonia în raport cu membrii/ele familiei. Însă, este posibil să nu mai relaţionaţi atât de bine cu persoana iubită și/sau cei mici. Nu vă dedaţi conflictelor cu persoanele dragi în jurul datei de 21! Tot din 21 aprilie, voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri puteți trece printr-o perioadă mai dificilă.

Bazaţi-vă pe intuiție în preajma zilei de 24 dacă vreţi să vă daţi seama ce le trece prin cap apropiaţilor! Cuvintele s-ar putea să nu fie suficiente atunci, fapt pentru care aţi avea mai mult de câștigat dacă aţi citi printre rânduri. Din data de 28, pot avea loc surprize pe plan sentimental. Se prea poate să aflaţi că familia voastră se va înmulţi cu încă un membru.


Horoscop aprilie 2017, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn aprilie 2017
Nu contaţi prea mult pe abilitățile voastre de comunicare și socializare din 3 încolo! După data de 5, puteți avea tendința de a persista în tipare de gândire învechite. În preajma zilei de 5, șarmul și carisma voastră sunt mult mărite. În cursul zilei de 8, nu vă implicaţi în comploturi și evitaţi să plecaţi urechea la bârfe! Atmosfera dintre voi și partener/ă s-ar putea tensiona din 8 încolo.

Abilitățile voastre de comunicare și socializare încep ușor-ușor să îşi revină din 15 încolo. Însă, mai puteți întâmpina greutăţi în relaționarea cu membrii/ele familiei după data de 20. Puteți fi tentaţi/te, în jurul zilei de 21, să plecaţi urechea la bârfe, ceea ce nu ar fi recomandat. Este posibil să ajungeţi să spuneţi ori să faceţi lucruri pe care aţi ajunge să le regretați.

Din data de 21, daţi mai mult randament la locul de muncă, dar eventualele șicane dintre voi și anumiți/te colegi/e de muncă ar putea produce un conflict foarte mare. Dacă treceţi prin momente neplăcute în cursul zilei de 24, apelaţi la rude pentru suportul emoțional de care aveţi nevoie! Pot avea loc, în jurul datei de 28, evenimente neprevăzute în planul familial.


Horoscop aprilie 2017, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător aprilie 2017
După data de 3, se pot rări șansele de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor. Din 5 încolo, vi se pot tria amicii, proiectele de grup sau planurile de viitor. Dacă treceţi prin momente neplăcute în preajma zilei de 5, lăsaţi-i pe membrii/ele familiei să vă ofere sprijin moral! În jurul zilei de 8, nu este un moment favorabil să investiţi în proiecte fără prea mari garanții.

Din data de 10, pot interveni unele conflicte între voi și cei/le dragi ai/ale voştri/astre. Din 15 încolo, se mai înseninează climatul financiar și apar mai multe ocazii. Abilitățile voastre de socializare și comunicare nu se ridică, după data de 20, la standardele obișnuite. Faceţi în aşa fel încât să nu vă programaţi ședințe importante în această perioadă! S-ar putea să nu se finalizeze avantajos.

Evitaţi investițiile, mai ales în proiecte de grup și planuri de viitor și în cursul zilei de 21! Tot din 21 aprilie, se îndulcesc relațiile cu partenerul/a și/sau cei mici. În preajma datei de 24, se poate pune problema să amânaţi întâlnirile cu unii/ele colegi/e de proiect ori cu unii potențiali sponsori. S-ar putea, la un moment dat în jurul zilei de 28, să aveţi parte de o întâlnire-surpriză cu cineva.


Horoscop aprilie 2017, Peşti:

Horoscop Urania Peşti aprilie 2017
Șarmul și carisma voastră par să nu se ridice la cotele obișnuite din 3 încolo. Profesional, poate începe o perioadă de stagnare sau chiar involuție după 5 aprilie. În cursul zilei de 5, se anunță un context astral favorabil întâlnirilor de afaceri cu unii/ele potențiali/e colegi/e de proiect ori eventuali sponsori. Aşteptaţi-vă ca, în jurul zilei de 8, să aveţi parte de unele tensiuni cu şefii!

Abilitățile voastre de comunicare și socializare sunt scăzute din data de 10 încolo. Vestea bună este însă că vă recăpătaţi farmecul personal după 20 aprilie. Aveţi grijă totuși că după data de 20 se pot rări ocazii de a vă rotunji veniturile și/sau valorifica economiile! Din 21 încolo, s-ar putea să ajungeţi la conflicte cu superiorii.

Din data de 21 aprilie, s-ar putea tensiona atmosfera în planul familial. Din 24 încolo, se pot ivi şanse de ordin financiar. Poate că nu veţi câştiga foarte mulţi bani, dar cu siguranță vă pot ajuta să vă acoperiţi anumite cheltuieli. Un astfel de noroc de câștig poate apărea în cursul zilei de 28. Fiţi atenţi/te, astfel încât să nu riscaţi să treceţi pe lângă el!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS