Horoscop Urania săptămânal: 17-23 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 17-23 aprilie 2017


Horoscop 17-23 aprilie 2017, Berbec:

În intervalul 21-23 aprilie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că este posibil să nu vă prea surâdă activitățile zgomotoase la sfârșitul acestei săptămâni. Poate dacă v-aţi petrece timpul liber făcând ceva relaxant care să vă deconecteze de la cotidian, lucrurile ar sta diferit. Evitaţi agitația și aglomerația!


Horoscop 17-23 aprilie 2017, Taur:

În data de 21 aprilie, Marte pătrunde în casa banilor și a bunurilor câștigate prin muncă proprie, semn cum că aţi putea ajunge în situația de a vă mări veniturile și/sau valorifica economiile cu mai multă uşurinţă decât în mod normal. Aveţi grijă totuși că s-ar putea ca sumele intrate în cont să vi se scurgă printre degete la fel de ușor cum aţi făcut rost de ele! Încercaţi să puneţi ceva deoparte!


Horoscop 17-23 aprilie 2017, Gemeni:

Din 20 încolo, Mercur traversează casa prietenilor din horoscopul vostru general, semn cum că nu veţi duce lipsa unei vieți pline pe plan social. Dacă există însă cineva în viața voastră, faceţi tot posibilul să îi faceţi loc și partenerului/ei în programul vostru. În caz contrar, s-ar putea crea un fel de competiție între cele două tabere. Fiţi echilibraţi/te!


Horoscop 17-23 aprilie 2017, Rac:

În zilele de 17 şi 18 aprilie, se întrevăd momente favorabile pentru a fi petrecute cu partenerul/a de cuplu, cu atât mai mult dacă programul aglomerat de săptămâna trecută nu a prea ținut cu voi din acest punct de vedere. Gândiţi-vă așadar cum aţi putea să îl/o surprindeţi plăcut pe cel/a drag/ă și înfrumuseţaţi-i prima zi din săptămână! Cu siguranță îl/o va ține bucuria şi în zilele care vor urma.


Horoscop 17-23 aprilie 2017, Leu:

În zilele de 17 şi 18 aprilie, Luna traversează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că atunci ar fi indicat să aveţi mai multă grijă de bunăstarea voastră fizică. În caz contrar, v-aţi putea alege cu dureri de coloană sau dinți. Încercaţi să faceţi ceva în acest sens, punându-vă o oarecare ordine în stilul de viață și alimentație! Ţineţi-vă departe de excese!


Horoscop 17-23 aprilie 2017, Fecioară:

În zilele de 19 şi 20 aprilie, Luna traversează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu cum că ar fi bine să vă concentraţi mai mult decât de obicei pe acest aspect al vieții voastre. Propuneţi-vă să duceţi o viață mai activă, aducând mai multă ordine în programul vostru de masă și de somn! Gândiţi-vă că este spre binele vostru!


Horoscop 17-23 aprilie 2017, Balanţă:

În intervalul 21-23 aprilie, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că s-ar putea să nu aveţi o stare generală tocmai bună, iar felul în care vă simţiţi să fluctueze destul de mult. Încercaţi să priviţi lucrurile mai optimist, lucrurile s-ar putea schimba în bine! Străduiţi-vă să nu lăsaţi ceva trecător să vă afecteze prea mult! În definitiv, nu depinde decât de voi.


Horoscop 17-23 aprilie 2017, Scorpion:

Din data de 20 aprilie, Mercur tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că nu veţi duce lipsă de lucruri care v-ar putea da bătăi de cap, atât din punct de vedere figurat, cât mai ales propriu. Încercaţi să nu puneţi la suflet tot ceea ce vi se întâmplă! Luaţi lucrurile așa cum vin și nu vă mai faceţi atâtea griji!


Horoscop 17-23 aprilie 2017, Săgetător:

În zilele de 17 şi 18 aprilie, Luna vizitează casa banilor și a bunurilor din horoscopul vostru general, semn cum că v-aţi putea întâlni cu unele şanse de a vă suplimenta veniturile. Încercaţi să mai reduceţi din cheltuieli și căutaţi să descoperiţi șanse de câștig și în afara serviciului! Cert este că aveţi nevoie să mai activaţi și pe alte planuri.


Horoscop 17-23 aprilie 2017, Capricorn:

În zilele de 17 şi 18 aprilie, Luna se perindă prin casa vitalității din horoscopul vostru general, indiciu cum că starea voastră de spirit și nivelul de energie ar putea fluctua destul de mult. Ar fi bine să nu vă lăsaţi duşi/se de val, ci să vă înfigeţi adânc cu picioarele pe pământ. Doar voi aveţi puterea de a prelua controlul asupra propriilor persoane. Nu trebuie decât să vă doriţi.


Horoscop 17-23 aprilie 2017, Vărsător:

Dacă în zilele de 17 şi 18 s-ar putea să fiţi destul de abătuţi/te și îngânduraţi/te, nu același lucru se poate spune despre zilele de 19 şi 20 când pare că reveniţi în apele voastre. Aceste fluctuaţii de spirit ar putea să vă dea și pe voi peste cap, nu numai pe cei din jurul vostru, deci încercaţi să vă echilibraţi starea de spirit. Meditaţia se poate dovedi de un real ajutor.


Horoscop 17-23 aprilie 2017, Peşti:

Dacă în zilele de 19 şi 20 nu păreţi a fi prea în apele voastre, nu același lucru se poate spune despre intervalul 21-23. Atunci pare că nivelul vostru de energie este acolo unde ar trebui să fie, iar starea voastră de echilibru nu mai oscilează atât de mult. Faceţi tot posibilul să cultivaţi această stare pentru a începe săptămâna viitoare cu dreptul. În caz contrar, este doar o acalmie înainte de furtună.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS