Horoscop Urania săptămânal: 10-16 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 10-16 aprilie 2017


Horoscop 10-16 aprilie 2017, Berbec:

Cu toate că Luna Plină din 11 aprilie se manifestă plenar în casa partenerului/ei de viață și/sau afaceri, efectele acesteia se vor simți și în casa vitalității voastre. Așadar, este posibil ca săptămâna aceasta să fiţi plini/e de energie, dar se recomandă să daţi dovadă de înțelepciune în felul în care o administraţi. Altfel, aţi putea să vă împrăştiaţi forțele fără a realiza nimic important. Riscaţi să vă extenuaţi.


Horoscop 10-16 aprilie 2017, Taur:

Luna Plină din data de 11 se manifestă plenar în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că ar trebui să vă focusaţi mai mult pe acest sector de viață săptămâna aceasta. Ar fi indicat să luaţi mese ușoare la ore fixe, să vă puneţi să dormiţi devreme și să luaţi pauze dese pentru a vă reface forțele. Gândiţi-vă cum anume puteți să atingeţi un echilibru!


Horoscop 10-16 aprilie 2017, Gemeni:

În zilele de 12 şi 13 aprilie, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că aţi fi predispuşi/se să vă consumaţi prea mult emoțional pentru niște lucruri pe care nu ar trebui să le luaţi atât de personal. Încercaţi așadar să vă detaşaţi puțin, chiar și de lucrurile mai puțin plăcute pentru a le vedea dintr-o altă perspectivă! Altfel, s-ar putea să vă tulbure cam mult.


Horoscop 10-16 aprilie 2017, Rac:

Luna Plină din ziua de 11 se manifestă în casa familiei care, cel puțin în cazul Racilor, este centrul universului lor. Acest eveniment astral poate tulbura puţin apele pe acest plan. Încercaţi să rămâneţi stăpâni/e pe voi înşivă/sevă și să nu dramatizaţi prea mult lucrurile! Doar atunci veţi fi capabili/e să restabiliţi echilibrul și armonia în familie.


Horoscop 10-16 aprilie 2017, Leu:

Pe fondul Lunii Pline din 11 aprilie, abilitățile voastre de comunicare și socializare crescute vă pot aduce oferte de asociere pe plan profesional importante. Luaţi aminte însă că acest eveniment astral vă poate predispune și la conflicte pe seama diferențelor de mentalitate! Vi se recomandă să încercaţi să vedeţi lucrurile din perspectiva interlocutorilor voştri pentru a evita cearta.


Horoscop 10-16 aprilie 2017, Fecioară:

Luna Plină din 11 aprilie se manifestă plenar în casa banilor și a bunurilor câștigate prin muncă proprie, semn cum că sectorul financiar va beneficia de o bună bucată din atenția voastră săptămâna aceasta. Apar și ocazii de a vă mări veniturile, dar reţineţi că și cheltuielile vor fi pe măsură. Nu depinde decât de voi să vă asiguraţi că există totuși un echilibru pe acest plan.


Horoscop 10-16 aprilie 2017, Balanţă:

Luna Plină din ziua de 11 se manifestă plenar tocmai în casa vitalității voastre, semn cum că nivelul vostru de energie crește considerabil săptămâna aceasta. Aveţi grijă totuși cum o administraţi, deoarece s-ar putea să o irosiţi fără nicio finalitate și să o pierdeţi înainte de sfârşitul săptămânii! Încercaţi așadar să daţi dovadă de înțelepciune în felul în care o folosiţi, chiar dacă implică să fiţi stricţi/te cu voi!


Horoscop 10-16 aprilie 2017, Scorpion:

Luna Plină din 11 se manifestă plenar în casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce poate să atenteze la echilibrul vostru emoțional. Dacă lucrurile nu merg bine în raport cu persoana iubită, acum ar fi ideal să acţionaţi. Astfel, veţi avea parte și de mai multă stabilitate în universul vostru interior. Străduiţi-vă să readuceţi lucrurile la normalitate!


Horoscop 10-16 aprilie 2017, Săgetător:

În zilele de 12 şi 13, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar putea avea loc evenimente care riscă să vă reactiveze anumite angoase. Folosiţi-vă de optimismul care vă caracterizează și încercaţi să le combateți înainte de a îşi face loc în mintea voastră din nou! Încercaţi să vedeţi partea plină a paharului și totul va fi bine în final!


Horoscop 10-16 aprilie 2017, Capricorn:

Luna Plină din data de 11 se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum că pe fondul acestui eveniment astral, pot avea loc evenimente semnificative în sfera profesională. Dacă cel puțin în ultimele două săptămâni v-aţi concentrat pe ascensiunea voastră profesională, este posibil ca zilele acestea să faceţi unele progrese substanțiale. Viitorul Săgetătorilor sună bine pe acest plan.


Horoscop 10-16 aprilie 2017, Vărsător:

Luna Plină din 11 aprilie vă poate aduce ocazii de a vă înscrie la cursuri de calificare, reconversie profesională sau perfecționare continuă ori de a pleca în delegații peste granițe sau la mare distanță de casă. Ar fi bine ca în următoarele două săptămâni să vă concentrați pe îmbogățirea experienței și cunoștințelor voastre pentru a deveni mai competitivi/e în ochii potențialilor superiori.


Horoscop 10-16 aprilie 2017, Peşti:

Luna Plină din 11 se manifestă plenar în casa emoțiilor din horoscopul vostru general, deci aşteptaţi-vă la tot felul de trăiri săptămâna aceasta, cu atât mai mult dacă vă aflaţi la început de relație cu persoana dragă ori treceți printr-o perioadă nu tocmai plăcută. Căutaţi să le gestionaţi cu mare atenție, astfel încât să nu ajungă să vă controleze ele pe voi!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS