Horoscop Urania săptămânal: 27 martie - 2 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 27 martie - 2 aprilie 2017


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Berbec:

Luna Nouă din data de 28 martie se perfectează tocmai în casa vitalității din horoscopul vostru general, indiciu cum că în zilele care urmează nivelul energiei voastre va crește mult. Totuşi, ar fi indicat să nu vă suprasolicitați, organizându-vă activitățile într-o manieră echilibrată. Este posibil să vă fie mai dificil decât de obicei să colaboraţi cu clienţii şi/sau asociaţii.


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Taur:

Luna Nouă din ziua de 28 martie se perfectează tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că în zilele următoare aţi putea fi ceva mai tensionaţi/te decât de obicei. Feriţi-vă de acei stimuli care v-ar putea declanșa o izbucnire nervoasă care v-ar putea determina să spuneţi ori să faceţi lucruri care nu vă fac cinste!


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Gemeni:

În zilele de 29 şi 30 martie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, reducându-vă din flexibilitatea care vă caracterizează. Puteți fi tentaţi/te să persistaţi în tipare de gândire înguste și coercitive care fie vă opresc din evoluție, fie contribuie la involuția voastră. Ar fi indicat să conştientizaţi la timp că nu ajungeţi niciunde.


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Rac:

În zilele de 31 martie şi 1 aprilie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care v-aţi putea simți asaltaţi/te de fel şi fel de gânduri, care mai de care mai ireale. Ar fi de dorit să găsiţi o modalitate de a vă elibera de ele întrucât este posibil să vă afecteze destul de mult echilibrul interior și productivitatea. Lăsaţi-le să se risipească și nu le cultivaţi!


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Leu:

Luna Nouă din 28 martie se desăvârşeşte tocmai în casa filozofiei voastre de viață, motiv pentru care, în săptămânile următoare, se pot arăta multe ocazii de a vă apropia și mai mult decât până acum de adevăratul vostru potențial. S-ar putea să întreprindeţi multe călătorii la mare distanţă de casă sau chiar în afara ţării.


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Fecioară:

Luna Nouă din data de 28 se formează tocmai în casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că săptămâna aceasta pot avea loc evenimente atât de importante încât să îşi pună amprenta pe echilibrul vostru interior. Încercaţi să faceţi în așa fel încât să înţelegeţi la timp că acestea sunt destinate să vă testeze limitele și nimic mai mult!


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Balanţă:

În zilele de 29 şi 30 martie, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul vostru general, generând un şir de emoții, trăiri și sentimente contradictorii, afectându-vă cel puțin într-o anumită măsură echilibrul interior. Încercaţi să daţi dovadă de și mai mult tact și diplomație decât până acum!


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Scorpion:

În zilele de 29 şi 30 martie, Luna tranzitează casa cuplului din horoscopul vostru general, indiciu cum că acelea sunt zilele în care ar fi ideal să vă concentraţi cel mai mult pe relația voastră cu partenerul/a de cuplu. Prin urmare, faceţi în așa fel încât să petreceţi mai mult timp de calitate cu cel/a drag/ă la mijlocul săptămânii!


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Săgetător:

Luna Nouă din 28 martie se perfectează tocmai în casa iubirii și a copiilor, semn cum că persoanele născute în acest semn zodiacal și-ar putea cunoaște partenerul/a în zilele următoare. Acum ar fi recomandat să vă daţi întâlniri și să o scoateţi pe acea persoană specială în oraș. Dacă nu sunteţi singuri/e, gândiţi-vă cum aţi putea reaprinde scânteia în cuplu! Puneţi-vă în minte să vă recuceriţi partenerul/a!


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Capricorn:

În zilele de 31 martie şi 1 aprilie s-ar putea să aveţi parte de cele mai pline și solicitante momente la locul de muncă, deci aveţi grijă să nu vă epuizaţi bateriile în prima parte a săptămânii lucrătoare! Nu este exclus să apară schimbări neașteptate care să presupună să daţi dovadă de viteză de reacție, iar dacă voi v-aţi folosit toată puterea de muncă, s-ar putea să nu vă ridicaţi la înălțimea așteptărilor. Fiţi echilibraţi/te!


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Vărsător:

Luna Nouă din 28 martie indică faptul că cheia dezvoltării voastre personale se află, cel puțin în perioada următoare, în mâna apropiaților voştri. Cereţi-le părerea în ceea ce vă privește și arătaţi-vă interesaţi/te de îndemnurile lor în ceea ce privește felul în care v-aţi putea transforma slăbiciunile în puncte forte. Lăsaţi orgoliul deoparte!


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Peşti:

În zilele de 31 martie şi 1 aprilie, Luna se perindă prin casa familiei din horoscopul vostru general, perfectând cândva în cursul acelor zile un aspect tensionat cu Neptun din casa personalității voastre. Persoanele apropiate pot avea unele remarci mai puțin trecute prin filtrul rațiunii la adresa voastră, generându-vă o stare neplăcută care s-ar putea să vă strice weekendul. Încercaţi să nu le luaţi chiar așa de personal!Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS