Horoscop Urania săptămânal: 20-26 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 20-26 martie 2017


Horoscop 20-26 martie 2017, Berbec:

Începând de luni, Soarele traversează zodia nașterii voastre, indiciu cum că energia voastră va fi la cote maxime în următoarele săptămâni. Aveţi grijă însă să nu vă epuizaţi întrucât s-ar putea să nu vă reveniţi chiar atât de repede! Forțele voastre sunt mai scăzute în zilele de 25 şi 26 martie, deci nu vă propuneţi activități prea extenuante în acele zile!


Horoscop 20-26 martie 2017, Taur:

În zilele de 23 şi 24 martie, Luna tranzitează casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum că atunci ar fi bine să vă ocupaţi intens de sectorul profesional. Este posibil ca toți ochii să fie ațintiți asupra voastră, fapt pentru care ar fi bine să daţi tot ceea ce aveţi mai bun. Pot apărea piedici, dar încercaţi să rămâneţi stăpâni/e pe voi înşivă/sevă și să le depăşiţi cu succes!


Horoscop 20-26 martie 2017, Gemeni:

Din data de 20 încolo, Soarele va tranzita casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup din horoscopul vostru general, semn cum că reflectorul astral va sta ațintit asupra sectoarelor financiar şi profesional în săptămânile care urmează. Vă recomand să contactaţi potențiali investitori și să discutați cu eventuali membri/e de echipă o idee de afaceri în care credeţi.


Horoscop 20-26 martie 2017, Rac:

În intervalul de zile 20-22 martie, cât Luna se perindă prin casa parteneriatelor din horoscopul vostru profesional, ar fi bine să vă concentraţi pe îmbunătățirea relațiilor cu asociații/tele, colaboratorii/arele și clienții/tele. Altfel, din cauza lipsei unui raport de forțe echilibrat între voi, s-ar putea ca în jurul sau în cursul zilei de 24 să aibă loc un conflict mare care nu se va termina bine.


Horoscop 20-26 martie 2017, Leu:

În intervalul de zile 20-22 martie, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu cum că ar trebui să vă concentraţi mai mult asupra sănătăţii în prima parte a săptămânii. Dacă apar dureri la nivelul articulațiilor, dinților sau spatelui, înseamnă că se dorește să o lăsaţi mai moale cu activitățile intense din punct de vedere fizic.


Horoscop 20-26 martie 2017, Fecioară:

În zilele de 23 şi 24, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care spre sfârșitul săptămânii s-ar dori să vă concentraţi mai mult pe acest sector de viață. Încercaţi, de exemplu, să alternaţi momentele în care staţi la birou cu cele în care faceţi puțină mișcare! Altfel, vă puteți alege cu o durere de picioare destul de puternică încât să persiste câteva zile.


Horoscop 20-26 martie 2017, Balanţă:

În zilele de 25 şi 26, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil să vă simţiţi lipsiţi/te de energie și incapabili/e să faceţi prea multe weekendul acesta. Chemaţi-vă prietenii pe la voi și veţi vedea că atmosfera plăcută care se creează în jurul lor vă va repune pe picioare!


Horoscop 20-26 martie 2017, Scorpion:

Colegii de muncă v-ar putea da mai multe bătăi de cap decât de obicei; se așteaptă de la voi să daţi dovadă de mai mult randament în executarea sarcinilor de serviciu care vă sunt delegate. În zilele de 25 şi 26 martie, Luna tranzitează casa iubirii și a copiilor din horoscopul vostru general, semn că ar trebui ca acest sfârșit de săptămână să îl petreceţi alături de ei.


Horoscop 20-26 martie 2017, Săgetător:

În intervalul 20-24 martie, Luna traversează casa banilor din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar trebui să trataţi cu mai multă seriozitate acest sector al vieții voastre. Există în continuare riscul de a rămâne fără strop de energie; menţineţi-vă pozitivi/e, faceţi sport și nu vă lăsaţi nicicum doborâţi/te!


Horoscop 20-26 martie 2017, Capricorn:

În zilele de 23 şi 24, Luna se mișcă prin casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup din horoscopul vostru general, semn cum că s-ar putea înmulți ocaziile de a vă suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile către sfârşitul săptămânii. Reţineţi că vineri planează asupra voastră riscul de a vă contraria cu şefii pe seama unui subiect sau a altuia! Nu daţi curs certurilor!


Horoscop 20-26 martie 2017, Vărsător:

În zilele de 23 şi 24, Luna se mișcă prin zodia nașterii voastre, potenţându-vă considerabil șarmul și carisma. În zilele de 25 şi 26 martie, se pot înmulți simțitor șansele de câștig. Ar putea apărea în calea voastră noi ocazii de a vă rotunji veniturile ori de a vă valorifica economiile făcute până acum. Indiferent de felul în care evoluează lucrurile, luaţi aminte că există riscul să vi se scurgă printre degete la fel de ușor cum vi s-au ivit în drum!


Horoscop 20-26 martie 2017, Peşti:

În zilele de 23 şi 24, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, putând să vă genereze sentimentul că nu vă găsiţi locul în nicio circumstanță socială în care vă aflaţi la sfârşitul acestei săptămâni. Norocul face că în zilele de 25 şi 26 tranzitează casa personalității din horoscopul vostru general, făcând în așa fel încât să vă simţiţi minunat.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS