Horoscop Urania săptămânal: 6-12 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 6-12 martie 2017


Horoscop 6-12 martie 2017, Berbec:

Luna Plină din data de 12 interconectează tocmai casele sănătății din horoscopul vostru general, indiciu cum că ar trebui să acordaţi mai multă atenție stărilor mentale și fizice. Aduceţi ajustările necesare regimului vostru alimentar, respectiv stilului de viață pentru a vă proteja organismul!


Horoscop 6-12 martie 2017, Taur:

Luna Plină din 12 martie, v-ar putea face să experimentaţi o serie de griji cu privire la viitor. Poate că relația voastră cu unii amici a ajuns în punctul în care nu mai pare de perspectivă ori vă gândiţi cu teamă la scenariul potrivit căruia proiectul de grup sau planul de viitor la care aţi muncit va da greş. Nu cultivaţi astfel de gânduri!


Horoscop 6-12 martie 2017, Gemeni:

Luna Plină din data de 12 se manifestă plenar tocmai în casa familiei din horoscopul vostru general, sferă a vieții voastre care totodată reprezintă și fundamentul universului vostru interior. S-ar putea să vă lipsească indiciile solide de care să vă agăţaţi în momentele dificile, aşa că a sosit momentul să cădeţi la pace cu trecutul și ce anume s-a întâmplat în raport cu persoanele dragi.


Horoscop 6-12 martie 2017, Rac:

Pe fondul Lunii Pline din data de 12 martie, aţi putea ajunge în situația în care se valorifică unele studii încheiate recent sau o serie de deplasări întreprinse în ultimul timp. Cel mai probabil, veţi reuși să încheiaţi unele înțelegeri, negocieri sau contracte în avantajul vostru, ceea ce duce la consolidarea unor relații de pe urma cărora aţi putea avea mult de câștigat de acum înainte. Sunteţi pe drumul cel bun.


Horoscop 6-12 martie 2017, Leu:

Luna Plină din ziua de 12 se manifestă plenar în casa bunurilor și a banilor câștigați de voi, semn cum că, pe fondul acestei lunații, aţi putea avea unele idei de valorificare a economiilor și/sau de rotunjire a veniturilor. Dacă vă intră sume de bani destul de importante în buzunar, nu le cheltuiţi imediat! Odată cu ele vin și cheltuieli destul de mari.


Horoscop 6-12 martie 2017, Fecioară:

Luna Plină din ziua de 12 se manifestă plenar tocmai în zodia nașterii voastre, semn cum că v-ar putea creşte vizibil șarmul și carisma, conferindu-vă mare trecere la se#ul opus. Așadar, dacă vă aflaţi în căutarea unei persoane care să corespundă întru totul standardelor voastre sentimentale, vi se măresc șansele de a o găsi în perioada următoare. Dacă aveţi deja pe cineva, încercaţi să îl/o recuceriţi pe cel/a drag/ă.


Horoscop 6-12 martie 2017, Balanţă:

În data de 10 a lunii, Marte staţionează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, animând atmosfera din cuplul pe care îl formaţi cu partenerul/a prin intermediul unor evenimente care mai alungă din plictiseala care s-a instalat de o vreme încoace. Aveţi grijă în care dintre colegii/ele voştri/astre de muncă vă puneţi încrederea!


Horoscop 6-12 martie 2017, Scorpion:

Este un moment mai mult decât bun să lucraţi la starea voastră fizică și mentală fără a fi forţaţi/te de astre și fără a experimenta niciun fel de presiune. Căutaţi să cultivaţi detașarea în momentele în care vă implicaţi sufletește mai mult decât ar trebui! Veţi avea numai de câștigat.


Horoscop 6-12 martie 2017, Săgetător:

Luna Plină din 12 martie vine la pachet cu o schimbare de atmosferă la nivel familial. Pregătiţi-vă așadar ca aparentul echilibru de care vă bucuraţi în familie şi cuplu să aibă destul de mult de suferit, fapt care poate duce la o serie de întâmplări neplăcute în raport cu persoanele dragi! Dacă vă concentraţi însă pe o administrare corectă a acestora, situația va lua o întorsătură prielnică.


Horoscop 6-12 martie 2017, Capricorn:

Luna Plină din data de 12 poate crește riscul neînţelegerilor cu rudele apropiate ale partenerului/ei sau cu persoanele dragi ale voastre din afara ţării pe seama diferențelor de viziune și mentalitate dintre voi. Poate dacă aţi privi lucrurile din perspectiva lor, ele ar sta cu totul altfel. Empatizati cu cei din jurul vostru!


Horoscop 6-12 martie 2017, Vărsător:

În zilele de 6 şi 7 martie, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că organismul vostru ar putea avea destul de mult de pătimit în primele două zile ale acestei săptămâni. Poate dacă aţi încerca să vă recăpătaţi echilibrul interior, aţi reuși să îl restabiliţi și pe cel fizic. Încercaţi să vă găsiţi liniştea!


Horoscop 6-12 martie 2017, Peşti:

Luna Plină din ziua de 12 ar putea cauza o ruptură între voi și anumiți/te colaboratori/are dacă nu reușiți să redescoperiți cum anume ați putea funcționa din nou asemeni unei echipe. Acum nu este momentul adecvat să vă concentrați asupra diferențelor dintre voi. Încercaţi să vedeți dacă mai aveţi puterea să treceți peste ele de dragul unui parteneriat productiv!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS