Horoscop Urania lunar: martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania martie 2017


Horoscop martie 2017, Berbec:

Horoscop Urania Berbec martie 2017
Începând cu data de 3, șarmul și carisma voastră nu se află la cotele normale. Din data de 4 încolo, se anunță un timp favorabil meditației și introspecției. Încăpând cu data de 5, starea voastră de spirit pare a fi una bună, dând dovadă de jovialitate și voioșie. Din data de 9 încolo, păreţi mai activi/e în demersurile voastre de a vă rotunji veniturile și/sau a vă valorifica economiile. Bugetul are doar de câștigat.

Crizele existențiale și cele de spiritualitate își pot face apariţia în viața voastră prin data de 12. Începând cu data de 13, vă exprimaţi parcă personalitatea mai lesne. Începând cu data de 18, vă recâştigaţi parcă ceva din farmecul personal. Cu toate acestea, evitaţi ca prin data de 23 să daţi curs conflictelor cu superiorii și ca în jurul zilei de 24 să nu vă certaţi cu partenerul/a de viață și/sau afaceri!

Prin data de 26, s-ar putea să vorbiţi ce nu trebuie și să şocaţi, nu neapărat într-un mod plăcut. Chiar și așa, în jurul zilei de 29, nu prea puteți supăra pe nimeni cu afirmaţiile voastre deoarece reuşiţi să vi le argumentaţi cu succes. Din data de 31 încolo, aveţi încredere mai mult în fapte decât în vorbe și vă vin tot felul de idei despre cum să vă suplimentaţi veniturile.


Horoscop martie 2017, Taur:

Horoscop Urania Taur martie 2017
Dacă aţi ținut relația de cuplu departe de ochii lumii, din data de 3 încolo pot apărea probleme. În jurul zilei de 4, simţiţi că nu vă puteți baza pe unii amici sau dimpotrivă, empatizează nesperat cu voi. Totuși, ar fi bine să nu vă implicaţi în proiecte de grup sau să demaraţi afaceri atunci. În cursul datei de 5, pot avea loc evenimente bulversante emoțional, dar veţi vedea cât de puternici sunteţi.

Din data de 9 încolo, nivelul vostru de energie crește simțitor. Prin data de 12, evitaţi să daţi ori să luaţi bani cu împrumut deoarece pot apărea complicații mai târziu! Din data de 13 încolo, răbdarea voastră poate fi limitată, deci gândiţi-vă bine înainte să spuneţi ori să faceţi ceva! În data de 18, pot ieși la iveală chestiuni de cuplu pe care le voiaţi secrete. Starea voastră de spirit pare să nu exceleze în ziua de 23.

La locul de muncă sau pe plan medical, vă puteți confrunta cu unele dificultăţi în jurul datei de 24. Fiţi cât se poate de optimişti/te și totul va fi bine! Prin data de 26, vă puteţi enerva într-un fel care îi ia și pe cei din jurul vostru prin surprindere. Starea voastră de spirit se schimbă în bine însă după aceea, fiind una chiar bună în 29. După 31 martie, abilitățile voastre de comunicare cresc vizibil.


Horoscop martie 2017, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni martie 2017
După data de 3, se pot răci relațiile cu unii amici sau constatați că acei/le amici/e de care vă plac nu vă împărtășesc sentimentele. În cursul zilei de 4, puteți primi semnale amestecate din partea superiorilor care vă zăpăcesc. Prin data de 5, viața voastră socială pare să îşi revină. Din data de 9, nivelul vostru de stres și tensiune poate crește alarmant, dar exercițiile de relaxare vă pot ajuta să vă reveniţi.

În jurul data de 12, cariera voastră sau a partenerului/ei se poate interpune între voi. După data de 13, parcă vorbiţi mai ușor pe limba amicilor și nu mai apar divergenţe atât de des, cel puțin în data de 18. Însă, prin data de 23, reveniţi la anumite motive de neîncredere la adresa unor prieteni. În cursul zilei de 24, vă împărţiţi mai greu între viața socială și cea sentimentală. Fiţi organizaţi/te!

În data de 26, puteţi lega unele prietenii într-un timp foarte scurt, dar aveţi grijă să nu fie un foc de paie! Prin data de 29, viața voastră socială se animă mult și se repune pe făgașul normal. După data de 31, parcă persistaţi în tipare de gândire fixe și coercitive care nu fac decât să vă încetinească din evoluție. Ar fi bine să renunţaţi la ele dacă vă doriţi să vă atingeţi adevăratul potențial în viitor.


Horoscop martie 2017, Rac:

Horoscop Urania Rac martie 2017
Dacă voi și persoana iubită vă situați pe trepte diferite în ierarhia socială și/sau profesională, pot apărea conflicte din după data de 3. În jurul zilei de 4, se anunță un timp favorabil atelierelor și cursurilor de dezvoltare personală. Profesional, se poate spune că vă așteaptă o zi reușită în data de 5. Începând cu data de 9, viața voastră socială se animă mult, iar angajamentele sociale parcă nu se sfârşesc.

Nu vă asumaţi sarcini de serviciu care vă depășesc, iar dacă aveţi probleme de sănătate, încercaţi să gândiţi pozitiv în cursul zilei de 12! După data de 13, părerile voastre pot cântări mai greu în ochii şefilor decât de obicei, iar șarmul și carisma personale vin să vă ajute și mai mult în data de 18. Cu toate acestea, în jurul datei de 23, cariera voastră sau a persoanei iubite poate interveni între voi.

Prin data de 24, vă poate fi greu să vă împărţiţi echitabil între viața de familie și cea de carieră. Aveţi mare grijă ce spuneţi în conversațiile cu superiorii purtate în cursul zilei de 26! Puteți spune ceva şocant şi riscaţi să vă faceţi de râs. Chiar și așa, se pare că cel puțin ziua de 29 va fi una profitabilă la serviciu. După data de 31, firea voastră comunicativă atrage prieteni.


Horoscop martie 2017, Leu:

Horoscop Urania Leu martie 2017
După data de 3, relațiile la distanță pot evolua ceva mai greoi. Același lucru se aplică și în cazul persoanelor care formează un cuplu cu cineva de altă religie sau naționalitate. Prin data de 5, păreţi să vă înţelegeţi fără cuvinte cu partenerul/a și/sau cei mici. Din data de 9 încolo, ascensiunea voastră profesională poate fi una accelerată.

În jurul datei de 12, încercaţi să nu vă sufocaţi copiii și/sau partenerul/a cu prea multă afecțiune. După data de 13, începe o perioadă favorabilă studiilor și călătoriilor. În cazul persoanelor care își caută un/o partener/ă, acestea se pot dovedi de bun augur prin data de 18. Aveţi mai multă grijă de sănătatea voastră în cursul zilei de 23 și nu vă luaţi în spate sarcini care vă depășesc îndemânarea! În caz contrar, se termină rău.

Ziua de 26 nu se arată a fi una prielnică călătoriilor ori susținerii de examene, deci găsiţi un mod de a le amâna o perioadă! Data de 26 poate veni la pachet cu o plecare în grabă la distanță mare de casă. Se prefigurează vești bune pe planul sentimental în cursul zilei de 29. După data de 31, opiniile voastre atârnă parcă mai greu în ochii superiorilor.


Horoscop martie 2017, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară martie 2017
Din data de 3 încolo, s-ar putea ca relația voastră cu partenerul/a să devină una toxică. Interveniți chiar în data de 4 când comunicați mai bine decât de obicei. Ziua de 5 poate veni la pachet cu unele evenimente cu impact emoțional puternic, dar veţi trece peste ele cu succes. Din data de 9 încolo, obţineţi o mentalitate de învingători/are. Cultivaţi-o și veţi avea doar de câștigat!

Ar fi bine ca în jurul zilei de 12 să nu implicaţi membrii/ele familiei în conflictele cu persoana iubită. Din data de 13 încolo, revine spontaneitatea în cuplu, cel mai probabil datorită comunicării bune dintre voi și partener/ă. Nu lăsaţi însă ca în jurul zilei de 23 să intervină gelozia între voi!

Financiar vorbind, prin data de 24, nu o duceţi foarte bine. Strângeţi cureaua și nu vor apărea prea mari cheltuieli! Relația cu membrii/ele familiei se întăreşte într-un fel sau altul datorită evenimentelor din jurul datei de 29. Din data de 31 martie, ar fi ideal să întreprindeţi călătorii sau să vă apucaţi de cursuri. Ajungeţi să vă cunoaşteţi mai bine.


Horoscop martie 2017, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă martie 2017
După data de 3, puteți experimenta încercări în relația cu partenerul/a de viață și/sau afaceri. Gândirea pozitivă vă poate ajuta în data de 4 nu numai asupra sănătăţii, ci și în plan profesional. Bazaţi-vă pe intuiție! Atmosfera dintre voi și persoana iubită și/sau asociat/ă poate deveni tensionată din data de 9 încolo. Divergenţele pot pune presiune pe voi și colegii/ele de muncă în 12.

Abilitățile voastre de comunicare vă ajută ca după data de 13 să vă înţelegeţi mai bine cu partenerul/a, fie el de viață sau afaceri. Există riscul ca familia să se amestece prea mult între voi și partener/ă în cursul zilei de 23. Așa se face că prin 24 s-ar putea să ajungeţi din nou la certuri cu persoana dragă. Încercaţi să vă rezolvați problemele în doi, lucrurile ar putea sta cu totul altfel!

Este posibil ca discuțiile purtate cu partenerul/a în cursul zilei de 26 să degenereze brusc într-o ceartă. Sau poate ajungeți amândoi în același timp la aceeași concluzie satisfăcătoare. Ținând cont de mişcarea astrelor pe data de 29, nu este exclus ca al doilea scenariu să fie cel real. Din data de 31, vă conectați mai ușor și pe un plan mai profund.


Horoscop martie 2017, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion martie 2017
După data de 3, parcă nu mai aveţi chef de muncă sau dacă aţi amestecat munca și plăcerea, puteți da de probleme. Pe plan sentimental, nu aveţi însă motive să vă plângeţi, cel puțin pe 4. În cursul zilei de 5, se anunță şanse de mici câștiguri, deci aveţi grijă să nu treceţi pe lângă ele! După data de 9, s-ar putea să se tensioneze mult atmosfera între voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri.

Rezumaţi-vă, cel puțin în data de 12, la articolele de pe lista de cumpărături! Nu este momentul să cheltuiţi banii pe lucruri de care nu aveţi neapărat nevoie. După data de 13, comunicaţi mult mai bine cu colegii/ele de muncă și vă faceţi treaba mai ușor decât de obicei. Se prea poate astfel că în 18 să constatați că v-a revenit cheful de muncă. Aveţi grijă însă că în data de 23 pot apărea certuri cu tovarășii/ele de muncă.

Ziua de 24 poate veni la pachet cu probleme de ordin medical sau profesional, deci încercaţi să vă repuneţi pe linia de plutire! Dacă reuşiţi acest lucru, este posibil ca data de 29 să atragă după sine unele mici noroace de bani. Din data de 31 încolo, pare că vorbiţi mai lesne pe limba partenerului/ei de viață și/sau afaceri.


Horoscop martie 2017, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător martie 2017
După data de 3, viața voastră sentimentală se poate răci sau simţiţi că se îndepărtează cei mici de voi într-o anumită proporție. Dacă întâmpinaţi greutăţi de orice gen, discutaţi cu membrii/ele familiei în data de 4! Financiar, pare să vă descurcaţi destul de bine, cel puțin în data de 5. Din data de 9 încolo, evitaţi epuizarea și nu lăsaţi tensiunile să vă afecteze relația cu colegii/ele de muncă!

În ziua de 12 s-ar putea să aveţi parte de discuții în contradictoriu cu membrii/ele familiei. Începând cu data de 13, comunicaţi mult mai bine cu partenerul/a și/sau cei mici. În jurul zilei de 18, se îndulcește parcă relația cu colegii/ele de muncă și o duceţi ceva mai bine cu sănătatea. Evitaţi ca prin 23 să cheltuiţi mai mult decât vă ţine buzunarul! Ar fi bine să nu vă întindeţi mai mult decât vă ţine plapuma.

Persoanele născute în semnul Săgetătorului în căutare de partener/ă îi poate lovi norocul cândva în jurul zilei de 26. Șarmul și carisma voastră vă pot ajuta mult în data de 29. După data de 31, comunicaţi parcă mai eficient cu colegii/ele de serviciu.


Horoscop martie 2017, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn martie 2017
După data de 3, atmosfera de acasă se poate răci destul de mult. În jurul zilei de 4, pot apărea unele divergenţe pentru că sunteţi evazivi/e sau neclari/e în exprimare. În cursul datei de 5, pot avea loc unele evenimente care au scopul să vă testeze limitele. Din data de 9 încolo, se animă atmosfera mult pe plan sentimental. Nu împrumutaţi prietenilor bani în data de 12 și să nu investiţi în proiecte fără garanții!

Din data de 13 încolo, comunicaţi parcă mai bine cu membrii/ele familiei. Acest lucru aduce, cel puțin în ziua de 18, o stare de linişte între voi și persoanele dragi. Aveţi grijă însă căci pot reapărea conflicte în data de 23! În cursul zilei de 24 martie, există riscul de a nu vă putea împărți cu succes între carieră și viața de familie. Dacă vă organizaţi însă timpul cum trebuie, veţi face față acestei încercări.

În cursul zilei de 29 pot avea loc evenimente tulburătoare care vă aduc însă mai aproape de membrii/ele familiei. Din data de 31 încolo, vă vine pofta de aventuri sentimentale, reușind să comunicaţi mai ușor pe limba celui/ei dragi. Poate veni vorba să vă măriţi familia.


Horoscop martie 2017, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător martie 2017
După data de 3, nu vă încredeţi prea mult pe abilitățile voastre de comunicare și socializare! Financiar, pot apărea ocazii prea bune ca să fie adevărate în jurul datei de 4. Pe plan social, o duceţi binişor în cursul zilei de 5. Din data de 9 încolo, atmosfera din interiorul căminului se poate tensiona destul de mult. Nu împrumutaţi bani amicilor și nu investiţi în proiecte de grup fără garanții în data de 12!

Din data de 13 încolo, comunicaţi mai eficient, indiciu că vorbiţi parcă mai ușor pe limba celorlalți. Nu vă luaţi după bârfe și nu vă implicaţi în intrigi în data de 23 deoarece aţi putea avea mult de pierdut. În cursul zilei de 24, ar fi bine să nu întreprindeţi călătorii.

În jurul datei de 26, ar fi bine să vă gândiţi de mai multe ori înainte să spuneţi ceva care s-ar putea să genereze reacții pe care nu le puteți stăpâni. Pe plan social, se anunță o atmosferă agreabilă în data de 29, indiciu cum că nu duceţi lipsa angajamentelor sociale de tot felul. Din data de 31 încolo, se pare că reuşiţi să vă exprimaţi mai ușor cu membrii/ele familiei.


Horoscop martie 2017, Peşti:

Horoscop Urania Peşti martie 2017
După data de 3, şansele de câștig par să se rărească, deci încercaţi să strângeţi cureaua la timp! În jurul zilei de 4, șarmul și carisma voastră sunt mult accentuate. Încercaţi să profitați de acest lucru! Prin data de 5, pot apărea însă mici câştiguri de bani. Din data de 9 încolo, atmosfera din interiorul căminului s-ar putea să se tensioneze destul de mult. În cursul datei de 12, pot apărea unele conflicte între voi și şefi.

Din data de 13 încolo, vă vin parcă din ce în ce mai multe idei despre cum anume v-aţi putea valorifica economiile și/sau rotunji veniturile. Este posibil să reuşiţi acest lucru chiar în data de 18. În cursul zilei de 23, evitaţi să daţi bani cu împrumut amicilor ori să investiţi în planuri de viitor fără garanții! Financiar vorbind, ar fi bine să evitaţi cheltuielile în data de 24.

În jurul datei de 26, pot apărea şanse de câștiguri rapide sau pierderi la fel de bruște. Din punct de vedere financiar, pare că reuşiţi să vă redresaţi cândva prin data de 29. Din data de 31 încolo, abilitățile voastre de comunicare și socializare se măresc vizibil, deci încercaţi să profitați de ele din plin pe viitor!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS