Horoscop Urania săptămânal: 26 iunie - 2 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 26 iunie - 2 iulie 2017


Horoscop 26 iunie - 2 iulie 2017, Berbec:

În zilele de 28 şi 29 iunie, Luna se perindă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care la mijlocul acestei săptămâni ar trebui să acordaţi o atenție specială acestui aspect al vieții voastre. Încercaţi ca regimul vostru de viață și alimentație, cel puțin atunci, să fie unul echilibrat. Altfel, s-ar putea ca organismul vostru să se resimtă. Gândiţi-vă ce ajustări puteți aduce.


Horoscop 26 iunie - 2 iulie 2017, Taur:

În zilele de 30 iunie şi 1 iulie, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că nu ar trebui să vă supuneţi la presiuni suplimentare la sfârșitul acestei săptămâni. Așadar, încercaţi să vă relaxaţi și să renunţaţi la acele aranjamente sociale care v-ar putea epuiza și mai mult. Vă face bine să vă acordaţi câteva zile pentru voi, chiar dacă înseamnă să renunţaţi la unele planuri.


Horoscop 26 iunie - 2 iulie 2017, Gemeni:

În ultima zi din această săptămână, Luna ajunge în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi bine să vă menajaţi mai mult atunci. Evitaţi situațiile care pun presiuni suplimentare pe umerii voştri și care ar putea să fie stresante pentru voi. Se prea poate ca eventualul dezechilibrul interior resimțit acum să se răsfrângă asupra bunăstării voastre fizice.




Horoscop 26 iunie - 2 iulie 2017, Rac:

Multe dintre configurațiile astrale importante ale acestei săptămâni se perfectează în semnul nașterii voastre, fapt pentru care s-ar putea ca nivelul vostru de energie să fluctueze destul de mult săptămâna aceasta. Acest lucru este posibil să vă influențeze destul de mult dispoziția emoțională și felul în care vă simțiți pe plan fizic. Străduiţi-vă să vă echilibraţi la nivel interior.


Horoscop 26 iunie - 2 iulie 2017, Leu:

În zilele de 26 şi 27 iunie, Luna se mișcă prin casa vitalității din horoscopul vostru general, semn cum că nivelul de energie cu care începeţi săptămâna aceasta este unul destul de ridicat. Indicat ar fi totuși să evitați situația în care vă suprasolicitați atunci, iar în restul zilelor trebuie să funcţionaţi la cote de avarie. Străduiţi-vă să vă dozaţi bateriile, astfel încât să vă țină toată săptămâna fără probleme.


Horoscop 26 iunie - 2 iulie 2017, Fecioară:

În zilele de 26 şi 27 iunie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că s-ar putea să nu vă convină nici dacă nu primiţi atenție, nici dacă nu vi se oferă atât cât consideraţi voi că meritați. Poate ar fi mai bine pentru voi dacă v-aţi baza mai puțin pe confirmări exterioare și validări din partea celorlalți. Altfel, nu vă va fi suficient nimic din ce veţi primi de la alții.


Horoscop 26 iunie - 2 iulie 2017, Balanţă:

În zilele de 28 şi 29 iunie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că mijlocul acestei săptămâni v-ar putea găsi într-o dispoziție destul de cicălitoare la adresa celor din jurul vostru. Perfecționismul acesta al vostru se poate răsfrânge și asupra voastră, fapt pentru care v-ar putea fi destul de greu să vă simţiţi bine. Încercaţi să vă relaxaţi puţin.


Horoscop 26 iunie - 2 iulie 2017, Scorpion:

În zilele de 30 iunie şi 1 iulie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care s-ar putea ca echilibrul vostru interior să lase de dorit la sfârşitul acestei săptămâni. Cel mai probabil, relația voastră cu ceilalți/lelalte vă pricinuiește destul de multe provocări, ceea ce înseamnă că ar fi mai bine ca zilele acestea să vă ţineţi departe de situațiile tensionate pe plan emoțional.


Horoscop 26 iunie - 2 iulie 2017, Săgetător:

În ziua de 2 iulie, Luna poposește în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că se anunță o zi peste care riscă să se abată nori negri reprezentați de diverse frustrări, nemulțumiri sau angoase pe care nu reuşiţi să le risipiţi la timp. Străduiţi-vă să vedeţi partea plină a paharului, căci altfel se poate să sfârşiţi săptămâna aceasta într-o notă discordantă. Zâmbiţi mai mult.




Horoscop 26 iunie - 2 iulie 2017, Capricorn:

În zilele de 26 şi 27 iunie, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că se întrevede că săptămâna aceasta vor avea loc evenimente cu impact emoțional destul de puternic. Poate că dacă aţi înțelege la timp că ele sunt menite să vă demonstreze că sunteţi mai capabili/e decât credeţi să faceţi față încercărilor vieții, cu siguranță că lucrurile ar sta altfel.


Horoscop 26 iunie - 2 iulie 2017, Vărsător:

În zilele de 28 şi 29 iunie, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că dacă nu daţi dovadă de flexibilitate la mijlocul acestei săptămâni, s-ar putea ca echilibrul vostru emoțional să aibă de suferit. Ideal ar fi să faceţi în așa fel încât să rămâneţi voi înşivă/sevă, indiferent de ceea ce vi se întâmplă. Sunteţi mai capabili/e decât credeţi să faceţi față la orice circumstanțe.


Horoscop 26 iunie - 2 iulie 2017, Peşti:

În zilele de 26 şi 27 iunie, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care s-ar dori să acordaţi mai multă atenție acestui aspect la începutul acestei săptămâni. Se întrevăd așadar câteva zile în care sunteţi destul de sensibili/e pe acest plan, semn cum că ar trebui să nu vă solicitați prea tare. Organizaţi-vă treburile atent și nu vă veţi întinde mai mult decât vă este plapuma.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS