Horoscop Urania săptămânal: 5-11 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 5-11 iunie 2017


Horoscop 5-11 iunie 2017, Berbec:

Luna Plină din data de 9 se manifestă plenar în casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, semn cum că evenimentele care au avut loc în viața voastră în ultima perioadă au produs anumite schimbări în sistemul vostru de principii, valori și credințe. Tot ceea ce vă rămâne acum este să reflectaţi la ele și să vă gândiţi cum v-aţi putea folosi productiv de acestea în viitorul apropiat.


Horoscop 5-11 iunie 2017, Taur:

Luna Plină din ziua de 9 se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că următoarele două săptămâni ar putea aduce evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să vă scoată din zona voastră de confort. Cu cât vă daţi seama mai devreme că sunt menite să vă arate cât de puternici/e sunteţi, cu atât le veţi depăși mai ușor urmările.


Horoscop 5-11 iunie 2017, Gemeni:

Cu toate că Luna Plină din 9 se manifestă plenar în casa opusă pe cercul zodiacal, energiile sale se vor face negreșit simțite și la nivelul gradului de energie de care vă veţi bucura zilele acestea. Gândiţi-vă doar că va trebui să le direcţionaţi suficient de bine încât să nu le risipiţi fără a realiza nimic important. În caz contrar, nu veţi reuși decât să vă epuizaţi fără niciun rost.


Horoscop 5-11 iunie 2017, Rac:

Luna Plină din data de 9 se manifestă plenar în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că în următoarele două săptămâni ar fi indicat să nu vă implicaţi în activități cu risc crescut de accidentare. Neîndemânarea voastră ar putea să vă creeze probleme. La fel, ar fi de dorit să nu exageraţi cu mâncărurile nesănătoase. Ficatului vostru s-ar putea să nu-i priască acest tratament.


Horoscop 5-11 iunie 2017, Leu:

În zilele de 10 şi 11 iunie, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că în acest weekend ar fi bine să mizaţi mai mult pe relaxare și mai puțin pe odihna activă. Altfel, este posibil ca organismul vostru să nu vă poată susține dorința de a vă implica în activități care vă solicită prea mult din punct de vedere fizic. Nu este momentul să trageţi de voi.


Horoscop 5-11 iunie 2017, Fecioară:

Luna Plină din ziua de 9 își răsfrânge influența asupra casei familiei din horoscopul vostru general, indiciu cum că nu veţi duce lipsă de evenimente importante pe acest plan. Important este însă cum le manageriaţi, astfel încât să nu existe pericolul să ducă la o destabilizare în raport cu persoanele dragi. Încercaţi să daţi dovadă de înțelegere față de ei/ele, chiar dacă nu reușiți să cădeți mereu de acord.


Horoscop 5-11 iunie 2017, Balanţă:

Luna Plină din 9 v-ar putea trezi apetitul pentru dezbateri, dar există pericolul să pierdeţi controlul și să ajungeţi la neînţelegeri cu interlocutorii. Cel mai probabil, cumpătul vi-l veţi pierde în raport cu persoanele apropiate, ceea ce ar putea duce la unele conflicte care și-ar putea pune accentul pe armonia dintre voi. Încercaţi să evitați orice descărcări de tensiune de ordin verbal.


Horoscop 5-11 iunie 2017, Scorpion:

În primele două zile ale săptămânii, Luna se mișcă prin casa vitalității din horoscopul vostru general, fapt pentru care se întrevede un început de săptămână în care nivelul vostru de energie poate fluctua destul de mult. Din acest motiv, ar fi indicat ca programul vostru de săptămâna aceasta să fie unul flexibil. Altfel, se prea poate ca lucrurile să nu meargă așa cum v-aţi dorit. Încercaţi să fiţi adaptabili/e.


Horoscop 5-11 iunie 2017, Săgetător:

Luna Plină din data de 9 se manifestă plenar în casa vitalității din horoscopul vostru general, fapt pentru care se întrevăd două săptămâni în care nivelul vostru de energie va fi destul de ridicat. Luaţi aminte însă că există riscul să o folosiţi ineficient, fără a realiza nimic semnificativ. Tocmai din acest motiv, ar fi indicat să eliminaţi excesul practicând un sport sau mergând la sală, de exemplu.


Horoscop 5-11 iunie 2017, Capricorn:

Luna Plină din ziua de 9 se manifestă plenar în casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că v-aţi putea simți mai tentaţi/te decât de obicei să cădeţi pradă unor preconcepții și prejudecăți legate de unele lucruri care joacă un rol important în viața voastră acum. Ar fi bine să vă concentraţi atenția asupra altor lucruri. Aţi fi mult mai productivi/e pe alte planuri.


Horoscop 5-11 iunie 2017, Vărsător:

În zilele de 10 şi 11 iunie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că s-ar putea ca acest sfârşit de săptămână să nu vă surprindă într-o dispoziție prea sociabilă și comunicativă. Este posibil așadar să fie mai bine pentru voi să vă petreceţi timpul liber înconjuraţi/te de un grup restrâns de oameni. Companiile numeroase v-ar putea epuiza acum.


Horoscop 5-11 iunie 2017, Peşti:

Luna Plină din 9 se manifestă plenar tocmai în casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum că dacă v-aţi concentrat pe acest plan în ultima vreme, s-ar putea ca zilele acestea să apară primele beneficii. Se prea poate așadar să constatați faptul că părerile și sugestiile voastre au o mai mare greutate decât până acum. Începeţi să fiţi luaţi/te în serios.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS