Horoscop Urania săptămânal: 29 mai - 4 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 29 mai - 4 iunie 2017


Horoscop 29 mai - 4 iunie 2017, Berbec:

În intervalul 31 mai - 2 iunie, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că acest aspect ar trebui să vă preocupe mai mult la mijlocul acestei săptămâni. Pentru ca totul să se desfășoare fără dificultăţi, ar fi bine ca măcar atunci să aveţi un program de masă și somn corect. Altfel, s-ar putea ca lucrurile să ia o întorsătură mai neplăcută.


Horoscop 29 mai - 4 iunie 2017, Taur:

Din câte se pare, zilele de 29 mai şi 4 iunie vin pentru voi la pachet cu cheltuieli nu ușor de suportat. Ideea ar fi să faceţi în așa fel încât să vă propuneţi să nu depăşiţi limitele unei sume fixe. În caz contrar, s-ar putea ca bugetul vostru să fie serios afectat. Încercaţi să evitaţi magazinele care comercializează produse pe care nu vi le permiteți momentan. Nu exageraţi!


Horoscop 29 mai - 4 iunie 2017, Gemeni:

În jurul sau în cursul zilei de 31 mai, aţi putea trece prin anumite evenimente cu impact emoțional destul de puternic, fapt pentru care s-ar putea ca echilibrul vostru sufletesc să fie destul de încercat la mijlocul acestei săptămâni. Din câte se pare, veţi trece cu succes peste ele, dar doar dacă înţelegeţi la timp că aceste provocări sunt menite să vă demonstreze că sunteţi mai tari decât credeţi.


Horoscop 29 mai - 4 iunie 2017, Rac:

În zilele de 3 şi 4 iunie, Luna tranzitează casa familiei din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că se anunță un sfârșit de săptămână pe care ar fi indicat să-l dedicaţi familiei. În acest fel, vă puteți revanșa cu succes pentru momentele importante pe care le-aţi pierdut în restul zilelor când aţi fost prea ocupaţi/te să le acordaţi atenția pe care o merită. Compania lor vă va binedispune.


Horoscop 29 mai - 4 iunie 2017, Leu:

În intervalul 31 mai - 2 iunie, Luna se mișcă prin casa banilor și a bunurilor câștigate prin muncă proprie, fapt pentru care este posibil ca la mijlocul acestei săptămâni să vă răsară în cale ocazii de a vă mari veniturile și/sau valorifica economiile realizate până acum. Deschideţi așadar larg ochii pentru a nu le ocoli atunci când apar în viața voastră. Depinde doar de voi.


Horoscop 29 mai - 4 iunie 2017, Fecioară:

În zilele de 29 şi 30 mai, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că s-ar putea să vă nemulțumească atât eventualitatea în care primiţi atenție, cât și cea în care nu vi se acordă suficientă. Poate că dacă v-aţi baza mai puțin pe alții să vă ofere confirmări și validări, situația ar sta cu totul diferit.


Horoscop 29 mai - 4 iunie 2017, Balanţă:

În intervalul 30 mai - 2 iunie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care se prea poate să fiţi mai critici/e cu voi înşivă/sevă la mijlocul acestei săptămâni. Dacă vă doriţi ca echilibrul vostru interior să nu aibă de suferit, ar fi bine să nu prea plecaţi urechea la vorbele celorlalţi. Altfel, s-ar putea să vă simţiţi lezaţi/te de vorbele celorlalți prea mult.


Horoscop 29 mai - 4 iunie 2017, Scorpion:

În zilele de 3 şi 4 iunie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, atentând la echilibrul vostru interior, ceea ce ar putea să vă destabilizeze puţin pe plan emoțional. Poate ar fi mai bine pentru voi dacă v-aţi concentra weekend-ul acesta pe restabilirea armoniei în viața voastră personală decât pe angajamente sociale care vă aduc în compania multor oameni.


Horoscop 29 mai - 4 iunie 2017, Săgetător:

În intervalul 30 mai - 2 iunie, Luna se mișcă prin casa carierei din horoscopul vostru general, fapt pentru care aţi putea sesiza unele îmbunătățiri pe planul acesta. Așadar, dacă urmăriţi să faceţi unele progrese la acest nivel, acum ar fi momentul să demonstraţi că sunteţi nişte adevăraţi/te profesionişti/ste. Încercaţi să vă remarcaţi în ochii şefilor/elor și veţi vedea că ascensiunea voastră va fi una fulminantă.


Horoscop 29 mai - 4 iunie 2017, Capricorn:

Se prea poate să începeţi săptămâna lucrătoare cu stângul. Cel mai probabil vă veţi confrunta cu sarcini de serviciu care vă depășesc ca experiență ori care nu figurează în fișa postului vostru. Poate că dacă aţi încerca să le vedeţi dintr-un alt unghi și nu aţi fi atât de stresaţi/te, lucrurile ar decurge altfel. Sunteţi mai capabili/e decât credeţi și aveţi capacitatea de a face față unor presiuni ca acestea.


Horoscop 29 mai - 4 iunie 2017, Vărsător:

Accentul cade în această săptămână lucrătoare pe colaborare. Așadar, ar fi indicat să acordaţi mai multă atenție relației pe care o aveţi cu asociații/tele, clienții/tele și colaboratorii/arele. Încercaţi să intuiţi mai bine cum ați putea conlucra mai eficient și productiv decât până acum. Până la urmă, puteți avea mult de câștigat de pe urma asocierii voastre. Trebuie doar să-i descoperiți potențialul.


Horoscop 29 mai - 4 iunie 2017, Peşti:

În intervalul 31 mai - 2 iunie, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar trebui să vă concentraţi mai mult pe viaţa de cuplu. Se dorește așadar să faceţi în așa fel încât să petreceţi mai mult timp cu partenerul/a, cu atât mai mult dacă ați trecut prin momente dificile în ultima perioadă. Aveți nevoie să vă acordați câteva momente unul celuilalt.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS